嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
选修 7 Unit 1 Living well 基础操练
Ⅰ. 单词拼写 , he intends to resign from the company.
  1. As he has no opportunity to achieve his a
  2. When something can help people or improve their lives, we say it is b to people. this story for children.
  3. I’m afraid it’ll be very hard for you to a
  4. You’d better not get a at his ignorance.
  5. The manager (管理) his business carefully.
  6. Finland gained (独立) from Russia during the First World War.
  7. I’m interested in the classical (文学) of France.
  8. We must give (帮助) to the elderly.
  9. A (伙伴) is a friend that you spend a lot of time with, or someone you are traveling with.
  10. I offer you my hearty Ⅱ. 同义句转换 (祝贺).

  1. He got used to the life in China soon after he arrived there. He the life in China soon after he arrived there.
  2. Regular exercise does good to your health. Regular exercise your health.
  3. As there was a library in the school, she could get books very easily. As there was a library in the school, she had an easy books.
  4. Mr Liu often helps me with my English. Mr Liu often study English.
  5. He was angry that the other boys made so much noise that he couldn’t focus on reading. that the other boys made so much noise that he couldn’t focus on reading. Ⅲ. 翻译句子
  1. 我们必须学会自立并承担责任。

  2. 通过努力,他取得了很大的成功。
  3. 在一周内完成这项具有挑战性的工作,他有些困难。

  4. 我需要一份足够养家的薪水。
  5. 亚伯拉罕?林肯(Abraham Lincoln)废除了美国的奴隶制。
第 1 页 共 6 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
提升练习
Ⅳ.单项填空 单项填空 从 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
  1. Nobody wants to especially in public. A. make fun of B. be made fun of C. making fun of D. made fun of
  2. ?Mr President, do you plan to educate your two daughters to be officials? ?To tell you the truth, I hope they can do whatever their interests. A. fits B. matches C. suits D. needs to see my uncle.
  3. I went there yesterday A. special B. especially C. specially D. especial
  4. My friend, David, was not used by air, so he felt unwell. A. to traveling B. to travel C. traveling D. travel
  5. ?I’m sorry, but I didn’t mean out your secret. ?But you know, letting out one’s secret means one’s feelings. A. to let; to hurt B. letting; hurting C. to let; hurting D. letting; to hurt
  6. The small factories the fall of the prices. A. benefited B. benefited from C. benefited to D. benefited in new circumstances as quickly as you can.
  7. You should try to A. fit B. suit C. adapt D. adapt to
  8. When we climbed up to the top of the mountain, we were all . B. short of the breath A. out of the breath C. out of breath D. short of breaths
  9. I was very to find that the cinema was not accessible to the elderly or people in wheelchairs. A. annoyed B. annoying C. annoy D. annoyance
  10. Once or twice he has had difficulty making decision on his own, but he is an independent man. A. in all B. in word C. all in all D. word in word Ⅴ. 完形填空 阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 Bobby Moresco grew up in New York’s Hell’s Kitchen, a tough working-class neighborhood on Manhattan’s West Side. By tradition he 1 have been, like his father or like most of his childhood pals, a construction worker or a policeman. But he wanted 2 . Attracted by the bright lights from the time Bobby was a teen, he tried to act. “I wasn’t a 3 actor, but I had a driving need to do something 4 with my life,” he says. He moved to Hollywood, promising to find his 5 . But he didn’t make 6 . For almost 10
第 2 页 共 6 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
years, he drove a taxi and worked as a waiter, 7 at an actors- workshop that he opened in Hollywood. But Moresco kept working at his 8 career. In 1983 his younger brother was murdered in a mob-linked killing. Moresco moved back to his 9 neighborhood. In 1988 he finally wrote a play that was 10 to his life. Called Half-Deserted Streets, it was based on his brother’s 11 and staged at a small theater. A Hollywood producer 12 to see it and asked him to work on a screenplay. His 13 grew, and he got enough assignments to move back to Hollywood. However, it was never easy. By 2003, he was 14 out of work and out of cash 15 he got a call from Paul Haggis, a director who had befriended him. The two worked on the script but ev ery studio 16 it down. Moresco believed so 17 in the script that he borrowed money, and sold his house. At last the writers found an independent film producer who would take a chance. The movie, Crash, 18 into the theaters in May 2005, and quietly became both a hit and a critical success. It won three Academy Awards?Best Picture, Best Film Editing and Best Writing. At the age of 54, Bobby Moresco became an 19 success. “If you have something you want to do in life, don’t think about the problems,” he says, “think about the 20 to get it done. ”
  1. A. must B. should C. can D. need
  2. A. over B. far C. out D. up
  3. A. simple B. strict C. firm D. good
  4. A. different B. impressive C. effective D. special
  5. A. occasion B. treasure C. fortune D. possibility
  6. A. it B. one C. this D. that
  7. A. communicating B. entertaining D. volunteering C. p racticing
  8. A. afforded B. chosen C. respected D. offered
  9. A. early B. worn C. old D. passed
  10. A. turned B. pointed C. belonged D. related
  11. A. arresting B. injuring C. killing D. shooting
  12. A. advised B. happened C. intended D. planned
  13. A. influence B. ambition C. success D. reputation
  14. A. again B. even C. finally D. still
  15. A. before B. when C. since D. while
  16. A. let B. looked C. took D. turned
  17. A. strongly B. hardly C. deeply D. bravely
  18. A. moved B. slipped C. fell D. put
  19. A. effortless B. enjoyable C. overnight D. optimistic
  20. A. ways B. lines C. manners D. actions Ⅵ. 阅读表达 阅读下面短文,并根据短文后的要求答题(请注意问题后的字数要求) 。 School violence, which was little heard of until the 1999 Columbine, Colorado, school shootings, is in the headlines again. Most recently, the devastating massacre(残杀) at Virginia Tech, where a student killed more than 30 instructors and other students before
第 3 页 共 6 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用
taking his own life, has brought school violence back to the fore(崭露头角). Still, it’s natural for kids and teens?no matter where they go to school?to worry about whether this type of incident may someday affect them. How can you help them deal with these fears? Keeping an eye on what TV news kids watch can go a long way towards controlling the content of what they hear and see about events like school shootings. Here are some additional tips: Recognize that news doesn’t have to be driven by disturbing pictures. Public programs, newspapers, or newsmagazines specially designed for kids can be less sensational(轰动的) ?and less upsetting ways for them to get information. Discuss current events with your child on a regular basis. It’s important to help kids think through stories they hear about. Ask questions: What do you think about these events? How do you think these things happen? Such questions can encourage conversation on non-news topics as well.Put news stories in their proper context (相关环境). Showing that certain events are isolated, or explaining how one event relates to another, helps kids make better sense of what they hear. Watch the news with your child. Take actions when guidance will be necessary and avoid shows that aren’t appropriate for your child’s age or level of development. If you’re uncomfortable with the content of the news, or it’s inappropriate for your child’s age, .
  1. Why does the author mention what happened at Virginia Tech in Paragraph 1? (within 10 words)
  2. Which sentence in the passage is the closest in meaning to the following one? Give guidance when necessary, and don’t expose children to shows that are inappropriate for them.

  3. Please fill in the blank in the last paragraph with proper words or phrases to complete the sentence. (within 10 words)

  4. What can be inferred from the fourth piece of advice? (within 20 words)
  5. Translate the underlined sentence in the second paragraph into Chinese.
答案 基础操练
Ⅰ. 单词拼写
  1. ambition
  2. beneficial
第 4 页 共 6 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用

  3. adapt
  4. annoyed
  5. conducted
  6. independence
  7. literature
  8. assistance
  9. companion
  10. congratulations Ⅱ. 同义句转换
  1. adapted to
  2. is beneficial to
  3. access to
  4. assists me to
  5. It annoyed him Ⅲ. 翻译句子
  1.
  2.
  3.
  4.
  5. We must learn to be independent and take on responsibility. He has achieved great success by hard work. He has difficulty in finishing the challenging job within a week. I want a salary adequate to support my family. Abraham Lincoln abolished slavery in the United States.
提升练习
Ⅳ.单项填空 单项填空
  1. 解析:选 B。此处表示“没有人喜欢被嘲笑” ,因此本空应该是不定式的被动语态。
  2. 解析:选 C。考查词义辨析。fit 指“大小、时间等的合适” ;match 指“与……相配”;suit 除了表达“没有什么不协调”外,还可以表达“迎合”;need 表示“需要” 。
  3. 解析:选 C。A、D 两项均是形容词。especially 意为“特别;格外” specially 意为“专 , 门;特意” 。
  4. 解析:选 A。be used to 意为“习惯于” ,其中 to 是介词。
  5. 解析:选 C。第一个 mean 意为“想;企图” ,因此后面跟不定式,而第二个 mean 意为 “尝试” ,后面跟 v.? ing 形式。
  6. 解析:选 B。benefit 意为“给……带来恩惠” 而 benefit from 意为“从……中获益” , 。
  7. 解析:选 D。句意为:你应该尽快适应新的环境。adapt to 意为“适应” 。
  8. 解析:选 C。out of breath 为固定搭配,意为“上气不接下气” 。
  9. 解析:选 A。表示“人感觉恼火” ,因此用过去分词作表语。
  10. 解析:选 C。all in all 意为“总之” ,符合句意。 Ⅴ. 完形填空
  1. 解析:选 B。因为他出身普通工人家庭,按照父亲和周边伙伴们的发展轨迹,他也应该 只能当建筑工人或警察,选择 should 表示推测,意为“按理说应该” ,must 太肯定,can 表示可能性时一般不用于肯定句或表示 “客观的可能” ,其他选项也均不符合文意。
  2. 解析:选 C。他想摆脱自己的宿命,或是想闯出来。out 出来,在外面。
  3. 解析:选 D。Bobby 从少年时期就开始演戏,但由后文可知,他的演艺生涯一直不成功, 因此此处可填 good 表示“不是一个好演员” 。
  4. 解析:选 A。虽然不是一个好的演员,他还是希望能改变自己的人生“做一些使生活变得 不同的事情” 。
  5. 解析:选 C。为了实现自己的夙愿,他去了好莱坞碰运气, “碰运气”可使用 meet (find) one’s fortune 表示,故此空选择 fortune。
  6. 解析:选 A。本空是一个短语 make it,有“成功”之意。
  7. 解析:选 D。因为太想当一名演员,所以他自愿在自己开办的一个表演单位做出租司机 和服务员的工作。
第 5 页 共 6 页
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用

  8. 解析:选 B。根据上下文的意思可知,尽管他目前做的工作很辛苦,但他仍然执著于自己 选择的事业,chosen 符合句意。afford 给予,提供;respect 尊敬;offer 提供。
  9. 解析:选 C。由于弟弟被谋杀,他放弃了自己的工作(失业了),回到老地方,只有选择 old 符合文意。
  10. 解析:选 D。句意为:他写了一部与他自己生活有关的戏剧。 “与……有关”可使用 be related to 表示,因此此处选择 related。
  11. 解析:选 C。上文已经谈到他的弟弟被谋杀,此处选择 killing 即指此事。
  12. 解析:选 B。这里是指好莱坞的一个制片人碰巧看到了这部戏, “碰巧”使用 happen 表示。
  13. 解析:选 D。这里是指他渐渐有了名气。reputation 意为“名气,名望” ,为最佳选项。 influence 影响;ambition 雄心;success 成功;均不符合题意。
  14. 解析:选 A。上文谈到在 1983 年他失业过一次,因此这次是再一次失业。
  15. 解析:选 B。正在他穷困潦倒时,他曾经的一个导演朋友给他打电话。when 可表示“正 当这时” 。
  16. 解析:选 D。他们二人合作创作了剧本但被摄影室拒绝了,turn down 有“拒绝,驳回” 之意,为最佳答案。
  17. 解析:选 A。句意为:尽管剧本被一次次驳回,但他对自己的作品有着强烈的信心。选 择 strongly 可反映他坚强的意志力。
  18. 解析:选 B。由于在此之前一直没有人赏识,因此他的电影是“悄悄地”被放映的,同 时根据后面的 quietly 的对比手法也可选出答案。
  19. 解析:选 C。这里是指他一举成名, “一举成名”可
 

相关内容

高二英语选修7Unit 1 Living well新课标 人教版

   Unit 1 Living well I. 单元教学目标 技能目标 Goals ▲ Learn about Disability and Life of disabled people ▲ Talk about Disability and Life of disabled people ▲ Practise Introduction and Wishes &congratulations ▲ Revise the Infinitive ▲ Write a letter of sug ...

人教版高二英语选修 选修7 unit1 living well 单元测试(附答案)

   Book 7 Unit 1 单元检测 Name Number 一、单词拼写(14%) 1. The theatre has very good access for the (残疾人). 2. We test your (视力)before giving you a driving license. 3. I couldn’t have done it without your (鼓舞). 4. Tommy is a from school and we all don’t know whe ...

高中英语选修7 Unit 1 Living well 单元测试题及答案祥解人教版

   选修 7 Unit 1 Living well 单元测试题 第一节 单项选择(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 21. ? Are you glad to hear from her? ? Of course. , we last met more than thirty years ago. A. What’s more B. That is to say C. In other words D. Believe it or not 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 ...

高一英语Living well教案

   Unit 1 Living well I. 单元教学目标 技能目标 Goals ▲ Learn about Disability and Life of disabled people ▲ Talk about Disability and Life of disabled people ▲ Practise Introduction and Wishes &congratulations ▲ Revise the Infinitive ▲ Write a letter of sug ...

人教版高二英语选修7 Unit 3 Under the sea 全单元教案

   Unit 3 Under the sea Ⅰ. 单元教学目标 技能目标 Skill Goals ▲Retell a story and make it into a play ▲Read a story and describe the relationship between animals and humans ▲Review the Passive Voice (2) (including the -ing form) ▲Write a paragraph to complain po ...

英语:Unit1《Lifestyles》lesson 2relaxing-language points课件(北师大版必修1)

   Unit 1 lifestyles Lesson 2 Language Points Part1 Important words 1. An e(专家) was called in to talk him into changing his silly ideas. 2. Professor White s(遭受) heart trouble for years and had to bring some medicine with him wherever he went. 3. Peop ...

2011年高考英语Unit 1 Living well

   阳光家教网 www.ygjj.com 高考英语学习资料 选修 7 Unit 1 Living well 能力演练 一、语法填空 Nowadays bargains are a 1 sight in our society.Almost every shop is full of bargains.In fact,nearly all kinds of commodities can be sold 2 a discount,which ranges 〖JP+3〗 from 10 percen ...

英语:Unit12 Lesson 3 Living Abroad-Grammar课件(北师大版必修模块4)

   Lesson 3 Living Abroad Grammar Objectives In this class, we will be able to 1. Recognize the function of the Present Participles. 2. Use the Present Participles to talk about our experience in real life. Read the texts from Martin, Wang Lei, and Ji ...

九年级英语Unit11-12单元测试题及答案

   A. cost, spend ( B. cost, spent B. three hundreds B. arrived B. pick up it B. Luckily B. is cleaning B. 2.26-metre-tall B. late B. are used to eating C. spends, cost C. hundreds of C. reached to C. pick up them C. Because C. is cleaned C. 2.16 metr ...

高中英语必修四Unit1教案reading

   课堂教学设计 课 题: Reading: A student of African wildlife 日 设计内容 授课时数 2 日期:2011 年 4 月 设计 要素 教学 内容 分析 The reading passage titled “A student of African wildlife” briefly describes a day of Jane Goodall and her colleagues in the forest deserving the chimps. ...

热门内容

2010年高考英语作文万能模板系列

   2010 年高考英语作文万能模板系列(1) 年高考英语作文万能模板系列( ) 来源:天星 更新日期:2010-05-15 点击: 3663 高考临近,部分考生开始为高考英语发愁,说实话,如果英语基础不好,英语作文必将 让你“原形毕露”, 如何能瞒过阅卷老师的眼球呢?英语万能模板算是一个不错的捷径, 但 切记,英语靠的还是积累,模板瞒得了一时瞒不了一世啊。 (I)说明原因型 ) 模块( 模块(一) Nowadays ,there are more and more XX in some big ...

初三英语第三单元词组总结

   黄牛课件网 http://www. http://www.kejian123.com 新课标免费资源网(无须注册,免费下载) 初三英语 Unit3 词组总结 Section A 1.go out with sb 与某人一起外出 2. have part time jobs 从事业余工作 3. get one’s ears pierced 打耳眼 4. choose one’s own clothes 选择自己的衣服 5. a driver’s license 驾驶执照 6. go to th ...

中学英语课本

   九年义务教育三年制初级中学教科书英语第一册(上)》 1994年10月第2版,1996年1月第2次印刷 关于初中英语课本的误区,我一直觉得Miss Gao和Jim Green他爸有一腿,然后LiLei在第一次去Jim他家见到Jim的妹妹 Kate Green的时候就心怀不轨```反正我一直特讨厌李雷,觉得此男猥琐虚伪的要命。还有Jim家貌似很有钱的样子,回英国过圣诞节做飞机,家里还有苹果树 ```对了又想起来一个证据,有一次他们好像学农去摘苹果,韩美美爬在梯子上,Jim就很紧张的在下面喊 ...

2007年高考英语真题北京卷

   2007 年普通高等学校招生全国统一考试英语试题 北京卷 第一卷( 第一卷(选择题 共 115 分) 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 摘自 www.nmet168.com 第一节(共 5 小题;每小题 1. 5 分,共 7. 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话後有一道小题,从每题所给的 A, B, C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话後,你将有 10 秒中的时间来回答有关小题和阅读下一小题,每段对 话你将听一遍。 例:What is the man going to rea ...

第二版 新视野大学英语听说教程第一册答案

   新视野大学英语听说教程第一册(第二版)参考答案 Unit 1 Click Here for Language Learning Short Conversations 1.B 2. C 3. A 4.C 5.D 6.C 7. C 8.A 9.B 10.D Long Conversation 1.A 2. B 3.B 4. D 5. A Understanding a Passage 1. A 2.A 3. C 4. D 5. D Understanding a Movie Speech 1. ...