新目标英语八年级下学期Unit1单元评价测试题
Unit 1 Will people have robots?
☆重点归纳☆
话题
predictions

功能项目
Show your own opinions


词汇
Robot机器人 everything 每件事物 paper纸 use使用 less较少 fewer较少的 pollution污染 building建筑物 astronaut宇航员 rocket火箭 space太空 space station空间站 fly飞行 fall落下 fall in love with爱上 alone单独地 pet宠物 parrot鹦鹉 probably大概 suit一套衣服 casually非正式地 even甚至 interview面谈 predict预报 future将来 prediction预言 company公司 fiction小说 unpleasant不高兴的 scientist科学家 hundred一百 factory工厂 simple简单的 bored厌烦的 human人类 shape外形 earthquake地震 snake蛇 possible可能的 electric电的 toothbrush牙刷 seem似乎 rating级别,等级


短语
Space station太空站 fall in love with爱上 go skating去滑冰 be able to能够 the world cup世界杯 come true实现 in the future未来 hundreds of好几百 look for寻找 countable nouns 可数名词 in college在上大学 in ten years十年之后 over and over反复 win awards获奖


句型
Will there be less pollution ? No, there won’t
Will there be fewer trees ? Yes , there will
Kids won’t go to school
Kids will study at home on computer
People will live to be 200 years old
There will only be one country
People will use the subways less

语法要点

  1. Make predictions(预言将要发生的事情):
Will people live to be 200 years old ?
Yes , they will.

  2. Show your own opinions (学会表达自己的观点):

  3. Do you think…

Yes, I think so / No , I don’t think so / I agree /well , I don’t agree
I think there will be fewer trees


☆典型试题☆
例句展示 前后对比
Everyone dresses well at the party .
He is wearing a new dress .
启发点拨
wear 意为“穿,戴”, 后面的宾语为“衣服或饰物等可穿戴的东西”
dress作不及物动词单独使用时,意思是“穿衣,打扮”。 作及物动词时,意思是“给……穿衣,替……打扮”,后面的宾语要接“人”,不接“衣服”。 如:
The girl is too young to dress herself .
那个女孩年纪太小, 不能给自己穿衣服
The man is wearing a pair of dark glasses
那个人戴着一副深色墨镜
☆单元评价☆
一、将拼写错误的单词的选项填入题前括号内。(共5分)
( )
  1. A. robort B. paper C. use D. space
( )
  2. A. pollution B. astrounaut C. rocket D. fly
( )
  3. A. fall B. alone C. probabely D. suit
( )
  4. A. dress B. casually C. wrote D. interviw
( )
  5. A. predikt B. company C. unpleasant D. possible
二、根据句子意思,选择最佳答案。(每题2分,共20分)

  1. He is happy that he in a tall apartment next year.
A. live B. lives C. will live D. will living

  2. people robots in their home in 100 years ?
A. Will , have B. Do , have C. Did , have D. Have , have

  3.-Do you like the city life or the country life?
-It's hard to say. In the city there is interesting, but in the country there is pollution.
A. less; more B. more; less C. more; fewer D. much; much

  4.Will there be people in China in ten years ? No, there won’t
A. fewer B. much C. less D. many

  5.I rockets to the moon when I grow up.
A. will put B. will fly C. will be fly

  6.If there are trees, the air in our city will be cleaner.
A. less; more B. more; more C. more; much D. much; more

  7.I predict he will be an engineer ten years because he is so interested in making things.
A. in B. after C. later D. for

  8. My life a lot than it is now .
A. will be , good B. is , better C. will be , good D. will be , better

  9. It will take years to make robots the most unpleasant things . A. hundred , do B. hundreds of , to do C. two hundreds , do D. hundreds of , do

  10.He only said it for , he didn’t really mean it .
A. joy B. fun C. joke D. thank
三、 阅读短文,从各题A、B、C、D中选出一个能填入短文中相应空白处的最佳答案。(10分)
Perhaps you have heard _1 __about the Internet, but what is it?
The Internet is many different networks around the world. A network is a group of computers put together. These networks joined together are called the Internet.
_2 that doesn't sound interesting. But _3 we've joined the Internet, there are 4 things we can do. We can have a lot of 5 on the World Web.(www). We can use the Internet instead of a library to 6 all kinds of information 7 our favorite sports or film stars and do shopping on the Internet. We can send message to other people 8 e-mail. It's much cheaper and quicker than 9 our friends or sending a letter.
Thanks to the Internet, the world is becoming smaller and smaller. People can now work at home with a computer in front, getting and sending the information they need. They can buy or sell whatever they want by the Internet. But do you know 98% of the information is 10 English? So what will English be like tomorrow?

  1. A. a lot of B. a lot C. a few D. a little of

  2. A. May B. But C. And D. Maybe

  3. A. where B. when C. however D. although

  4. A. lots of B. a lot C. much D. few

  5. A. interesting B. friends C. interest D. funny

  6. A. find B. look for C. find out D. look after

  7. A. with B. for C. on D. about

  8. A. with B. by C. on D. for

  9. A. call B. called C. calls D. calling

  10. A. on B. with C. in D. for
四、 阅读短文,选择最佳答案(10分)
When the Americans were getting ready to send their first men to the moon , an old Australian was watching TV in a restaurant . There was an Englishman in the restaurant , too , and he said to the Australian , “The Americans are clever , aren’t they ? They are going to send some men to the moon . It is a very long way from our world .” “Oh , that’s nothing ,” the Australian answered quickly . “ Our country is going to send some people to the sun in a few months . That’s much farther away than the moon , you know . “ “Oh, yes ,it is , “ the Englishman said , “ but the sun is too hot for people to go to .” The Australian laughed and said , “ We won’t go to the sun in the day , of course . We’ll go there at night . ”

  1. Who were going to send their first men to the moon ?
A. The Americans B. The Australians C. The Englishmen

  2. Where were the Australian and Englishman watching TV?
A. In the cinema B. Outside a shop C. In a restaurant

  3. The Englishman thought .
A. the Americans were clever B. the Australians were clever C. the Englishmen clever D. the white people were clever

  4. Both the Englishmen and the Australian knew that .
A. the moon was much farther away from our earth than the sun
B. the sun was much farther away from our earth than the moon
C. the sun was much hotter in the day than at night

  5. The Australian thought that .
A. the sun was very hot at night B. the sun is not hot at night
C. the sun was too cold for people to go to at night
五、根据句意完成已给出首字母的单词,使补全后的句子语法正确,意义通顺。(共10分)

  1. We can’t finish the work by today . It’s I !

  2. The room was dirty and it had an u smell .

  3. My father works for a French c .

  4. Yang Liwei is a great a in China .

  5. I am going to be a s when I grow up .

  6. It s that he is very angry with you

  7. I still don’t have a car of my o

  8. There are eight h students in this school .

  9. I live a in a big house , but I don’t feel lonely.

  10. I will p the future life correctly .
六、根据下面所提供的对话情景,选择恰当的句子完成对话,使其意义连贯,完整。(10分)
A: Wang Lin , which city do you know will host(主办)the 2008 Olympics ?
B: Beijing . (
  1)
A: (
  2)
B: Lots of things , such as more roads , more buildings and more visitors .
A: (
  3)
B: Yes .
A: (
  4)
B: Of course . (
  5)
A: What do you mean ?
B: There is still a lot of work to do . For example , we have to make the city clean and have less pollution .
A: I agree .
A. But first we have to solve some problems
B. What will the Olympics bring us ?
C. That’s quite easy
D. How do you know that ?
E. You mean a new Beijing ?
F. Do you think we will successfully host the Olympics ?
七、用所给动词的适当形式填空(20分)

  1. There (be) many people at tomorrow’s party .

  2. We all (take )part in the sports meeting last week .

  3. Listen , who (sing) in English ?

  4. He fifteen next week .

  5. - they (buy) the house ? ? Yes ,they will .

  6. We are sure Hong Kong will be even (good )tomorrow.

  7. There will be (few) trees in future .

  8. People will live (be) 200 years old .

  9. There will be (many) people in 30 years .

  10. The children will use computers (study)at home
八、作文(15分)
预测一下50年以后的中学生生活,用英语写一篇
  50~80字的短文。
Students’ life in 50 years


参考答案
Unit 1 Will people have robots?
一、(共5分,每题1分)
  1.A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. A
二、(每题2分,共20分)
  1.C
  2.A
  3.B
  4.A
  5.B
  6.C
  7.A
  8.D
  9.D
  10.B
三、(每题1分,共10分)
  1.B
  2.D
  3.B
  4.A
  5.C
  6.A
  7.D
  8.B
  9.D
  10.C
四、(每题2分,共10分)
  1.A
  2.C
  3.A
  4.B
  5.B
五、(每空1分,共10分)
  1.impossible
  2.unpleasant
  3.company
  4.astronaut
  5.scientist
  6.seems
  7.own
  8.hundred
  9.alone
  10. predict
六、(每题2分,共10分)
  1.C
  2.B
  3.E
  4.F
  5.A
七、(每题2分,共20分)
  1.will be
  2.took
  3.is singing
  4.will be
  5.will, buy
  6. better
  7. fewer
  8. to be
  9. more
  10. to study
八.One possible version
Students’ life in 50 years
I think the students’ life in 50 years will be quite different from ours today . They will not go to school to
Have some classes . They will stay at home to study on the computer . They will ask their teachers or classmates for help by chatting on the internet . They won’t use paper , pens or exercise books . They will go to school to have sports together . For examples , they will go to school to play ball games . I don’t like that kind of life . I like to meet my teachers and classmates every day .
 

相关内容

广州市(牛津版)英语八年级下学期Unit 1知识点归纳

   广州市(牛津上海版)英语教材八年级下学期 广州市(牛津上海版)英语教材八年级下学期 单元学业水平评价标准 Unit 1 目标 分类 语言 知识 评价 内容 语音 基本(要求) 基本(要求) 能朗读 Tony 和 Joyce 之间的对 能说出向对方提出帮助, 话,能说出向对方提出帮助,及 接受、拒绝对方帮助的句型。 接受、拒绝对方帮助的句型。 Can I help you with anything? Come on, let me give you a hand. Don’t do ever ...

新目标英语七年级下册unit1重点单词和句子(中)。

   Guanger 英语 Unit 1 一, 写出下列单词 1.好朋友 好朋友 5.日本 日本 9.悉尼 悉尼 13.东京 东京 17.世界 世界 21.美国 美国 2.笔友 笔友 6.澳洲 澳洲 10.纽约 纽约 14.居住 居住 18.法国人 法国人 3.加拿大 加拿大 7.新加坡 新加坡 11.巴黎 巴黎 15.语言 语言 19.爱好 爱好 22.英国 英国 4.法国 法国 8.国家 国家 12.多伦多 多伦多 16.日语 日语 20.讨厌 讨厌 二,翻译下列句子 1. 巴黎在哪里 在法国 ...

PEP小学英语三年级下册第五单元测试题Unit5(含听力材料)

   PEP 小学英语三年级下册单元测试题 Unit 5 学校 姓名 Where Is My Ruler? 班级 (时间:40 分钟) 评分 Listening Part (50 分) 一、听音,选出录音所读句子中所含有的单词或字母。 (10 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. jeep ) 2. A. bye ) 3. A. chair ) 4. A. lamp ) 5. A. walkman ) 6. A. grape ) 7. A. dad ) 8. A. USE ...

七年级英语上学期Unit10教案

   Unit 10 Can you play the guitar? 单元整体说明 单元教材分析 本单元主要是学习情态动词 can 的肯定句、否定句、一般疑问句,肯定与否定回答,以及特 殊疑问句的构成和用法;复习 what 弓!导的特殊疑问句。本单元主要围绕“加人俱乐部,谈 论自己的能力”这一话题,设计了三个任务型活动:任务一是:自己的才艺表演,学习情态 动词 can 的用法;任务二是:自己建立俱乐部,运用情态动词 can 谈论自己在某一方面的能 力、喜好和意愿;任务三是:我能成功,主要是复习巩 ...

新目标英语八年级下学期期末复习试卷6套

   欢迎点击庐江教育网 www.ljedu.gov.com 新目标八年级下英语期中综合测试卷 6 套 Mid第一套 Mid-term Self Check (A) 一、根据句意和所给首字母,补全单词。 1. I’m full. I can’t eat a. 2. I’m b at speaking than listening. 3. He was j and running with another dog. 4. In China, people think of the moon as h ...

新目标英语八年级下Unit 1集体备课教案

   Unit 1 Will people have robots? 集 体 备 课 一、教学目标 1.敢于预测未来 2.学习一般将来时表达法 3.能谈论过去、现在和将来 二、教学向导 语言功能 ?对未来进行预测 ?陈述表达各自观点 语言结构 ?一般将来时,will 的用法 ?用 Yes/No 做简短回答用 more,less.fewer 表达数量 学习策略与思维技巧 ?预测未来 ?排列先后顺序 三、主题词表 Future Life things quantities Robot,paper mo ...

新目标英语八年级下册unit3第一课时说课稿

   新目标英语八年级下册 unit3 第一课时说课稿 林树忠 一、教材分析: 1. 位置和内容:这是新目标英语(Go For It)八年级下册第三单元第一课时。 谈论如何使用过去进行时。如何使用过去进行时是本单元的重点内容。为了让学 生更好的认识过去进行时,我重新安排了教学内容:SectionA(1a、1b、1c), Se ctionB (4b). 把这些内容组合在一起。 同时我也创造了一些便于进行沟通交流 的情境,让学生学会使用过去进行时。 2.教学重点: 如何使用过去进行时。 3.教学难点: ...

?新目标英语八年级下册1-10单元练习题及答案 (1)

   名 人 外 国 语 学 校 内 部 试 题 八年级英语(下)第一单元 班级 姓名 检测题 (1) 等级 学号 一,词汇考查. A.选择正确的词语填空. 1. Tom has (few; fewer) Christmas cards than I. 2. They believe that there will be (less; fewer) green trees in fifty years. 3. He is ill and he can eat (more; less) food, ...

新目标英语八年级下册(8b)Unit2综合练习题

   新目标英语八年级下册(8b)Unit2综合练习题 笔试部分 V. 单项选择(共20小题,每小题1分,计20分) 选出可以填入空白处的最佳选项。 26. I don’t have any money and he doesn’t, . A. too B. either C. also D. neither 27. ? do you go to the cinema? ? Every two weeks. A. How long B. How many C. How often ...

初二八年级英语教案-新目标英语八年级(下)3,4单元教案

   Unit 3 What were you doing when the UFO arrived ? Teaching goals : 1. Words : barber shop , well , bathroom , accident , earth , silence , playground , around , strange , kitchen , modern , follow , shirt . 2. when , while 引导的时间状语从句。 3. 学习过去进行时态。 4 ...

热门内容

2010新东方考研英语暑期强化班笔记

   考研英语阅读笔记 Rejoicing in hope, Patient in tribulation. 考研英语阅读笔记 第一部分:阅读综述 一、考研阅读的概况 outline 1.重要性 考研成败取决于英语,英语成败取决于阅读。 录取时英语参考权重很大。 要求能读懂英美原版报刊杂志。 考研英语大纲中:A 40 分 阅读理解 4 篇 500-600 字/篇 原版文章 75 分钟 B 10 分 阅读英译汉 翻译文章中的 5 个长难句 C 10 分 阅读新题型 4 中题型任选一种 2.考研阅读的 ...

字典里查不到的纺织英语

   字典里查不到的纺织英语集锦 (1) C/B VENT 后中叉 CALICO / GRAY CLOTHES 胚 布 CARDED 粗疏 CARE LABEL 洗水唛 CANVAS 马 尾 衬 , 帆 布 CARTONNING 装箱,入箱. CASE PACK LABEL 外箱贴纸 表袋 CASUAL WEAR 便装 CATCHING FACING 钮子 中骨对折 CENTER CREASE LINE 中骨线 SUB-CONTRACTOR 认可加工厂 CHAIN STITCH M/C 锁链车 C ...

厦门一中2010?2011初三第一学期期中英语试卷

   20010 2011 学年度第一学期期中考试 10? 福建省厦门第一中学 20010?2011 学年度第一学期期中考试 九年级英语试卷 (满分:150 分;考试时间:120 分钟;考试范围:Units 1-7) 温馨提示: 请检查你的试卷,然后开始答题。本试卷分为两大部分,第一部分 (注意 “两填两涂”; ) (1-75 小题) 为选择题, 考生需将答案用 2B 铅笔 用 铅笔填涂在答题卡上 从第 76 题(即听力的第Ⅳ题)开始为非选择题,考生将答案用 0.5 毫米的黑色签字笔 书写在第 1 ...

剑桥少儿英语一级词汇

   Food 食物 1. hamburger / burger (hamburgers / burgers) 汉堡 2. rice 米饭 3. noodles 面条 4. sausage (sausages) 香肠 5. hot dog (hot dogs) 热狗 6. pizza 比萨饼 7. cake (cakes) 蛋糕 8. French fries / chips 炸薯条 9. meat 肉 10. meal (meals) 饭 11. chicken 鸡肉 12. fish 鱼肉 1 ...

令你拍案叫绝的“积木式英语造句法”

   令你拍案叫绝的“积木式英语造句法” 各位看官,你们好!欢迎光临我的博客??《走出学英语的迷茫》,今天给大家讲点什么呢?让我想一想,噢,对了,今天该给大家讲一讲英语造句了,这么个好东西要是老掖着藏着不拿出来给大家看看,也实在对不起光看热闹不给钱的各位看官啊!不给钱没关系,俗话说了,有钱的帮个钱场,没钱的帮个人场,没事常来我的博客看看,给我增加些点击率,也就算帮我个人场了吧,多谢多谢,请坐请坐,那儿有水给您备着呢,您自己倒着喝,到了我的博客就跟到了自己家一样,都不是外人,别客气。 英语造句是怎 ...