一、 选出对对对分读音与其余三个不同 的单选,将序号选入题前括号内: (15 分) ( )
  1. A. any B. stand C. lamp D. fat ( )
  2. A. skate B. table C. mask D. cake ( )
  3. A. Tea B. Meat C. Weather D. beach ( )
  4. A. back B. fast C. have D. map ( ) 5 A. warm B. Garden C. market D. party ( )
  6. A. like B. live C. pig D. fish ( )
  7. A. find B. ride C.light D. big ( )
  8. A. large B.farm C.talk D. Art ( )
  9. A. face B. eyes C.sea D. sing ( )
  10. A. go B. no C. Cold D. Hot ( )
  11. A. Book B. moody C. look D. Cook ( )
  12.A.cake B.take C.nap D.wave ( )
  13.A.study B.puzzle C.bus D.busy ( )
  14.A.teacher B.driver C.term D.waiter ( )
  15.A.street B.theatre C.triangle D.tree 二.按要求改写改子(
  12)
  1. The boy is playing basketball.
  2. 改改改: 一般疑对改: 肯改回答: 改 改回答: 对 “ is playing basketball ” 对 对 : 对 “ The boy ” 对 对 :
  2. He plays football in the graden.
改改改: 一 般疑对改:肯 改回答: 改改回答: 对 “ play football ” 对 对 : 对 “ in the garden ” 对 对 : 三.找出下列改子中的错误并改正(10 分)
1
  2.
I love play basketball. I not like swimming.

  3. How many books you wrote?
  4. He does not goes to work.
  5. I wanted to went to my mother’s home.
  6. My mother cook very good food.
  7. I calling my father.
  8. He is walks in the woods now.
  9. Two pen is on the desk
  10.He have many piece of paper in his bag.
四、根根要求写改子(12 分)
  1. This is speaking?(对对对对分对对)
Helen

  2. I can get some fruit for you?(改为一般疑对改,作肯改回答)
  3. I play football 分为分改分分分分) school.(
  4. I feel ill.(对对对对分对对) after

  5. I hope you soon.(改为改改改)
get
better

  6. I’ve got a headache and a bad cough.(对对对对分对对)
五.选选选选(8 分)

  1.Listen! Shein the classroom.( (A)is singing (B)sing (C)to sing (D)is sing
  2.Today Jim his white shirt and brown trousers.( ) (A)is putting on (B)wear (C)put on (D)is wearing
  3.are you ) eating?I'm eatingmeat.( )
July, in , cake , day, books , you , good ) My birthday is 31st, it is the last of July. This year it is Sunday. My parents hold a birthday party at home. I invite my to come to the party. At the party, they give many lovely presents. Such as cards, interesting , pens. They sing a Birthday to me. I am so happy. My mother buys a big for me. I cut the cake into small pieces and give them out. We have a time at the party. day , flowers, is , tree, pictures, are, playing, reading, happy, looking, watching, Look It's a sunny . The students going on a field trip. They are having a good time. ! Chen Jie is collecting . Zhang Peng is football under a big . John is a story book. Sarah is insects. Mr Black is drawing . They are very. 阅读理解:(20 分)
(A)What,some (B)Which,any (C)Where,not (D)What,a
  4.Did you help your mother yesterday? _ . ( ) A. Yes, I did. B. No, I did. C. Yes, I did n’t. D. I helped. 5 What did you do __ the weekend? ( ) A. in B. on C. at D. by 6 She can swim by ( ) A. myself B. yourself C. herself D. himself 7 Whose book is this? It’s ( ) A. me B. he C she D. mine
  8. How is the cheese? ( ) A. like B. used to C. much D. will
9 .Sandy doesn’t a telescope, but he a camera.( ) A.have; has B. has; have C. have; have
  10.Look! The bees(蜜蜂们) in the flowers. A. dance B. dancing C. are dancing 六,补充短文(21 分) ( on , Happy, me , birthday, classmates,
My name is Gao Ping. My English teacher is Julia. She is from England. She has two children, a son and a daughter. Her daughter is Betty. Her son is Dick. Julia and her daughter are in China, but her husband Paul Smith is in England. Her son is in America. Paul is a policeman. Dick is a college student. Betty and I are in the same school. We are classmates, and we are good friends. I teach her Chinese and she teaches me English. ( )
  1. Julia and Paul are Betty’s . A. teachers B. students
C. parents ( )
  2. Dick’s is my good friend. A. father B. mother C. sister ( )
  3. Dick and Betty are . A. sisters and brothers B. sister and brother C. sister and brothers ( )
  4.Betty’s father is a in England. A. teacher B. policeman C. worker ( )
  5. Paul’s wife is a in China. teacher B. worker C.housewife “Joe,” says his father, “Put on your cap and let us go for a walk.” Joe is happy. He likes to go out with his father. He put on his cap and coat and says, “Father, I am ready.” Joe and his father go out into the street. Suddenly they see big black dog. The dog begins to bark. Joe is afraid of the dog. He wants to run away. His father says, “ Don’t be afraid, Joe, Don’t you know the proverb ‘ A barking dog does not bite’?” “Oh, yes,” says Joe. “ I know the proverb, you know the proverb, but does the dog know the proverb?” “You are right,” says his father. “We had batter be careful about the dog. It is never good to taken an enemy for a friend. But don’t be afraid. Let us go on.” ( )
  1. Joe’s father asks Joe to go for a walk . A. after him B. follow him C. with him. ( )
  2. Joe to go out with his father.
A.like B. likes C. wants ( )
  3. They see a big in the street. A. black dog B. whiter dog C. black cat ( )
  4. The dog begins . A. to run after Joe B. to bark C. to run away ( )
  5. They don’t be afraid and . A. to run B. to go C. go on 作文: (附加题 10 分)
Mothers Day 今天是五月的第二个星期天,是母亲节。我 为母亲买了一件 T 恤和一束鲜花作为礼物, 感谢母亲为我付出的辛苦。母亲收到礼物 后,非常高兴。
 

相关内容

小学英语四年级4b英语综合练习_

   4B 英语综合练习 a b c d e 一、听力。(共 20 小题,每小题 2 分,计 40 分) A、听单词。选出你所听到单词,将其序号填入到题前的括号内。每个单词读两遍。 ( ( ( ( )1、A. mangoes )2、A. bus )3、A. hamburgers )4、A. notice board )5、A .cup B. lemons B. minibus B. juice B. blackboard B. cap C. fruits C. train C. books C. ...

2008---2009学年度第二学期小学六年级英语综合练习卷

   20082009 学年度第二学期小学六年级英语综合练习卷 学年度第二学期小学六年级英语综合练习 综合练习卷 听力部分 你将听到一个句子 根据你所听到的内容,选择相符合的一项 听到一个句子, 合的一项, 一、 你将听到一个句子,根据你所听到的内容,选择相符合的一项,并将其 ( 字目编号填在题前的括号内。 共 10 题,每小题 1 分) 编号填在题前的括号内。 ( ( ( ( ( ( ( )1、A. food 、 ) 2、A. train 、 ) 3、A. actor 、 ) 4、A. ligh ...

七年级英语综合练习题(9)

   七年级英语综合练习题( ) 七年级英语综合练习题(9) 姓名 班级 座号 卷首语:同学们,一年一度的比赛现在就要开始了,希望大家在这新 年来临之际能够打场胜仗, 不过在做题的时候要注意了,有很多陷阱在 里面噢。 听力时空(20%) 听力时空(20%) Ⅰ、听录音选择正确的图画。 . 1.( ) 2.( ) 3. ( ) 4.( ) 5. ( ) (5%) Ⅱ、选择你所听到的句子。 ( ( )1. A. Where are you from? C. What’s your name? )2. ...

小学牛津4b英语综合练习

   4B 英语综合练习 a b c d e 一、听力。(共 20 小题,每小题 2 分,计 40 分) A、听单词。选出你所听到单词,将其序号填入到题前的括号内。每个单词读两遍。 ( ( ( ( )1、A. mangoes )2、A. bus )3、A. hamburgers )4、A. notice board )5、A .cup B. lemons B. minibus B. juice B. blackboard B. cap C. fruits C. train C. books C. ...

北京市东城区2011届高三下学期综合练习一(英语)(2011东城一模)

   北京市东城区 2010?2011 学年度第二学期高三综合练习(一) 英 语 试 题 本试卷共 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后,考生务必将答题卡交回。 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。 3.答题卡选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准, 修改时用橡皮擦除干净。 4.答题卡非选择题必须用黑色字迹的签字笔按照题号顺序在各题目的答题区域内作答, 未在对应 ...

小学英语时态综合练习题

   时态综合练习 时态综合练习 综合 一、用所给动词的适当形式填空 1.Tom and Mary (come) to China last month. 2.Mike (not go) to bed until 12 o’clock last night. So I (get ) up late. 3.Mary (read) English yesterday morning. 4.There (be) no one here a moment ago. 5.I (call) Mike this ...

三年级上册英语期末综合练习卷

   2008?? ??2009 学年度第一学期 ?? 三年级上册英语期末综合练习卷 2 听 力 部 分 听录音,把你所听到单词的字母编号填在题前的括号里 ( 所听到单词的字母编号填在题前的括号里。 一、 听录音,把你所听到单词的字母编号填在题前的括号里。 10 分) 评 价 考 生 班 别 答 题 ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( 不 )1、A bear B bird )2、A cake B Coke )3、A blue B black )4、A dog B doll )5、A eat B ...

小学英语六年级毕业综合练习题

   PEP 小学英语六年级毕业综合练习题 Class Name No. Score Listening Part(听力部分)40% 一、Listen and circle. 听音,圈出听到的单词。10% 1. play plane plate 2. wait want 3. talk take tell 4. work walk 5. feel fall fail 6. angry hungry 7. skate skirt shirt 8. watch water 9. stop shop d ...

PEP小学英语六年级毕业综合练习题

   PEP 小学英语六年级毕业综合练习题 Class Name No. Score Listening Part(听力部分)40% 一、Listen and circle. 听音,圈出听到的单词。10% 1. play plane plate 2. wait want 3. talk take tell 4. work walk 5. feel fall fail 6. angry hungry 7. skate skirt shirt 8. watch water 9. stop shop d ...

2008-2009小学六年级英语毕业考核综合练习题

   大朗镇小学英语毕业综合练习 2008-2009 小学六年级英语毕业考核综合练习题 (答题时间 60 分钟,满分 100 分) 内容 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 合计 听力部分( 听力部分(满分 45 分) 镇 一、 Listen and choose 听录音, 选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在 题前的括号里(每小题 1 分,共 10 分) B. by C. bike ( ) 1. A. nine ( ) 2. A. dog B. duck C. boat ( ) ...

热门内容

初中英语单项选择

   单项选择试题 第一单元综合 Ⅰ.单项选择。 (15 分) ( )1.The Greens China for seven years. A.have come to B.have been to C.have come in D.have been in ( )2.?Could you tell me ? ?Sorry, I don’t know. A.where are my socks B.where can I find my socks C.where my socks are D. ...

大学英语四级预测试卷一及答案

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2009年宁夏高考英语试题及答案

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试 英语答案 选择题答案(1-75 题) 1.C 11.C 21.A 31.B 41.D 51.C 61.A 71.B 2.B 12.B 22.B 32.D 42.B 52.D 62.B 72.B 3.A 13.B 23.D 33.C 43.C 53.B 63.C 73.D 4.C 14.C 24.C 34.A 44.B 54.A 64.D 74.A 5.A 6.C 7.B 8.A 17.C 27.D 37.D 47.A 57.A 67.A 9.C 18 ...

高中英语语法学习全解

   Senior high school grammar 高中英语语法 学习 全解 词法 词类、句子成分和构词法: 一、词类、句子成分和构词法: 1、词类:英语词类分十种: 、词类:英语词类分十种: 名词、形容词、代词、数词、冠词、动词、副词、介词、连词、感叹词。 。 1、名词 名词(n.): 表示人、事物、地点或抽象概念的名称。如:boy, morning, bag, ball, class, 名词 orange. 2、代词 代词(pron.): 主要用来代替名词。如:who, she, yo ...

学好英语的20条钻石法则

   学好英语的 20 条钻石法则 钻石法则一:发音永远是第一位的! 钻石法则一:发音永远是第一位的! 成千上万的人学了十年英语还不能说标准的英语,发音仍然带有“超级浓重的中国口 音”,导致和外国人交流的时候,听说都成了严重的问题。 还有一大批人,因为发音没有过关,导致经常被人笑话,从而失去了学英语的信心和 兴趣。因为发音没有过关,导致单词死活背不下来!因为发音没有过关,无法朗读和背诵课 文,导致无法真正掌握语法,无法真正形成语感! 总而言之,发音是英语大厦的基石,要不惜一切代价,彻底掌握纯正英语 ...