阅读、完形专项模拟试题 阅读、完形专项模拟试题
(答题时间:90 分钟) 完形一 In recent years, computer games have become more and more popular in many cities and towns. A lot of small shops and restaurants along busy 1 have changed into 2 game houses in order to get more money. These places are always crowded with 3 especially young boys. In the computer game houses, people 4 a lot of money competing with the computerized for one to win against a computer, but one can make 6 after trying machines. It’s 5 again and again. People have a kind of gambling psychology(赌博心理)when they play computer games. The more they 7 lose the more they want to win, and at last they even cannot live without it. For school boys, they have no 8 for their lessons. When class is over, they rush to the nearby computer game houses. Some of them can get enough money from their parents. But enough to get the money. They begin to steal 10 students’ some of them are not 9 money and become thieves.
  1. A. rivers B. cities C. markets D. streets
  2. A. small B. big C. computer D. sports
  3. A. people B. boys C. women D. girls
  4. A. take B. win C. cost D. spend
  5. A. easy B. hard C. important D. wonderful
  6. A. mistakes B. money C. progress D. rich
  7. A. miss B. lose C. play D. make
  8. A. different B. secret C. mind D. duty
  9. A. bad B. angry C. difficult D. lucky
  10. A. other B. ours C. his D. her 完形二 It was winter, and Mrs Herman wanted to do a lot of 1 , so she waited until it was Saturday. When her husband was 2 , he went to shops with her to pay 3 everything and to carry the parcels(包裹). They went to a lot of shops, and Mr Herman bought a lot of 4 . She often stopped and said, “Look, Joe! Isn’t that beautiful!” He then answered, “All right, dear How 5 is it?” and 6 his money to pay for it. It was dark when they came out of the last shop, and Mr Herman was tired 7 thinking about other things, like a nice drink by the side of a warm fire at home. Suddenly his wife looked 8 the sky and said, “Look at that beautiful 9 , Joe!” Without 10 , Mr Herman answered, “All right, dear. How much is it?”
  1. A. doing B. selling C. buying D. shopping
  2. A. free B. busy C. worrying D. afraid
  3. A. about B. for C. with D. of
  4. A. nothing B. anything C. things D. something
  5. A. soon B. long C. much D. many
  6. A. took B. brought C. carried D. put
  7. A. and B. of C. to D. for
  8. A. down at B. up at C. out of D. up
  9. A. sun B. moon C. stars D. earth
  10. A. walking B. running C. working D. stopping
完形三 We can use many kinds of energy. Most energy(能量)in the 1 today comes from 2 coal and oil. But this will not be so in water, the sun and the 4 . We will the year 20
  00. We will get much of our energy 3 produce atomic (原子) energy, and leave coal and 5 as raw (原始) material for cloth, plastics and other things. Some 6 of the world are very dry. Very 7 people live there, 8 there is a lot of sunshine and wind. With 9 atomic energy and energy form the sun and wind, we will be able to bring fresh water from far away or change sea water 10 fresh water.
  1. A. moon B. sun C. world D. space
  2. A. burning B. buying C. boiling D. taking
  3. A. in B. from C. on D. to
  4. A. moon B. cloud C. wind D. snow
  5. A. water B. paper C. glass D. oil
  6. A. schools B. places C. hills D. ground
  7. A. few B. little C. a few D. a little
  8. A. and B. but C. then D. so
  9. A. cheap B. expensive C. a little D. good
  10. A. to B. into C. from D. for 完形四 he got on a crowded(拥挤 Peter was going out shopping. He waited for a short time 1 的)bus. He 2 for about five minutes until the bus came to the next bus stop and some of the people 3 . He took a seat beside 4 woman with several shopping bags. As there was 5 room for her, 6 she felt very uncomfortable (不舒服的) Peter wanted to . 7 her, but she didn’t agree. 8 the bus came to the town and people began to get off. Peter was very polite. He stood up and 9 , but she refused (拒绝) again. It took her 10 to get all her heavy bags to the door. While the bus was slowly moving away, Peter found the fat woman was left alone on the bus shouting for his help.
  1. A. after B. so C. before D. as
  2. A. sat B. stood C. ran D. waited
  3. A. got off B. got out C. went in D. hurried away
  4. A. a bad B. an old C. a very fat D. a young
  5. A. no B. some C. enough D. not much
  6. A. so B. and C. 不填 D. because
  7. A. know B. push C. talk to D. change his seat with
  8. A. Just then B. At last C. In a minute D. While
  9. A. went to her B. got off C. spoke to her D. tried to help her
  10. A. a minute B. a very short time C. quite some time D. little work 阅读一 There are 365 days in a year. We sleep 8 hours a day, so we have 122 days for sleeping. Then our work time has 243 days left. But there are 52 weekends in a year. Each weekend is two days. We lose another 104 days a year for work. It takes us about one hour to have breakfast and supper. This comes to 15 days over a year. But we can’t work all that time-we need a holiday. Let’s say we have three weeks’ holiday. We don’t work all day. Four free hours each evening takes up 61 days.
We have to remember that we get 2 days’ holiday at Easter, 3 at Christmas and 1 at the New Year. There are also 4 Bank holidays. Take those 10 days away and we have 32 days for work. But then we have one and a half hours’ lunch every day, and half an hour’s coffee break. That comes to 30 days a year. This means that we have only a few days left for work every year! 注释:
  1. 243 days left:剩下 243 天
  2. Easter:n.复活节
  3. one and a half:一个半
  4. half an hour:半小时
  1. How many days do we sleep in a year? days. A. 365 B. 122 C. 8 D. 52
  2. We spend 15 days on . A. rest B. coffee break C. lunch D. breakfast and supper
  3. Which of the following is true? A. Each weekend is one day. B. We have 61 days for free time. C. We get 3 days’ holiday at Easter. D. Coffee break takes us one hour.
  4. According to the passage, we know that we don’t have time to work every year. A. much too B. so many C. too much D. too many
  5. The writer means . A. we should know the numbers B. time is important and we’d better not waste it C. we need more holidays D. a few days for work is enough 阅读二 The weather was fine last night. My friend named Steve and I decided to sleep in the open air. I found the sleeping bags under the bed in my room. I also packed some snacks(零食). We could hardly wait for it to get dark. We opened our sleeping bags and put them on the grass in front of my house. Steve and I played some games, talked about something interesting and had a snack. In the end it got dark. We were just falling asleep when We heard something unusual. “Maybe it is just a small animal,” I said. Steve said nothing, but I could feel he was frightened. After I looked around, I was sure it wasn’t an animal. It was my little brother, Tommy. “What are you doing here?” I asked. “You know, Tommy, you frightened us.” “Sorry, Bill,” he said. “It’s hot in the room. I want to sleep outside with you.” “Well, OK,” I said. “Just come and lie down next to us.” “Good night, Bill and Steve,” said Tommy. “And thanks.” 注释
  1. in the open air:露天
  2. sleeping bag:睡袋
  3. something important:一些重要的事,在英语中 something, somebody…等不定代词的修 饰词要放在该词的后面。
  4. fall asleep:入睡,睡熟。

  1. Where did Steve and Bill decide to sleep last night? A. In Steve’s house. B. In Bill’s house. C. Outside Steve’s house. D. Outside Bill’s house.
  2. When did Bill find the sleeping bags? A. Before it got dark. B. After it got dark. C. At midnight. D. This morning.
  3. How did Steve feel when he heard something strange? A. Sad. B. Angry. C. Happy. D. Afraid.
  4. What did Tommy come out of the house to do? A. To drink with Bill. B. To eat food with Steve. C. To sleep with Bill and Steve. D. To play games with Bill and Steve.
  5. How many persons slept in the open air at last in the story? A. Two. B. Three. C. Four. D. Five. 阅读三 Dear Jack, How are you? I have been in the USA for six months. I like the life here. I have a few friends. I don’t have much homework. There are a lot of sports at my school, but I don’t like sports at all. I like the food very much. I eat a lot of different kinds of food every day. I like coke(可乐)very much. I don’t drink water. I drink coke instead(代替). I’m enjoying my life here. The sad thing is that sometimes I get ill. I don’t know why. My parents say I must go on a diet and do more sports. Must I? Yours, David 注释:
  1. a lot of:许多。
  2. at all:用于否定句句尾表示加强语气,一点也不。
  3. get ill:生病。
  4. go on a diet:节食。
  5. do sport:参加锻炼。 判断下列句子是否符合短文内容,符合的写“T” ,不符合的写“F” 。
  1. David has been in America for six months.
  2. David has to do much homework.
  3. There are many sports at David’s school.
  4. David likes coke better than water.
  5. David knows why he is often ill. 阅读四 One day, Allan and his friend Henry went swimming in a river. It was very hot. How happy they were in the river! After they got out of the water, they played games in the sun for a while. On their way back, Henry saw some flowers. He liked flowers very much and ran into the green field to look at them. Now Allan was walking by himself.
Then he heard Henry calling out, “A snake! Help! …” “What’s wrong with you?” asked Allan. “A snake bit(咬)me in the leg. Come here!” Allan ran over and saw a small red wound(伤口)on Henry’s leg. “The snake was in the grass. I didn’t see it.” “Sit down quickly!” Allan told Henry. Allan put his mouth at the little red wound and began to suck(吸)at it. In this way he saved (挽救)Henry’s life. “Oh, Allan, it’s very kind of you to help me.” “That’s all fight. We are friends and we must always help each other.”
  1. It was when Allan and Henry went out. A. hot B. cold C. raining D. wet
  2. After swimming, they played in the sun . A. the whole morning B. for 2 hours C. long D. for a while
  3. On their way home, got something wrong with his . A. Allan; leg B. Allan; head C. Henry; leg D. Henry; head
  4. Henry and Allan are . A. workers B. good friends C. brothers D. farmers
  5. Which of the following(下面的)is true? A. Henry went to look at the flowers with Allan. B. Allan saved Henry’s life. C. Allan was bitten by the sanke, too. D. Allan died at last.
试题答案
完形一
  1. D
  6. C 完形二
  1. D
  6. A 完形三
  1. C
  6. B 完形四
  1. C
  6. C 阅读一
  1. B 阅读二
  1. D 阅读三
  1. T 阅读四
  1. A
  2. C
  7. B
  2. A
  7. A
  2. A
  7. A
  2. B
  7. D
  2. D
  2. A
  2. F
  2. D
  3. A
  8. C
  3. B
  8. B
  3. B
  8. A
  3. A
  8. B
  3. B
  3. D
  3. T
  3. C
  4. D
  9. D
  4. C
  9. B
  4. C
  9. A
  4. C
  9. D
  4. C
  4. C
  4. T
  4. B
  5. B
  10. A
  5. C
  10. D
  5. D
  10. B
  5. D
  10. C
  5. B
  5. B
  5. F
  5. B
 

相关内容

新目标七年级下册英语单词表

   新目标七年级下册英语单词表 Unit 1 1. 好朋友;伙伴 2. 笔友 3. 加拿大 4. 法国 5. 日本 6. 美国 7. 澳洲; 澳大利亚 8. 新加坡 9. 英国 10. 国家 11. 悉尼 12. 纽约 13. 巴黎 14. 多伦多 15. 东京 16. 居住 17. 语言 18. 日语; 日本人 19. 世界 20. 法国人; 法语 21. 爱好 (n.) (pl.) 22. 讨厌; 不喜欢;反感;厌恶 (v. & n.) Unit 2 33. 邮件; 邮递 34. 办 ...

人教新目标七年级下册英语单词(带音标汉语可编辑)

   Unit 1 表格 pal [p?] 、伙伴 pen pal 笔友 Canada [‘k?YdY] 加拿大 France [fr?s] 法国 Japan [d?Y’p?] 日本 the United [ju:'naitid] States ['steits] 美国 Australia [T:'strejljY] 澳洲、澳大利亚 Singapore ['siK?Y'pT:] 新加坡 the United Kingdom ['kiKdYm] 英国 country ['k?ntri] 国家 Syd ...

英语同步练习题考试题试卷教案新目标七年级下册英语短语期末复习

   www.3edu.net 3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费! 七年级英语下短语期末复习 来自于… 1. be from = come from 来自于… 2. speak Chinese 说中文 3. write to sb 给某人写信 4. want to do sth = would like to do st h 想做什么 5. on Centre street 在中央大道 6. next to the bank 银行隔壁 7. across from the park 在公 ...

人教新目标七年级下册英语单词(带音标)

   Unit 1 pal [pl] 、伙伴 pen pal 笔友 Canada [‘knd] 加拿大 France [frns] 法国 Japan [d’pn] 日本 the United [ju:'naitid] States ['steits] 美国 Australia [:'strelj] 澳洲、澳大利亚 Singapore ['si'p:] 新加坡 the United Kingdom ['kidm] 英国 country ['kntri] 国家 Sydney ['sidni] 悉尼 N ...

[整理]高考英语阅读理解和完型填空专项练习

   2006 年高考英语书面表达题技巧突破指南 山东省宁津一中英语组 黎桂华 一对高考英语书面表达题的基本认识 书面表达题旨在测试考生的英语表达能力,看其是否能够运用学过的英语知识和掌握 的技能进行思想交流.从历年高考试卷来看,书面表达是指导性写作,即按照题目所给的目 的,时间,对象,地点,内容,长度等条件去完成写作.它不同于命题作文,可以随意发挥; 也不是简单的句子翻译.必须做到行文切题,紧扣中心思想,不漏要点,并且意思连贯,文 理通顺,语言准确,得当. 二书面表达题的题型特征 从近些年的高考 ...

新目标七年级上册英语单词表

   0 好的,另人满意的 早晨,上午 早上好! 嗨 喂 硬黑 光盘 英国广播公司 下午 下午好! 晚上,黄昏 晚上好! 怎么,怎样,如何 是 你,你们 你好吗? 我 是 好的 谢谢 好,不错 名字 名单,列表 什么 是 这;这个 用以 英语 它 一个 地图 橙子 夹克衫 钥匙 被子 钢笔 书 直尺 停车 (美国)全国篮球协会 千克 good morning Good morning! Hi hello HB CD BBC afternoon Good afternoon! evening Goo ...

七年级下册英语作文复习试卷

   七年级下册英语作文复习试卷 by 陈颖欣 (一) 假设你有一位笔友广州,请把他介绍给你的同学。 姓名`年龄`国籍`语言`学校`爱好`家庭等) ( I have a pen pal in Guangzhou, China. He is Andrew King. He is 15 years old and his birthday is on October 19. He lives in Guangzhou. He thinks China is a very interesting co ...

如何拿下高考英语阅读和完形填空

   如何拿下高考英语阅读和完形填空 高考英语中阅读和完形占了 70 分,比重非常大,在短期内突破高考阅读和完形是 有技巧的,但是任何技巧都建立在实力的基础上,那么如何在短时间内从本质上提高高 考阅读能力呢?最有效的方法是精读与泛读相结合。精读,指的是对文章的每个句子咬 文嚼字地大声朗读。 但是并不是所有的材料都适合精读, 现在离高考剩下五个多月时间, 建议考生把历年来考过的高考真题中的阅读理解文章熟读背诵,效果非常好。若还有时 间, 那么新概念二和高三课本也用此方法吃透。 泛读, 是指不需要咬文 ...

新目标七年级下册英语阅读和完型填空

   阅读、完形专项模拟试题 (答题时间:90 分钟) 完形一 In recent years, computer games have become more and more popular in many cities and towns. A lot of small shops and restaurants along busy 1 have changed into 2 game houses in especially young boys. order to get more m ...

三年级下册英语计划

   一、基本情况 三年级的学生聪明活泼、勤奋好学,这些学生基本上都未曾接触过英语,他们对 英语感到好奇,对英语都 有着十分浓厚的兴趣。 二、教材分析 本册是小学开设英语的第一学年第一学期使用,本册教材具有以下几个特点: 1、注重学生语言运用能力的培养,突出语言的实践性和交际性,同时也突出语言的真 实性和实用性。 2、注重学生自学能力和学习策略的培养,为学生的进一步学习或终身学习奠定基础。 3、注重中外文化的双向交流,使学生通过学习,培养未来跨文化交际所需要的能力。 4、注重学生学习兴趣的培养,以 ...

热门内容

牛津小学英语语法复习要点2011

   小学英语语法复习要点 一、名词复数规则 1.一般情况下,直接加-s,如:book-books, bag-bags, cat-cats, bed-beds 2.以 s. x. sh. ch 结尾,加-es,如:bus-buses, box-boxes, brush-brushes, watch-watches 3.以“辅音字母+y”结尾,变 y 为 i, 再加-es,如:family-families, strawberry-strawberries 4.以“f 或 fe”结尾,变 f 或 f ...

51英语作文技巧

   YYZYQ Page 1 12/13/2010 ★YYZYQ.NO.51 ★英语作文 ★NOV.21ST.2008 ★49 ●开头万能公式 开头万能公式 1. 开头万能公式一:名人名言 开头万能公式一: 有人问了,“我没有记住名言,怎么办?尤其是英语名言?”,很好办:编! 原理:我们看到的东西很多都是创造出来的,包括我们欣赏的文章也是,所以尽管编, 但是一定要听起来很有道理呦!而且没准将来我们就是名人呢!对吧? 经典句型: A proberb says, “ You are only you ...

英语演讲纯春节

   Today,we will introduce the most important festival in chinathe Spring festival. Spring Festival is the traditional Chinese holidays. It is 15 days long starting on from the first day of the first lunar month of the Chinese calendar. The Chinese Ne ...

八年级英语第八单元复习

   八年级英语第八单元复习 I. 应掌握的词组: 1. talk about 谈论,talk over 谈论 2. give a talk 作报告 3. have a talk to (with) sb. 与某人谈话 4. go to the beach 去海滩 5.have ice cream 吃冰淇淋 6.go to the zoo 去动物园 7.go to the aquarium 去水族馆 8. hang out with one’s friends 和朋友闲逛 9.take photo ...

小学六年级英语语法专项训练

   小学六年级英语语法专项训练 小学六年级英语语法专项训练 一般现在时专项练习: 一般现在时专项练习 一、请写出下列动词的第三人称单数形式。 写出下列动词的第三人称单数形式。 形式 drink go look have come watch plant fly study teach 二、用括号内动词的适当形式填空。 用括号内动词的适当形式填空。 1. He often (have) dinner at home. 2. Daniel and Tommy (be) in Class One. 3 ...