过去分词做状语练习题
过去分词作状语在高考试题中的应用 ( )
  1. more attention, the tree could have grown better. (90’全国) A. Given B. To give C. Giving D. Having given. ( )
  2. The computer center, last year, is very popular among the students in this school(93’全国) A. open B. opening C. having opened D. opened ( )
  3. The first textbooks for teaching English as a foreign language came out in the 16th century.(94’ 全国) A. having written B. to be written C. being written D. written ( )
  4. is thought, he almost ran into the car in front of him.(96’全国) A. Losing B. Having lost C. Lost D. To lose ( )
  5. the general state of his health, it may take him a while to recover from the operation.(00’ 全国春) ( )
  6. such heavy pollution already, it may now be too late to clean up the river. (01’全国夏) A. Having suffered B. Suffering C. To suffer D. Suffered ( )
  7. The researcher is so designed that once nothing can be done to change it.(02’全国) A. begins B. having begun D. beginning D. begun ( )
  8. in 1636, Harvard is one of the most famous universities in the United States.(00’上海) A. Being founded B. It was founded C. Founded D. Founding ( )
  9. When , the museum will be open to the public next year. (02’上海春) A. completed B. completing C. being completed D. to be completed ( )
  10. Prices of daily goods through a computer can be lower than store prices.(02’京皖春) A. are bought B. bought C. been bought D. buying ( )
  11. Don’t use words, expressions, or phrases only to people with specific knowledge. (02’上海) A. being known B. having been known C. to be known D. known ( )
  12. Unless to speak, you should remain silent at the conference.(03’上海春) A. invited B. inviting C. being invited D. having invited ( )
  13. Friendship is like money: easier made than . (03’北京) A. kept B. to be kept C. keeping D. having kept ( )
  14. Mr. Smith, of the speech, started to read a novel. (03’北京春) A. tired; boring B. tiring; bored C. tired; bored D. tiring; boring ( )
  15. time, he’ll make a first-class tennis player. (03’北京) A. Having given B. To give C. Giving D. Given “分词”专项能力训练题 单项填空
  1. What’s the language in Germany? A. speaking B. spoken C. be spoken D. to speak
  2. He had his leg in the match yesterday? A. to break B. broken C. break D. breaking
  3. It was so cold that he kept the fire all night. A. to burn B. burn C. burning D. burned
  4. She’s upstairs letters. A. writes B. is writing C. write D. writing 第 1 页 共 3 页

  5. “ Can’t you read?” Mary said to the notice. A. angrily pointing B. and point angrily C. angrily pointed D. and angrily pointing
  6. The lecture was so that they were all . A. inspiring: exciting B. inspiring; excited C. inspired; excited D. inspired; exciting
  7. The wheat fields are irrigated by water from a pond through bamboo pipes. A. bring B. brings C. brought D. bringing
  8. This is one of the books by him now. A. to be written B. being written C. having been written D. is been written
  9. The book belongs to me. A. which lying on the table B. lying on the table C. is on the table D. lay on the table
  10. The poor boy looked to the right and to the left, where to go. A. not knowing B. not to know C. didn’t know D. not being known
  11. anything about the accident, he went to work as usual. A. Not known B. Known not C. Knowing not D. Not Knowing
  12. This news sounds . A. encouraging B. encouraged C. encourage D. to encourage
  13. , the subject belongs to biology. A. Strictly spoken B. Spoken strictly C. Strictly speaking D. Speaking strictly
  14. , the players tried their best to win the game for their country. A. Greatly encouraged B. Having greatly encouraged C. To be greatly encouraged D. Greatly encouraged
  15. that mistake once, I shall not make the same mistake again. A. Made B. To make C. Making D. Having made
  16. Will you go to the party? Of course I will . A. if invited B. if having invited C. if I was invited D. if I will be invited
  17. a child, Elizabeth enjoyed studying art and music. A. She was B. When was C. When being D. Being
  18. The bridge now over the Changjiang River will be completed at the end of this year. A. built B. is being built C. being built D. to be built
  19. that there was an accident ahead, the bus driver changed course. A. Warning B. Having warned C. To be warned D. Having been warned
  20. The visiting Minister expressed his satisfaction with the talks, that ha had enjoyed his stay here. A. having added B. to add C. adding D. added
第 2 页 共 3 页
Suggested answers: (Key: 1-5 ADDCA 15 B B C D A 6-10 ADCAB 11-15 DAAAD 1115 D A C A D 1620 A D C D C
610 B C B B A
第 3 页 共 3 页
 

相关内容

18146-人教新课标高中英语必修一 Unit3 Travel journal全单元教案1

   bb 霜|BB 霜|BB 霜排行榜|美宝莲 BB 霜|好用的 BB 霜|什么牌子的 BB 霜好|韩国 BB 霜|露韩饰 BB 霜|BB 霜 是什么|什么牌子的 BB 霜好用|BB 霜怎么用|什么是 BB 霜|pba 柔肤全效 BB 霜|BB 霜的作用|最好的 BB 霜| 谜尚 BB 霜|http://www.iinoo.com Unit3 Travel Journal 备课稿 长兴中学 1. 教材分析 本单元的中心话题是“旅游” ,通过旅游日记的方法描述旅游见闻。 课标内容: 语言技能: 学 ...

2009届高考英语第一轮课本复习课件必修四 Unit 3 A taste of English humor(人教新课标)

   你身边的高考专家 根据所给的词性和词义写出下列单词。 一、单词拼写 根据所给的词性和词义写出下列单词。 1.[ ] n. 皮肤;外壳 皮肤; . skin 2. [ ] adj.残酷的;令人痛 残酷的; . cruel 残酷的 苦的 bottom 3. [ ] n.& adj. 底部;底部 底部; . astonish 的 mouthful 4. [ ] vt. 使惊讶 . entertain 5. [ ] n. 一口;满 一口; . particularly 口 homeless ...

人教新课标英语高中复习 必修一 unit1

   必修1 必修 Unit 1 Friendship 漫画欣赏 画面描述 A country man is driving his cart pulled by a donkey.A foreign traveler asks the old man to take him along.The old man picks him up and asks “Where are you going,Sir?” in English.To his , ? surprise,the foreigner ...

高一英语人教新课标必修一 Unit 3 Travel journal教案

   Third period Time: 45 minutes Grade: Senior one Subject: 英语必修一 Unit3 Travel journal Teaching type: Language points Objectives: 1. Knowledge: 1.dream about/of doing 2.persuade 3.get/make sb/sth + 形容词或分 词 使 4.It is/was + 被强调的部分 + that/who + 其余部分 5.in ...

人教版新课标小学英语六年级教案(Unit_3_What_is_his_name)

   Unit 3 What's his name? Lesson 13 教案示例 课题:LESSON THIRTEEN 重点:句型 What’s her name? Her name is Mary. 词汇 mother her 难点:发音 Who’s that over there? Is she your teacher? 理解 Is she your teacher? 过程: 复习 组织学生唱一首学过的英文歌曲 师生进行问答练习(以一单元学过的语言项目为主) A. What’s your ...

2010-2011学年新目标英语八年级下册(8b)Units1-3单元同步练习题

   2010-2011 学年新目标英语八年级下册(8b)Units1-3 单元同步练习题 基础知识课课练 Units 1?3 词汇 I. 根据句意及汉语提示,填入恰当的单词。 1. In big cities, there are many tall (楼房). 2. My sister wants to find a job in a foreign (公司). 3. My father is very busy, and he has to work (甚至) at Christmas. 4 ...

高中英语必修1_课文翻译(人教新课标)

   Reading 安妮最好的朋友 安妮最好的朋友 你是不是想有一位无话不谈能推心置腹的朋友呢?或者你是不是担心你的朋友会嘲笑你,会不理解你目前的困境呢?安妮?弗 兰克想要的是第一种类型的朋友,于是她就把日记当成了她最好的朋友。 安妮在第二次世界大战期间住在荷兰的阿姆斯特丹。她一家人都是犹太人,所以他们不得不躲藏起来,否则他们就会被德国 纳粹抓去。她和她的家人躲藏了两年之后才被发现。在这段时间里,她唯一的忠实朋友就是她的日记了。她说,“我不愿像大多数 人那样在日记中记流水账。我要把这本日记当作我 ...

新目标英语七下Unit 3-4练习题

   七年级下册英语 Unit 3 练习题 一、根据首字母或汉语提示完成单词。 1. (熊猫) live only in China. A lot of people like them. 2. Frank don't like (老虎)because they're very scary. 3.Let's 看) the dolphin in the zoo. ( 5. There are many a in the zoo. 7. Lily is a c girl. We all like he ...

高一英语人教课标必修三unit3辅导学案

   Unit 3 The Million Pound Bank-Note Warming up 1. 2. 3. know about make a bet win or lose the bet Warming up 1. 2. 3. 了解关于…事 打赌 在打赌中赢或输 运气不好 走进里面 带路 我想知道是否… 说下去 事实上 偶然 驶出海湾 盯着 到夜幕降临时 把…带到了大海 因为迷路而绝望 免费劳动 导致 坦白地说 你认为的一种笑话 上路 把某人带出去 对… 自信 旅行费用 让某人搭车 失 ...

人教版新课标英语九年级上Unit6教学设计

   Go for it! 新目标英语九年级(上)Unit 6 新目标英语九年级( “I like music that I can dance to”教学设计 ” 厦门市巷西中学 陈惠燕 一、教材依据 本课是新目标英语九年级册上第 6 单元的 SectionA 1a-2c。 二、设计思想 1.指导思想 ,重视学生能力的培养。强调外语教学不仅 .指导思想:新课程理念突出“以人为本” 要向学生传授语言知识,更要注重培养学生的语言技能,重视学生的情感和态度,激发学生 的学习兴趣,培养学生的学习自信心, ...

热门内容

2011年英语冲刺卷答案

   新程专转本 大学英语冲刺试卷 2011 年版 江苏省2011年普通高校专转本统一考试 年普通高校专转本统一考试 江苏省 英语试卷(非英语类专业)(模拟试卷一)参考答案 英语试卷(非英语类专业) 模拟试卷一) 阅读理解 答案 5. B 1. 6. C C 2. 7. B B 3. 8. D D 4. 9. A B 10. C 15. C 20. C 11.D 16. D 12.D 17. A 13.B 18.C 14. D 19. D 21. A 26. C 31. C 36. D 41. C ...

英语考试技巧

   四六级作文常见结构 考试作文怎么写 能出彩 考试日近, 许多同学问同样一个问题, 会考什么类型的文章呢?能不能预测几个题目?昨天 在苏州上完课之后, 一位同学很神秘地说: “老师, 你是不是知道作文的题目不告诉我们啊?” 当即无语。大家急切的心情我能够理解,但是试题的保密性却也是人所共知。我认为,除了 极少数的情况,文章类型对文章的整体结构与最后的成文影响甚微。 文章分为开头的起始段、中间的核心段和结尾的结束段,最常见是三个段落,也有四个段落 和两个段落,但并不多见。文章最终的具体模样变化极 ...

英语类002-汽车英文术语

   汽车英文术语 缩写 英语含义 汉语含义 A / C Air Conditioning 空调 A / T Automatic Transaxle (Transmission) 自动变速器 ACC Air Condition Clutch 空调离合器 ACT Air Charge Temperature 进气温度 AFC Air Flow control 空气流量控制 AFS Air Flow Sensor 空气流量传感器 AI Air Injection 二次空气喷射 ACL AirClean ...

高一必修二英语试题

   高一英语(上) 高一英语试题第一学期期末练习 第一学期期末练习 第一学期期末 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项 涂黑。 21. Don’t worry too much about making mistakes. They are natural part of learning. A. /; a B. the; / C. / ...

成人学位英语考试介词短语总结

   2008 年成人学位英语考试介词短语总结 表示时间: time in 1999, in 20 century, in a flash(瞬时) , in a lucky hour(在幸运时刻) in a minute, in a second, , in a short time, in a while, in a wink(一瞬间) in advance(预先) in an emergency(在紧急地时候) , , in an evil hour(在不幸地时刻) in an instant ...