www.HuiLanGe.com 回澜阁教育
免费下载
天天更新
新目标英语九年级( 新目标英语九年级(上)期中测 试题
时间: 时间:100 分钟
满分: 满分:120 分
班级: 班级:
姓名: 姓名:
单项选择( Ⅰ. 单项选择(20 分) ( )
  1. Do you prefer milk or orange juice? I don’t like . I usually drink coffee. A. other B. another C. neither D. either the door? ( )
  2. It’s too hot. Would you mind . Please do it now. A. to open; OK B. opening; Certainly not C. opening; Of course D. to opening; Good idea ( )
  3. How do you study a test? I study watching movies. A. for; for B. for; by C. by; for D. by; by interesting? I’m afraid not. ( )
  4. What’s on TV tonight? Is there A. something B. anything C. nothing D. everything ( )
  5. Can you go and play with us? Sorry, I am busy my homework. A. do B. to do C. doing D. making ( )
  6. If it fine tomorrow, I don’t know if they football. If they . that, A. is; will play; do; so will I B. will be; will play; will do; so will I C. is; play; will do; so do I D. will be; will play; do; so I do ( )
  7. He dropped his stick in the race. He stopped it and of course he . A. to get; fell behind B. to get; fall behind C. getting; fell behind D. getting; fall off ( )
  8. Older people should politely. A. speak to B. be spoken C. tell D. be spoken to ( )
  9. People like to visit England, because it is too hot too cold. A. neither; nor B. either; or C. both; and D. not; but ( )
  10. Do you know who with at eight yesterday? A. he is talking B. was he talking C. he was talking D. is he talking ( )
  11. Teenagers allowed to drive in the street. A. should not be B. should be not C. not should be D. should not ( )
  12. Listen! Helen is singing in the next room. It be Helen. She has gone to Beijing. A. mustn’t B. may not C. can’t D. should ( )
  13. is possible for everyone to make a mistake. A. That B. It C. This D. He ( )
  14. The Smiths sending e ? mail letters, because it is faster. A. prefer; to writing B. prefer; to write C. prefers; to writing D. prefers; to write been to the Great Wall before. ( )
  15. Not only we but also she A. has never B. has ever C. have ever D. have never
回澜阁 青岛著名旅游景点
www.HuiLanGe.com 回澜阁教育
免费下载
天天更新
( )
  16. We found what then. A. were they doing B. they were doing C. did they do D. they did because he can’t often pass the exam. ( )
  17. The boy says English is not easy A. to be learned B. to learn C. learning D. learned ( )
  18. Cotton nice and soft. A. is felt B. is feeling C. feel D. feels not so busy, I attend the meeting this afternoon. ( )
  19. If I A. was; would B. am; will C. were; would be D. will be; will ( )
  20. Would you mind if I the radio? I’m afraid yes. I’m listening. A. turn off B. turn on C. turn up D. turn down 完形填空( Ⅱ.完形填空(20 分) A Football is, I do think, the most favorite game in England: one has only to go to one of the important 21 to see this. Rich and poor, young and old, one can see them there, 22 for one side or the 23 . is the great To a stranger, one of the most surprising things about football in 24 the smallest boy seems to have. He can tell you knowledge of the game which 25 the names of the 26 in most of the important teams, he has 27 of them and knows the results of large numbers of matches. He will tell you who he 28 will win such a match, and his ideas about 29 are usually as good as those of men three or four times his 30 . ( )
  21. A. cities B. matches C. teams D. places ( )
  22. A. waiting B. looking C. asking D. shouting ( )
  23. A. other B. same C. team D. places ( )
  24. A. China B. the USA C. England D. Canada ( )
  25. A. all B. hardly C. only D. even ( )
  26. A. players B. cities C. countries D. matches ( )
  27. A. names B. pictures C. heard D. thought ( )
  28. A. says B. asks C. decides D. hopes ( )
  29. A. England B. players C. football D. men ( )
  30. A. ideas B. age C. stories D. education B A sailor 31 had a talk with a farmer. He told him about all his adventures 32 sea and how many times he was 33 downed. “My father was downed at sea,” he said. “ 34 a bad storm his ship 35 on to some rocks and sunk into the sea. All the lives 36 . My grandfather was also a sailor,” he 37 . “And where did your grandfather die?” asked the farmer. “He died at sea, too,” answered the sailor. “Oh!” said the farmer. “The sea must be a 38 place. Are you not afraid of going to sea?” The sailor 39 . “Where did your father die?” he asked. “He died in his bed, of course,” said the farmer. “And your grandfather?” “He died in his bed, too.”
回澜阁 青岛著名旅游景点
www.HuiLanGe.com 回澜阁教育
免费下载
天天更新
“Oh!” said the sailor. “A bed 40 be a dangerous place. Are you not afraid of going to bed?” ( )
  31. A. once B. twice C. three times D. long ago ( )
  32. A. in B. in C. to D. above ( )
  33. A. near B. nearby C. nearly D. near to ( )
  34. A. On B. Under C. Above D. During ( )
  35. A. was driven B. drove C. was driving D. had driven ( )
  36. A. had lost B. were lost C. lost D. losing ( )
  37. A. answered B. asked C. added D. spoke ( )
  38. A. safe B. nice C. bad D. dangerous ( )
  39. A. laughed B. cried C. shouted D. told ( )
  40. A. must B. can C. need D. would 阅读理解( Ⅲ.阅读理解(40 分) A In the world today, all of the people need recreation(消遣). We can not work all the time if we are going to keep healthy and enjoy life. Everyone has his own way of relaxing. Perhaps the most popular form is to take part in sports. There are team sports, such as basketball and football. There are also individual(个人的) sports, such as swimming and running. Skating and mountain climbing are the most popular recreation for people who like to be outdoor(室内的). Not everyone who enjoys sports likes to take part in them. Many people like watching them on TV or listening to them on the radio. So many people like some forms of indoor recreation, such watching TV, singing and dancing. It doesn’t matter whether we like indoor recreation or take part in outdoor sports. It is important for everyone to relax from time to time, and enjoy some forms of recreation. ( )
  41. Which is the most popular form of recreation? A. Sports B. Watching TV C. Sleeping D. Singing and dancing ( )
  42. People want to take part in sports in order to . A. keep healthy and enjoy life B. make friends C. find a good job D. make more money ( )
  43. Outdoor sports include(包括) . A. watching TV B. singing and dancing C. listening to the radio D. skating and mountain climbing ( )
  44. Why do many people like watching sports on TV or listening to them on the radio? A. Because they like sports, but they don’t like to take part in them. B. Because they don’t enjoy sports. C. Because they don’t enjoy life. D. Because they don’t need recreation. ( )
  45. The passage tells us that . A. basketball is a kind of team sports B. everyone who enjoys sports should take part in them C. different people have different ways of relaxing D. indoor recreation is not as important as outdoor sports
回澜阁 青岛著名旅游景点
www.HuiLanGe.com 回澜阁教育
免费下载
天天更新
B A long time ago there were no donkeys in Gui Zhou. One day a merchant from another part of the country went there and took a donkey with him. Later the donkey got sick and the merchant left it behind and went on his journey. When the donkey was well again, it ran away into the nearby forest. The tigers in the forest thought that the donkey was a strange animal and they were afraid of it. Whenever it brayed they all ran away as fast as their feet could carry them. After a few months, the tigers became friendly with the donkey. They played many games with it, but they still afraid of it. One day the donkey became angry. It kicked one of the tigers with its hind legs. The tigers were very surprised. “That must be all it can do when it is angry.” They said. Then all the tigers jumped on the monkey and killed it. ( )
  46. Why did the monkey stay in Gui Zhou? Because . A. he got fat B. he got tall C. he got wet D. he got ill . ( )
  47. Dogs bark, donkeys A. brayed B. mow C. say D. shout ( )
  48. Who became friendly with the donkey? A. The dogs B. The tigers C. The lions D. The cats ( )
  49. What did the donkey do when he was well again? He went . A. to the river B. to the tree C. into the forest D. home ( )
  50. jumped on the donkey and killed it. A. All the tigers B. All the dogs C. All the donkeys D. All the lions C Train No. 11 186 185 271 From TO Departure Time Arrival Time
Beijing Chengdu Taiyuan Tianjin
Shenyang Taiyuan Chengdu Beijing
6:35 22:50 13:30 8:35
17:50 5:05 19:30 10:21
( )
  51. The train from Beijing to Shenyang leaves at . A. 5:05 B. 6:35 C. 8:35 D. 17:50 ( )
  52. We have to spend on the train if we go to Shenyang to Beijing. A. 17 hours and 50 minutes B. 24 hours and 25 minutes C. 6 hours and 35 minutes D. 11 hours and 15 minutes ( )
  53. If you want to go to Chengdu from Taiyuan, you can take the train. A. No.11 B. No.185 C. No.186 D. No. 271 . ( )
  54. The No.186 train arrives in Taiyuan at A. 10:50 a. m B. 10:50 p. m C. 5:05 a. m D. 5:05 p. m
回澜阁 青岛著名旅游景点
www.HuiLanGe.com 回澜阁教育
免费下载
天天更新
( )
  55. It takes from Taiyuan to Beijing by train. A. about two hours C. about an hour D Were Pencils Pens Exercise books Letter paper (100 pieces) All story--books T--shirts Jackets 10 cents 120 cents 89 cents
  2.59 dollars This week 5 cents 60 cents 60 cents
  2.00 dollars 30% off
  4.98 dollars
  22.4 dollars
  3.5 dollars
  18.00 dollars
B. half an hour D. more than two hours
Will be 15 cents 79 cents 85 cents
  2.99 dollars

  6.00 dollars
  25.99 dollars
Note: one dollar = 100 cents 阅读表格,并根据表格内容回答问题。
  56. How much did two hundred pieces of letter paper cost last week? .
  57. How much will you pay for three exercise books next week? .
  58. If a story?book costs
  15.00 dollars, how much does it cost today? .
  59. If you buy a T?shirt this week, how much more money can you save than last week? .
  60. How much were two jackets last Monday? . 根据汉语意思或首字母提示,补全单词( Ⅳ.根据汉语意思或首字母提示,补全单词(10 分)
  61. Are you i in playing basketball?
  62. I used to s a lot of time playing games with my friends. a cat along the foot of the wall.
  63. Look! A dog is c
  64. Where do you b ? I am from Hefei.
回澜阁 青岛著名旅游景点
www.HuiLanGe.com 回澜阁教育
免费下载
天天更新

  65. We’d like to go on a p this weekend near the lake. (决定)to meet at the school gate at seven tomorrow morning.
  66. They made a d
  67. We would c (集中) on our clothes than our studies.
  68. I don’t feel c (舒服) this morning.
  69. He has an a (约会) with his girlfriend this evening.
  70. We must learn how to change these “problems” into “c ”.(挑战) Ⅴ.补全对话(10 分) 补全对话( 根据对话内容,选择适当的句子填入空白处,使对话完整(有两项是多余的) 。 A: Hey, Jenny. Look at the woman standing at the school gate. 71 . B: It must be our teacher, Mrs Smith. . A: No. 72 B: 73 . A: Because she has gone to Shanghai for a meeting. B: 74 . A: It might be about the changes in the new textbook. B: When will she come back? A: She could be back the day after tomorrow. . B: 75 A: OK. A. B. C. D. E. F. G. Why do you think of? It can’t be her. Then let’s visit her when she is back. What’s the meeting about? Who is she? When did she go? Let’s go there together.
书面表达( Ⅵ.书面表达(20 分) 以 My Ideas about the School Rules 为题些一篇 70?100 字的短文。要求:观点正确,语 句通顺,书写认真。
1 C 16 B 31
2 C 17 B 32
3 B 18 D 33
4 B 19 A 34
5 C 20 D 35
6 A 21 B 36
7 A 22 D 37
期中测试答题卡 8 9 10 11 12 D 23 A 38 A 24 C 39 C 25 D 40 A 26 A 41 C 27 B 42
13 B 28 D 43
14 A 29 C 44
15 A 30 B 45
回澜阁 青岛著名旅游景点
www.HuiLanGe.com 回澜阁教育
免费下载
天天更新
A 46 D
B 47 A
C 48 B
D 49 C
A 50 A
B 51 B
C 52 D
D 53 B
A 54 C
A 55 A
A 71 E
A 72 B
D 73 A
A 74 D
C 75 C

  56.$
  5.18
  57. 255 cents
  58. $
  4.5
  59. $
  1.48
  60. $
  44.8
  61. interested
  62. spend
  63. chasing
  64. belong
  65. picnic
  66. decision
  67. concentrate
  68. comfortable
  69. appointment
  70. challenges
资料来源:回澜阁教育 免费下载 天天更新 www.HuiLanGe.com
回澜阁 青岛著名旅游景点
 

相关内容

沈阳小学英语家教_牛津小学英语3A三年级上学期期中测试题[1]

   2010-2011 学年第一学期三年级英语期中试卷 学年第一学期三年级英语期中试卷 听力部分( 听力部分(50 分) 一.听单词,辨别单词是否与图片相符,相符的打 ,不相符的打 。(2*10) 1.( ) 2. ( ) 3. ( ) 4. ( ) 5.( ) 6. ( ) 7. ( ) 8. ( ) 9.( ) 10. ( ) 二.听录音,将你所听到的单词序号填在题前的括号内。(2*5) ( )11.A.rabbit B.rubber C.read ( )12. A.little B.lio ...

2011年初三年下学期期中考试英语综合测试

   2011 年初三年下学期期中考试 年初三年下学期期中 下学期期中考试 英 语 试 卷 考试时间: 分钟) (满分:150 分:考试时间:120 分钟) 满分: 班级 姓名 号数 本试卷分为第一卷和第二卷两大部分。试卷内容:听力部分(20% 本试卷分为第一卷和第二卷两大部分。试卷内容:听力部分(20%)和笔试 (20 部分(80 (80% 分钟。 部分(80%),全卷满分为 l 50 分,考试时间为 120 分钟。 第一卷( 第一卷(100 分) 第一部分 听力考查(30 分) 听力考查( 听 ...

2011年费县高一英语下学期期中考试试题

   2011 年费县高一英语下学期期中考试试题 年费县高一英语下学期期中考试试题 第一节:单项填空 (共 15 小题,每题 1 分,共 15 分) 从四个选项中,选出最佳选项,并 在答题纸上将该选项标号涂黑。 21. Thanks for me of the meeting this morning. A. advising B. suggesting C. reminding You’re welcome. D. telling 22. The old professor travelled ...

海南中学09-10学年高二下学期期中考试(英语)

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 学年度第二学期期 海南中学 2009?2010 学年度第二学期期中考试 高 二 英 语 听 力 试 题 班用) (1 20 班用) 听力(共两节, 听力(共两节,满分 30 分) 第一节( 小题; 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话.每段对话后有一个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项中 选出最佳选项,并标在试卷的相应位置.听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间 来回答有关小题和阅读下一个 ...

海淀区九年级第一学期期中练习英语试卷答案及评分参考2011.11

   海淀区九年级第一学期期中练习 英语试卷答案及评分参考 2010.11 听力理解 (共 24 分) 听力理解 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. B 2. A 3. C 4. B 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. B 11. C 12. B 13. A 14. B 15. B 16. C 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. David 18. May 19. ...

初一上学期期中英语测试题5

   一 单项选择 (15 分) ( )1.The supermarket is Fifth Avenue . A. in ( B. at C. on ) 2. What does he want ? A. ( do B. to be C. be th ) 3. Lucy wants her grandma on October 10 . A. see B. seeing C. to see ( ) 4. Where Paul and Steve from ? A. do , comes B. d ...

七年级下学期期中考试英语试题

   期中考试试题 七年级英语 一.听力部分(25 分) 听力部分 一)听下面五段小对话,每个对话后有一个小题,从题中所给的三幅图画中,选出最佳选项,并标 听下面五段小对话,每个对话后有一个小题,从题中所给的三幅图画中,选出最佳选项, 在试卷的相应位置上。每段对话读两遍。 在试卷的相应位置上。每段对话读两遍。 5 分) ( ( ) 1. Where does the woman come from? ( )7.A.My house is next to the hospital. B.My hou ...

%AC二学期期中练习高一年级英语参考答案

   海 淀 区 高 一 年 级 2009-2010 学 年 英 语 第 二 学 期 期 中 练 习 参考答案及评分标准 2010.4 . 第 I 卷(选择题 共 69 分) 听力理解( 小题, 一,听力理解(共 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 1. A 2. C 3. A 4. B 5. A 6. C 7. A 8. C 9. B 10.A 11. A 12. B 13.C 14. C 15. A 语言知识运用( 小题, 二,语言知识运用(共 30 小题,每小题 1 分,共 30 分 ...

扬州市2010年初中毕业、升学统一考试英语试题及答案

   扬州市 2010 年初中毕业、升学统一考试英语试题 年初中毕业、 说明: 说明: 1.本试卷共 8 页,包含选择题(第 1 题~第 45 题,共 45 题)、非选择题(第 46 题~第 81 题,共 36 题)两部分。满分 120 分,考试时间为 100 分钟。考试结束后,请将本试卷和 答题卡一并交回。 2.答题前,考生务必将本人的姓名、准考证号填写在答题卡相应的位置上,同时务必在试卷 的装订线内将本人的姓名、准考证号、毕业学校填写好,在试卷第一面的右下角填写好 座位号。 3.所有的试题都必 ...

2008年普通高等学校招生全国统一考试英语试题及答案-四川卷

   2008 年普通高校招生统一考试四川卷 英 语 第一卷 第一部分 英语知识运用(共两节,满分 55 分) 第一节 单项填空(共 15 小题:每小题 1 分,满分 15 分) 从 A,B,C,D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题 卡上将该项涂黑. 例:It is generally considered unwise to give a child he or she wants. A. however 答案是 B. 1. I haven't seen Ann for lon ...

热门内容

英语II(2)2005年1月

   试卷代号 :12 16 中央 广播电 学20 0 学年度第一学期" 放本 期末 视大 04 0 -2 5 开 科" 考试 各专业 英语 I() 试题 2 20 05年 1 月 注 意 事 项 一, 将你的学号, 姓名及分校( 工作站) 名称填写在答题纸的规定栏 内.考试结束后, 把试卷和答题纸放在 桌上.试卷和答题纸均不得 带 出考场.监考人收完考卷和答题纸后才可离开考场. 二, 仔细读懂题 目的说明, 并按题 目 要求和答题示例答题 .答案一 定要写在答题纸的 ...

高中英语必修1第二单元教学课件:English around the world

   Unit 2 English Around the World Revision Pre-reading Reading Comprehending Post-reading Revision Do you know American English? Do you know British English? Do you know VOA? (Voice of America美国之音 美国之音) 美国之音 Do you know BBC? (British Broadcasting Co ...

人教版新目标九年级英语电子课本 Unit 1

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

高三英语情态动词

   亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载 第 十七 讲 模块四 语法专练:情态动词 【考点透视】 考点透视】 从近几年的高考试题来看,情态动词是一大热点。每年单项填空题必考一题,通常从 三个方面来考查考生对情态动词的运用:一是情态动词本身所表达的意义,如表示禁止、 命令、威胁、许诺等意义;can, may, might, need, shall, should 等的用法。二是“情态动词 +have done”表示推测。三是情态动词后面省略形式的用法区别,如 I c ...

牛津小学英语2B复习

   牛津小学英语 2B 复习 Unit1-Unit8 姓名 班级 一、请正确朗读下列单词和词组:(家长签字: spring bear train yo-yo Music nine dress box 二、请正确朗读下列句子:(家长签字: 1 2 3 A:Do you like…? B:Yes,I do./ No, don’t. A: What do you like ? B :I like bears/ tigers/ lions/ pandas. A: What can you see? B: ...