一、词汇(15 分) A.根据首字母填词(5 分)
  1. There is o one telephone in my home.
  2. Is she good at d pictures?
  3. Ma Lin and Mang Nam are good table tennis p.
  4. Mrs Smith is very W . She can’t find her purse.
  5. I don’t like my aunt. She is not f . B.根据括号内的中文填词(5 分)
  1. Skating is my (最爱) sport.
  2. Don’t (跟随)me.
  3. She is learning Chinese (医学) in her room. 4 . Lucy and Lily are Listening to their teacher (仔细).
  5. His school isn’t far from his home. But he has a (问题). C.根据所给单词的适当形式填空。(5 分)
  1. I like doing some (clean) in the morning.
  2. Mr Green is a good teacher. He is very (help).
  3. Mr Brown works in a (child) hospital in Chongqing.
  4. Please look at the two photos. Can you find any (different)?
  5. These (Canada) can speak some French. 二、单项选择(20 分) ( )
  1. The paper plane is the tree. It’s too . A. on, high B. in, tall C. on, tall D. in, high ( )
  2. They their homework in the evening. A. don’t do B. don’t C. do, not D. not do ( )
  3. Tom and Lily learn each other and help each other. A. of B. at C. from D. to ( )
  4. There are many in the fridge. A. bottle apple juice B. bottles of apple juice C. bottle of apples juice D. bottle of apple juice ( )
  5. is his English teacher. A. Some of the men B. One of the man C. One of the men D. One of man ( )
  6. These are and rooms. A. Lily, Lucy’s B. Lily’s, Lucy’s C. Lily’s, Lucy D. Lily, Lucy ( )
  7. I can see only one sock. Where’s my one ? A. others B. other C. the other D. the others ( )
  8. There is something wrong my bike. Can you help me? A. of B. with C. in D. for ( )
  9. Li Ping’s Uncle isn’t a worker a doctor. He’s a postman. A. and B. but C. or D. no ( )
  10. How old is Miss Lin? Do you know? ?? Sorry, I don’t know. But she is not old. She . A. look young B. looks fine
C. looks very young D. is not young ( )
  11. There is not in the purse. A. some money B. some money’s C. any money D. any moneys ( )
  12. It’s time to go to school. Let . A. he go B. him go C. he to go D. him to go ( )
  13. Are you and Li Lei in the same school? -- A. Yes, he is B. Yes, We are C. Yes, they are D. Yes, I am ( )
  14. Wang Hai goes to school every morning. A. in, car B. in, bus C. by a bus D. by bus ( )
  15. does Lily like England and does she like about England? A. How, how B. What, what C. What, how D. How,what ( )
  16. do the doctors do your machines? Oh, a lot of things. A. How, of B. What, on C. What, with D. How, for ( )
  17. Hi, Mary. Here’s a post card you, Who is it ? A. to, for B. for, from C. for, for D. to, to ( )
  18. That is old photo of Green family. It’s a family of three people. A. am, / B. the, / C. the, a D. an, the ( )
  19. There is no orang in the bottle. Would you like to drink? A. Something else B. else something C. else D. something ( )
  20. He doesn’t want red flowers. He want . A. purple ones B. purple one C. the purple D. purple 三、用所给的动词的适当形式填空
  1. Li Ping, (not be) late next time, please.
  2. What about (run) up the tree?
  3. Listen! Some one (sing) in the next room.
  4. Let’s (play) class after school.
  5. He (do) his homework in the evening. But he (not do) it at this time.
  6. He usually likes (dance), but he’d like (go)fishing today.
  7. (walk)is good for health.
  8. They must (work) hard at English. 四、句型转换。(10 分)
  1. Can you help him?(同义句转换) Can you ?
  2. They work six days a week. (同上) They work Monday Saturday.
  3. He goes to work in a car. (同上) He a to work.
  4. It takes 7 hours by plane?(划线部分提问) does it take by plane?
  5. He usually gets up at 5:30 in the morning.(现在进行时) He now.

  6. The meat is twelve yuan a kilo. (划线部分提问) is the meat a kilo?
  7. Throw it like this, please.(否定祈使句) like this, please.
  8. He isn’t good at math. He well in math. 五、完成句子(10 分)
  1.让我们谈谈这幅图片。Let’s the picture.
  2.现在轮到你扫了,吉姆。It’s now,Jim.
  3.我完成家庭作业需要 2 小时。 It two hors finish my homework.
  4.谁教我们法语?Who French?
  5.他们拼命干活挣钱。They work hard to .
  6.请明天将英汉字典归还给我。 Please the English Chinese to me tomorrow.
  7.你们为什么不看央视新闻? you watch CCTV news?
  8.别担心,学英语要花时间。 Don’t worry. English . 六、完型填空(10 分) I’m always very busy (忙的) every day. I usually 1 up early at 6:30 in the morning. But 2 . I’m still sleepy (睡着的) . I put on my clothes, I wash my hands 3 face…Do this! Do that. 4 I have my 5 . I go go school. I usually leave home at 7:
  00. At school we all study 6 . We study English. Chinese, maths and so on (等等). 7 noon (中午) I get home and have lunch. At 1:30 I go to school again. Sometimes we play 8 football in the afternoon. I go home at 4:
  30. In the evening I do 9 homework. I go to bed at 10:00 and I go to sleep (入睡) very 10 . ( )
  1. A. get B. gets C. getting D. getting ( )
  2. A. often B. usually C. sometimes D. always ( )
  3. A. and B. or C. but D. so ( )
  4. A. Before B. After C. When D. If ( )
  5. A. lunch B. supper C. breakfast D. meal ( )
  6. A. easy B. different C. difficult D. hard ( )
  7. A. on B. On C. at D. At ( )
  8. A. the B. × C. a D. an ( )
  9. A. many B. a lot of C. any D. a lot ( )
  10. A. next B. soon C. first D. last 七、阅读理解(20 分) (A) It’s Sunday. There are many people in the bus. And an old man is looking here and there. He wants to find an empty seat(座位). Then he finds one. He goes to it. A small bag is on the seat. And a young man is sitting beside it. “Is this seat empty?” asks the old man. “No, it’s for a woman. She goes to buy some bananas.” Says the young man.
“Well,” says the old man, “Let me sit here please. When she comes back, I will(将) leave here.” The bus starts(启动). “She doesn’t come, but her bag is here. Let me give her the bag.” Then the old man throws the bag out of the bus window. The young man jumps up and shouts, “Don’t throw! It’s my bag!” ( )
  1. The old man wants to find an empty seat . A. in the room B. in the bus C. beside the driver D. in a car ( )
  2. The old man finds an empty seat. He goes there and finds there is on it. A. a man B. woman C. a bag D. a coat ( )
  3. The young man says the seat is for . A. a man B. a woman C. a boy D. a girl ( )
  4. The bus starts. The old man . A. asks the woman to sit on the seat B. takes the bag to the woman C. throws the bag to the young man D. throws the bag out of the window ( )
  5. The bag is . The young man doesn’t want the old man to throw it away. A. the woman’s B. the old man’s C. the driver’s D. the young man’s (B) Four friends live in a small town. Their names are Cook, Miller, Smith, and Carter. They have different jobs. One is a policeman, one is a carpenter, one is a farmer, one is a doctor. One day Cook’s sonbroke his right leg, and Cook took him to the doctor. The doctor’s sister is Smith’s wife. The farmer isn’t married(结婚). He has a lot of good hens. Miller always buys eggs from the farmer. The policeman sees Smith every day for they are neighbours. ( )
  1. Who is farmer? A. Cook B. Smith C. Carter D. Miller ( )
  2. Cook’s son is taken to . A. Miller B. Smith C. Smith’s wife D. Carter ( )
  3. If you need, you can get to repair (修理)your desk. A. Cook B. Carter C. Miller D. Smith ( )
  4. Smith’s neighbour is . A. the doctor’s wife B. Smith C. Carter D. Cook ( )
  5. Who is a policeman? A. Cook B. Smith C. Miller D. cart (C) Wang Ping and Wang Bin are the twins. They are students. They go to school five days a week. They don’t have classes on Saturday and Sundays. Today is Sunday. They want to go to the shop. Wang Ping wants to buy(买) a pen and Wang Bin wants to buy a pencil?box. In the shop there are many
nice things and a lot of people . Some of them buy apples and bananas. And some of them buy food and clothes. The people in the shop are very friendly. Wang Ping and Wang Bin are very glad(高兴)to come back home with their things. ( )
  1. The twins go to school from Monday to Friday. ( )
  2. They go to the shop on Sunday. ( )
  3. Wang Bin wants to buy a pen. ( )
  4. The twins want to buy some food, too. ( )
  5. They are very glad today. (D) It is in autumn(秋天). A young man comes to a forest(森林). He’s walking beside the forest. On his right is a river. On his left is the forest. Suddenly(突 然)he sees two green eyes looking at him from the trees. A tiger(老虎)is getting ready(准备)to jump on him. What does he do? He must jump into the river. But in the river there is a big crocodile(鳄鱼). Its mouth(嘴)is very big. The young man closes his eyes. The tiger jumps over him. And the young man opens his eyes. The tiger jumps over him. And the young man opens his eyes. The tiger is now in the mouth of the crocodile. ( )
  1. When does the story take place(发生)? . A. In winter B. In spring C. In summer D. In autumn ( )
  2. Where is he walking? . A. Near the river B. Beside a forest C. By the river D. Be the lake ( )
  3. What does he see looking at him? . A. Two green eyes B. A tiger C. A crocodile D. A man ( )
  4. Does he close his eyes at first(起初)? . A. Yes, he does B. No, he does not C. Yes, he must D. No, he mustn’t ( )
  5. What does the man see at last(最后)?. A. The tiger is in the mouth of the crocodile B. The crocodile is in the mouth of the tiger C. A fish in the mouth of the crocodile D. A ship is in the mouth of the crocodile 八、短文填空(10 分) The children are P 1 games in the park. They are having a good t 2 . It’s four o’clock now. And it’s time to go h 3 . Miss Gao begins to C 4 the children’s name. “Tom!” “I’m h 5 ,” Tom answers. “Han Meimei!” “Yes,” answers Han Meimei. “Liu Ming!” There’s no a 6 . “Liu Ming” Miss Gao calls again. “W 7 Liu Ming ?” Miss Gao asks. The children don’t k 8 . Well, Liu Ming is behind a big tree! He’s eating a big apple. He doesn’t w 9 to let the other children know. Could Miss Gao f 10 him? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
答 案: 一、A. only drowing players worried friendly B. favoutite follow medicine carefully problem C. cleaning helpful children’s differences Canadians 二、1-5 DACBC 6-10 BCBCC 11-15 CBBDD 16-20 CBDAA 三、
  1.don’t be
  2. running
  3. is singing
  4. play
  5. cloes/isn’t doing
  6.dancing to to
  7. Walking
  8.work 四、
  1. give him a hand
  2. from, to
  3. takes car
  4. How long
  5. is getting up
  6. How much
  7. Don’t throw it
  8. doesn’t do 五、
  1. talk about
  2. your turn to clean
  3. takes me to
  4. teaches us
  5. make money
  6. give back to
  7. Why don’t
  8. learning takes time 六、1-5 ACABC 6-10 DDBBB 七、(A) BCBDD (B) CADDA (C) TTFFT (D) DBBAA 八、playing, time,home,call,here,answer,where’s,know,want,find
 

相关内容

七年级上英语测试题

   七年级上期英语测试题 A卷 一、选择填空。 (每小题 1 分,共 20 分) ( ) 1. Good morning, Cindy! --, Bob. A. Good morning B. Good afternoon C. Good evening ( ) 2. Nice to meet you! ! A. Hello B. Good morning C. Nice to meet you,too! ( )3. How ? I’m fine, thanks. A. you are B. ...

【强烈推荐】初一英语测试题

   珠江教育培训中心 辅导教师: 辅导教师:黄佳坤 1 初一英语测试题 I .根据句意和首字母提示补全单词:(5`) 1. 2. 3. 4. 5. Who is k at the door, Tom? Let’s go for a r _after school. His grandfather d Will you have a five years ago. cup of tea ? It is about 8. 000 k from London to Beijing. II.用括号内所给 ...

高一预习班英语测试试题

   高一预习班英语测试试题 单项选择(20 一. 单项选择(20 题,每题 2 分,共 40 分) 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项。 从 A、B、C、D 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项 1. The boss company I worked in two years ago has in solving such a A. whose; much experience B. who; many expedences C. whose; many experience D ...

初一上学期期中英语测试题5

   一 单项选择 (15 分) ( )1.The supermarket is Fifth Avenue . A. in ( B. at C. on ) 2. What does he want ? A. ( do B. to be C. be th ) 3. Lucy wants her grandma on October 10 . A. see B. seeing C. to see ( ) 4. Where Paul and Steve from ? A. do , comes B. d ...

青岛58中推荐直升面试_英语口语测试题(含答案)

   青岛五十八中 2005 年优秀学生推荐直升招生考试 面试英语口语测试题 (测试时间:5 分钟 I.日常会话(5 分) 日常会话( 日常会话 II.朗读下列短文,并回答问题(10 分) 朗读下列短文,并回答问题( 朗读下列短文 Very quietly I took my leave as quietly as I came here; quietly I wave goodbye to the rosy clouds in the western sky…. This poem [5p[UI ...

少儿英语测试

   红星培训 期中测试 一、听写。 一、 写出下列单词的中文意思。 pen bus eye face eraser car hand foot chalk ship hair ear 二、 根据中文写出单词。 苹果 香蕉 橘子 西瓜 三、 将下列单词与其中文意思连接起来。 arm carrot Thursday leg cabbage beef Wednesday mutton 牛肉 星期三 手臂 卷心菜 羊肉 胡萝卜 星期四 腿 四、 将下列句子写成英语。 我叫(自己的名字 英文写法) 我喜 ...

小学英语测试

   英语测试一 1. Let's play table tennis (on, in at) Tuesday morning. 2. The news (be)very interesting!Tell me more. 3. Look at the photos.The girl beside (I) is Nancy. 4.Can you find New York (at ,of ,on,in)this map of America? 5.How many (marker) do you ...

初一英语测试

   “步步高”寒假预科班初二英语结业考试 步步高”寒假预科班初二 (满分 120 分。考试时间 120 分钟) 姓名: 成绩: 姓名: 成绩: 成绩 I.单项选择。(每小题 1 分,计 15 分) ( )1. This is alarm clock. A. a B. an C. the D. / ( )2. We don’t like. A. broccoli B. broccolis C. a broccoli D. broccolies ( )3. . Is this your pen? A ...

英语测试卷1

   本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 本资料来源于《 七彩教育网》 七年级英语下册期中检测试卷 七年级英语 听力测试( 第一部分 听力测试(共 4 大题 1. A. straight 2. 3. 4. 5. A. short A. He's A. team A. teacher B. thin B. tall B. brother B. tea B. runner C. hair C. she C. father C. baseball C. singer 满 ...

小学英语测试题

   1. 听对话,根据对话内容回答问题。 听对话,根据对话内容回答问题。 I left a suitcase on the train to London the other day. What is your suitcase like? It’s a small blue case and it’s got a zip. It has my name and address on it. Is this case yours? No, that’s not mine. What about ...

热门内容

2005大学英语竞赛初赛试题A级答案

   Part I Listening Comprehension (25 minutes, 30 points) Section A Dialogues (10 points) 1.A 2. D 3. C 4. B 5. C 6. D 7. C 8. A 9. B 10. C Section B News Items (10 points) 11. C 12. B 13. A 14. B 15. C 16. A 17. C 18. A 19. B 20. B Section C Passages ...

2010泰州市初三英语模拟试题六

   2010 泰州市初三英语模拟试题六 选择题, 第 I 卷(选择题,共 90 分) 一,听力(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 听力 二,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A,B,C,D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项. 21. unusual music he is playing ! All of us are losing ourselves in it . A. How B. What an C. How a D. What ...

2009上学期小学五年级英语教学工作总结学习必备

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生 ...

新目标八年级上册 英语语法知识点精讲+练习

   Practice makes perfect! 英语语法知识点精讲 精讲+练习 新目标八年级上册 英语语法知识点精讲 练习 (一)一般将来时 一般将来时表示将来某个时间要发生的动作或者存在的状态。通常与表示将来的时间状语连用,如 tomorrow, the day after tomorrow, next year, next month, next week, in 100 years 等。 be going to do (动词原形)结构:表示打算、准备做的事情或者肯定要发生的事情。如:I ...

新概念英语第二册辅助学习资料(开头测试题答案)

   ●第A部分 第三人称的应用(用he改写句子) 1. I am busy. → He is busy.【一般现在时】 2. I am learning English. → He is learning English.【现在进行时】 3. I have a new book. → He has a new book.【一般现在时】 4. I live in the country. → He lives in the country.【一般现在时】 5. I shall see you to ...