新概念英语同步测试卷 26 Book 1 Lesson 121-125 一、填入下列单词所缺字母 1, cust__mer 2, man__ger 3, rec__gnize 4, g__ess 5, bea__d 6, se__ve 7, terr__bly 8, nuis__nce 9, s__rprise 10, dr__ 11, tr__p 12, d__ring 13, cou__ter 14, f__rget 15, ro__d 16, trav__l 17, __ffer 18, j__ b 19, gro__ 20, k__tten 二、标出下列单词划线部分音标 1, customer 2, recognize 3, during 4, beard 5, nuisance 6, grow 7, trip 8, offer 9, road 10, serve 11, manager 12, counter 13, guess 14, terribly 15, surprise 16, mean 17, dry 18, water 19, forget 20, travel 三、根据句子意思填入正确单词,首字母已给 1, I knew him but I cannot r him now. 2, The waiters always s very well. 3, The drugs can be traded over the c 4, The m asked his assistant to prepare. 5, I recited it yesterday but I f it now. 6, All r lead to Rome. 7, Let me g who it is. 8, He o his help and I accepted. 9, He g a beard last year. 10, There is no water and it is very d 四、填入所缺单词 1, The man a hat is my father.
  2. I forget to take my glasses me.
  3. The shop assistant the counter served me.
  4. I did it the day yesterday.
  5. What nuisance!
  6. It is not you, it? 7, Finish your homework yourself. 8, I have go to hospital every day.
  9. I afraid I had to .
  10. I looked the words but I could not see clearly. 五、单项选择
  1. The man I served was a hat. A. wearing in B. putting on C. dressed D. in
  2. The man I served was him. A. what B. how C. which D. whom
  3. The book I am reading is hers. A. that B. whose C. when D. how
  4. I bought them but forgot to take them me. A. to B. in C. on D. with
  5. I went to the cinema I met an old friend today. A. who B. that C. where D. which
  6. It is the book I am looking for. A. which B. that C. whom D. how
  7. He grew a beard last year but shaved it later. A. on B. for C. off D. in
  8. You must water the flower , and then you can have a rest. A. first B. in first C. for first D. on first
  9. He fell before the finishing line and lost the medal.
A. What pity! B. How pity! C. What a pity! D. How a pity!
  10. that it was not here! A. I’m afraid B. I was afraid C. We are afraid D. It's afraid. 六、判断正误
  1. The man in hat is my friend.
  2. I bought two dictionaries half a hour ago.
  3. Who served with you, sir?
  4. I forgot to water the garden and watered it twice.
  5. The man which I served was not drinking.
  6. The girl I saw was wearing in a beautiful dress.
  7. The picture I am looking is not mine.
  8. I saw a dog in the road when I was driving to London.
  9. I grew beard during the trip.
  10. What nuisance! 七、英汉互译
  1. 半小时前我在这买了两本很贵的辞典。
  2. 我昨晚忘了把字典带上了
  3. 半小时前你接待过这位先生吗?
  4. 我去年旅行时留了胡子。
  5. 他就是在美国给我工作的那个人 八、用所给词适当形式组成句子。
  1. tell, he, not, forget, take, it, with , he
  2. lady, standing, behind, the, counter, is, my, friend.
  3. I, buy, two, expensive, hat, here, ago, half, an, hour
  4. he, man, who, offer, I, job, England.
  5. you, serve, this, gentleman, half, hour, ago
  6. he, said, he, man, who, buy, these, books 7, I have, to, shave, off, beard 8, you, not, look, well, you, must, ill 9, this, be, car, I, buy, the, day, before, yesterday 10, dog, is, which, running, yours? 答案 一、customer manager recognize guess beard serve terribly nuisance Surprise dry trip during counter forget road travel offer job grow kitten 二、略 三、1, recognize 2, serve 3, counter 4, manager 5, forget 6, roads 7, guess 8, offered 9, grew 10, dry 四、1, in 2, with 3, behind 4, before 5, a 6, is 7, by 8, to 9, am 10, at 五、1?5 DDADC 6?10 BCACA 六、1, hat?a hat 2, a?an 3, 去掉 with 4, to water?watering 5, which?whom 6, 去掉 in 7, looking?looking at 8, in the road?on the road 9, beard?a beard 10, nuisance?nuisance 七、1, I bought two expensive dictionaries here half an hour ago. 2, I forgot to take the dictionary with me yesterday evening. 3, Did you serve this gentlemen half an hour ago. 4, I grew a beard during my trip last year. 5, He is the man who offered me a job in America. 6, 他说他就是这些书的买主。 7, 你接待过这位先生吗? 8, 站在柜台后面那位小姐昨天戴着帽子。 9, 那只叼着篮子的狗不是他的。
10, 你为什么不把胡子刮掉。 八、1, Tell him not to forget to take it with him. 2, The lady who is standing behind the counter is my friend. 3, I bought two expensive hats here half an hour ago. 4, He is the man who offered me a job in England. 5, Did you serve this gentlemen half an hour ago? 6, He said he was the man who bought these books. 7, I have to shave the beard off. 8, You do not look well and you must be ill. 9, This is the car that I bought the day before yesterday. 10, Is the dog which is running yours?
 

相关内容

新概念英语第二册 Lesson 15 Good news 佳音

   新概念英语第二册 Lesson 15 Good news 佳音 重点句型补充例句 1. When I was first learning to dance, I felt very nervous when taking group classes, mainly because I didn't want to look stupid or clumsy in front of others. 2. I felt very nervous when I got up after my n ...

新概念英语3Lesson3

   L/O/G/O Lesson 3 An unknown goddess " Aegean Sea 1.archaeologist:考古学家 考古学家 " ~ist: expert in some field chemist pianist scientist artist " olog(y): subject or study biology zoology ecology theology " archae: beginning, ancient archaeology 2.prosp ...

新概念英语第一册Lesson20

   Lesson 20 Look at them! Contents " New words and expression " Text New words and expression " big adj. 大的 " Big noses " small adj. 小的 " Small eyes " open adj. 开着的 " Open door " shut adj. 关着的 " light adj. 轻的 " heavy adj. 重的 " Long 长的 " Long h ...

新概念英语第一册Lesson24

   Lesson 24 Give me/him/her/us/the m some… New words and expression " desk n. 课桌 " table n. 桌子 " ★desk n. 课桌 " ★table n. 桌子 " desk通常指有抽屉的桌子,用于办公、读书、写字等,即 “书桌”、“写字台”、“办公桌” " He is working at his desk. 他正在自己的书桌前用功。 " table通常指由若干条腿支撑着的平板,没有抽屉,即“餐 桌”、 ...

新概念英语第一册Lesson23

   Lesson 23 Which glasses? New words and expressin " on prep. 在……之上 " shelf n. 架子,搁板 on the shelf " [语法 语法] 语法 " 定语: 定语: " 定语:是修饰限定的成 份,做定语的词一般是 形容词,但也可用介词 短语或定语从句做定语。 " 介词短语做后置定语: " a book on the desk " 定语从句: " This is the boy I saw yesterday. St ...

新概念英语同步测试卷Lesson126-130

   新概念英语同步测试卷 27 Book 1 Lesson 126-130 一、填入单词所缺字母 1, imm__diately 2, le__st 3, act__r 4, w__ve 5, mi__e 6, spe__d 7, dre__m 8, li__ence 9, da__ling 10, __fraid 11, fam__us 12, actr__ss 13, re__d 14, tra__k 15, ov__rtake 16, lim__t 17, si__n 18, ch__rg ...

新概念英语同步测试卷Lesson136-140

   新概念英语同步测试卷 29 Book 1 Test 29 Lesson 136?140 一、填写单词所缺字母 1, fo__tb__ll 2, po__l 3, __in 4, w__r__d 5, po__r 6, d__pend 7, eng__ne__r 8, l__ne 9, e__tra 10, overs__as 11, h__tel 12, w__nt 13, re__urn 14, gard__n 15, fin__sh 16, se__side 17, trav__l 18 ...

新概念英语同步测试卷Lesson141-144

   新概念英语同步测试卷 Book 1 Test 30 (Lesson 141?144) 一、填入下列单词所缺字母 1, op__osi__e 2, cu__ious 3, fun_y 4, po__der 5, u__ly 6, co__pa__t 7, reg__larly 8, su__round 9, be__ute 10, t__rough 11, lit__er 12, c__unt 13, pr__secute 14, visit__r 15, r__sty 16, pi__ce ...

(陕旅版)三年级英语上册教案 Lesson 12(1) 第一课时

   (陕旅版)三年级英语上册教案 陕旅版) Lesson 12 Happy New Year! 第一课时 一、教学目标(Teaching aims) 教学目标 1.能够听、说、读、写单词 happy,new, New Year 及句子 Happy New Year! 2.能用 happy 祝福别人,补充其他的节日祝福语。如: Happy birthday! Happy Children's Day! Happy Teachers’ Day! Happy Women's Day! Happy Mo ...

现代大学英语精读5+Lesson+1

   Lesson One Martin Luther King Jr. I. Task Sheet Background In 1960s, many movements affected Americans as individuals and American society as a whole in various ways and to various degrees, esp. The Civil Rights movement. How does the speaker begin ...

热门内容

龙岩学院外国语学院省级精品课程-英语教学法

   Add Your Company Slogan Unit 5 P o w e r P o i n t Classroom management By Xu Zhijian Company Logo 龙岩学院外国语学院省级精品课程-《英语教学法》 Aims of this Unit 1 2 3 4 5 6 What roles do teachers play in the classroom? How to give effective classroom instructions? Wha ...

中央电大英语2形成性考核册答案

   开放英语(2)形成性考核册答案 中央电大 09 开放英语 形成性考核册答案 1.B 2.B 3.B 4.B 5.A 6.B 7.C 8.B 9.C 10.A 学习记录卡 1 三种时态之 1:一般过去时 从你学过的动词中各找出两个规则动词和不规则动词,写出动词原形和过去式: 规则动词:work worked 不规则动词:go went finish finished is was 写出下面句子的否定句和疑问句: Tom went to see his parents in the countr ...

英语六级考试翻译常用搭配必备

   英语六级考试翻译常用搭配必备(1). Keep up with 2. Catch up with 3. Come up with 提出 4. End up with 以…告终 5. Put up with 忍受 6. Make up for 补偿/填补 7. Live up to 不辜负 8. Turn up 出现 9. Turn down 减少、拒绝 10. Turn over 翻转 11. Turn ...

大学英语2 第8课

   大学英语精读第二册 08 大耳朵英语 http://www.ebigear.com 2005-09-30 00:33:37 【打印】 Previous Unit | Next Unit | Back Unit Eight Click the button to listen to the text Ever thought about cheating on a test? Of course not. But some students are not quite so honest. H ...

每日读英语

   What are you trying to say?(你到底想说什么?) Don't be silly.(别胡闹了。) How strong are your glasses?(你近视多少度?) Just because.(没有别的原因。) It isn't the way I hoped it would be.(这不是我所盼望的。) You will never guess.(你永远猜不到。) No one could do anything about it.(众人对此束手无措。) ...