北京学大世纪教育科技有限公司
Beijing XueDa Century Education Technology Ltd
学大个性化教育月测试卷(二模)
学大命题组:雷小楷
姓名: 年级: 初三 满分: 120 分 测试时间: 分钟 70 分数:
Part 1 Listening (第一部分 听力 略) Part 2 Vocabulary and Grammar (第二部分 词汇和语法) V. Choose the best answer (选择最恰当的答案): (共 26 分)
  31. I’m going to have tea with Johnsons this afternoon. A. the; the B. /; / C. /; the D. the; /
  32. I like these colour TV sets, but I can’t afford to buy . A. one B. the one C. it D. that
  33. the government agrees to provide extra money, the theatre will have to be closed next month. A. If B. Unless C. Since D. As
  34. On the outskirts (郊区) of a city, there’s usually space to build houses than in the crowded city centre. A. many B. fewer C. more D. less
  35. The old man had to do the work himself, he? A. did B. didn’t C. had D. wasn’t
  36. We’re going to go for a picnic it tomorrow. A. if; rains B. unless; will rain C. unless; rains D. when; will rain
  37. Last week, he had his car . A. to steal B. stole C. stealing D. stolen
  38. Look, he is too to go on walking. A. strong B. tall C. kind D. tired
  39. of them has a new computer. A. Every B. Each C. Both D. All
  40. Because of , our environment worse and worse. A. pollution; have got B. pollution; is getting C. keeping; gets D. to keep; getting
  41. There is usually a big gap the teenagers and the adults. A. among B. of C. between D. in
  42. I heard a knock at the door when our family an interesting TV programme. A. are watching B. is watching C. watched D. were watching
  43. ?I’m so sorry for being late for class. ?. But don’t be late next time. A. It’s my pleasure B. You’re welcome C. That’s all right D. You can’t
学习是件大事
1
北京学大世纪教育科技有限公司
Beijing XueDa Century Education Technology Ltd

  44. I am very hungry now. Mum, will the meal be ready? A. how soon B. how far C. how often D. how many
  45. Nowadays it is convenient for us many things on-the Internet. A. buy B. buying C. to buy D. buys
  46. Ladies and gentlemen, attention, please. The plane will in ten minutes. A. take off B. take up C. set out D. set up
  47. I didn’t know the answer and . A. so did he B. he did, either C. nor did he D. neither he did
  48. This is the place I met him a few years ago. A. which B. who C. where D. when
  49. When you’re learning English, use it, you’ll forget it. A. but B. and C. then D. or
  50. Jim, would you mind slowly? I can’t follow you. A. speak B. to speak C. spoken D. speaking
  51. My brother is fond of collecting stamps which has already cost him much money. A. has no interest in B. hates C. is keen on D. is good at
  52. When the students knew they would rest two days this weekend, they jumped with joy at once. A. immediately B. at a time C. after some time D. a moment ago
  53. We waited and waited at the bus stop, but no one appeared. A. returned B. started to be seen C. went away D. came in
  54. We are looking forward to seeing our old friends. A. looking for B. waiting for C. expecting D. watching
  55. People all around the nation were so excited upon the return of the three astronauts. A. all over the city B. outside the city C. all over the world D. all over the country
  56. Jim was here just now. Perhaps he is in the reading room. A. in time B. a short while ago C. just here D. at the same time VI. Complete the sentences with the given words in their proper forms (用括号中所给单词的适 当形式完成下列句子)(共 8 分)
  57. It rained so that we had to stop playing basketball on the playground. (heavy)
  58. , he found the man dead half way down the mountain. (luck)
  59. It is really to raise the dogs because they can help humans to hunt. (wonder)
  60. Listening to music or talking to friends can make you forget your . (sad)
  61. There great changes in my hometown in the last twenty years. (be)
  62. Mr Bush is looking forward to us a talk on Chinese history. (give)
  63. She finally in working out the project herself last week. (success)
  64. Some thieves once into the Pyramids and stole
学习是件大事
2
北京学大世纪教育科技有限公司
Beijing XueDa Century Education Technology Ltd
some mummies (木乃伊). (break) VII. Rewrite the following sentences as required (根据所给要求, 改写下列句子, 每空格限填一 词): (共 12 分)
  65. He didn’t go to the concert because he felt ill. (改为同义句) He didn’t go to the concert .
  66. TV advertisements are boring to watch. (改为同义句) is TV advertisements.
  67. It’s never too late to learn. (改为反意疑问句) It’s never too late to learn, ?
  68. There were fewer trees in your school than in our school. (改为同义句) There are trees in our school in your school.
  69. He told his son, “The earth goes round the sun.” (改为间接引语) He told his son the earth round the sun.
  70. My teacher told me, “Don’t talk in class. (改为间接引语) My teacher told me in class. Part 3 Reading and Writing (第三部分 读 写) VIII. Reading comprehension (阅读理解): (共 56 分) A. True or False (判断下列句子是否符合短文内容,符合的用 “T” 表示,不符合的用 “F” 表示): 分) (7 In 1995, Oseola McCarty gave a present of $150,000 to the University of Southern Mississippi. She wanted to help poor students. It was a very generous thing to do. But her friends and neighbours were surprised. McCarty was a good woman. She went to church. She was always friendly and helpful. But everyone in her town knew that McCarty was not rich. In fact, she was poor. How did a poor 86-year-old woman have so much money? Oseola McCarty was born in 1908 in Hattiesburg, Mississippi. She had to leave school when she was eight years old to help her family. She took a job washing clothes. She earned only a few dollars a day. Oseola washed the clothes by hands. Then she hung the clothes to dry. She did this job for nearly 80 years. In the 1960s, she bought an automatic washer and dryer. But she gave them away. She did not think they got the clothes clean enough! At that time, many people started to buy their own washers and dryers. McCarty did not have much work, so she started to iron (熨) clothes instead. McCarty never married or had children. Her life was very simple. She went to work and to church. She read her Bible (圣经). She had a black-and-white television. But she did not watch it very much. It had only one channel. McCarty saved money all her life and eventually had about $250,0
  00. When she was 86, a lawyer helped her make a will. She left money to the church, her relatives, and the university. McCarty just wanted to help others. She did not think she was a special person. But then people found out about her present to the university. She received many honours (荣誉). She even flew in an airplane for the first time! Oseola McCarty died in 19
  99. She was a shy and ordinary woman who became famous.
  71. Oseola McCarty gave $150,000 to the University of Southern Mississippi to help the poor students.
  72. From the story we know everyone was surprised because they thought McCarty had no education.
学习是件大事
3
北京学大世纪教育科技有限公司
Beijing XueDa Century Education Technology Ltd

  73. McCarty did not have her own family because she had no husband or children.
  74. McCarty lived a simple life because she didn’t have many interests.
  75. McCarty was given many honours because of her good deeds.
  76. McCarty had some children.
  77. McCarty saved money all her life. She left money to the church, her relatives, and the university. B. Choose the best answer (根据短文内容,选择最恰当的答案): 分) (7 A man once said how useless it was to put advertisements in the newspapers. “Last week,” he said, “my umbrella was stolen from a London church. As it was a present, I spent twice its worth in advertising, but didn’t get it back.” “How did you write your advertisement?” asked one of the listeners, a businessman. “Here it is,” said the man, taking out a slip cut (剪下的纸条) from a newspaper. The businessman took it and read, “Lost from the City Church last Sunday evening, a black silk umbrella. Anyone who finds it will receive ten shillings on leaving it at No. 10 Broad Street.” “Now,” the businessman said, “I often advertise, and find that it pays me well. But the way in which an advertisement is expressed (表述) is of great importance. Let us try for your umbrella again, and if it fails, I’ll buy you a new one.” The businessman then took a piece of paper out of his pocket and wrote: “If the man who was seen to take an umbrella from the City Church last Sunday evening doesn’t wish to get into trouble, he will return the umbrella to No. 10 Broad Street. He is well-known.” This appeared in the paper, and on the following morning, the man was surprised when he opened the front door. In the doorway lay at least twelve umbrellas of all sizes and colours that had been thrown in, and his own was among them. Many of the umbrellas had notes (便条) which were fastened (系牢) to them saying that they had been taken by mistake, and begging the loser not to say anything about the matter.
  78. What did the man lose at a London church? A. A coat. B. A watch. C. An umbrella. D. Ten shillings.
  79. Where did the man put advertisements? A. On the radio. B. On TV. C. On the wall newspaper. D. In the newspaper.
  80. Who would receive ten shillings according to the first advertisement? A. Anyone who found the thief. B. Anyone who gave a message to the loser of the umbrella. C. Anyone who left the umbrella in the City Church. D. Anyone who left the umbrella at No. 10 Broad Street.
  81. What was the result of the first advertisement? A. The man got his umbrella back. B. The man wasted some money advertising. C. Nobody found the missing umbrella. D. The umbrella was found somewhere near the church.
  82. The businessman suggested the man that he should . A. buy a new umbrella B. go on looking for his umbrella
学习是件大事
4
北京学大世纪教育科技有限公司
Beijing XueDa Century Education Technology Ltd
C. report to the police D. write another advertisement
  83. What did the businessman mean by saying “If it fails, I’ll buy you a new one”? A. He was quite sure of success. B. He was not sure if he could get the umbrella back. C. He did not know what to do. D. He was rich enough to afford a new umbrella.
  84. What did the writer of this story mainly want to tell us? A. A useless advertisement. B. How the man lost and found his umbrella. C. How to make a helpful advertisement. D. What the businessman did for the umbrella owner. C. Choose the words or expressions and complete the passage (选择最恰当的单词或短语完成短 文): (14 分) After years of experience, Brenda was faced with a challenge in Sunday School. However, she just didn’t know how to 85 it in a good way. She had never been asked to teach a child quite like Cindy! Cindy, you see, was different. She came from a broken family. And although she was really clever, she thought she was so bad that she could not be successful. In fact, Cindy needed care, and most of all, Cindy needed love! There just had to be a way of 86 her. Day after day, Brenda would pray for Cindy, yet Sunday would come and go and she saw little, if any change. Then one day Brenda asked Cindy if she could play a role in a Christmas programme the children were planning to do. Cindy’s answer was, “Don’t you think you can find someone better than me?” “Better than you?” came Brenda’s 87 . “What makes you think there is someone better than you?” “Well, I’ve never been asked to do anything before because I’m not good. I won’t get the part right and then everyone will be mad at me for messing up (弄糟) their 88 ,” came Cindy’s answer. “Oh, Cindy,” said Brenda in a gentle voice. “I am so sorry that you think that, but you are so wrong. Don’t you realize how clever you are?” “No,” 89 a reply in a low voice because Cindy was now in tears. “But Cindy, in my eyes, you are special and you can also do something well like others,” Brenda said. “Really? Do you think so? Nobody has believed in me like you. Thank you, Miss Brenda! 90 I’ll have a try,” said Cindy as she 91 a hug from her teacher for the first time!
  85. A. share with B. deal with C. do to D. go with
  86. A. stopping B. keeping C. helping D. knowing
  87. A. reply B. noise C. sound D. problem
  88. A. environment B. programme C. invention D. homework
  89. A. said B. came C. received D. went
  90. A. Then B. But C. As D. Because
  91. A. refused B. expected C. received D. allowed
学习是件大事
5
北京学大世纪教育科技有限公司
Beijing XueDa Century Education Technology Ltd
D. Read the passage and fill in the bl
 

相关内容

学大教育??2011初三英语二模模拟卷

   北京学大世纪教育科技有限公司 Beijing XueDa Century Education Technology Ltd 学大个性化教育月测试卷(二模) 学大命题组:雷小楷 姓名: 年级: 初三 满分: 120 分 测试时间: 分钟 70 分数: Part 1 Listening (第一部分 听力 略) Part 2 Vocabulary and Grammar (第二部分 词汇和语法) V. Choose the best answer (选择最恰当的答案): (共 26 分) 31. ...

初三英语口语模拟卷

   初三英语口语模拟试卷教师用卷(一) Ⅰ.Speaking. Introduce yourself in English. Ⅱ.Reading. choose one of it. (A) ) When I was at the age of thirteen , I began to keep diary in English . At first it seemed difficult to me, but now it has begun to be easy. I know it’s ...

2011高三英语听力试题

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 试题: 试题: 第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有 10 秒中的时间来回答有关小题和阅读下一小题,每段对话你将听一遍。 例:What is the man going to read? A. A newspa ...

2011初三英语中考模拟测试3

   2011 初三英语中考模拟测试 3 Paper 1 考试时间:100分钟 满分:150分 (请做在答卷纸上 考试时间:100分钟 满分:150分) Listening (第一卷 听力)(30 分) (根据你听到的内容 根据你听到的内容, I. Listen and choose the right picture (根据你听到的内容,选出相应的图 (共 片): (共 6 分) (A) (B) (C) (D) (E) 1. 2. 3. (F) 4. 5. (G) 6. Ⅱ. Listen to ...

2011年六年级英语毕业考试模拟试题

   2011 年小学英语毕业考试模拟试题一 小学英语毕业考试模拟试题一 考试模拟试题 姓名: 成绩: 一、根据读音规则,判断下列各组单词中,哪一个单词划线部分的读音与其它三个划线 部分的读音不同,请选出。 (共 10 分,每小题 2 分) ( )1. A. hand B. gave C. map D. plan ( )2. A. went B. bed C. me D. get ( )3. A. heavy B. sleep C. weekend D. meet ( )4. A. car B. ...

2010-2011北京密云初三一模英语试题

   中考网 www.zhongkao.com 中国最大的教育门户网站 中考网 www.zhongkao.com 中考网 www.zhongkao.com 中国最大的教育门户网站 中考网 www.zhongkao.com 中考网 www.zhongkao.com 中国最大的教育门户网站 中考网 www.zhongkao.com 中考网 www.zhongkao.com 中国最大的教育门户网站 中考网 www.zhongkao.com 中考网 www.zhongkao.com 中国最大的教育门户网站 ...

2010年草桥中学初三英语二模测试卷及答案

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2011年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解6

   2011 年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 6 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题, 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 英语四级考试免费练习题 Of the thousands of different kinds of animals that exist in the world man has learned to make friends with an enormous number. Some a ...

北京市海淀区2010-2011初三英语期末练习答案

   海淀区九年级第一学期期末练习 海淀区九年级第一学期期末练习 英语试卷答案及评分参考 2011. 1 听力理解 (共 24 分) 听力理解 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. C 2. A 3. B 4. C 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 6. C 7. A 8. B 9. C 10. A 11. B 12. C 13. B 14. B 15. A 16. B 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. Sal ...

【强烈推荐】英语试题同步练习题考试题教案初三英语中考模拟卷3

   阳光家教网 全国最大家教平台 全国最大家教平台 家教 初三英语中考模拟卷 初三英语中考模拟卷 3 出卷人:楼巧英 试卷 1 说明:本卷共有四大题,计 83 小题(第 1-83 小题) 。满分 110 分。 第一部分 听力部分 一、 听力(共 18 小题,满分 25 分) 第一节:听对话,选图画,回答问题。 (共 5 小题,计 5 分) 1. Where is Jim’s father? 2. Where are they talking? 3. What does the man have ...

热门内容

中秋节有关英语词汇

   中秋节有关英语词汇: Mid-autumn day / -autumn Festival 中秋节 Moon Festival / Mooncake Festival / Moon Festival 中秋节 lunar农历 mooncake月饼 minimooncake 迷你月饼 mooncakes with meat / nuts / 肉馅/果仁/蛋黄月饼 ham mooncake火腿月饼 grapefruit / pomelo / shaddock 柚子 glue pudding 汤圆 la ...

英语格言

   A bad beginning makes a bad ending.不善始者 不善终。 A bad thing never dies.遗臭万年。 A bad workman always blames his tools.不 会撑船怪河弯。 A bird in the hand is worth than two in the bush.一鸟在手胜过双鸟在林。 A boaster and a liar are cousins-german.吹 牛与说谎本是同宗。 A bully is al ...

上海高考英语新增词汇

   accommodate vt. 向…提供住处;容纳 提供住处; 提供住处 administrate v. 管理; 经营; 支配 管理; 经营; critical adj. 批判的;决定性的 批判的; external adj. 外面的,外部的,外表的 外面的,外部的, favour vt. 喜爱,偏爱,支持,偏袒 喜爱,偏爱,支持, fruit n. 水果;产物,成果 水果;产物, 名词,代词等)的性; 生理上的) (生理上的 gender n. (名词,代词等)的性; 生理上的)性 ( g ...

英语五年高考题荟萃 书信类

   书信类 第一部分 五年高考题荟萃 Passage 1 (09上海) 上海 Directions: Write an English composition in 120-150 words according to the instructions given below in Chinese. 某海外学校举办英语夏令营,开设了如下课程:园艺(gardening) ,烹饪(cooking), 防身术(self-defence) ,护理(nursing) .假如你是王跃华(不可以用自己的真实姓 ...

2011广东省高考英语语法系列动词时态和语态复习

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2011 广东省高考英语语法系列动词时态和语态复习 一、考点聚焦 1、动词时态考查要点简述 (1)一般现在时考点分析 ①表示客观事实或普通真理(不受时态限制) The geography teacher told us the earth moves around the sun. o Water boils at 100 C. 表示现状、性质、状态时多用系动词或状态动词;表示经常或习 ...