Passage One Questions 21 to 25 are based on the following passage. Dogs are social animals and without proper training, they will behave like wild animals. They will soil your house, destroy your belongings, bark excessively, fight other dogs and even bite you. Nearly all behavior problems are perfectly normal dog activities that occur at the wrong time or place or are directed at the wrong thing. The key to preventing or treating behavior problems is learning to teach the dog to redirect its normal behavior to outlets that are acceptable in the domestic setting. One of the best things you can do for your dog and yourself is to obedience train it. Obedience training doesn’t solve all behavior problems, but it is the foundation for solving just about any problem. Training pens up a line of communication between you and your dog. Effective communication is necessary to instruct your dog about what you want it to do. Training is also an easy way to establish the social rank order. When your dog obeys a simple request of “come here, sit,” it is showing obedience and respect for you. It is not necessary to establish yourself as top dog or leader of the pack (群) by using extreme measure. You can teach your dog its subordinate (从属的) role by teaching it to show submission to you. Most dogs love performing tricks for you to pleasantly accept that you are in charge. Training should be fun and rewarding for you and your dog. It can enrich your relationship and make living together more enjoyable. A well-trained dog is more confident and can more safely be allowed a greater amount of freedom than an untrained animal.
  21. Behavior problems of dogs are believe to . A) be just part of their nature B) worsen in modern society C) occur when they go wild D) present a threat to the community
  22. The primary purpose of obedience training is to . A) teach the dog to perform clever tricks B) make the dog aware of its owner’s authority C) provide the dog with outlets for its wild behavior
D) enable the dog to regain its normal behavior
  23. Effective communication between a dog and its owner is . A) essential to solving the dog’s behavior problems B) the foundation for dogs to perform tasks C) a good way to teach the dog new tricks D) an extreme measure in obedience training
  24. Why do pet dogs love performing tricks for their masters? A) To avoid being punished. B) To show their affection for their masters. C) To win leadership of the dog pack. D) To show their willingness to obey.
  25. When a dog has received effective obedience training, its owner . A) can give the dog more rewards B) will enjoy a better family life C) can give the dog more freedom D) will have more confidence in himself Passage Two Questions 26 to 30 are based on the following passage. Engineering students are supposed to be examples of practicality and rationality, but when it comes to my college education I am an idealist and a fool. In high school I wanted to be an electrical engineer and, of course, any sensible student with my aims would have chosen a college with a large engineering department, famous reputation and lots of good labs and research equipment. But that’s not what I did. I chose to study engineering at a small liberal-arts (文科) university that doesn’t even offer a major in electrical engineering. Obviously, this was not a practical choice; I came here for more
noble reasons. I wanted a broad education that would provide me with flexibility and a value system to guide me in my career. I wanted to open my eyes and expand my vision by interacting with people who weren’t studying science or engineering. My parents, teachers and other adults praised me for such a sensible choice. They told me I was wise and mature beyond my 18 years, and I believed them. I headed off to college sure I was going to have an advantage over those students who went to big engineering “factories” where they didn’t care if you have values or were flexible. I was going to be a complete engineer: technical genius and sensitive humanist (人文学者) all in one. Now I’m not so sure. Somewhere along the way my noble ideals crashed into reality, as all noble ideals eventually do. After three years of struggling to balance math, physics and engineering courses with liberal-arts courses, I have learned there are reasons why few engineering students try to reconcile (协调) engineering with liberal-arts courses in college. The reality that has blocked my path to become the typical successful student is that engineering and the liberal arts simply don’t’ mix as easily as I assumed in high school. Individually they shape a person in very different ways; together they threaten to confuse. The struggle to reconcile the two fields of study is difficult.
  26. The author chose to study engineering at a small liberal-arts university because he . A) wanted to be an example of practicality and rationality B) intended to be a combination of engineer and humanist C) wanted to coordinate engineering with liberal-arts courses in college D) intended to be a sensible student with noble ideals
  27. According to the author, by interacting with people who study liberal arts, engineering students can . A) balance engineering and the liberal arts B) receive guidance in their careers C) become noble idealists D) broaden their horizons
  28. In the eyes of the author, a successful engineering student is expected .
A) to have an excellent academic record B) to be wise and mature C) to be imaginative with a value system to guide him D) to be a technical genius with a wide vision
  29. The author’s experience shows that he was . A) creative B) ambitious C) unrealistic D) irrational
  30. The word “they” in “...together they threaten to confuse.” (Line 3, Para.
  5) refers to . A) engineering and the liberal arts B) reality and noble ideals C) flexibility and a value system D) practicality and rationality Passage Three Questions 31 to 35 are based on the following passage. Priscilla Ouchida’ “energy-efficient” house turned out to be a horrible dream. When she and s her engineer husband married a few years ago, they built a $100,000, three-bedroom home in California. Tightly sealed to prevent air leaks, the house was equipped with small double-paned (双层玻璃的) windows and several other energy-saving features. Problems began as soon as the couple moved in, however. Priscilla’s eyes burned. Her throat was constantly dry. She suffered from headaches and could hardly sleep. It was as though she had suddenly developed a strange illness. Experts finally traced the cause of her illness. The level of formaldehyde (甲醛) gas in her kitchen was twice the maximum allowed by federal standards for chemical workers. The source of the gas? Her new kitchen cabinets and wall-to-wall carpeting.
The Ouchidas are victims of indoor air pollution, which is not given sufficient attention partly because of the nation’s drive to save energy. The problem itself isn’t new. “The indoor environment was dirty long before energy conservation came along,” says Moschandreas, a pollution scientist at Geomet Technologies in Maryland. “Energy conservation has tended to accentuate the situation in some cases.” The problem appears to be more troublesome in newly constructed homes rather than old ones. Back in the days when energy was cheap, home builders didn’ worry much about unsealed cracks. t Because of such leaks, the air in an average home was replaced by fresh outdoor air about once an hour. As a result, the pollutants generated in most households seldom build up to dangerous levels.
  31. It can be learned from the passage that the Ouchidas’ house . A) is well worth the money spent on its construction B) is almost faultless from the point of energy conservation C) failed to meet energy conservation standards D) was designed and constructed in a scientific way
  32. What made the Ouchidas’ new house a horrible dream? A) Lack of fresh air. B) Poor quality of building materials. C) Gas leakage in the kitchen. D) The newly painted walls.
  33. The word “accentuate” (Line 4, Para.
  3) most probably means “”. A) relieve B) accelerate C) worsen D) improve
  34. Why were cracks in old houses not a big concern?
A) Because indoor cleanliness was not emphasized. B) Because energy used to be inexpensive. C) Because environmental protection was given top priority. D) Because they were technically unavoidable.
  35. This passage is most probably taken from an article entitled “”. A) Energy Conservation B) Houses Building Crisis C) Air Pollution Indoors D) Traps in Building Construction Passage Four Questions 36 to 40 are based on the following passage. In 19
  93. New York State ordered stores to charge a deposit on beverage (饮料) containers. Within a year. Consumers had returned millions of aluminum cans and glass and plastic bottles. Plenty of companies were eager to accept the aluminum and glass as raw materials for new products. But because few could figure out what to do with the plastic, much of it wound up buried in landfills (垃圾填埋场). The problem was not limited to New York. Unfortunately, there were too few uses for second-hand plastic. Today, one out of five plastic soda bottles is recycled (回收利用) in the United States. The reason for the change is that now there are dozens of companies across the country buying discarded plastic soda bottles and turning them into fence posts, paint brushes, etc. As the New York experience shows, recycling involves more than simply separating valuable materials from the rest of the rubbish. A discard remains a discard until somebody figures out how to give it a second life-and until economic arrangements exist to give that second life value. Without adequate markets to absorb materials collected for recycling, throwaways actually depress prices for used materials. Shrinking landfill space, and rising costs for burying and burning rubbish are forcing local governments to look more closely at recycling. In many areas, the East Coast especially, recycling is already the least expensive waste-management option. For every ton of waste recycled, a city avoids paying for its disposal, which, in parts of New York, amounts to saving of more than $100
per ton. Recycling also stimulates the local economy by creating jobs and trims the pollution control and energy costs of industries that make recycled products by giving them a more refined raw material.
  36. What regulation was issued by New York State concerning beverage containers? A) Beverage companies should be responsible for collecting and reusing discarded plastic soda bottles. B) Throwaways should be collected by the state for recycling. C) A fee should be charged on used containers for recycling. D) Consumers had to pay for beverage containers and could get their money back on returning them.
  37. The returned plastic bottles in New York used to . A) end up somewhere underground B) be turned into raw materials C) have a second-life value D) be separated from other rubbish
  38. The key problem in dealing with returned plastic beverage containers is . A) to sell them at a profitable price B) how to turn them into useful things C) how to reduce their recycling costs D) to lower the prices for used materials
  39. Recycling ahs become the first choice for the disposal of rubbish because . A) local governments find it easy to manage B) recycling ahs great appeal for the jobless C) recycling causes little pollution
D) other methods are more expensive
  40. It can be concluded from the passage that . A) rubbish is a potential remedy for the shortage of raw materials B) local governments in the U.S. can expect big profits from recycling C) recycling is to be recommended both economically and environmentally D) landfills will still be widely used for waste disposal Unit 4
  21. C
  26. C
  31. D
  36. C
  22. D
  27. A
  32. A
  37. D
  23. D
  28. B
  33. A
  38. C
  24.A
  29.D
  34.D
  39.B
  25. B
  30. B
  35. B
  40. A
 

相关内容

新东方英语新六级阅读

       本文由964363169贡献     doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机 查看。     新东方电子教材     1、英语阅读理解全真题 、英语阅读理解全真题     Unit 1 Part Ⅱ Reading Comprehension (35 minutes) There are 4 passage s in this part. Each passage is followed by some questions or unfinis ...

新东方英语四级阅读19

   I’ve been writing for most of my life. The book Writing Without Teachers introduced me to one distinction and one practice that has helped my writing processes tremendously. The distinction is between the creative mind and the critical mind. While ...

新东方英语四六级--阅读用的长难句

   阅读用的长难句 1. Typical of the grassland dwellers of the continent is the American antelope, or pronghorn.O! X 美洲羚羊,或称叉角羚,是该大陆典型 的草原动物。 2. Of the millions who saw Haley's comet in 1986, how many people will live long enough to see it return in the twent ...

新东方英语四级阅读笔记

   新东方英语四级阅读笔记 阅读题型(按出现频率由高到低排列) 1.in order to题型 作者提到某人某事某说法想做什么sewes(?) to,try to illustrate永远是从原文到选项的顺序,而任何的逻辑题型都是从选项到原文。 解题思路:找出某人某事的定位,一般是先总结后举例,也有先举例后总结的。一般是原文的类比和比喻。 2.态度题 原文是否存在让步语气,如果有,答案就不能是单一态度,而是…but…或有限定词partially,qualified,guarded等。 3.写作手法 ...

【推荐】英语四级阅读高分快速阅读四大法则

   在阅读英语材料时或是在考试过程中有很多人感到自己的阅读速度实在是 跟不上需要,有些朋友就认为是自己的英语基础不行,然后就拼命的背单词,其 实如果能够用正确的方法进行快速阅读训练的话, 即使在原有的基础上也可以在 阅读速度方面取得显著的提高,更何况很多情况下根本就不是英语基础的问题. 现在就让我们来看看练习快速阅读的四种方法. 1. 快速泛读(fast extensive reading) 平时要养成快速泛读的习惯. 这里讲的泛读是指广泛阅读大量涉及不同领域 的书籍,要求读得快,理解和掌握书中 ...

新东方名师分析大学英语六级阅读难点及原因

   新东方名师分析大学英语六级阅读难点及原因 一、考生感觉六级阅读的难点及原因: 考生感觉六级阅读的难点及原因: 1、生词较多 、 许多同学感觉六级阅读中生词较多, 许多同学感觉六级阅读中生词较多,阅读时不得不花费 大量的时间和精力去理解文章中出现的生词。确实, 大量的时间和精力去理解文章中出现的生词。确实,词汇量 是任何英文阅读(特别是像六级这样的高级英文阅读 的基 是任何英文阅读 特别是像六级这样的高级英文阅读)的基 特别是像六级这样的高级英文阅读 础。但我认为六级单词相对于 4 级仅多了 ...

2011攻克大家英语四级(阅读?简答分册)-【免费下载】

   本文由披露新鲜贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 2011Unit 1 总论 Day 1 典型英语文章的写作脉络和答题步骤 典型英语文章的 写作脉络和答题步骤及技巧 总的来说,英语文章结构比较严谨,脉络清楚,所以我们在读任何文章的时候,脑 子里面一定要有一根线,先掌握了典型文章的展开方法,再加上一些引子等,就成了所有四 级阅读文章的结构。我们先以 2000 年 6 月的文章为例进行讲解体会。 请在 2 分钟以内读完这篇文章 ...

2011年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解4

   2011 年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 4 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题, 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 英语四级考试免费练习题 Now let us look at how we read. When we read a printed text, our eyes move across a page in short, jerky movement. We recognize words ...

2011年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解6

   2011 年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 6 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题, 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 英语四级考试免费练习题 Of the thousands of different kinds of animals that exist in the world man has learned to make friends with an enormous number. Some a ...

新东方英语

   Lesson 40 School and Education 学校与教育 基础教育 fundmental education 高等教育 higher education 终生教育 life-long education 活到老学到老 Never too old to learn 大学 university 芝加哥大学 Chicago university 学院 college Children enter school at ...

热门内容

大学英语六级考试精选模拟题

   Model Test Three Part I Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled Limiting the Use of Private Cars. You should write at least 150 words following the outline given below: 1.北京地区采取措施限制 ...

考研英语固定搭配

   考研英语历年真题常考固定搭配 考研英语历年真题常考固定搭配 历年真题 in effect 有效;实际上 in the event of 万一,如果发生 for example 例如 介词+ A 介词+名词形式 with the exception of 除……之外 by accident 偶然 in the face of 面对,不顾,即使 on account of 因为,由于 in fact 其实,实际上 in addition 另外 on fire 烧着 in addition to ...

初一下英语期中试题

   2009?2010 学年度下期期中考试 ? 学年度下期期中 11. "你父亲是做什么的?" Which sentence(句子) is wrong(错的)? A. What's your father's job? C. What does your father do? ?Can he French? ?Yes, he can. A. speaks B. say C. speak D. talk B. What is your father doing? D. What ...

新视野大学英语视听说2答案

   新视野大学英语视听说教程第二册 听力练习录音文本和答案 UNIT1 II. Listening Skills 1. M: Why don’t we go to the concert today? W: I’ll go get the keys. Q: What does the woman imply? 2. W: I can’t find my purse anywhere. The opera tickets are in it. M: Have you checked in the ...

实实在在的美国人常用地道英语口语

   有人开会迟到了,你若对他说 “You are late 。”,听起来象是废话,若说“Did you get lost ?”,则更能让他歉然,可别说成“Get lost!”那可是让人滚蛋的意思。   别人征求你的意见,问能否开窗户等,你要说“You can do that 。”就有点土了,用一句“Do you have the time? ”实际上,问他人的姓名,地址都可以这么用:“May I have you name?“要比”What’s your name ? ”礼貌得多,不过警察例外。 ...