Unit 2 Is this your pencil
Section A I. 根据句意及汉语提示完成句子
  1. This is my (双肩背包).
  2. It’s an (英语词典).
  3. Is this an (橡皮)?
  4. What color is this (卷笔刀)?
  5. Please (拼写) it. II. 按要求写词
  1. no (反义词)
  2. this (对应词)
  3. is not (缩写)
  4. that is (缩写)
  5. I’m (完全形式) III. 单项选择 ( )
  1. 当你打断别人说话时,应当说: A. Sorry. B. Thank you. C. Excuse me. ( )
  2. ?Is your pen? ?Yes, is. A. this; it B. that; that C. this; that ( )
  3. ?Is that your ruler? ?. It is his ruler. A. Yes, it is B. No, it is C. No, it isn’t ( )
  4. ? do you spell it? ?P-E-N-C-I-L, pencil. A. What B. How C. What’s ( )
  5. ?What’s this English? ?It’s a book. English book. A. in; A B. in; An C. in; The IV. 连词成句
  1. no, is, not, it (.)
  2. is, English, that, in, what (?)
  3. your, book, excuse, is, me, this (?)
  4. it, do, spell, you, how (?) Section A 参考答案 I.
  1. backpack
  2. English dictionary
  3. eraser
  4. pencil sharpener
  5. spell II.
  1. yes
  2. that
  3. isn’t
  4. that’s
  5. I am III. 1?5 CACBB IV.
  1. No, it isn’t.
  2. What’s that in English?
  3. Excuse me, is this your book?

  4. How do you
spell it?
Section B I. 词汇 A) 根据汉语,写出下列单词。
  1. 电脑
  2. 笔记本
  3. 手表
  4. 戒指
  5. 棒球 B) 根据句意及汉语或首字母提示,完成句中所缺单词。
  6. Her ruler is (丢失的).
  7. (请) spell your name.
  8. This is my s ID card.
  9. ?Is that your computer g? ?Yes, it is.
  10. C Tony at 362-85
  62. II. 单项选择 ( )
  1. This is “n” and that’s “u”. A. a, a B. a, an C. an, a ( )
  2. ?Is that your watch the lost and found case? ?Yes, it is. A. at B. in C. on ( )
  3. ? you spell “card”? ?C-A-R-D. A. How are B. What do C. How do ( )
  4. Please call Peter 568-76
  09. A. in B. on C. at ( )
  5. ?Your backpack is very nice. ?. A. Oh, no B. Sorry C. Thank you III. 选词填空 用 it, this, that 填空,补全下列小对话。
  1. ?Is your book? ?No, is not mine (我的).
  2. ?Is your pen? ?No, isn’t. is his pen.
  3. ?What’s ? ? is a ruler. ?How do you spell ? ?R-U-L-E-R.
  4. ?What color is key? ? is yellow.
  5. ? isn’t my watch. Is your watch? ?Yes, is. Thank you.
IV. 完成句子 根据汉语提示,完成下列句子。
  1. 你怎样拼写“学校”? do you spell “”?
  2. 那是你的尺子吗?是的。 ?Is ruler? ?Yes, is.
  3. 这是她的身份证。 This is her .
  4. 你的手表在失物招领橱里。 Your watch is in the case.
  5. 这是一串钥匙。 This is keys. Section B 参考答案 I. A)
  1. computer
  2. notebook
  3. watch
  4. ring
  5. baseball B)
  6. lost
  7. Please
  8. school
  9. game
  10. Call II. 1?5 CBCCC III.
  1. this / that / it; it
  2. this / that /it; it; It
  3. this / that / it; It; it
  4. this / that; It
  5. This / That / It; it; it IV.
  1. How, school
  2. that your; it
  3. ID card
  4. lost and found
  5. a set of
 

相关内容

英语:Unit 2 Is this your pencil追踪练习(人教新目标七年级上)

   Unit 2 Is this your pencil 词语追踪 一、 根据汉语提示完成句子,每空一词 1. Please (打电话) Eric at 6796567. 2. This is my (英语) teacher, Mr Sun. 3. That (不是) a notebook. 4. What’s this (用汉语)? 二、 慧眼识错 5. ?What’s this in the English? ?It’s a ring. 6. Nick is an English. 7. ? ...

仁爱英语七上Unit2 Is this your pencil教学设计

   Unit 2 Is this your pencil? 单元教材分析: 单元教材分析: 本单元围绕 “识别物品的所属” 使学生学会询问物品的主人的基本句型 , “Is this/that your/her/his pencil? Yes, it is. No, it isn’t.” ,体会一般疑问句的用法;学习如何写“失物招领、寻物启事” ,巩固所学单词的拼 写“How do you spell pen? P-E-N.” 。通过以上几个方面的学习,既能提高学生解决问题的能力,又能巩固 所学知 ...

初一英语Is__this__your__pencil_

   Unit 2 (The Is this first your pencil ? period) Teaching aims: A.Learn to use the drills of this lesson and make full use of it in daily conversations. 1.-Is this your pencil? -Yes,it is.It’s my pencil. 2.-Is that your backpack? -No,it isn’t.It’s h ...

七年级英语Is_this_your_pencilA

   Unit 2 Is this your pencil? 教学目标与要求 一、串记口诀 学习用品名称词 book 书 pen 钢笔, bag 书包装文具 pencil-case 铅笔盒,pencil 译铅笔。 Eraser 橡皮擦,ruler 汉语译直尺。 keyboard 译键盘,computer 计算机。 mouse 汉语译鼠标,map 地图找位置。 Sharpener 钢笔刀,box 盒子装东西。 二、学习目标 同学们应能熟练运用动词 be 的一般疑问句及答语,并了解动词 be 的否定形 ...

@麦老师@Unit 1 Where's your pen pal from?七年级下册英语教案【附随堂练习】

   Unit 1 Where’s your pen pal from? The First Period Teaching Aims 1. Knowledge Objects: (1) Key Vocabulary: Names of some countries and cities; pen pal (2) Target languages: Where is your pen pal from? She’s from Japan. / She’s from Australia (3) Li ...

英语:Unit 1 Where’s your pen pal from Period Three课件(人教新目标七年级下)

   Unit 1 Where’s your pen pal from? Period Three (Section B 1-3a) 个人档案 英文名: 英文名 Yung, Joey 生日: 月 日 生日 6月16日 出生地: 出生地 中国香港 语言: 广东话, 英语,普通话 语言 广东话 英语 普通话 最喜爱的食物: 中菜,日本菜 日本菜,水 最喜爱的食物 中菜 日本菜 水 果 最喜爱的运动:游泳 排球 最喜爱的运动 游泳,排球 游泳 最喜爱的颜色: 最喜爱的颜色 蓝色 最喜爱的电影: 最喜爱的 ...

新目标初一英语下册unit1 Where is your pen pal from

   Unit 1 Where is your pen pal from? a map of the world Canada Japan the United States (US) the United Kingdom (UK) England France USA China Singapore Australia Many countries are on the map. Say these countries’ names 1 Canada 2 USA 3 France the Uni ...

人教新目标七年级下册英语单词表(带检测功能)

   七年级下册单词拼写检查 单元 单词 Unit1 pal pen pal Canada France Japan the United States Australia Singapore the United Kingdom country Sydney New York Paris Toronto Tokyo live language Japanese world French like dislike Unit2 post office post office library rest ...

七年级英语When is your birthday课件

   Unit 8 Learn these numbers and find out the rules: 1st first 2nd second 3rd third 4th fourth 5th fifth 6th sixth 7th seventh 8th eighth 9th ninth 10th tenth 21st twenty-first eleventh th twelfth 22nd twenty-second 12 ththirteenth 23rd twenty-third ...

初一英语下学期unit1 where's your pen pal from

   Unit 1 Where is your pen pal from? Words and expressions: Country " Canada " Japan " The United States " Australia " Mexico " South Korea " The United Kingdom " France " New Zealand " Brazil City Ottawa Tokyo New York Sydney Mexico City Seoul Londo ...

热门内容

【强烈推荐】陕西省延安实验中学09-10学年高二上学期期末考试(英语)含答案

   阳光家教网 http://hz.ygjj.com 高二英语学习资料 高二英语 09- 学年高二上学期期末考试(英语) 陕西省延安实验中学 09-10 学年高二上学期期末考试(英语) 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 50 分) 第一节:单项选择( 小题; 第一节:单项选择(共 20 小题; 每小题 1 分,满分 20 分) 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项. 从 A,B,C,D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项. 1. I will ne ...

高高职高专学生的英语四级阅读能力

   继续教育研究 132 ji XH jiao yu yah jiu 2009年第5期 如何提高高职高专学生的英语四级阅读能力 孙国玲王艳飞 (河jt,-r程大学文学院,河北邯郸056038) 摘 要:阅读能力是高职高专英语教学中的一个重要环节,也是大学英语四考查的重点。本文从新<大纲)要 求人手,结合高职高专学生的学习水平和特点,针对四级考试中的常见题型,介绍解题思路和方法,提高学生阅读 水平。 关键词:英语教学;阅读理解;技巧 学生对英语阅读理解能力的强弱反映其综合能力 和素质,决定了他是否 ...

大专英语答案

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

九年级英语参考答案

   九年级( 九年级(上)英语期中教学质量检测 参考答案 听力部分( 第一部分 听力部分(15 分) 一.听力 (共 15 分) 题号 答案 1 C 2 B 3 A 4 A 5 B 6 C 7 B 8 C 9 B 10 A 笔试部分( 第二部分 笔试部分(85 分) 二、单项选择(每小题 1 分,共 15 分) 单项选择( 题 11 12 13 14 15 16 17 号 答 案 题号 答案 题号 答案 B D B B A C B 18 A 19 B 20 D 21 C 22 B 23 C 24 ...