新目标八年级英语下册期中练习题及答案 4 套 第 1 套 Review of Units 1~5 Ⅰ.Choose the best answers. 单项选择题。(每小题 2 分,共 30 分)
  1.He will be back few weeks. A. in B. on C. for D. at
  2.It was after dark when the two children were both on the safety crossing by a lorry. A. knocked down B. knocked out C. run out D. run across
  3.Look at all the corruption that’s going on. It’s time the city was . A. cleaned out B. cleaned down C. cleaned away D. cleaned up
  4.How much did you pay that bike? A. over B. off C. on D. for
  5.If you don’t go, I shall not . A. too B. also C. neither D. either
  6.You should that bad habit. A. get out of B. get down upon C. get along with D. get away with
  7.We the stranger, wondering who he was. A. gaze round B. gaze at C. gazed at D. gaze a way
  8.The young American stood quietly British guards searched his clothes. A. as B. while C. when D. since
  9.Read the letter and him. A. passed it on to B. pass on it to C. pass it for D. pass it on
  10. “Why can’ you and Bill go to the movies tonight? ” “We are a history test t tomorrow. ” A. supposed to having B. supposedly to have C. supposed to have D. supposedly to having
  11.We haven’t all the difficulties yet. A. done without B. out down C. gone through D. got over
  12.Plato is a thinker that we all should . A. look up to B. look into C. look through D. look down upon
  13.If it tomorrow, we’ll not have the meeting. A. rain B. rains C. will rain D. wouldrain
  14.We TV when the telephone rang. A. watched B. were watching C. watch D. are watching
  15.He asked his father ? A. where it happens B. where did it happen C. how it happened D. how did it happen Ⅱ.Cloze test. 完形填空。(20 分) 阅读下面短文, 掌握其大意, 然后从短文下面各小题所给的四个选项中选择一个最佳答 案。
It was winter, and Mrs. Hermann wanted to do a lot of shopping, so she waited 16 it was Saturday. When her husband 17 , she took him to the shops with her to pay(付款) for everything and to carry her bags. They went to a lot of shops, and Mrs. Hermann 18 a lot of things. She often 19 and said, “Look, Joe! Isn’t that beautiful! ” He then answered, “All right, dear. How 20 is it? ” And took his money 21 to pay for it. It was dark(黑暗) when they came out of the last 22 , and Mr. Hermann was very 23 and thinking about other things, like a nice drink at home. Suddenly(突然) his wife looked up at the sky and said, “Look 24 that beautiful moon, Joe! ” Without stopping, Mr. Hermann answered. “All right. How 25 is it? ”
Ⅲ.Reading. 阅读理解(10 小题,每题 3 分,共 30 分) A During the summer holidays there will be a changed schedule of services for the students. Changes for dining-room and library service hours and for bus schedules will be put up on the wall outside of the dining-hall. Weekly film and concert schedules will be put up each Wednesday outside of the student club. In the summer holidays, buses going to the town centre will leave the gate every hour on the half hour during the day. The dining room will serve three meals a day from 7: 00 am to 7: 00 pm during the week and two meals from noon to 7: 00 pm on weekends. The library will be open at its usual hours during the week, but have shorter hours on Saturdays and Sundays. The weekend hours are from noon to 5: 00 pm. Students must have a new summer card if you want to use the library lending services. This announcement will also be seen in the next week’s student newspaper.
  26.This announcement is to . A. tell students of important schedule changes B. tell students of new bus and library services C. show the excellent services for students D. ask students to change their library cards
  27.From this passage we know . A. there is a film each week in the student club B. there is a film or a concert each week in the student club C. there is a film or a concert on every Wednesday in the student club D. there will be no changes about the schedules of the weekly film and concert during the summer holidays
  28.At which of the following times will the bus leave the gate? ( ) A. 8: 00, 9: 00, 10: 00, 11: 00 B. 8: 30, 9: 30, 10: 30, 11: 30 C. 8: 00, 9: 00, 10: 30, 11: 00 D. 8: 00, 9: 30, 10: 00, 11: 30
  29.In the summer holidays, the library will have . A. no special hours B. special hours on weekdays C. special hours on weekends D. special hours both on weekdays and weekends
  30.We may know that during the summer holidays . A. few students will stay in the university
B. no breakfast will be served on weekends C. the student newspaper will sell more copies D. there will be a concert or a film each Wednesday B I often dreamed about Pisa when I was a boy. I read about the famous building called the Leaning Tower of Pisa. But when I read the word Pisa, I was thinking of pizza. I thought this tower was a place to buy pizza. It must be the best place to buy pizza in the world, I thought. Many years later finally saw the Leaning Tower. I knew then that it was Pisa and no pizza. But there was still something special about it for me. The tower got its name because it really does lean to one side. Some people want to try to fix it. They are afraid it may fall over and they don’t like it leans over the city. I do not think it’s a good idea to try to fix it. The tower probably will not fall down. It is 600 years old. Why should anything happen to it now? And, if you ask me, I like what it looks like. To me it is a very human kind of leaning. Nothing is perfect, it seems to say. And who cares? Why do people want things to be perfect? Imperfect things may be more interesting. Let’s take the tower in Pisa. Why is it so famous? There are many other older, more beautiful towers in Italy. But Pisa tower is the most famous. People come from all over the world to see it.
  31.This passage is about . A. Italian pizza B. Italy’s problems C. How the Leaning Tower of Pisa got its name D. Why the writer likes Pisa
  32.The writer used to think Pisa . A. in Spain B. not very famous C. not the same as pizza D. the same as pizza
  33.The Leaning Tower of Pisa is . A. modern B. falling down C. 600 years old D. 60 years old
  34.The writer . A. doesn’t like what the tower looks like B. likes what the tower looks like C. thinks it’s the most beautiful tower in Italy D. doesn’t like towers
  35.The writer likes the Leaning Tower of Pisa because . A. it’s old B. it’s perfect C. it sells pizza D. it’s imperfect Ⅳ.Translate the following letter into English. 把这封信译成英语。(20 分) 亲爱的姑姑: 你好!我在学校有很多朋友。我们彼此相处得都很好。但是有一天,我的一个朋友丢了 一百块钱。他认为是我拿了他的钱,而且他还把这件事告诉了其他朋友,于是他们对我不再 像过去那样友好了。我对此感到很苦恼。 我需要你的帮助。你能给我建议吗?
参考答案 Ⅰ.1~5 AADDD 6~10 ACBAC 11~15 DABBC Ⅱ.16~20 ABCAC 21~25 BBDCB Ⅲ.26~30 ABBCB 31~35 DDCBD Ⅳ. May 2, 2004 Dear Aunt, Hi! I have made many friends at my school. We are getting along very well. But one day one of my friends lost 100 yuan. He thought I had taken his money and he told others about it. They are not as friendly to me as they were before. I’m very unhappy. I need your help. Can you give me some advice? Yours, Gao Fei 侄儿:高飞
第 2 套 Midterm Exam(Units 1~
  5) Ⅰ.Choose the word whose pronunciation is different from the others. 各组单词中,有一 个单词划线部分的读音与其他三个单词划线部分的读音不同,请选出。(每个 1 分,共 5 分)
Ⅱ.Choose the best answers. 单项选择题。(每个 2 分,共 30 分)
  1.I hear she’ll be back a week. A. after B. in C. from D. at
  2.Did he give you anything else the book? A. but B. besides C. beside D. except
  3.My sister can’t cook, . A. either can my brother B. nor my brother can C. neither can’t my brother D. my brother can’t, either
  4.Every student in our class were out except , because we had something else to do. A. Li Ping and I B. Li Ping and me C. I and Li Ping D. me and Li Ping
  5.I a candle and could see well by candlelight. A. lights B. light C. lighted D. lited
  6.The old lady can’t hope to her cold in a few days. A. get away B. get off C. get out D. get over
  7.I don’t think he here next week. A. comes B. came C. will come D. coming
  8.It’s ten o’clock! Are you still TV? A. watch B. watches C. watching D. watched
  9.Can you tell me at that time? A. what were they doing B. what they were doing
C. what are they doing D. what they are doing
  10.The teacher said light much faster than sound. A. traveled B. travels C. will travel D. had traveled
  11.If it , I’ll go to the zoo. A. won’t rain B. don’t rain C. doesn’t rain D. rain
  12.You’ll . A. late B. later C. are late D. be late
  13.I traveled the world for a few years. A. all B. on C. for D. around
  14.There is a blackboard our classroom. A. in front of B. in front off C. in the front of D. the front of
  15.We are all here Tom, because he is ill at home. A. except B. beside C. besides D. excepts Ⅲ.Cloze test. 完形填空。阅读下面短文,掌握其大意,然后从短文下面各小题所给的 四个选项中选择一个最佳答案。(每个 2 分,共 20 分) Once(从前)there was a king. He was very rich(富有)and 1 great power(权力). But he wasn’t happy. He was 2 .It made him feel sad all the time. No doctor knew 3 was wrong with him. One day one of them 4 him, “After much thought and study, I have found out that there is only one way for you to get 5 .You must wear the shirt of a happy man. ” So the king sent(派)his men to every part of his land 6 a happy man. First, they visited the rich and powerful(有权势的人). They asked these people if(是否)they were happy, 7 each of them answered that they didn’t know 8 real happiness meant(意味). One day, one of the king’ men met a woodcutter. “Are you happy? ” s asked the king’ men. s “As happy as the day is long, ”answered the woodcutter. “Oh, good! ”said the man, “ 9 me your shirt. ” “Why? ”said the woodcutter, “I haven’t got 10 .”
Ⅳ.Reading. 阅读理解。根据短文内容,判断正误,正确的写 T,不正确的写 F。(每 个 2 分,共 20 分) A Mr and Mrs Brown lived in a small town near London with their child. Sometimes Mr Brown came back home from work very late, when his wife and the child were asleep, and then he opened the front door of this house with his key(钥匙)and came in very quiet. But one night when he was coming home very late, he lost(丢)his key, so when he reached his house, he rang the bell. Nothing happened. He rang it again. Again nothing happened. Nobody moved inside the house. Mr Brown knocked at(敲)the bedroom window, he spoke to his wife, he shouted, but she didn’t wake up. At last he stopped and thought for a moment. Then he began to speak like a small child. \! Mother! ”he said. \! I want to go to the toilet! ”He spoke quite quietly but at once(立刻)Mrs Brown woke up. Then he spoke to her, and she opened the door for him.

  1.The Browns lived in a small town near London.
  2.Mr Brown’s wife and his child went to sleep after he came back from work.
  3.One night Mr Brown lost his key to the door, so he knocked at the front door and the bedroom window.
  4.Mr Brown said\! Mother”like a small child because he wanted his wife to wake up.
  5.Mrs Brown woke up at once when she heard the bell rang. She opened the door for her husband. B The sun is always shining. But it can only shine on one side of the earth at one time. When the sun is shining on one side of the earth, it is night on the other side. At night, you can see the stars(星星). The stars are in the sky all day. But the light from the sun is so bright that you can’t see them. When night come, there is no light, and the stars are bright enough to see. The stars look very small. But some of them are even bigger than the sun. They look small because they are so far away from you. Big things look much smaller when they are far away. The sun is closer(近)to the earth than other stars, so it looks bigger.
  6.When it is night, the sun . A. doesn’t shine B. shines for a short time C. disappears(消失) D. shines on the other side of the earth
  7.We can’t see the stars in the sky at daytime(白天)because . A. there are no stars there B. the stars are much smaller than the sun C. the bright light from the sun makes them not seen(被看见) D. the stars come out only at night
  8.The stars look small because . A. they are far away B. they are small C. they have no light D. they are in the sky
  9.Small things may look when they are close. A. bigger B. small C. near D. far away
  10.The sun looks bigger than other stars because . A. it’s bigger B. it’s far away in the sky C. it gives much bright light D. it’s clo
 

相关内容

新目标八年级英语下册期中练习题及答案4套

   新目标八年级英语下册期中练习题及答案 4 套 第 1 套 Review of Units 1~5 Ⅰ.Choose the best answers. 单项选择题。(每小题 2 分,共 30 分) 1.He will be back few weeks. A. in B. on C. for D. at 2.It was after dark when the two children were both on the safety crossing by a lorry. A. knock ...

科普版小五英语下册期中练习题

   2009?? ??2010 学年第二学期期中质量检测 ?? ( )3、A、Yes, they are. ( )4、A、Thank you. ( )5、A、There is a ball. B、They’re ours. B、Certainly.Here you are. B、There are some people. 小五英语试卷 五英语试卷 姓名 题 得 号 分 一 二 三 四 五 六 七 总分 III、选出你听到的句子的正确译文,将其标号填入提前括号内。 (10 分) ( )1、A、我 ...

(沪教版)二年级牛津英语下册期中练习试卷

   沪教版二年级牛津英语下册期中练习试卷 Class Name No Score Part 1 Listening(听力部分)50% (听力部分) I. Listen and choose (听录音,找出听到的字母组或单词,将字母代号写在括号内) 12% ( )1. A. PD B. BD ( )2. A. RP B. PR ( )3. A. TL B. TJ ( )4. A. un B. m n ( )5. A. p q B. q p ( )6. A. a r B. i r ( )7. A. ...

新目标英语八年级下册1至10单元练习题及答案

   八年级英语(下)第一单元 班级 姓名 检测题 (1) 等级 学号 一、词汇考查。 A.选择正确的词语填空。 1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat (more; less) food, so he gets quite weak. ...

四年级英语下册期中试卷

   四年级英语试卷 学校姓名班级考号 一、英汉互译(20 分) 英汉互译( 1. teacher’s office 3. just a minute 5. what for 7. go to school 9. art 线 2. 讲台 4. 回家 6. 欢迎 8. 去操场 10. 谁的帽子 room 二、找出不同类的单词(16 分) 找出不同类的单词( ( ( ( ) 1. A. green ) 2. A. yellow ) 3. A. sweater ) 4. A. breakfast ) 5 ...

人教版新目标八年级英语下期中试卷

   古城中心学校 2010-2011 学年度第二学期 八年级英语期中测试试卷 班级 姓名 得分 I. 单项选择。 (30 分) 1.Please give me . A. a paper B. piece of paper C. two pieces of paper D. two pieces of papers 2. What will you be ten years? A. after B. in C. behind D. before 3. Toby often talks but d ...

%AC二学期期中练习高一年级英语参考答案

   海 淀 区 高 一 年 级 2009-2010 学 年 英 语 第 二 学 期 期 中 练 习 参考答案及评分标准 2010.4 . 第 I 卷(选择题 共 69 分) 听力理解( 小题, 一,听力理解(共 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 1. A 2. C 3. A 4. B 5. A 6. C 7. A 8. C 9. B 10.A 11. A 12. B 13.C 14. C 15. A 语言知识运用( 小题, 二,语言知识运用(共 30 小题,每小题 1 分,共 30 分 ...

2009年小学六年级英语下册期中测试题及答案

   年小学六年级英语下册期中测试题及答案_试题_ 2009 年小学六年级英语下册期中测试题及答案_试题_试卷 听力 略 笔试部分 一, 补全对话. (把编号写在横线上) (10 分) A,What did you do yesterday? C,What day is today? day was yesterday? cousin? B,How did you go there? D,What did you do there ? E,What F,Did you play computer ...

新目标八年级下英语期中测试

   八年级( 八年级(下)英语期中测试题 班级 姓名 第一部分 听力 (20 分) 一、听句子,选出与所听内容相符的图片。 分) (5 1. 4. 2. 5. 3. 二、听问句,选出适合的答语。 分) (5 6. 9. 7. 10. 1 8. 三、听对话,根据对话内容选择正确答案。 分) (5 11. 14. 12. 15. 13. 四、听短文,根据短文内容判断正(T)误(F)(5 分) 。 16. 19. 17. 20. 18. 2 笔试部分( 第二部分 笔试部分(100 分) 五.根据首字母 ...

四年级英语下册教学目标要求

   四年级英语下册教学目标要求 一、目标总体描述 对英语有较浓的兴趣,持续的爱好。能用英语交换有关个人的信息(年龄、 正在进行的活动、兴趣、爱好、擅长、食物及用英语进行购物等) 。能做简单的 角色扮演,能唱一些英语歌,能在图片的帮助下听懂和读懂小故事。能正确拼写 词汇表中的单词,能根据图片或提示完成句子。在学习中乐于参与、积极合作、 主动请教,乐于了解异国文化习俗。 二、分类目标 (一)知识目标 了解元音字母在开闭音节中的发音;掌握本册词汇表中的词语(含三会、四 会及习惯用语) ;了解并能运用现 ...

热门内容

英语四级翻译

   大学英语四级翻译常考句式及词组 一、常用单词组 education 教育 input in education 教育投入 communal participation 社会参与 enhance the moral awareness of 提高……的思想品德 professional ethics 职业道德 credit system 学分制 guarantee job assignments 包分配 multidisciplinary 多学科的 key university 重点大学 nat ...

2010秋大学英语(一)分阶段导学1

   (一 《大学英语》 一)分阶段导学 大学英语》 ( 第一阶段导学 第一阶段:9 月份(第 1 周第 4 周) 第一阶段: 月份( 第 本阶段主要学习第一册教材第一课至第三课的内容。 第一课 听说部分:请同学们背过关于打招呼 打招呼的常用句型,并能用于日常会话中。 打招呼 课文 A 中请掌握以下单词及短语: Rush well respond well up down ache 掌握这些动词的用法 Make good in the case of 课文 B 中请掌握以下词汇的用法: Slap ...

中学 英语学习方法

   英语学习方法 1.上课时间一定要充分把握 2.坚持大声朗读课文,可改善自己的语音,语调 3.通过学习课文,在课余时间翻译课文 4.对于每课的语法重点,要适时总结,细致分析 5.需要背诵的课文一定要能默写 6.可选购一本符合自己能力的辅导书,每天适当练习 我在英语学习方面是十分幸运的。在下过硬工夫的过程中,我从未感到英语学习的单调和 苦闷,也未感到英语学习有多么艰难。我读过一些英语名家谈体会的书,其中有中文译本, 也 有英文原文本。 这些书给了我很多启发, 使我能够在结合自身学习英语的方法和经 ...

2011高考英语所有题型全攻略

   2011 高考英语所有题型全攻略 词汇、听力、语法、阅读、 词汇、听力、语法、阅读、写作各个击破 词汇 如何在高考前对单词进行更加有效的突破?在有限的时间里我们应该做好如下几件事: 1. 坚持天天背单词 背单词是一个需要坚持的工作,如果不勤加复习,用得较少的词汇慢慢就会忘记了。所 以应该每天抽出一点时间来巩固单词, 比如在老师的帮助下集中学习 《考试大纲》 所列词汇, 扩大词汇量;或是每天早上按词汇表顺序回顾复习单词,并联系其同义词、近义词、反义词 及其常用短语、常用句型和常用套语。注意把掌 ...

办公室日常英语

   办公室日常英语 (一)办公室日常用语 Jack: Hi, Peter. Let's call it a day day. Peter: I beg your pardon. Jack: Let's call it a day day. Peter: What's the meaning of "call it a day call day"? Jack: It means finishing work. Peter: Ok, it's time to go home. 杰 ...