阅读理解
(A) In the world ,soccer of football is the most popular sport. This is because many countries have wonderful teams for the World Cup. The World Cup is held every four years. To remember 2002 FIFA World Cup ,children from different countries and more than 60 children from Japanese schools came together and spent three weekends drawing a big picture called "Dream(梦幻) World Cups "in Japan .The children drew animals, flowers and people playing soccer under a bule bright sky. They wished each football team good luck by drawing the flags(旗帜)of all the countries that will take part in the World Cup in Japan and South Korea.The picture was put up in a park near a playground in Yokohama .Some football teams will have games there. Are you a football fan(迷)?The World Cup makeds more and more people interested in football Teenagers(青 少年)like playing and watching football .Many of them love some football stars so much that they get the pictures of their favourite players on the walls of their rooms. That is the way to show their love for the World Cup as children in Japan.
  1.If a country wants to take part in the World Cup ,she must have. A.Many football fans B.a very good team C.many football player D.a big playground
  2.The next World Cup will be held in. A.2006 B.2007 C.2005 D.2004
  3.From the passage ,in the picture children drew many things except. A. people playing football B. pictures of some football stars C. a sunny sky D. flowers
  4.In "Dream World Cup",the children drew the flags of some countries. A. to show their love for their owe country B. to tell the people their stories C. to show their good wishes for the football teams D. to show their new ideas about football
  5.Many teenagers owe the pictures of some football stars because. A. they are interested in football B. they are football fans C. they think their favourite players are great D. all of A,B and C (B) In 1826, a Frenchman named Niepce needed pictures for his business .But he was not a good artis .So he invented a very simple camera (照相机).He put it in a window of his house and took a picture of hia garden .That was the first photo. The next important date in the history of photography (摄影术) was in 18
  37.That yeat ,Daguere,another Frenchman ,took a picture of his reading room .He used a new kind of camera in a differentway.In his picture you couild see exerything very clearly ,even the smallest thing.This kind of photo was called a Daguerreotype. Soon, other people began to use Daguerre's way .Travellers brought back wondeful photos from all around the world .people took picture of famous buildings,cities and mountains. In about 1840, photography was developed .Then photographers could take picture of people and moving things .That was not simple .The photographers had to carry a lot of film and other machines.But this did not stop them ,for example,some in the United Ststes worked so hard. Mathew Brady was a famous American photographers.He took many picture of gread people .The picture were unusual beause they were very lifelike(栩栩如生的)
1
Photographers also became one kind of art by the end of the 19th century .Some photod were nor just cooies of the real world .They showed and feelings,like other kinds of art.
  6.The first photo taken by Niepce was a picturte of A.his business B. his house C. his garden D. his window
  7.The Daguerrotype was. A. a Frenchman B. a kind of picture C. a kind of camera D. a photographer
  8.If a photographer wanted to take pictures of moving things in the year of 1840j, he had to. A. watch lots of films B. buy an expensive camera C. stop in most cities D. take many films and something else with him.
  9. Mathew Brady. A.was very lifelike B. was famous for his unusual pictures C. was quite strong D. took many pictures of moving people
  10.This passage tells us. A. how photography was developed B. how to show your ideas and feelings in pictures C. how to take pictures in the world D. how to use different cameras (C) Americans with small families own a small car or a large one. If both parents are working, they usually have two cars. When the family is large, one of the cars is sold and they will buy a van(住房汽车) A small car can hold(容纳)four persons and a large car can hold six persons but it is very crowded(拥 挤). A van hold seven persons easily, so a family three children could ask their grandparents to go on a holiday travel They could all travel together. Mr.Hagen and his wife had a third child last year. This made them sell a second car and bus a van. Their children sixth and seventh seat are used to put other things, for a family of five must carry many suitcases(衣 箱)when they travel. When they arrive at their grandparents' home , the suitcases are brought into the two seats can then carry the grandparents. Americans call vans motor homes. A motor home is always used for holidays. When a family are traveling to the mountains or to the seaside, they can live in their motor home for a few days or to the seaside, they can live in their motor home for a few days or weeks. All the members of a big family can enjoy a happier life when they are traveling together. That is why motor homes have become very popular. In America there are many parks for motor homes.
  11. From the passage, a van is also called . A. a motor car B. a motor home C. a motorbike D. a big truck
  12. Before Mr. Hagen and his wife bought a van, they. A. sold their old house B. moved to their grandparents' house C.built a new place for a van D. sold their second car
  13. A motor home is usually owned by a family with. A. a baby B. much money C. more than two children D. interest in vans
  14. Americans usually use motor homer. A. to travel with all the family members of holiday B. to do some shopping with all the family members C. to visit their grandparents at weekends D. to drive their children to school every day
  15. Motor homes have become popular because. A. they can take people to another city when people are free
2
B. they can let families have a happier life when they go out for their holidays C. some people think motor homes are cheap D. big families can put more things in motor homes
参考答案 参考答案
  1.B
  2.A
  3.B
  4.C
  5.D
  6. C
  7.B
  8.D
  9.B
  10. A
  11.B
  12.D
  13. C
  14.A
  15. B
3
 

相关内容

英语阅读理解

   Son’s Help Mr. Lang worked in a factory. As a driver, he was busy but he was paid much. His wife was an able woman and did all the housework. When he came back, she took good care of him and he never did anything at home. So he had enough time when ...

英语阅读理解技巧

   详细是:阅读的三大层次; 做题九个技巧; 文章的四大总结; 一般来说,阅读一篇文章可以分为三个层次。 第一,从文章的整体结构上来把握文章的大意。这个阶段,需要做 到的事把文章所想要阐述的事物弄清楚, 比如这篇文章说明的什么样的 社会问题, 或者介绍了什么样的风土人情, 或者描述了个什么样的事件。 当然,很多情况下不可能马上就把文章所希望阐述的问题具体搞清楚, 但是起码要找到关键的名词, 也就是说起码要弄清楚文章的目的事物或 目的事件。这样子看文章才能有的放矢。要做到这点其实只需要找到一 两个 ...

英语阅读理解技巧

   公共英语阅读技巧 阅读理解文章基本上是说明文,议论文。而这类体裁的文章少不了用例子,事实来说明观点。因此我们往往会碰到要求猜测文章举例的目的??这些例子要说明什么观点??的题目。如:   The example of … is given to show/illustrate that.   What can be inferred from the author's example of ?   The experiment/study sugge ...

大学英语四级阅读理解

       本文由书海1015贡献     doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机 查看。     Week One Passage One A recent study, published in last week’s Journa l of the American Medical Association, offers a picture of how risky it is  to get a lift from a teenage driver ...

中考英语阅读理解方法

   老师,阅读的能力怎样提高啊?北京 10 年的形式有变化吗?写作怎样更新颖而不跑题呢? 答:阅读理解能力的提高,主要依靠平时的训练,但同时还要掌握一定的解题技巧, 下面为你提供一些解题技巧,供参考: 考试中阅读理解主要题型 英语“阅读理解”题主要是考查考生综合运用所学语言知识的能力,包括阅读能力、理 解能力、归纳概括能力、逻辑推理能力以及对材料的评估能力等。试题中所选的阅读文章题 材多样化,涉及政治经济、社会文化、风俗习惯、历史地理、科学技术等各个方面。体裁多 样化,包括记叙文、说明文、议论文 ...

英语阅读理解怎么提高

   英语阅读理解怎么提高? 足够数量的词汇和娴熟的语法知识是提高阅读理解能力和增强阅读速度的基础, 阅读理解的技巧和方法有助于提高答案正确率及答题速度. 这段时间要合理安排 时间,掌握大量词汇,熟悉一些语法知识,培养语感. 一,充足的词汇量 充足的词汇量不仅是应试阅读理解部分的基础,而且是整个考试成功的关 键, 因此考生在备考之初必须花大力气积极扩展词汇量. 在考研大纲规定的 5 500 个词汇和词组中,考生至少应该掌握其中的 90%以上,而且应该选择其中一部分 词汇和词组做重点记忆.不仅如此, ...

大学英语三级考试阅读理解

   大学英语三级考试阅读理解 大学英语三级考试大纲指出:阅读理解部分考试时间为 35 分钟,共 20 题.要求考生阅读若干篇短 文,总词汇量 800 词左右. 一、分析文章的结构规律 一般来说,我们阅读文章的目的是为了获取信息。文章体裁不同,其结构特点就会各异。因此, 我们获取信息的最有效方法之一就是去学习和了解文章的结构, 以便更加准确、 快速地定位我们 要找的信息。 大学英语四级考试中的阅读理解文章的体裁主要有三类:叙述文、说明文和议论文。 1、叙述文 叙述文一般以讲述个人生活经历为主, 对 ...

高考英语阅读理解解题技巧汇总

   Onions 资料库:2011 年高考英语总复习??高考英语阅读理解解题技巧探究 高考英语阅读理解解题技巧汇总 高考英语阅读理解解题技巧汇总 提 要:高考英语试题中阅读理解占 40 分,是试卷中所占比例最大的一部分。阅读理解能力的高低, 是能否取得高考英语成绩好坏的关键所在。阅读理解的重要性已被广大英语教师和考生所共同认识。本文 要主要讨论两个方面的问题:(1)了解高考阅读理解题型和命题方法;(2)熟悉高考英语阅读理解解题方法和 技巧。 关键词:高考英语;阅读理解;解题技巧 关键词 众所周知 ...

中考英语题型解题技巧??阅读理解

   上教考资源网 助您教考无忧 中考英语题型解题技巧??阅读理解 中考英语题型解题技巧??阅读理解 ?? 阅读能力是学习英语必须掌握的最重要的技能之一。 而阅读理解题正是全面评估学生英语 水平的重要测试题型,它所考查的内容广泛灵活,既包含词汇、句法结构、日常交际用语,也 包括对某些语言点的理解以及对欧美文化的了解等等。 从各地中考英语试题来看, 该题型必不 可少,且难度较大。因此,我们不仅要进行大量的阅读训练,还应掌握一些科学而又行之有效 的解题方法。 阅读理解题的出题形式一般有以下几种: 1. ...

大学英语六级阅读理解模拟试题

   01 There was on shop in the town of Mufulira, which was notorious for its color bar. It was a drugstore. While Europeans were served at the counter, a long line of Africans queued at the window and often not only were kept waiting but, when their t ...

热门内容

2011年电大英语答案

   请问谁有电大的开放英语(1)形成性考核册答案 悬赏分:0 | 解决时间:2010-12-6 13:24 | 提问者:牛牛牛牛宝 | 检举 最佳答案 1、请写出下列名词的复数形式。 Parent photo bus life half child woman tooth Parents photos buses lives haves children women teeth 2、频度副词 often,always,sometimes 等在句中的位置是有规律的,请写出这些规律,并各举 一个例句 ...

2010年考研英语84分的经验

   84 分英语的经验 说到英语,我现在终于相信一句话??付出就一定会有回报!我今年英语 84 分,这是我做 梦都没有想到的,以下时我复习英语的若干经验,希望能对大家有帮助。 先说说我的英语基础吧, 我进大学以后每个学期考试最怕的就是英语, 所幸没有被关过 但是基本上就是 65 到 70 分的水平, 我一直不明白有些家伙的高分是怎么考出来的, 因为我 觉得那简直是不可能的任务。我没有提前考四级,因为没有这个资格,就在大二下学期(要 求过四级的时间)考的,之后六级考了两次,是在大三的六月份那次过的 ...

成考英语必备高频词组

   成考英语必备高频词组 agree vi. 同意;持相同意见 agree with 同意某人的话,意见 agree to 建议 agree on 在某一 点上取得一致意见 agree up sth 在某一点上取得一致意见 agree to do sth 同意干某事 break vt.打破;损坏;破坏 break down 机器坏了 break in 闯入,插话 break off 忽然停止讲话 break out (战争等)爆发 break through 打破包围 break up 驱散 b ...

小学英语单词分类

   小学英语单词分类表 一、 学习用品 pen pencil pencil-case post card sharpener ruler newspaper story-book book bag co eras m mic book er crayon schoolbag notebook agazine 二、 人体 foot ear head arm face finger hair leg nose tail mouth eye 三、 动物 cat nt bear dog ant lion ...

2010年中考英语试题分类汇编一单选动词的时态

   2010 年中考英语试题分类汇编一单选动词的时态 来源:中考网整合 2010-09-07 13:54:50 [标签:试题 中考试题 英语]中考热点资讯 免费订阅 2010 年中考英语试题考点十、动词的 时态 (2010 .河北省卷,38. 1) This term over. The summer vacation is coming in two weeks. A. is B. was C. has been D. will be 【答案】D (2010 .河北省卷,39. 1) I a ...