亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
八年级第一次英语月考试卷 听力
I. Listen and choose(5 分): (选出听到的句子中所含的单词或词组) ( )
  1.A. going camping B. visiting cousins C.babysitting my sister ( )
  2.A. go fishing B. go sightseeing C.take a vacation ( )
  3.A. give B. return C.take a vacation ( )
  4.A. go bike riding B. go sightseeing C.go fishing ( )
  5.A. Hawaii B. Tokyo C.Sydney II.Listen and choose(5 分): (听对话,选择正确的选项回答问题) ( )
  6.Where’s Tina going for vacation ? A.She’s going to Tibet. B.She’s going to Hangzhou. C.She’s staying at home ( )
  7.How long is Tina staying ? A.For four days B.For one day C.For a week ( )
  8.Where’s Tom going for vacation ? A.Tibet. B.Hangzhou. C.Guangzhou ( )
  9.Why is Tom staying just for four days ? A. Because he doesn’t like the place. B. Because he doesn’t like going away for too long. C. Because he wants to visit his friend in another place. ( )
  10.What’s Tina doing in Tibet ? A. She’s going hiking in the mountains. B. She’s visiting her grandmother. C. She’s visiting her friends. III.Listen and choose(10 分): (听短文,选择正确答案) ( )
  11.How often does she exercise ? A. Once a week. B.Twice a week. C.Every day. ( )
  12.How often does she drink milk ? A.Once a week. B.Twice a week. C.Every day. ( )
  13.Why does she eat junk food only once a week ? A. Becauce it’s not good for her health. B. Because she doesn’t have enough money to buy more. C. Because she doesn’t like it. ( )
  14.How long does she sleep every night? A.Seven hours. B.Nine hours. C.Eight hours. ( )
  15.What can help her to study better ? A.Good food and good rest. B.Good rest and exercise. C.Good food and exercise.
亿库教育网 百万教学资源免费下载
http://www.eku.cc
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
笔试
IV.单项选择(10 分): ( D )
  1. Here the results of the student activity survey at Green High school. A. be B. am C. is D.are ( A)
  2.Good food and exercise me to study better. A. help B. helps C. is helping D.are helping ( C )
  3.He thought about to Greece or Spain,but decided on Canada. A. go B. to go C. going D. goes (A )
  4.If you are weak and tired , maybe you have yin. A. too much B. too many C. much too D. many too ( B )
  5.Can I ask you questions about your vacation plans ? A. any B. some C. much D.no ( C )
  6.This time I want to do . A. different something B. different anything C. something different D. anything different ( B )
  7.Show your photos when we get back to school. A. I B. me C. my D. mine ( D )
  8. How often do you watch TV .Tom ? A. Half an hour. B.Three hours. C. Twice. D.Hardly ever. ( A )
  9.Drinking milk is for health . A. good B. well C. better D.best ( C)
  10.I just finished my homework. A. do B.to do C. doing D.does V. 根剧短文内容,选择正确答案(10 分): Last month,Tom spent his holidsys in a small town. He stayed at a small hotel _11_ the train station for many days. One night, before he 12 , he went to the owner of the hoteland asked, “ Will you please wake ne up at 13_ tomorrow morning(明天早晨)?I have to catch the five o’clock train.” “Oh, sorry,” the owner said, “ I 14 get up so early.” Then Tom asked the owner , “ Have you got _15__ alarm clock(闹钟)? _16__ it can help me .” “Yes, here you are, Sir.” The owner said. Tom thanked him and _17__ his room. However, when he _18__ the clock carefully , he found there was _19__ with it . Tom left his room and asked the owner again. “Excuse me , are you sure the clock will ring on time ?” Tom asked. “ _20__ , Sir!” said the owner, “When you shake(摇晃) it at 4:45 in the morning , it will ring .” ( A )
  11. A. near B. across C. on D. in front ( B )
  12. A. lay in bed B. went to bed C. was in bed D. got to sleep ( A )
  13. A. four-thirty B. five C. five-fifteen D. five-thirty ( D )
  14. A. sometimes B. often C.usually D. never (B )
  15. A. a B. an C. the D. some
亿库教育网 百万教学资源免费下载
http://www.eku.cc
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
( B )
  16. A. but B. Maybe ( C )
  17. A. went back B. returned back ( D )
  18. A.looked B.saw ( B)
  19. A.wrong something B.something wrong ( A )
  20.A. No B.No question VI.阅读(30 分) :
C. If C.went back to C watched C.nothing wrong C.Of course
D. Or D. returned back to D.looked at D. wrong nothing D.You’re welcome.
A
Little Peter is a boy of nine. He began to go to school the year before last and now he’s in Grade Three. He lives not far from the school but he is often late for class. He likes watching Tv in the evening and goes to bed late, so he can’t get up on time in the morning. This term, Mrs Black, Peter’s aunt, works in Peter’s school. She teaches Grade Three maths. She’s strict with(严格)Peter and often tells the boy to obey(遵守)the school rules and come to school on time. Yesterday morning peter got up late. When he hurried to school, it was half past eight. His aunt was waiting for him at the school gate. “You’re ten minutes late for the first class, Peter,” Mrs Black said angrily. “Why are you often late for class?” “Every time I get to the street corner, I see a guidepost(路标). It says: ‘SCHOOLGO SLOW!’ ” (B )
  1. Peter is at school for . A. one and a half years B. two years C.more than two years D. more than three years ( D )
  2. Peter is often late for school because . A. he likes playing very much B. he goes to school slowly C. he can’t sleep well at night D. he can’t get up on time in the morning ( B )
  3. Mrs Black is a . A. worker B. teacher C. farmer D. policewoman ( C )
  4. The first class begins at . A. ten to eight B. eight C. eight-twenty D. ten past eight ( A )
  5. The guidepost is for . A. drivers B. Peter C. workers D. teachers
B
Most American families are smaller than the families in other countries. Most American families have one or two parents and one or two childen each. Children in the US will leave their parents’ home when they grow up. They usually live far from their parents because they want to find good jobs. They often write to their parents or telephone them. And they often go to visit their parents on holiday. Parents usually let their children choose their own jobs. Americans think it is important for young people to decide on their lives by themselves. Parents ask chidren to do some work around their house. And in many families, parents pay their children foe doing some housework so that(以便)they learn how to make money for their own use. ( B )
  6. The size of most American families is that of other countries’.
亿库教育网 百万教学资源免费下载
http://www.eku.cc
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
A. larger than B. smaller than C. as big as D. as small as ( C )
  7. When children grow up, they leave their parents’ home to . A. get married B. be free C. find good jobs D. study ( D )
  8. They visit their parents . A. on weekdays B. on weekends C. at any time D. on holiday ( B)
  9. Which of the following is NOT true ? A. Children have the freedom(自由)to choose their own job. B. Parents don’t ask their children to do the housework. C. When children grow up, they usually live far away from their home. D. Parents think it is important for children to make their own decision. ( A )
  10. Some parents pay their children for doing housework because . A. they want their children to learn how to make money for themselves B. their children asked them to do so C. they are rich D. the law requires(要求)them to do so
C
Last summer I went to the Inner Mongolia Grassland(内蒙古草原). It was wonderful! I love the grassland very much. The grass was very high and it reached my knees(膝盖).There were many sheep and cows there. You couldn’t see the end of the grassland. We rode horses there. I’m not good at riding. With the help of the herdsman(牧人), I got on a horse. At first I was a little afraid, but after a while, I began to learn how to control(控制)the horse. The people there were very friendly to us. They invited us to eat cheese and mutten(羊 肉). Then we watched a horse-riding race(比赛). It was great! I really had a good time. 判断下列句子的正误,正确用(T),错误用(F). ( F )
  11. The writer’s last summer’s trip was to visit Hainan Island. ( F )
  12. The writer loves the mountains there very much. ( F)
  13. There were only sheep there. ( F )
  14. In the passage the writer told us nobody there helped them ride horses. ( T )
  15. The writer had a great time in the Inner Mongolia grassland. VII. 改错(10 分) : ( A ) (doesm’t do )
  1. Tom often doesn’t his homework at home. A B C D ( B ) ( the matter )
  2. What’s matter with you ?I have a fever. A B C D ( D ) ( four times )
  3. Most students watch TV three or four a week. A B C D ( A )how many hours )
  4.How many do you exercise every week? A B C D ( D ) ( yours )
  5.Is her lifestyle the same as you. A B C D VIII. 根剧汉语意思完成英文句子(10 分) :
  1. I try to eat (尽力吃)a lot of vegetables, so I’m healthy.
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载

  2. My eating habbits (饮食习惯) are pretty good.
  3. __For example(例如), are you often weak and tired?
  4. When you are tired, you should go to bed early (早点睡觉).
  5. He always take a vacation(度假) in Europe. IX.写作(10 分) ; 国庆期间,你准备去北京度假,请写一份你在北京的旅游计划。
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
八年级第一次月考试题答案 听力材料
I .Listen and choose : (选出听到的句子中所含的单词或词组)
  1. W: What are you doing for vacation ? M: I’m going camping .
  2. Do you want to take a vacation ?
  3. He plans to give a very relaxing vacation .
  4. I want to go fishing with Wang Li .
  5. What are you doing for your vacation in Hawaii ? II. Listen and choose: (听对话,选择正确的选项回答问题) Tom: What are you doing for vacation, Tina ? Tina: I am going to Tibet for a week . Tom: That sounds interesting ! What are you doing there ? Tina: I am going hiking in the mountains. How about you, Tom? What are you doing for vacation? Tom: I am visiting my friend in Hangzhou. Tina: How long are you staying? Tom: Just for four days. I do not like going away for too long. Tina: Well, have a good time. Show me your photos when you get back to school. III. Listen and choose: (听短文,选择正确答案) I’m healthy. I exercise every day, usually after I come home from school. I eat fruit every day and I drink milk every day. Of course, I love junk food too, but I try to eat only once a week, because it’s not good for my health. I sleep nine hours every night. Good food and good rest help me to study better.
答案
听力:
  1.A .
  2.C.
  3.A.
  4.C.
  5.A.
  6.A.
  7.A.
  8.B.
  9.B.
  10.A.
  11.C.
  12.C.
  13.A.
  14.B.
  15.A. 笔试:IV:
  1.D.
  2.A.
  3.C.
  4.A.
  5.B.
  6.C.
  7.B.
  8.D.
  9.A.
  10.C.
  11.A.
  12.B.
  13.A.
  14.D.
  15.B.
  16.B. 17C.
  18.D.
  19.B.
  20.A. VI:
  1.C.
  2.D.
  3.B.
  4.C.
  5.A.
  6.B.
  7.C.
  8.D.
  9.B.
  10.A.
  11.F.
  12.F.
  13.F.
  14. F.
  15.T. VII:
  1. (A) ( doesn’t do)
  2. (B) (the matter)
  3.(D) ( four times)
  4.(A) ( How many hours)
  5. (D) (yours) VIII:
  1. try to eat
  2. eating habits
  3. For example
  4. go to bed early
  5. takes vacation IX: 略。
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
 

相关内容

新目标八年级上英语unit1教案及每课时同步练习题

   课题:Unit1 How often do you exercise? 分析单元教学内容,确定单元教学目标 本单元的主目标是 “What do you(usually)do on weekends?” “How often do you do these things?” , 然后延伸到一个人的 lifestyle(如平时吃什么,做什么等) 。以 free time activities 和 eating habits 为话题, 谈论 How often do people do thing ...

八年级下册英语unit1

   博 锐 精 品 教 育 初二下册英语学习第一课时 一、知识讲解 ◆Unit 1 Will people have robots? 目标语言:Make predictions. 目标语言 重点句型:1.Will there be less pollution?Yes,there will./No,there won't. 重点句型 2.Everything will be free. 3.They'll study at home on computers. 4.I think there w ...

新目标九年级上学期Unit1-3英语综合训练

   www.3edu.net 3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费! 九年级综合训练 英语题(A1) (满分:120 分, 时间:120 分钟) 姓名 班级 考号 听力部分(20 分) 一. 听对话和对话后的问题,选择正确答案。 (每小题 1 分,共 5 分。 ) ( ) 1.A. America B. England C. Canada ( ) 2.A. Coffee B. Tea C. Juice ( ) 3.A. Her friend B. Her sister C. Her fat ...

八年级 下册 英语 unit 7 Would you mind turning down the music

   Unit 7 Would you mind turning down the music? 教学目标 (一)知识储备点 1. 本单元的语言目标是make requests and apologize(提请求和道歉)。围绕 这一目标,要涉及句型: Would you mind moving your bike? Not at all. I will do it right away. Could you please take out the trash? Sorry, I’ll do it ...

初一英语上学期学案Unit1-3

   初一英语上学期学案 Unit 1 单元导读: 单元导读: Good morning! Unit 1 是预备篇三个单元的第一单元,是为了使那些没有英语基础的学生更好地使用本套教材而编写 的。本单元要求学生掌握英文字母 A?H,能认读其印刷体和手写体字母的大小写等四种形式。书写(大写 和小写,笔顺,笔画)基本合乎要求。能看,听,说本单元所列的日常交际用语,重点学会打招呼,并做到 语音语调正确。注意一些字母及日常交际用语的发音。 Section A 1a-3 课型:听说课 主备:许忠 审核:初一英 ...

人教课标版小学四年级上学期英语教案 Unit 3 My friends 第二课时教案

   人教课标版小学四年级上学期英语教案 Unit 3 My friends 第二课时教案 课题:Unit 3 My friends 教学重点:1.句型:What’s his name? His name is… He has… 2.词汇:Chinese, photo 教学难点:1.发音:Chinese, his 的尾音 2.句型:He has… 教具准备: 1.几张班里同学的照片 2.John 和他妈妈的面具或图片。 3.教材相配套的教学课件[Unit 3,Let’s talk/B] 3.教材相 ...

英语日常口语??unit1

   瞧瞧Jim,都几点了,还赖在床上不起呢。 该起床了。It’s time to get up. ○ Get up! 起床! ○ Wake up! 醒一醒! 快起床。Get up soon. = Get out of the bed quickly. 我星期六通常晚起。I usually sleep late on Saturdays. ● sleep late“晚起” 快点儿!Hurry up!= Hurry! 时间还早呢。It’s still early. ○ It’s too early ...

高二英语unit 13 单词

   1. cube 1)立方形 立方体 方块 立方形, 立方形 立方体, 方块; 2)立方 三次幂 立方;三次幂 立方 Please bring me an ice cube (一块冰 一块冰 块)out of the fridge. The cube of 2 is 8. 2的3次幂是 次幂是8. 的 次幂是 The cube root of 27 is 3. 27的立方根是 的立方根是3. 的立方根是 立方的; ◇cubic立方的;立方形的 立方的 ◇perfect cube完全立方 完全立 ...

初一英语上学期unit_3_第一课时

   《牛津初中英语》7A 学案 Unit 3 Let’s celebrate! 一、本单元的学习目标 通过本单元的学习 1、我们能听、说、读、写 festival, as, why, ……等单词,并了解其含义;能听懂,会 说,celebrate, ghost, king ……等单词以及 dress up, the Mid-Autumn Festival … …等短语,能理解 dragon, Halloween ……等单词和 the Dragon Boat Festival ……等 短语。 2、能 ...

高中英语高二英语unit 13 单词

   1. cube 1)立方形 立方体 方块 立方形, 立方形 立方体, 方块; " 2)立方 三次幂 立方;三次幂 立方 " Please bring me an ice cube (一块冰 一块冰 块)out of the fridge. " The cube of 2 is 8. 2的3次幂是 次幂是8. 的 次幂是 " The cube root of 27 is 3. " 27的立方根是 的立方根是3. 的立方根是 " 立方的; ◇cubic立方的;立方形的 立方的 " ◇perfec ...

热门内容

英语写作技巧

   写作技巧 I 审题 看到作文题,我们首先应该判断它是属于问题命题、图表命题还是应用文。四级 作文的题材皆为与日常生活和学习相关的问题、人们普遍关注的热点话题等。 审题材的目的是定主题,这是审题的核心任务。 一篇文章的题材分为议论文、说明文、记叙文和应用文。四级作文均为议论文和 应用文,只是在议论中加入记叙和说明的部分,我们称为叙事性议论文和说明性 议论文,所以我们说四级作文通常是几种题材的杂合体。 从广泛的角度来看,四级作文的结构比较固定,通常为三段,并且基本上包括开 头、主体和结尾三个部分 ...

给英语基础不好想过六级的朋友

   本人即将大学毕业,在临近毕业之即顺利通过了英语六级考试 514 分,呵呵 虽然分并 不算高可是我已经很知足了, 因为曾经的我英语是那么的差。 写这篇文章是献给那些英语基 础不好可是却很想过级的朋友们! 我四级考了两次第一次的分数很让我郁闷,422 分,差三分。第二次考了 447 分,侥幸 过关,后来费了很大的工夫考六级可是结果很让我伤心 409 分,还是差一点!痛定思痛,我 开始总结自己的教训,重整旗鼓,工夫不负有心人,第二次的六级带给我的却是极大的兴奋 514 分!我的大学生活又少了一个 ...

2010 6 月英语六级试题

   Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given to the Study of Chinese. You should write at least 120 words following the outl ...

新标准小学英语四年级(上)期末卷听力材料

   新标准小学英语四年级( 新标准小学英语四年级(上)达标试题听力材料 1. 听音,选择你听到的单词。 听音,选择你听到的单词。 1) wash 2) angry 3) ice-skating 4) bought 5) cut 2. 根据录音内容,在图片下标出相应的序号。 根据录音内容,在图片下标出相应的序号。 1)Amy painted a picture yesterday. 2) Lingling didn’t walk to school yesterday. 3) Daming fin ...

公共英语PETS三级阅读与翻译试题训练汇总

   http://www.514t.com 免费提供各种资格考试真题、模拟题、练习题、精选题及答案 英语 PETS 三级阅读与翻译试题训练汇总 1. Democracy and personal liberty are not limitless, and they are under the control of certain conditions. It is known that in most parts of the world, the relation between popul ...