亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
阅读,完形专项模拟试题 阅读,完形专项模拟试题
(答题时间:90 分钟) 完形一 In recent years, computer games have become more and more popular in many cities and towns. A lot of small shops and restaurants along busy 1 have changed into 2 game houses in order to get more money. These places are always crowded with 3 especially young boys. In the computer game houses, people 4 a lot of money competing with the computerized for one to win against a computer, but one can make 6 after trying machines. It's 5 again and again. People have a kind of gambling psychology(赌博心理)when they play computer games. The more they 7 lose the more they want to win, and at last they even cannot live without it. For school boys, they have no 8 for their lessons. When class is over, they rush to the nearby computer game houses. Some of them can get enough money from their parents. But enough to get the money. They begin to steal 10 students' some of them are not 9 money and become thieves.
  1. A. rivers B. cities C. markets D. streets
  2. A. small B. big C. computer D. sports
  3. A. people B. boys C. women D. girls
  4. A. take B. win C. cost D. spend
  5. A. easy B. hard C. important D. wonderful
  6. A. mistakes B. money C. progress D. rich
  7. A. miss B. lose C. play D. make
  8. A. different B. secret C. mind D. duty
  9. A. bad B. angry C. difficult D. lucky
  10. A. other B. ours C. his D. her 完形二 It was winter, and Mrs Herman wanted to do a lot of 1 , so she waited until it was Saturday. When her husband was 2 , he went to shops with her to pay 3 everything and to carry the parcels(包裹). They went to a lot of shops, and Mr Herman bought a lot of 4 . She often stopped and said, "Look, Joe! Isn't that beautiful!" He then answered, "All right, dear How 5 is it?" and 6 his money to pay for it. It was dark when they came out of the last shop, and Mr Herman was tired 7 thinking about other things, like a nice drink by the side of a warm fire at home. Suddenly his wife looked 8 the sky and said, "Look at that beautiful 9 , Joe!" Without 10 , Mr Herman answered, "All right, dear. How much is it?"
  1. A. doing B. selling C. buying D. shopping
  2. A. free B. busy C. worrying D. afraid
  3. A. about B. for C. with D. of
  4. A. nothing B. anything C. things D. something
  5. A. soon B. long C. much D. many
  6. A. took B. brought C. carried D. put
  7. A. and B. of C. to D. for
  8. A. down at B. up at C. out of D. up
  9. A. sun B. moon C. stars D. earth
  10. A. walking B. running C. working D. stopping
亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
完形三 We can use many kinds of energy. Most energy(能量)in the 1 today comes from 2 coal and oil. But this will not be so in water, the sun and the 4 . We will the year 20
  00. We will get much of our energy 3 produce atomic (原子) energy, and leave coal and 5 as raw (原始) material for cloth, plastics and other things. Some 6 of the world are very dry. Very 7 people live there, 8 there is a lot of sunshine and wind. With 9 atomic energy and energy form the sun and wind, we will be able to bring fresh water from far away or change sea water 10 fresh water.
  1. A. moon B. sun C. world D. space
  2. A. burning B. buying C. boiling D. taking
  3. A. in B. from C. on D. to
  4. A. moon B. cloud C. wind D. snow
  5. A. water B. paper C. glass D. oil
  6. A. schools B. places C. hills D. ground
  7. A. few B. little C. a few D. a little
  8. A. and B. but C. then D. so
  9. A. cheap B. expensive C. a little D. good
  10. A. to B. into C. from D. for 完形四 he got on a crowded(拥挤 Peter was going out shopping. He waited for a short time 1 的)bus. He 2 for about five minutes until the bus came to the next bus stop and some of the people 3 . He took a seat beside 4 woman with several shopping bags. As there was 5 room for her, 6 she felt very uncomfortable (不舒服的) Peter wanted to . 7 her, but she didn't agree. 8 the bus came to the town and people began to get off. Peter was very polite. He stood up and 9 , but she refused (拒绝) again. It took her 10 to get all her heavy bags to the door. While the bus was slowly moving away, Peter found the fat woman was left alone on the bus shouting for his help.
  1. A. after B. so C. before D. as
  2. A. sat B. stood C. ran D. waited
  3. A. got off B. got out C. went in D. hurried away
  4. A. a bad B. an old C. a very fat D. a young
  5. A. no B. some C. enough D. not much
  6. A. so B. and C. 不填 D. because
  7. A. know B. push C. talk to D. change his seat with
  8. A. Just then B. At last C. In a minute D. While
  9. A. went to her B. got off C. spoke to her D. tried to help her
  10. A. a minute B. a very short time C. quite some time D. little work 阅读一 There are 365 days in a year. We sleep 8 hours a day, so we have 122 days for sleeping. Then our work time has 243 days left. But there are 52 weekends in a year. Each weekend is two days. We lose another 104 days a year for work. It takes us about one hour to have breakfast and supper. This comes to 15 days over a year. But we can't work all that time-we need a holiday. Let's say we have three weeks' holiday. We don't work all day. Four free hours each evening takes up 61 days.
亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
We have to remember that we get 2 days' holiday at Easter, 3 at Christmas and 1 at the New Year. There are also 4 Bank holidays. Take those 10 days away and we have 32 days for work. But then we have one and a half hours' lunch every day, and half an hour's coffee break. That comes to 30 days a year. This means that we have only a few days left for work every year! 注释:
  1. 243 days left:剩下 243 天
  2. Easter:n.复活节
  3. one and a half:一个半
  4. half an hour:半小时
  1. How many days do we sleep in a year? days. A. 365 B. 122 C. 8 D. 52
  2. We spend 15 days on . A. rest B. coffee break C. lunch D. breakfast and supper
  3. Which of the following is true? A. Each weekend is one day. B. We have 61 days for free time. C. We get 3 days' holiday at Easter. D. Coffee break takes us one hour.
  4. According to the passage, we know that we don't have time to work every year. A. much too B. so many C. too much D. too many
  5. The writer means . A. we should know the numbers B. time is important and we'd better not waste it C. we need more holidays D. a few days for work is enough 阅读二 The weather was fine last night. My friend named Steve and I decided to sleep in the open air. I found the sleeping bags under the bed in my room. I also packed some snacks(零食). We could hardly wait for it to get dark. We opened our sleeping bags and put them on the grass in front of my house. Steve and I played some games, talked about something interesting and had a snack. In the end it got dark. We were just falling asleep when We heard something unusual. "Maybe it is just a small animal," I said. Steve said nothing, but I could feel he was frightened. After I looked around, I was sure it wasn't an animal. It was my little brother, Tommy. "What are you doing here?" I asked. "You know, Tommy, you frightened us." "Sorry, Bill," he said. "It's hot in the room. I want to sleep outside with you." "Well, OK," I said. "Just come and lie down next to us." "Good night, Bill and Steve," said Tommy. "And thanks." 注释
  1. in the open air:露天
  2. sleeping bag:睡袋
  3. something important:一些重要的事,在英语中 something, somebody…等不定代词的修 饰词要放在该词的后面.
  4. fall asleep:入睡,睡熟.
亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载

  1. Where did Steve and Bill decide to sleep last night? A. In Steve's house. B. In Bill's house. C. Outside Steve's house. D. Outside Bill's house.
  2. When did Bill find the sleeping bags? A. Before it got dark. B. After it got dark. C. At midnight. D. This morning.
  3. How did Steve feel when he heard something strange? A. Sad. B. Angry. C. Happy. D. Afraid.
  4. What did Tommy come out of the house to do? A. To drink with Bill. B. To eat food with Steve. C. To sleep with Bill and Steve. D. To play games with Bill and Steve.
  5. How many persons slept in the open air at last in the story? A. Two. B. Three. C. Four. D. Five. 阅读三 Dear Jack, How are you? I have been in the USA for six months. I like the life here. I have a few friends. I don't have much homework. There are a lot of sports at my school, but I don't like sports at all. I like the food very much. I eat a lot of different kinds of food every day. I like coke(可乐)very much. I don't drink water. I drink coke instead(代替). I'm enjoying my life here. The sad thing is that sometimes I get ill. I don't know why. My parents say I must go on a diet and do more sports. Must I? Yours, David 注释:
  1. a lot of:许多.
  2. at all:用于否定句句尾表示加强语气,一点也不.
  3. get ill:生病.
  4. go on a diet:节食.
  5. do sport:参加锻炼. 判断下列句子是否符合短文内容,符合的写"T" ,不符合的写"F" .
  1. David has been in America for six months.
  2. David has to do much homework.
  3. There are many sports at David's school.
  4. David likes coke better than water.
  5. David knows why he is often ill. 阅读四 One day, Allan and his friend Henry went swimming in a river. It was very hot. How happy they were in the river! After they got out of the water, they played games in the sun for a while. On their way back, Henry saw some flowers. He liked flowers very much and ran into the green field to look at them. Now Allan was walking by himself.
亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
Then he heard Henry calling out, "A snake! Help! …" "What's wrong with you?" asked Allan. "A snake bit(咬)me in the leg. Come here!" Allan ran over and saw a small red wound(伤口)on Henry's leg. "The snake was in the grass. I didn't see it." "Sit down quickly!" Allan told Henry. Allan put his mouth at the little red wound and began to suck(吸)at it. In this way he saved (挽救)Henry's life. "Oh, Allan, it's very kind of you to help me." "That's all fight. We are friends and we must always help each other."
  1. It was when Allan and Henry went out. A. hot B. cold C. raining D. wet
  2. After swimming, they played in the sun . A. the whole morning B. for 2 hours C. long D. for a while
  3. On their way home, got something wrong with his . A. Allan; leg B. Allan; head C. Henry; leg D. Henry; head
  4. Henry and Allan are . A. workers B. good friends C. brothers D. farmers
  5. Which of the following(下面的)is true? A. Henry went to look at the flowers with Allan. B. Allan saved Henry's life. C. Allan was bitten by the sanke, too. D. Allan died at last.
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
试题答案
完形一
  1. D
  6. C 完形二
  1. D
  6. A 完形三
  1. C
  6. B 完形四
  1. C
  6. C 阅读一
  1. B 阅读二
  1. D 阅读三
  1. T 阅读四
  1. A
  2. C
  7. B
  2. A
  7. A
  2. A
  7. A
  2. B
  7. D
  2. D
  2. A
  2. F
  2. D
  3. A
  8. C
  3. B
  8. B
  3. B
  8. A
  3. A
  8. B
  3. B
  3. D
  3. T
  3. C
  4. D
  9. D
  4. C
  9. B
  4. C
  9. A
  4. C
  9. D
  4. C
  4. C
  4. T
  4. B
  5. B
  10. A
  5. C
  10. D
  5. D
  10. B
  5. D
  10. C
  5. B
  5. B
  5. F
  5. B
亿库教育网
http://www.eku.cc
百万教学资源免费下载
 

相关内容

新目标七年级下册英语单词表

   新目标七年级下册英语单词表 Unit 1 1. 好朋友;伙伴 2. 笔友 3. 加拿大 4. 法国 5. 日本 6. 美国 7. 澳洲; 澳大利亚 8. 新加坡 9. 英国 10. 国家 11. 悉尼 12. 纽约 13. 巴黎 14. 多伦多 15. 东京 16. 居住 17. 语言 18. 日语; 日本人 19. 世界 20. 法国人; 法语 21. 爱好 (n.) (pl.) 22. 讨厌; 不喜欢;反感;厌恶 (v. & n.) Unit 2 33. 邮件; 邮递 34. 办 ...

人教新目标七年级下册英语单词(带音标)-

   1 Unit 1 2 pal [p?] 3 pen pal 4 Canada [k?YdY] 5 France [fr?s] Japan [d?Y'p?] 6 1 Unit 1 2 伙伴 3 笔友 4 加拿大 5 法国 日本 6 0 describe [dis'kraib] 1 look for 2 talk about 3 direction [di'rek?Yn] 4 unit ['ju:nit] most [mYust] 5 following ['fTlYuiK] 6 7 in or ...

人教新目标七年级下册英语单词(带音标汉语可编辑)

   Unit 1 表格 pal [p?] 、伙伴 pen pal 笔友 Canada [‘k?YdY] 加拿大 France [fr?s] 法国 Japan [d?Y’p?] 日本 the United [ju:'naitid] States ['steits] 美国 Australia [T:'strejljY] 澳洲、澳大利亚 Singapore ['siK?Y'pT:] 新加坡 the United Kingdom ['kiKdYm] 英国 country ['k?ntri] 国家 Syd ...

英语同步练习题考试题试卷教案新目标七年级下册英语短语期末复习

   www.3edu.net 3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费! 七年级英语下短语期末复习 来自于… 1. be from = come from 来自于… 2. speak Chinese 说中文 3. write to sb 给某人写信 4. want to do sth = would like to do st h 想做什么 5. on Centre street 在中央大道 6. next to the bank 银行隔壁 7. across from the park 在公 ...

七年级下册英语单词中文翻译

   Unit1 Unit2 海岸;海滨 一边;一侧 海滩 在中心的 庄稼;作物 景色优美的 女王 城堡 葡萄酒;果酒 文化 音乐会 令人惊奇的;令人赞叹的 港湾;海港 电缆车;索车 美味的;可口的 餐厅 阳光 台阶 令人惊奇的 降落伞 家乡;故乡 拥挤的 在某车 小车(类似中国的三轮车) 车轮 新鲜的 在国外;到国外 亲戚 放松;休息 寄;发送 明信片 网球 球场 瀑布 营地 塔;塔楼 几乎;差不多 设计者;设计师 建筑师;缔造者 增加;添加 参观者;游客 南;南方 有限的;很小的 采访 自然的 ...

七年级下册英语作文复习试卷

   七年级下册英语作文复习试卷 by 陈颖欣 (一) 假设你有一位笔友广州,请把他介绍给你的同学。 姓名`年龄`国籍`语言`学校`爱好`家庭等) ( I have a pen pal in Guangzhou, China. He is Andrew King. He is 15 years old and his birthday is on October 19. He lives in Guangzhou. He thinks China is a very interesting co ...

七年级下册 英语1-6单元短语归纳

   1 让优秀成为一种习惯 Vincehu 七 下 1-6 单 元 短 语 归 纳 教学内容:初一下 教学内容:初一下 1-6 单元课文中出现的短语的拼读及听写 教学重点难点极其突破方法:每个短语读准,熟悉相关动词与介词的搭配,具备简单短语翻译的能力并能 教学重点难点极其突破方法:每个短语读准,熟悉相关动词与介词的搭配,具备简单短语翻译的能力并能 造句,此外,在阅读课文时能通过记忆以下短语了解文章中心思想。 造句,此外,在阅读课文时能通过记忆以下短语了解文章中心思想。 课时安排:一周一次与单词同 ...

新目标七年级下册英语阅读和完型填空

   阅读、完形专项模拟试题 阅读、完形专项模拟试题 (答题时间:90 分钟) 完形一 In recent years, computer games have become more and more popular in many cities and towns. A lot of small shops and restaurants along busy 1 have changed into 2 game houses in order to get more money. These ...

[初三完型填空]中考英语阅读理解与完形填空

   第一课件网 www.1kejian.com [初三完型填空 中考英语阅读理解与完形填空 初三完型填空]中考英语阅读理解与完形填空 初三完型填空 [学习过程] 一. 阅读理解 阅读理解:在中考中占的比重很大。阅读理解能力属于语言的领会技能。包括对书面语 言的识别、理解、推理、判断和快速记忆等几个方面。不仅仅涉及到语音、语法、词汇这些 语言因素、 还涉及到非语言因素, 阅读者对所学语言国家的社会和文化背景知识的掌握、 即: 对所读材料内容的熟悉、个人经历、生活常识、逻辑知识和语言修养等各方面。阅 ...

三年级下册英语计划

   一、基本情况 三年级的学生聪明活泼、勤奋好学,这些学生基本上都未曾接触过英语,他们对 英语感到好奇,对英语都 有着十分浓厚的兴趣。 二、教材分析 本册是小学开设英语的第一学年第一学期使用,本册教材具有以下几个特点: 1、注重学生语言运用能力的培养,突出语言的实践性和交际性,同时也突出语言的真 实性和实用性。 2、注重学生自学能力和学习策略的培养,为学生的进一步学习或终身学习奠定基础。 3、注重中外文化的双向交流,使学生通过学习,培养未来跨文化交际所需要的能力。 4、注重学生学习兴趣的培养,以 ...

热门内容

2010考研英语(一)模拟【试卷+试卷】2

   年考研英语模拟试题二( 2010 年考研英语模拟试题二(1) Section Ⅰ Use of English Directions: Read the following text.Choose the best word(s) for each numbered blank and mark A, B, C or D on ANSWER SHEET 1.(10 points) In the United States, the first day nursery was opened i ...

在交流中熟练运用英语口语的六种方法

   最 牛英 语口语 学习 法:躺 在家 里练口 语, 全程外 教一 对一, 三个 月畅谈 无阻 ! 太平洋英语,在线免费体验 36 门外教一对一课程:www.pacificenglish.cn 在交流中熟练运用英语口语的六种方法 有 6 种技巧,是美国人和美国人之间交流的关键性东西,如果我们能掌握这 6 种技巧,就可以更好地理解 美国人的思维,从而学好口语。 第一,如何用英文简单界定一个东西的技巧。 第一,如何用英文简单界定一个东西的技巧。美国人和美国人交谈 80%是想告诉对方这个事物是什么。 ...

外教社大学英语精读第1册Unit7参考答案

   外教社大学英语精读第 1 册第 7 单元参考答案 Vocabulary 4 efgcjabidh 5 1.afford 2.eventually 3.heavy 4.in a row 5.pulled out 6.selected 7.to your taste 8.elderly 9.privileges 10.sampled 11.cheating 12.take advantage of 13.worn 14.packed 6 1.Henry was positive that she ...

人教版初三英语总复习资料动词的非谓语形式

   教学内容: 教学内容:动词的非谓语形式 【重点难点提示】 重点难点提示】 一、重点是: 1 .动词不定式 (1)动词不定式的构成为: “to + 动词原形”(有时可不带 to)。动词不定式没有人称和 数和的变化。 (2)动词不定式既有名词的特性,又有动词的特性,它可以有自己的宾语和状语。它在 句中可充当主语、宾语、表语、定语、状语和补足语。 2 .动词 ing 形式的用法。 3 .动词过去分词的用法。 二、难点是:(1)在有些动词后动词不定式作宾语补足语时不带 to。(2)有些动词后只 能接 ...

100句有用的英语口语

   How are you doing?(你好吗?)   2. I'm doing great.(我过得很好。)   3. What's up?(出什么事了/你在忙些什么/怎么了?)   4. Nothing special.(没什么特别的。)   5. Hi. Long time no see.(嗨,好久不见了。)   6. So far so good.(到目前为止,一切都好。)   7. Things couldn't be better.(一切顺利。)   8. How about you ...