www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
阅读、完形专项模拟试题 阅读、完形专项模拟试题
(答题时间:90 分钟) 完形一 In recent years, computer games have become more and more popular in many cities and towns. A lot of small shops and restaurants along busy 1 have changed into 2 game houses in order to get more money. These places are always crowded with 3 especially young boys. In the computer game houses, people 4 a lot of money competing with the computerized for one to win against a computer, but one can make 6 after trying machines. It’s 5 again and again. People have a kind of gambling psychology(赌博心理)when they play computer games. The more they 7 lose the more they want to win, and at last they even cannot live without it. For school boys, they have no 8 for their lessons. When class is over, they rush to the nearby computer game houses. Some of them can get enough money from their parents. But enough to get the money. They begin to steal 10 students’ some of them are not 9 money and become thieves.
  1. A. rivers B. cities C. markets D. streets
  2. A. small B. big C. computer D. sports
  3. A. people B. boys C. women D. girls
  4. A. take B. win C. cost D. spend
  5. A. easy B. hard C. important D. wonderful
  6. A. mistakes B. money C. progress D. rich
  7. A. miss B. lose C. play D. make
  8. A. different B. secret C. mind D. duty
  9. A. bad B. angry C. difficult D. lucky
  10. A. other B. ours C. his D. her 完形二 It was winter, and Mrs Herman wanted to do a lot of 1 , so she waited until it was Saturday. When her husband was 2 , he went to shops with her to pay 3 everything and to carry the parcels(包裹). They went to a lot of shops, and Mr Herman bought a lot of 4 . She often stopped and said, “Look, Joe! Isn’t that beautiful!” He then answered, “All right, dear How 5 is it?” and 6 his money to pay for it. It was dark when they came out of the last shop, and Mr Herman was tired 7 thinking about other things, like a nice drink by the side of a warm fire at home. Suddenly his wife looked 8 the sky and said, “Look at that beautiful 9 , Joe!” Without 10 , Mr Herman answered, “All right, dear. How much is it?”
  1. A. doing B. selling C. buying D. shopping
  2. A. free B. busy C. worrying D. afraid
  3. A. about B. for C. with D. of
  4. A. nothing B. anything C. things D. something
  5. A. soon B. long C. much D. many
  6. A. took B. brought C. carried D. put
  7. A. and B. of C. to D. for
  8. A. down at B. up at C. out of D. up
  9. A. sun B. moon C. stars D. earth
  10. A. walking B. running C. working D. stopping
www.3edu.net 3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
完形三 We can use many kinds of energy. Most energy(能量)in the 1 today comes from 2 coal and oil. But this will not be so in water, the sun and the 4 . We will the year 20
  00. We will get much of our energy 3 produce atomic (原子) energy, and leave coal and 5 as raw (原始) material for cloth, plastics and other things. Some 6 of the world are very dry. Very 7 people live there, 8 there is a lot of sunshine and wind. With 9 atomic energy and energy form the sun and wind, we will be able to bring fresh water from far away or change sea water 10 fresh water.
  1. A. moon B. sun C. world D. space
  2. A. burning B. buying C. boiling D. taking
  3. A. in B. from C. on D. to
  4. A. moon B. cloud C. wind D. snow
  5. A. water B. paper C. glass D. oil
  6. A. schools B. places C. hills D. ground
  7. A. few B. little C. a few D. a little
  8. A. and B. but C. then D. so
  9. A. cheap B. expensive C. a little D. good
  10. A. to B. into C. from D. for 完形四 he got on a crowded(拥挤 Peter was going out shopping. He waited for a short time 1 的)bus. He 2 for about five minutes until the bus came to the next bus stop and some of the people 3 . He took a seat beside 4 woman with several shopping bags. As there was 5 room for her, 6 she felt very uncomfortable (不舒服的) Peter wanted to . 7 her, but she didn’t agree. 8 the bus came to the town and people began to get off. Peter was very polite. He stood up and 9 , but she refused (拒绝) again. It took her 10 to get all her heavy bags to the door. While the bus was slowly moving away, Peter found the fat woman was left alone on the bus shouting for his help.
  1. A. after B. so C. before D. as
  2. A. sat B. stood C. ran D. waited
  3. A. got off B. got out C. went in D. hurried away
  4. A. a bad B. an old C. a very fat D. a young
  5. A. no B. some C. enough D. not much
  6. A. so B. and C. 不填 D. because
  7. A. know B. push C. talk to D. change his seat with
  8. A. Just then B. At last C. In a minute D. While
  9. A. went to her B. got off C. spoke to her D. tried to help her
  10. A. a minute B. a very short time C. quite some time D. little work 阅读一 There are 365 days in a year. We sleep 8 hours a day, so we have 122 days for sleeping. Then our work time has 243 days left. But there are 52 weekends in a year. Each weekend is two days. We lose another 104 days a year for work. It takes us about one hour to have breakfast and supper. This comes to 15 days over a year. But we can’t work all that time-we need a holiday. Let’s say we have three weeks’ holiday. We don’t work all day. Four free hours each evening takes up 61 days.
www.3edu.net 3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
We have to remember that we get 2 days’ holiday at Easter, 3 at Christmas and 1 at the New Year. There are also 4 Bank holidays. Take those 10 days away and we have 32 days for work. But then we have one and a half hours’ lunch every day, and half an hour’s coffee break. That comes to 30 days a year. This means that we have only a few days left for work every year! 注释:
  1. 243 days left:剩下 243 天
  2. Easter:n.复活节
  3. one and a half:一个半
  4. half an hour:半小时
  1. How many days do we sleep in a year? days. A. 365 B. 122 C. 8 D. 52
  2. We spend 15 days on . A. rest B. coffee break C. lunch D. breakfast and supper
  3. Which of the following is true? A. Each weekend is one day. B. We have 61 days for free time. C. We get 3 days’ holiday at Easter. D. Coffee break takes us one hour.
  4. According to the passage, we know that we don’t have time to work every year. A. much too B. so many C. too much D. too many
  5. The writer means . A. we should know the numbers B. time is important and we’d better not waste it C. we need more holidays D. a few days for work is enough 阅读二 The weather was fine last night. My friend named Steve and I decided to sleep in the open air. I found the sleeping bags under the bed in my room. I also packed some snacks(零食). We could hardly wait for it to get dark. We opened our sleeping bags and put them on the grass in front of my house. Steve and I played some games, talked about something interesting and had a snack. In the end it got dark. We were just falling asleep when We heard something unusual. “Maybe it is just a small animal,” I said. Steve said nothing, but I could feel he was frightened. After I looked around, I was sure it wasn’t an animal. It was my little brother, Tommy. “What are you doing here?” I asked. “You know, Tommy, you frightened us.” “Sorry, Bill,” he said. “It’s hot in the room. I want to sleep outside with you.” “Well, OK,” I said. “Just come and lie down next to us.” “Good night, Bill and Steve,” said Tommy. “And thanks.” 注释
  1. in the open air:露天
  2. sleeping bag:睡袋
  3. something important:一些重要的事,在英语中 something, somebody…等不定代词的修 饰词要放在该词的后面。
  4. fall asleep:入睡,睡熟。
www.3edu.net 3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!

  1. Where did Steve and Bill decide to sleep last night? A. In Steve’s house. B. In Bill’s house. C. Outside Steve’s house. D. Outside Bill’s house.
  2. When did Bill find the sleeping bags? A. Before it got dark. B. After it got dark. C. At midnight. D. This morning.
  3. How did Steve feel when he heard something strange? A. Sad. B. Angry. C. Happy. D. Afraid.
  4. What did Tommy come out of the house to do? A. To drink with Bill. B. To eat food with Steve. C. To sleep with Bill and Steve. D. To play games with Bill and Steve.
  5. How many persons slept in the open air at last in the story? A. Two. B. Three. C. Four. D. Five. 阅读三 Dear Jack, How are you? I have been in the USA for six months. I like the life here. I have a few friends. I don’t have much homework. There are a lot of sports at my school, but I don’t like sports at all. I like the food very much. I eat a lot of different kinds of food every day. I like coke(可乐)very much. I don’t drink water. I drink coke instead(代替). I’m enjoying my life here. The sad thing is that sometimes I get ill. I don’t know why. My parents say I must go on a diet and do more sports. Must I? Yours, David 注释:
  1. a lot of:许多。
  2. at all:用于否定句句尾表示加强语气,一点也不。
  3. get ill:生病。
  4. go on a diet:节食。
  5. do sport:参加锻炼。 判断下列句子是否符合短文内容,符合的写“T” ,不符合的写“F” 。
  1. David has been in America for six months.
  2. David has to do much homework.
  3. There are many sports at David’s school.
  4. David likes coke better than water.
  5. David knows why he is often ill. 阅读四 One day, Allan and his friend Henry went swimming in a river. It was very hot. How happy they were in the river! After they got out of the water, they played games in the sun for a while. On their way back, Henry saw some flowers. He liked flowers very much and ran into the green field to look at them. Now Allan was walking by himself.
www.3edu.net 3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
Then he heard Henry calling out, “A snake! Help! …” “What’s wrong with you?” asked Allan. “A snake bit(咬)me in the leg. Come here!” Allan ran over and saw a small red wound(伤口)on Henry’s leg. “The snake was in the grass. I didn’t see it.” “Sit down quickly!” Allan told Henry. Allan put his mouth at the little red wound and began to suck(吸)at it. In this way he saved (挽救)Henry’s life. “Oh, Allan, it’s very kind of you to help me.” “That’s all fight. We are friends and we must always help each other.”
  1. It was when Allan and Henry went out. A. hot B. cold C. raining D. wet
  2. After swimming, they played in the sun . A. the whole morning B. for 2 hours C. long D. for a while
  3. On their way home, got something wrong with his . A. Allan; leg B. Allan; head C. Henry; leg D. Henry; head
  4. Henry and Allan are . A. workers B. good friends C. brothers D. farmers
  5. Which of the following(下面的)is true? A. Henry went to look at the flowers with Allan. B. Allan saved Henry’s life. C. Allan was bitten by the sanke, too. D. Allan died at last.
www.3edu.net
3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
试题答案
完形一
  1. D
  6. C 完形二
  1. D
  6. A 完形三
  1. C
  6. B 完形四
  1. C
  6. C 阅读一
  1. B 阅读二
  1. D 阅读三
  1. T 阅读四
  1. A
  2. C
  7. B
  2. A
  7. A
  2. A
  7. A
  2. B
  7. D
  2. D
  2. A
  2. F
  2. D
  3. A
  8. C
  3. B
  8. B
  3. B
  8. A
  3. A
  8. B
  3. B
  3. D
  3. T
  3. C
  4. D
  9. D
  4. C
  9. B
  4. C
  9. A
  4. C
  9. D
  4. C
  4. C
  4. T
  4. B
  5. B
  10. A
  5. C
  10. D
  5. D
  10. B
  5. D
  10. C
  5. B
  5. B
  5. F
  5. B
www.3edu.net
3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
 

相关内容

人教新目标七年级下册英语单词(带音标)-

   1 Unit 1 2 pal [p?] 3 pen pal 4 Canada [k?YdY] 5 France [fr?s] Japan [d?Y'p?] 6 1 Unit 1 2 伙伴 3 笔友 4 加拿大 5 法国 日本 6 0 describe [dis'kraib] 1 look for 2 talk about 3 direction [di'rek?Yn] 4 unit ['ju:nit] most [mYust] 5 following ['fTlYuiK] 6 7 in or ...

人教新目标七年级下册英语单词(带音标汉语可编辑)

   Unit 1 表格 pal [p?] 、伙伴 pen pal 笔友 Canada [‘k?YdY] 加拿大 France [fr?s] 法国 Japan [d?Y’p?] 日本 the United [ju:'naitid] States ['steits] 美国 Australia [T:'strejljY] 澳洲、澳大利亚 Singapore ['siK?Y'pT:] 新加坡 the United Kingdom ['kiKdYm] 英国 country ['k?ntri] 国家 Syd ...

七年级英语新目标上完型填空专项练习题--5

   七年级英语新目标上完型填空专项练习题--5 Unit 13 Sunday 1 4 go to school . We 5 at home and 6 Passage 1 2 not 3 work. My sister and I 7 the favourite day for our family. My parents in the morning. In the afternoon, my sister and I 8 out to buy some different things. ...

[整理]高考英语阅读理解和完型填空专项练习

   2006 年高考英语书面表达题技巧突破指南 山东省宁津一中英语组 黎桂华 一对高考英语书面表达题的基本认识 书面表达题旨在测试考生的英语表达能力,看其是否能够运用学过的英语知识和掌握 的技能进行思想交流.从历年高考试卷来看,书面表达是指导性写作,即按照题目所给的目 的,时间,对象,地点,内容,长度等条件去完成写作.它不同于命题作文,可以随意发挥; 也不是简单的句子翻译.必须做到行文切题,紧扣中心思想,不漏要点,并且意思连贯,文 理通顺,语言准确,得当. 二书面表达题的题型特征 从近些年的高考 ...

新目标七年级上册英语单词表

   0 好的,另人满意的 早晨,上午 早上好! 嗨 喂 硬黑 光盘 英国广播公司 下午 下午好! 晚上,黄昏 晚上好! 怎么,怎样,如何 是 你,你们 你好吗? 我 是 好的 谢谢 好,不错 名字 名单,列表 什么 是 这;这个 用以 英语 它 一个 地图 橙子 夹克衫 钥匙 被子 钢笔 书 直尺 停车 (美国)全国篮球协会 千克 good morning Good morning! Hi hello HB CD BBC afternoon Good afternoon! evening Goo ...

七年级下册英语单词中文翻译

   Unit1 Unit2 海岸;海滨 一边;一侧 海滩 在中心的 庄稼;作物 景色优美的 女王 城堡 葡萄酒;果酒 文化 音乐会 令人惊奇的;令人赞叹的 港湾;海港 电缆车;索车 美味的;可口的 餐厅 阳光 台阶 令人惊奇的 降落伞 家乡;故乡 拥挤的 在某车 小车(类似中国的三轮车) 车轮 新鲜的 在国外;到国外 亲戚 放松;休息 寄;发送 明信片 网球 球场 瀑布 营地 塔;塔楼 几乎;差不多 设计者;设计师 建筑师;缔造者 增加;添加 参观者;游客 南;南方 有限的;很小的 采访 自然的 ...

七年级下册英语作文复习试卷

   七年级下册英语作文复习试卷 by 陈颖欣 (一) 假设你有一位笔友广州,请把他介绍给你的同学。 姓名`年龄`国籍`语言`学校`爱好`家庭等) ( I have a pen pal in Guangzhou, China. He is Andrew King. He is 15 years old and his birthday is on October 19. He lives in Guangzhou. He thinks China is a very interesting co ...

七年级下册 英语1-6单元短语归纳

   1 让优秀成为一种习惯 Vincehu 七 下 1-6 单 元 短 语 归 纳 教学内容:初一下 教学内容:初一下 1-6 单元课文中出现的短语的拼读及听写 教学重点难点极其突破方法:每个短语读准,熟悉相关动词与介词的搭配,具备简单短语翻译的能力并能 教学重点难点极其突破方法:每个短语读准,熟悉相关动词与介词的搭配,具备简单短语翻译的能力并能 造句,此外,在阅读课文时能通过记忆以下短语了解文章中心思想。 造句,此外,在阅读课文时能通过记忆以下短语了解文章中心思想。 课时安排:一周一次与单词同 ...

外研版初中七年级下册英语单词表003

   Words and expressions from module 1 to revision module A 121.早 122.出外;在外 123.外出 124.生活;生命 125.将来 126.在将来 127.将要 128.有线电视 129.计算器 130.移动电话 131.粉笔 132.纸 133.直尺 134.卫星电视 135.没有,无 136.没有人 137.农场 138.假日;节日 139.雨;雨水 140.天气 141.风 142.因此,所以 143.(坐飞机)飞行 144 ...

[初三完型填空]中考英语阅读理解与完形填空

   第一课件网 www.1kejian.com [初三完型填空 中考英语阅读理解与完形填空 初三完型填空]中考英语阅读理解与完形填空 初三完型填空 [学习过程] 一. 阅读理解 阅读理解:在中考中占的比重很大。阅读理解能力属于语言的领会技能。包括对书面语 言的识别、理解、推理、判断和快速记忆等几个方面。不仅仅涉及到语音、语法、词汇这些 语言因素、 还涉及到非语言因素, 阅读者对所学语言国家的社会和文化背景知识的掌握、 即: 对所读材料内容的熟悉、个人经历、生活常识、逻辑知识和语言修养等各方面。阅 ...

热门内容

计算机专业英语 chapter 10

   Computer English Chapter 10 Computer and Network Security Key points: useful terms and definitions of computer security Difficult points: distinguish between four kinds of computer security breaches Requirements: 1. Principle of easiest penetration ...

牛津英语9A Unit6 intergrated

   9A Unit 6 Integrated skills The kidnapping Read and answer " Who is the victim? " How old is the victim? Guan Fei He is five years old. " When did the crime occur? It occurred between 8 p.m. and " Who are suspects? 10 p.m. on 28th December. Wang ...

英语学习_新视野大学英语视听说第一册答案_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 Unit One II. 1. David 2. Leigh 3. Vicky Klein 4. Laura Tish Hill 5. Anthony McDonald III. T1. B D B C A T2. 1. She thinks it? easy to make friends. 2. It? convenient to use the library, the labs, the sports c ...

初中英语词汇考查的常见方法

   初中英语词汇考查的常见方法 掌握一定量的词汇是学好英语的基础, 《九年义务教育全日制初级中学英 语教学大纲》要求,三年掌握 600 多个常用词和 200 多个词语,词组,理解 500 个左右的单词及相关的词语,固定搭配. 纵观近几年全国各地的中考试卷,词汇试题约占 15%左右,考查方法有下 列几种: 一,同音类: 1,同音异形词: whole ? hole week ? weak weather ? whether where ? wear piece ? peace meet ? meat ...

浅谈创新教育与英语教学

   浅谈创新教育与英语教学 作者:花菁 单位:铜山县侯集中学英语组 一、英语创新教育的基本原则 1、民主性原则。 该原则要求在英语教学中,师生关系平等、和谐,互相鼓励,互相尊重,互相信任。学生在教师的指导下 成为语言学习的主体,教师启发、诱导学生积极运用英语交流,积极思维。教师主动组织学生参与教学设 计过程,改变一言堂、满堂灌的弊病,形成以学生为中心的学习局面。例如阅读材料的内容,学习讲解的 方式,以及作业的布置和学习效果的评价要与学生“商量”。在平等、民主的教学环境下,学生求知欲望高, 精神饱 ...