一、用所给词的适当形式填空:
  1.Heswimming in the river every day in summer. (go)
  2.Ityou are right. ( seem )
  3.Look, the children basketball on the playground. ( play )
  4.Heto the radio when I came in, ( listen )
  5.It is very cold .I think it . ( rain )
  6. ?I need some paper . ?I some for you . ( bring )

  7.I can’t find my pen . Whoit ? ( take )
  8.He said that heback in five minutes . ( come )
  9.I didn’t meet him. He when I got there. ( leave )
  10.Imy bike, so I have to walk to school. ( lose )
  11.Hedown and began to read his newspaper. ( sit )
  12.He is very hungry. He anything for three days. ( not eat )
  13.Iwith you if I have time . ( go )
  14.We will go to the cinema if itfine . (be )
  15.I will tell her the news when sheto see me next week. (come)
  16. “ Whenyouthe car ?” “ In 1998 . ”( buy )

  17.Wegood friends since we met at school . (be)
  18.Whatyou at five yesterday afternoon ? (do)
  19.The bike is nice . How muchit? (cost) 二、选择最佳答案填空 ( A. is ( )
  1.We’ll go swimming if the weatherfine tomorrow. B.was C. will be D.is going to be

  2.Itfive years since he has left for Beijing. B. has been C.is D.is going to be
A. was (

  3.Please don’t leave the office until your friendback. B.comes C.have come D.will come
A.came (

  4.By the end of last year heabout 1500 English words. B.learned C.was learning D.had learned
A. learns (

  5.Listen ! Someonein the next room .
A.cried (
B.crying
C.is crying
D.has cried

  6.You must tell him the news as soon as youhim. B.sees C.will see D.is seeing
A.see (

  7.He told me that heto see us the next day. B. came C. will come D. would come
A.comes (

  8.We can’t find him anywhere . Perhaps hehome. B. went C. has come D. would come
A. is going ( A. is (

  9.The teacher told us that the sunbigger than the earth. B. was C. has been D.will be

  10.Could you tell me where the railway station? B. is C. will be D. would be
A. was (

  11.Weto the Great Wall several times. B. were going C. have gone D.have been
A. go (

  12.It seemed that the old manfor something over there. B. looked C. was looking D. has looked
A. looks (

  13.He was sure that hehis wallet in the office . B. would leave C. had left D. has left
A. left (

  14.You must study hard if you want to fail the exam. B. don’t C. haven’t D. hadn’t ?Sorry , Iknow. D. didn’t
A. won’t (

  15. ?I’m afraid you can’t sit here . B. won’t C. can’t
A. don’t ( A.

  16. As shethe newspaper , Grannyasleep. read , was falling B. fell C. was reading , was
falling (
D.read , fell ?But he ! C. will promise D. had

  17. ?Jim is not coming tonight . B. promised
A. promises(许诺) promised (

  18. ?What’s her name? B. forgot
?I. D. am forgetting
A. forget
C. had forgotten
三、动词时态能力综合测试 ( )
  1.He oftenhis clothes on Sundays. B. washes C. has washed D. wash
A. washing (

  2.I’m Chinese. Wherefrom? B. you are coming C. you come D. are you
A. do you come coming (

  3.Mayto school. B. is never walking C. walk never D. never is
A. never walks walking (

  4.We will start as soon as our teacher . B. will come C. come D. is coming
A. comes (

  5.How long agoplaying football? B. had you stopped C. did you stop D.
A. have you stopped do you stop (

  6.It hard when I left my house . B. rains C. was raining D. will rain
A. is raining (

  7.I think this questionto answer. B. is easy C. was easy D. will easy
A. easy (

  8. Don’t talk so loudly . Your father. B. is sleeping C. slept D. had slept
A. sleeps (

  9.How many people does the doctor know whoof the disease (疾
病)? A. are dying ( B. is dying C. has died D. dies

  10.Imy homework now. B. finished C. have finished D. had finished
A. finish (

  11.Hefor three years. B. has been in the army C. joined D. has served
A. has joined the army (

  12.His grandfatherfor thirty years. B. was dead C. has been dead D. has died
A. died (

  13.I from my brother for a long time.
A. not have heard not hear (
B. have not heard
C. have heard not
D. do

  14.Maths, one of the most important subjects, always interested
him. A. has ( B. have C. are D. is ?.

  15.?Did your brother go to America last year?
A. No , he did never go there C. No , he never was there (
B. No , he has never gone here D. No , he’s never been there

  16.He that factory since 19
  58. B. has worked in C. has gone from D. has come
A. has left to
C. have happened (
D. are taken place

  17.Our teacherto Beijing three times. B. had gone C. has gone D. has been
A. went (

  18.Last week Johnhis leg. B. fell and broke C. feels and breaks D.
A. felt and broken fallen and broken (

  19.Jackhis thick coat because it was snowing. B. put on C. takes on D. took on
A. puts on (

  20.Hethe picture on the wall. B. hung C. has hanged D. was hanged
A. hanged (

  21.Next monthtwenty five. B. my sister will be C. my sister shall have D. my
A. has my sister sister is going to be (

  22.Youher again in a few weeks. B. have seen C. had seen D. have been seen
A. will see (

  23. By the end of last term weEnglish for two years. C. would studied D. had
A. have studied B. have been studied studied (

  24.Mrs Brownin New York for three years before she went to
London.
A. lived (
B. had lived
C. has lived
D. will live

  25.When we arrived , the dinner. B. has already begun C. had already
A. already began begun (
D. was just begun

  26.I will go home for the holiday as soon as I my exams. B. finish C. finishing D. finished
A. will finish (

  27.When, I’ll talk to him. B. Peter will come C. Peter comes D. can Peter come
A. does Peter come (

  28.My sisterto see me . She’ll be here soon. B. is coming C. had come D. came
A. comes (

  29.They said theyour answer the next day . B. would hear of C. would hear D. will hear
A. had heard (

  30.The old man said that lightfaster than sound. B. will go C. travels D. will travel
A. went
初中英语语法练习题
1( ) -Have you got some water to drink? -Here you are. There still some in the bottle. A. are B. were C. is D. was 2 ( ) there many American friends in the school last Friday? A. Is B. Was C. Are D. Were 3 ( ) There a great many accidents last year. A. were B. are C. is D. was 4 ( ) -How many children in the picture? -Three. A. has there B. is there C. have there D. are there 5( ) In 1850, about a third of U. S. A covered by forests. A. were B. has been C. / D. was 6( ) Most of our earth covered by water. A. are B. is C. was D. were 7( ) Sunday the first day of the week. A. is B. are C. am D. be 8( ) Neitherright. A. answers are B. answers aren't C. answer is D. answer isn't 9 ( ) The population of the world still now. A. has; grown B. will; grow C. is; growing D. is grown 10( ) There many people running in the park every morning. A. is B. were C. are D. have
11( ) These police oftenthe children across the street. A. help B. helps C. helping D. is helping 12( ) going to England by air next week. A. The Green family are B. The Greens family are C. The Green's family are D. Green family are 13( ) The whole family enjoying the beautiful music now. A. is all B. all is C. all are D. are all 14( ) Our class big. A. is B. are C. were D. will 15 ( ) Neither he nor I from Canada. We are from Australia. A. is B. are C. am D. be 16( ) Either you or he right. A. are B. is C. does D. were 17( ) Neither Mary nor her brother good at singing. A. is B. are C. is not D. are not 18( ) Not only Tom but also Alice and Mary busy. A. is B. was C. are D. has 19 ( ) Physics interesting to us. A. are B. has C. is D. were 20( ) The news exciting. We got excited at it. A. is B. was C. were D. are 21( ) Though mathematics hard, we all work at it hard. A. are B. were C. was D. is
答案: 一、
  1. goes
  2. seems
  3. are playing bring eaten been 二、
  1. A
  7. took
  4. was listening
  5. is raining
  10.lost
  11. sat
  6. will

  8. would come
  9. has left
  14. is
  15. comes

  12. hasn't
  17. have

  13. will go
  18. were doing
  2. B
  3. B

  16. did buy

  19. does cost
  4. D
  5. C
  6. A
  17. B
  6. C
  7. D
  18. A
  8. C
  9. A
  10. C
  11. B
  12.
  20. A
  21. B
  22. A
  23.
  8. C
  9. A
  10. B
  11. D

  12. C
  13. C
  14. B
  15. A 三、
  1. B
  2. A
  3. A
  4. A

  16.A
  5. C

  7. B
  19. B
C
  13. B
  14. D
  15. D
  16. B
  17. D
  18. A B
  24. B
  25. C
  26. B
  27. C
  28. B

  29. C
  30. C
参考答案: 参考答案:
  1. 1 -4 C D A D
  2. 1-4 D B A C
  3. 1 -3 C C A
  4. 1 -3 A D A
  5. 1 -4 C B A C
  6. 1 -3 C B D
 

相关内容

小学生三年级英语测试题

   牛津小学英语 3A 期中试卷 (卷面整洁 4 分) 一、圈出你所听到的单词。(20 分) 1、elephant 2、pear 3、blue 4、rubber 5、pen ruler peach brown telephone pencil 6、 monkey 7、 cat 8、mango 9、pencil box 10、tiger elephant zebra apple ball pen table 二、听一听,在你所听到的句子前面的括号里打“√”(10 分) 。 1、 ( 2、 ( )g ...

五年级下册期末英语测试题

   五年级下册期末英语测试题 学号 姓名 班级 成绩 学号 姓名 班级 成绩 听力部分: 听力部分:30 分 听音,选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在题前的括号里( 一、 听音,选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在题前的括号里(10 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. write ) 2. A. bedroom ) 3. A. thing ) 4. A. flower ) 5. A .over there ) 6. A. plant trees ) 7. A. w ...

初一上学期期中英语测试题5

   一 单项选择 (15 分) ( )1.The supermarket is Fifth Avenue . A. in ( B. at C. on ) 2. What does he want ? A. ( do B. to be C. be th ) 3. Lucy wants her grandma on October 10 . A. see B. seeing C. to see ( ) 4. Where Paul and Steve from ? A. do , comes B. d ...

关于09卷年高考英语口语测试的几项试题1

   关于 09 年高考英语口语测试的几项重申 1、英语口语等级测试是国家级考试,是高考的一项重要的组成部分,虽然不计 入总分,但是外语考生、重点院校录取时的重要依据,也是其他各院校录取 的重要参考。责任重大,每一个参加该工作的同志必须本着认真第一的精神 做好各自的本职工作,不得有误。 2、搞好测试前的检录签字工作,杜绝责任隐患。对于不参加测试的考生要进行 确认,并说明理由;目前正规的艺体院校的专业测试已经结束,艺体考生没 有理由不参加口语测试;往届生以前的口语测试已经无效,必须参加测试, 不报考 ...

英语测试

   中小学主管教学校长评课比赛获奖名单 小学组 一等奖 姓 黄 艾 名 波 影 单 位 崔惠琴 石嘴山市第二十四小学 石嘴山市第十六小学 石嘴山市第十一小学 石嘴山市第二十小学 杨建彬 二等奖 马学芳 刘春燕 常晓琴 安绍娟 金 林 张惠斌 王进福 张 彦 石嘴山市第十三小学 平罗回小 惠农区燕子墩中心小学 平罗县城关一小 平罗县宝丰中心学校 石嘴山市第九小学 石嘴山市第十二中学(小学部) 大武口区白芨沟小学 三等奖 李 斌 大武口区隆湖二站小学 惠农区庙台小学 惠农区红果子小学 石嘴山市第十五 ...

英语测试

   英语测试的类型      争取到了外资公司的面试机会,一般它们都有英语要求,如果有招聘广告的,可看看他们对英语的要求是什么;如果是有人推荐,比如猎头,问问对方公司对这个职位的英语,究竟需要什么程度,这样方便自己做准备。      一般来说,外企测试英语,有2种基本的类型:   一、笔试。   笔试大部分考察的是写作,有英译汉和汉译英,还有作文。汉译英对很多人困难一点,毕竟中文博大精深,要翻译成简单明了的英语,词汇和语法都会遇到困难。   翻译部分的题目,很多公司都会是自己的企业文化、理念、公 ...

初一英语测试

   “步步高”寒假预科班初二英语结业考试 步步高”寒假预科班初二 (满分 120 分。考试时间 120 分钟) 姓名: 成绩: 姓名: 成绩: 成绩 I.单项选择。(每小题 1 分,计 15 分) ( )1. This is alarm clock. A. a B. an C. the D. / ( )2. We don’t like. A. broccoli B. broccolis C. a broccoli D. broccolies ( )3. . Is this your pen? A ...

英语测试卷1

   本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 本资料来源于《 七彩教育网》 七年级英语下册期中检测试卷 七年级英语 听力测试( 第一部分 听力测试(共 4 大题 1. A. straight 2. 3. 4. 5. A. short A. He's A. team A. teacher B. thin B. tall B. brother B. tea B. runner C. hair C. she C. father C. baseball C. singer 满 ...

小学英语测试题

   1. 听对话,根据对话内容回答问题。 听对话,根据对话内容回答问题。 I left a suitcase on the train to London the other day. What is your suitcase like? It’s a small blue case and it’s got a zip. It has my name and address on it. Is this case yours? No, that’s not mine. What about ...

中学英语测试概要

   The Outline of English Language Testing in schools 1 一,语言测试发展概述 它从语言学,语言教学法和学习论 它从语言学, 取得科学内容, 取得科学内容, 从心理测量学获得科学手段,是多 从心理测量学获得科学手段, 种学科的结合体, 种学科的结合体, 语言测试已发展成为一门成熟的跨 学科的综合性学科. 学科的综合性学科. 2 发展的阶段 1,科学前语言测试阶段 (Pre-scientific Period) 2,心理测量?结构主义语言测试 ...

热门内容

学英语

   The rain has let up, so we can play outside. 雨停了,我们可到外边玩了。 [2010-0412] In a bad traffic jam, cars can be backed up for miles. 在严重交通堵塞时,车 龙可能长达几英里。 [2010-04-13] Don't ask him to do anything, he is a slacker. 他是个懒散的人,别叫他去做任何事。 [2010-04-14] He had to ...

怎样上好小学英语毕业班复习课

   怎样上好小学英语毕业班复习课 内容摘要: 内容摘要: 摘要 根据艾宾浩斯的遗忘曲线,如果不对新学的知识进行及时恰当地复 习,遗忘率很高。复习课的目的是引导学生对所学知识进行查漏补缺, 梳理归类,便于学生记忆和融会贯通,提高掌握和运用知识的综合能力, 在复习中灵活使用各种有效且有趣的教学手段,能取得事半功倍的效果, 使学生学得趣意盎然。 关键词: 关键词:复习课 转变方式 激发兴趣 面向全体 复习是一种通过重复来强化和巩固已学知识,进而发展学生学习技 能的学习活动。有什么样的复习目的就会有什么 ...

英语基本语法句子2

   6. 破句 He decided to learn Japanese. He decided to learn…because it is… Because it is a useful language. The group travelled for a week. The group travelled… and finally arrived on… Finally arriving on Saturday. One of the century’s great …penicilli ...

1995年1月大学英语六级(CET-6)真题试卷

   1995 年 1 月大学英语六级(CET-6)真题试卷 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A 1. A) She was given a new job. B) She was given a raise. C) She was criticized for being late. D) She was praised for her hard work. 2. A) Whether to employ the woman ...

学前班英语教学方法分享一下

   1、故事教学法 故事对小孩子有极大的吸引力, 它情节生动活泼, 内容丰富 故事对小孩子有极大的吸引力, 它情节生动活泼, 和趣味性, 在故事中贯穿英语内容, 可以充分调动孩子的积极性, 和趣味性, 在故事中贯穿英语内容, 可以充分调动孩子的积极性, 使孩子的注意力集中起来, 使孩子的注意力集中起来,使他们在和谐的气氛中增进学习意 ,please.”与 识,提高学习兴趣。例如:一次我在教“Come in ,please.”与 提高学习兴趣。例如:一次我在教“Come out.”时 先为孩子们讲 ...