求知辅导中心
新目标8年级上期单元测试 新目标 年级上期单元测试 Unit 1
班级 姓名 姓名 分数 班级 分数 一. 单项填空 (从 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。)(15 分) 从 、 、 、 四个选项中,选出最佳选项。 ( ( )
  1. Her parents to the movies on weekends. A often goes B often see C often go D often watch ( )
  2.I think I’m kind of unhealthy. Why? I exercise, you know. A. like B. always C. hardly ever D. only ( )
  3.Does your mother wants you milk every day? Yes, of course. She says it’s good. A. drink B. to drink C. drinking D. drinks ( )
  4. do you eat junk food? About once a week. A. How B. How many C. How long D. How often ( )
  5. You’d better not read in bed. I’m feeling tired. But it’s for your eyes. A. good B. bad C. better D. worse ( )
  6. I don't like sports, but I like watching others . A. play B. to play C. while playing D. when playing ( )
  7.Do you think that you have a healthy habit? Yes. I my health. A. look at B. look after C. look up D. look like ( )
  8.students watch TV three or four times a week. A Most B The most C The some D The all ( )
  9. homework, some student do homework every day. A To B As for C as D for ( )
  10.Tom often goes skating weekends. A in B on C to D for 选择适当的答语(5 二 选择适当的答语 分) ( )
  1. How many hours do you sleep every night? ( )
  2. What sports do you play? ( )
  3. Why do you eat junk food once a week? ( )
  4. How often do you do homework? ( )
  5. Do you like to drink milk? 补全对话( 三 补全对话(5 分) A: How do you drink milk? B: I drink milk day. What about you? like it. A: Never. I B: But it's for your healthy. A: OK. I'll to drink it.
A B C D E
Yes, I do. Because it’s not good for my health. Every day Eight hours I play volleyball.
求知辅导中心
完形填空(15 分) 四 完形填空 What do people usually do on weekends? Some people like to _1__at home, but others like to go out for a walk or play football. Mr Smith__2__hard in a factory during the _
  3. On the weekends, he usually __4__the same thing. On Saturday he washes his car and on _5__ he goes with his family to a village by car. His uncle and aunt _6__ a farm there. It isn’t a big one, but there is always __7_to do on the farm. The children help with the animals and give them some _8__. Mr and Mrs Smith help in the field. At the end of the day, they are all _9__and Mr Smith’s aunt _10__them a big meal. ( )
  1. A. play B stay C be D so ( )
  2. A works B does C makes D studies ( )
  3. A day B year C week D month ( )
  4. A does B do C make D has ( )
  5. A Sunday B Saturday C Thursday D Friday ( )
  6. A find B has C bring D have ( )
  7. A much B many C any D most ( )
  8. A food Brice C cakes D fruit ( )
  9. A full B angry C hungry D happy ( )
  10.A give B puts C makes D does 阅读理解(25 分) 五 阅读理解 (A) Fruit is good for people. Many people eat some fruit every day. Mr and Mrs Green like fruit very much and every Monday Mrs Green goes to huy some fruit in the shop near her house. The man in the shop knows her well and helps a lot.She can buy all kinds of fruit there, apples, pears, oranges and bananas. ln different time of the year, the price of each kind of fruit is not the same, sometimes high,sometimes low. Mrs Green wants to huy cheap fruit. But Mr Green likes bananas only. She huys bananas for him every week. She only buys cheap fruit for herself ( )l. When does Mrs Green go to buy some fruit? A. Saturday' B. Monday. C. Thursday. ( )
  2. Where does Mrs Green buy fruit? A. ln the shop near her house. B. In the town. C. Near the shop ( )
  3. Mrs Green buys for Mr Green. A. pears B. apples C. bananas ( )
  4. Which of following is not right? A. Fruit is gOod fOr peopIe. B. Mrs Green huys apples for herself C. Mrs Green can buy all kinds of fruit. D. ( )
  5. ln different time of the year,the price of each kind of fruit is. A. the same B. not the same C. high (B) We all need to exercise. Doctors say it is good for us. It makes your heart and hody strong. It also gives you more energy. And you will feel better about yourself. lt's best to exercise twice a week. Twenty minutes each time is enough. There are many ways to exercise. You can walk,run,play sports,or swim. Many people go to special places to exercise. They are ca1led "fitness centers." These places have a lot of equipment. Some People buy
求知辅导中心
equipment for their homes. But it is very expensive. Exercising can be fun. Friends can exercise together at a fitness center. Or,they can play sports together. How do you exercise ? ( )l. What is the main idea? A. Exercise equipment is expensive. B. Playing sports is a good way to exercise. C. Every person shou1d exercise. ( )
  2. We should exercise . A. every day B. 2O minutes a week C. twice a week ( )
  3. At fitness centers,. A. you can huy expensive equipment B. people can do many kinds of exercising C. it is very expensive ( )
  4. Which of these kinds of exercising is not in the article? A. Dancing. B. Swimming. C. Sports. ( )
  5. Which of these sentences about exercising is true? A. Exercising is expensive. B. Exercise is good for your heart. C. Only doctors exereise.' 翻译词组(10 分) 六 翻译词组
  1.上网冲浪
  2.最喜爱的节目
  1.上网冲浪
  2.最喜爱的节目
  4.几乎从不
  3. 当然
  4.几乎从不
  5.照顾 照顾,
  6.每天三次
  5.照顾,照看
  6.每天三次
  8.健康的生活方式
  7. 垃圾食品
  8.健康的生活方式
  9.好成绩
  10.努力做某事
  9.好成绩
  10.努力做某事 根据汉语提示完成句子. 七 根据汉语提示完成句子.每空词数不限 (10 分) 你多长时间看望一次祖父母? 1.你多长时间看望一次祖父母? do you see ? 他的爷爷每天都做运动. 2.他的爷爷每天都做运动. His grandpa . 我每周购物两次. 3.我每周购物两次. I shop . 我喜欢读书.我每天都读英语. 4.我喜欢读书.我每天都读英语. I like __ . I _ every day. 做运动. 5.周末你通常做什么 ?做运动. What ? . 作文(15 分)根据所给信息 告诉大家你是如何保持健康的 根据所给信息,告诉大家你是如何保持健康的. 八 作文 根据所给信息 告诉大家你是如何保持健康的 Things I do How often Eat fruit and vegetables Four or five times a week Eat tofu products(豆制品 豆制品) 豆制品 Every day Drink milk Twice a week Do some exercise Every morning or evening Health is very important for me. But what can I do to keep healthy? Let me tell you.
求知辅导中心
二、笔试部分 ACBDB ABABB 一 单选 二 选择适当的答语 DEBCA 补全对话( 三、补全对话(5 分): often, every, don't, good, try 完型填空: 、 四、完型填空:
  1、BACDA, DAACC 阅读理解: 、
  2、CCBAB 五 阅读理解:
  1、BACBB 、 favourite program of course hardly ever 六 surf the internet look after three times a week junk food try to do sth healthy lifestyle ? good grades ? your grandparents exercises every day twice a week 七 How often read English do you usually do on weekends I often exercise 参考答案 一、
  1.A
  2.D
  3.D
  4.C
  5.A
  6.A
  7.C
  8.C
  9.C
  10.D
  11.B
  12.C
  13.C
  14.C
  15.B
  16.B
  17.C
  18.C
  19.C
  20.B 二、
  21.氮气 78% 氧气 21%
  22.分离液态空气
  23.二氧化碳 水蒸气
  24.(
  1)红磷燃烧,放热,产生白烟(
  2)钟罩内水面上升体积约为钟罩内原空气体 积的 1/5 磷+氧气 五氧化二磷
  25.增大与氧气的接触面积 引燃铁丝 防止生成的熔融物炸裂瓶底 剧烈燃 烧,火星四射 黑
  26.(
  1)镁+氧气 氧化镁,化合反应(
  2)磷+氧气 五氧化二磷,化合反应(
  3)碳 +氧气 二氧化碳,化合反应(
  4)高锰酸钾 锰酸钾+二氧化锰+氧气 三、
  27.(
  1)白磷燃烧,有白烟生成;活塞先向右移动,再向左移动,最后停留 在刻度“4”处(
  2)空气中氧气的体积约占总体积的 1/5
  28.(
  1)氧气 氮气 二氧化碳 木炭(
  2)碳+氧气 二氧化碳
  29.连续均匀水槽内的水倒流到试管底部,导致试管破裂将一根带火星的木条放 在集气瓶口,火星木条复燃,说明该瓶内氧气已满;将一根带火星的木条伸入集气瓶 里,如果木条复燃,说明该瓶气体是氧气.
  30.(
  1)酒精灯 试管 铁架台 集气瓶(
  2)①酒精灯内酒精太多 ②伸入试管内导管太长 ③试管口没有塞一小团棉花 ④试管口没有略微向下倾斜 ⑤伸入集气瓶内的导气管的管口 没有接近瓶底
reading
 

相关内容

三年级上册英语Unit5A1

   三上 U5A1 教学设计 白旄中心小学 苏燕 教材分析:本单元主要通过就餐这一话题,学习常见的有关食品、饮料的 12 个 英文单词和与此有关的日常用语。为体现语言运用的实效性、真实性,本单元围 绕这一话题,设计了 Part A Let’s talk 与 Part B Let’s talk 两种生活情景, 教给学生如何表达自己喜欢的或想要的食物, 以及为别人提供或请别人吃东西时 的表达语。 小学生求知欲强, 有较强的观察力和模仿力, 对新鲜事物充满好奇心, 动口、动手、动脑的全身协调较好。自信 ...

初二英语新目标八年级下册Unit1 period3

   Unit 1 Will people have robots? 1活到 活到200 岁 2在将来 活到 在将来 4在你的家里有机器人 5 5 年后 在你的家里有机器人 7用纸币 脑学习 用纸币 9 你认为 你认为100年后的生活是怎样的 年后的生活是怎样的 10一年后你将会住在同一个屋子里 一年后你将会住在同一个屋子里 3做预言 做预言 6在家里通过电 在家里通过电 8 更少的污染 1 live to be 200 years old 2 in the future 3 make predi ...

新目标八年级上册英语教案全集

   Unit 1 Will people have robots ? Teaching goals: 1. Words&phrases: robot, paper, less, fewer, simple, unpleasant, factory, seem, etc . 2. will 构成的一般将来时态的陈述句、 否定句、 疑问句及回答. 3. There be 句型的一般将来时. 4. more , less , fewer 的用法. 5. 学习一般将来时态的相关知识,学会对未来进 ...

英语八年级上册Units1-3

   脑不忘常年开设: 一年制初中★一年制高中★小升初至高三 1 对 1★中高考小升初应试班…… Units12010 年中考英语一轮复习新目标八年级上册 Units1-3 一:重点短语 Unit 1 1. go to the movies=go to the cinema 2. look after=take care of 3. surf the Internet 4. healthy lifestyle 5. go skateboarding 6. (be) in good health = ...

八年级下册英语unit1

   博 锐 精 品 教 育 初二下册英语学习第一课时 一、知识讲解 ◆Unit 1 Will people have robots? 目标语言:Make predictions. 目标语言 重点句型:1.Will there be less pollution?Yes,there will./No,there won't. 重点句型 2.Everything will be free. 3.They'll study at home on computers. 4.I think there w ...

九年级英语Unit10 学案

   人教版新目标九年级英语 Unit10 By the time I got outside, the bus had already left.-学案 学案 Step 1: Revision 根据句意和首字母提示,完成单词: 1. 2. 3. 4. 5. 6. I was late for school this morning, because I o. It’s time for meeting, he came here on t. Because the recorder b down ...

四年级上册英语Unit_1习题精选

   Unit 1 习题精选 将对话按顺序编号,使其成为一段完整的对话。 Xiao Ming, we have a new classroom Hello, Li Hong. Li Hong, this is our new classmatePeter. It's near the window. It's so big! Where is my seat? Nice to meet you, too. Hello, Xiao Ming. Nice to meet you. Let's go a ...

人教版 九年级英语Unit1知识点大全

   九年级英语 Unit 1 How do you study for a test? 1. by + doing 通过……方式 如: studying with by a group 2. talk about 谈论,议论,讨论 talk to sb. === talk with sb. 与某人说话 3. 提建议的句子: ①What/ how about +doing sth.? ②Why don’t you + do sth.? ③Why not + do sth. ? ④Let’s + d ...

英语七年级上册Unit 11 练习题及学习重点

   Unit 11 What time do you go to school 学生自主学习教材解读与能力培养试题 一.学习重点 【短语】 what time 几点,什么时候 go to school 去上学 get up 起床 take a shower 淋浴,洗澡 put on 穿上 go to work 去上班 get to 到达 listen to 听 get back 归还,取加 get home 到家 get go 到达 get for 为某人拿(取)买 get from 从某人/某 ...

商务英语Unit 1

   Objective Unit 1 Notes To Passage A Activities On Passage A Notes To Passage B Activities On Passage B Basic E-commerce Writing Related Reading Work online Unit 1 学 习 目 标 Objective: In this unit, you will learn: What is electronic commerce Identify ...

热门内容

新世纪大学英语综合教程1课文全文翻译

   一名语言教师的个人看法 我每天都会在报纸上、公共汽车上看到各种广告,声称轻轻松松就能学好英语。这些广 告号称,学生不必费什么力气,要说一口流利的英语只需短短 3 个月,甚至 10 天就行。广 告还常常提到威廉?莎士比亚和查尔斯?狄更斯等英语文学大师的名号来增强吸引力。每当 看到诸如此类的广告时,我真是哭笑不得:如果学英语真像这些广告所说的那么轻松,我恐 怕得另谋出路了, 因为不需要那么多合格的英语教师了。 但是肯定有许多人相信这些可笑的 噱头,不然的话这些广告也不可能出现。 学生们喜欢实惠的 ...

小升初英语知识

   小升初英语知识 (2010-04-23 15:42:26) 转载 标 签: 教育 一、形容词的比较级 1、形容词比较级在句子中的运用:两个事物或人的比较用比较级,比较级后面一般带有单词 than。 比较级前面可以用 more, a little 来修饰表示程度。than 后的人称代词用主格(口语中可用宾格)。 2.形容词加 er 的规则: ⑴一般在词尾加 er ; ⑵以字母 e 结尾,加 r ; ⑶以一个元音字母和一个辅音字母结尾,应双写末尾的辅音字母,再加 er ; ⑷以“辅音字母+y”结 ...

英语名词性从句

   名词性从句 在句子中起名词作用的句子叫名词从句。 名词从句的功能相当于名词 词组, 它在复合句中能担任主语、 宾语、 表语、 同位语、 介词宾语等, 因此根据它在句中不同的语法功能,名词从句又可分别称为主语从 句、宾语从句、表语从句和同位语从句。 17.1 引导名词性从句的连接词 引导名词性从句的连接词可分为三类: 连接词: that, whether ,if (不充当从句的任何成分) 连接代词: what, whatever, who, whoever, whom, whose, whic ...

山东省潍坊市第一中学2011届高三教学质量检测 英语

   潍坊市第一中学 2011 届高三教学质量检测 高 三 英 语 说明:本试卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷两部分。第Ⅰ卷 1 至 12 页。第Ⅱ卷 13 至 座号 16 页。共 150 分,时间 120 分钟。 第Ⅰ卷(共 105 分) 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节: (共 5 小题:每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 准考证号 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 ...

英语语法试题

   英语语法试题 单项选择题(本大题共 小题, Ⅰ.单项选择题 本大题共 20 小题,每小题 1 分,共 20 分) 单项选择题 Choose the best answer from the choices given: 1.When they arrived at the airport, the plane A.already set off B.set off already C.had already set off D.has already set off 2.The moon a ...