2000 年 1 月

  1. A) To cancel his trip. B) To go to bed early. C) To catch a later flight. D) To ask for a wake-up call.
  2. A) They have different opinions as to what to do next. B) They have to pay for the house by installments. C) They will fix a telephone in the bathroom. D) The man's attitude is more sensible than the woman's.
  3. A) She will save the stamps for the man's sister. B) She will no longer get letters from Canada. C) She can't give the stamps to the man's sister. D) She has given the stamps to the man's roommates.
  4. A) Visiting the Brownings. B) Writing a postcard. C) Looking for a postcard. D) Filling in a form.
  5. A) The man should work with somebody else. B) The man should meet his partner's needs. C) They should come to a compromise. D) They should find a better lab for the project.
  6. A) She can't finish her assignment, either. B) She can't afford a computer right now. C) The man can use her computer. D) The man should buy a computer right away.
  7. A) The visiting economist has given several lectures. B) The guest lecturer's opinion is different from Dr. Johnson's. C) Dr. Johnson and the guest speaker were schoolmates. D) Dr. Johnson invited the economist to visit their college.
  8. A) She's never watched a better game. B) Football is her favorite pastime. C) The game has been canceled. D) Their team played very badly.
  9. A) The man should stick to what he's doing. B) The man should take up a new hobby. C) The man should stop playing tennis. D) The man should find the cause for his failure.
  10. A) An invented story. B) A real life experience. C) An imaginary situation .D) A terrible nightmare. Passage one
  11. A) The name of a German town. B) A resident of Frankfurt. C) A kind of German sausage. D) A kind of German bread.

  12. A) He sold fast food. B) He raised dogs. C) He was a cook. D) He was a Cartoonist.
  13. A) Because the Americans found they were from Germany. B) Because people thought they contained dog meat. C) Because people had to get used to their taste. D) Because it was too hot to eat right away. Passage Two
  14. A) They give out faint cries. B) They made noises to drive away insects. C) They extend their water pipes. D) They become elastic like rubber bands.
  15. A) Quiet plants. B) Well-watered plants. C) Healthy plants. D) Thirsty plants.
  16. A) They could drive the insects away. B) They could keep the plants well-watered. C) They could make the plants grow faster. D) They could build devices to trap insects. Passage Three
  17. A) To look for a different lifestyle. B) To enjoy themselves. C) For adventure. D) For education.
  18. A) There are 200 vehicles for every kilometer of roadway. B) It has a dense population. C) There are many museums and palaces. D) It has many towering buildings.
  19. A) It is a city of contrasts. B) It possesses many historical sites. C) It is an important industrial center. D) It has many big and beautiful parks.
  20. A) It helps develop our personalities. B) It enables us to acquire first-hand knowledge. C) It makes our life more interesting. D) It brings about changes in our lifestyle.
  1. D
  2. A
  3. C
  4. B
  5. C
  6. B
  7. B
  11. C
  12. A
  13. B
  14. A
  15. D
  16. D
  17. D

  8. D
  18. C

  9. A
  19. A

  10. C
  20. B
2000 年 6 月

  1. A) Buy some traveller's checks. B) Borrow some money from a friend. C) Check the brakes and tires. D) Spend some time travelling.

  2. A) He is very forgiving and tolerant. B) He probably has a poor memory. C) He is well liked by his customers. D) He has been introduced to the staff.
  3. A) He thinks the book should include more information. B) He doesn't think it necessary to provide the answers. C) The answers will be added in a later edition. D) The book does include the answers.
  4. A) Announce appeals for public service. B) Hold a charity concert to raise money. C) Ask the school radio station for help. D) Pool money to fund the radio station.
  5. A) She talked with the consultant about the new program until two. B) She wouldn't talk to the consultant before two. C) She would talk to the consultant during lunch. D) She couldn't contact the consultant's secretary.
  6. A) They are equally competent for the job. B) They both graduated from art schools. C) They majored in different areas of art. D) They are both willing to draw the posters.
  7. A) At a book store. B) At an art museum. C) At a newspaper office. D) At a gymnasium.
  8. A) The woman received a phone call from Mark yesterday. B) The man injured Mark in a traffic accident yesterday. C) The man met a friend by chance. D) The woman contracted Mark on business.
  9. A) The man should stay up and watch the program. B) The man should read something exciting instead. C) The man should go to bed at eleven. D) The man should give up watching the movie.
  10. A) Students with a library card can check any book out. B) Reference books are not allowed to be checked out. C) Only students with a library card can check out reference books. D) The number of books a student can check out is unlimited. Passage one
  11. A) To find out whether they take music lessons in their space time. B) To find out whether they can name four different musical instruments. C) To find out whether they enjoy playing musical instruments in school. D) To find out whether they differ in their preference for musical instruments.
  12. A) They find them too hard to play. B) They think it silly to play them. C) They find it not challenging enough to play them. D) They consider it important to be different from girls.

  13. A) Children who have private music tutors. B) Children who are 8 or older. C) Children who are between 5 and
  7. D) Children who are well-educated. Passage Two
  14. A) Because there weren't any professional teams in the U.S. then. B) Because Pele hadn't retired from the Brazilian National Team yet. C) Because this fast-moving sport wasn't familiar to many Americans. D) Because good professional players received low salaries.
  15. A) When it has a large number of fans. B) When it plays at home. C) When it has many international stars playing for it. D) When the fans cheer enthusiastically for it.
  16. A) It wasn't among the top four teams. B) It didn't play as well as expected. C) It won the World Cup. D) It placed fourth. Passage Three
  17. A) Students from America. B) Students from England. C) Students from Australia. D) Students from Japan.
  18. A) Those who know how to program computers. B) Those who get special aid from their teachers. C) Those who are very hardworking. D) Those who have well-educated parents.
  19. A) Japanese students study much harder than Columbian students. B) Columbian students score higher than Japanese students in maths. C) Columbian students are more optimistic about their maths skills. D) Japanese students have better conditions for study.
  20. A) Physics. B) Mathematics. C) Environmental science. D) Life science.
  1. D
  2. B
  3. D
  4. C
  5. B
  6. A
  7. C
  8. C
  11. D
  12. A
  13. B
  14. C
  15. B
  16. A
  17. A
  18. D

  9. D
  19. C

  10. B
  20. A
2001 2001 年 1 月

  1. A) The woman never travels by plane. B) Both speakers feel nervous when flying. C) The man thinks travelling by air is quite safe. D) The speakers feel sad about the serious loss of life.
  2. A) In an office. B) In a restaurant. C) At a railway station. D) At the information desk.

  3. A) Fix the shelf. B) Paint the shelf. C) Write the letter. D) Look for the pen.
  4. A) It is run by Mrs. Winter's husband. B) It hires Mrs. Winter as an adviser. C) It gives a 30% discount to all customers. D) It encourages husbands to shop on their own.
  5. A) Too tight a hat. B) Lack of sleep. C) Long working hours. D) Long exposure to the sun.
  6. A) He doesn't like the way Americans speak. B) He speaks English as if he were a native speaker. C) His English is still poor after ten years in America. D) He doesn't mind speaking English with an accent.
  7. A) An electrician. B) A carpenter. C) An auto mechanic. D) A telephone repairman.
  8. A) They both enjoyed watching the game. B) They both felt good about the results of the game. C) People were surprised at their winning the game. D) The man thought the results were beyond their expectations.
  9. A) Salesman and customer. B) Manager and employee. C) Professor and student. D) Guide and tourist.
  10. A) Tom will keep the surprise party a secret. B) Tom didn't make any promise to Lucy. C) Tom has arranged a surprise party for Lucy. D) Tom and Lucy have no secrets from each other.
  1. C
  2. B
  3. A
  4. D
  5. D
  6. D
  7. A

  8. B

  9. C

  10. A
2001 2001 年 6 月

  1. A) He will tell Mary how to operate the dishwasher. B) He will wash the dishes himself instead. C) He will help Bill to translate the manual. D) He himself will operate the dishwasher.
  2. A) Lose weight. B) Quit smoking. C) Weigh himself frequently. D) Have a talk with the doctor.
  3. A) The woman should have complained to her neighbor. B) The woman should stay out until the neighbors are quiet. C) The woman should have stayed at the library. D) The lab will be a better place for reading.

  4. A) Check the figures later today. B) Bring a calculator tomorrow. C) Bring a calculator tomorrow. D) Calculate the number right now.
  5. A) She doesn't remember much about the city. B) She's never been to the city. C) She would find someone else to help. D) She would talk to the man later.
  6. A) She thinks the man should have helped earlier. B) She doesn't need the man's help. C) She doesn't know the boxes are heavy. D) She wants the man to help with the boxes.
  7. A) She let the man use her books for the weekend. B) She brought the books the man asked for. C) She borrowed the books from the man. D) She offered to help the man.
  8. A) She'd like to have the windows open. B) She likes to have the air conditioner on. C) The air is heavily polluted. D) The windows are already open.
  9. A) He's going to visit a photo studio. B) He's just had his picture taken. C) He's on the way to the theater. D) He's just returned from a job interview.
  10. A) At a gas station. B) In a park. C) In an emergency room. D) At a garage. Passage one
  11. A) One sixth of them are seriously polluted. B) One third of them are seriously polluted. C) Half of them are seriously polluted. D) Most of them are seriously polluted.
  12. A) There was no garbage left to clean up. B) There was more garbage than before and they had to work harder. C) The river had become so clean that a lot of water-birds came back. D) The river was much cleaner and they had to search for garbage.
  13. A) Most of them would be indifferent and keep on throwing garbage into the river. B) They would join the students in changing the situation. C) They would become more aware of the pollution problem. D) They would think twice before they went swimming or fishing in the river. Passage Two
  14. A) Why people hold back their tears. B) Why people cry. C) How to restrain one's tears. D) How tears are produced.

  15. A) What chemicals tears are composed of. B) Whether crying really helps us feel better. C) Why some people tend to cry more often than others. D) How tears help people cope with emotional problems.
  16. A) Only one out of four girls cries less often than boys. B) Of four boys, only one cries very often. C) Girls cry four times as often as boys. D) Only one out of four babies doesn't cry often.
  17. A) Only humans respond to emotions by shedding tears. B) Only humans shed tears to get rid of irritating stuff in their eyes. C) Only human tears can resist the invading bacteria. D) Only human tears can discharge certain chemicals. Passage Three
  18. A) They make decisions by tossing coins. B) They are not physically separated. C) They think exactly the same way. D) They share most of their vital organs.
  19. A) Few of them can live long. B) Few of them get along well with each other. C) Most of them live a normal life. D) Most of them differ in their likes and dislikes.
  20. A) They go to a regular school. B) They attend a special school. C) They are taught by their parents. D) They have a private tutor. Answer
  1. B
  2. A
  3. C
  4. B
  5. A
  6. B
  7. C
  8. A
  11. B
  12. D
  13. C
  14. B
  15. D
  16. C
  17. A
  18. B

  9. D
  19. A

  10. D
  20. A
2002 2002 年 1 月

  1. A) All the passengers were killed. B) The plane crashed in the night. C) No more survivors have been found. D) It's too late to search for survivors.
  2. A) Its results were just as expected. B) It wasn't very well designed. C) It fully reflected the students' ability. D) Its results fell short of her expectations.
  3. A) He believes dancing is enjoyable. B) He definitely does not like dancing. C) He admires those who dance. D) He won't dance until he had done his work.
  4. A) His computer doesn't work well. B) He isn't getting along with his staff. C) He didn't register for a proper course. D) He can't apply the theory to his program.

  5. A) Reading on the campus lawn. B) Depositing money in the bank. C) Applying for financial aid. D) Reviewing a student's application.
  6. A) A new shuttle bus. B) A scheduled space flight. C) An airplane flight. D) The first space flight.
  7. A) The deadline is drawing near. B) She can't meet the deadline. C) She turned in the proposals today. D) They are tow days ahead of time.
  8. A) By going on a diet. B) By having fewer meals. C) By doing physical exercise. D) By eating fruit and vegetables.
  9. A) He enjoyed it as a whole. B) He didn't think much of it. C) He didn't like it at all. D) He liked some parts of it.
  10. A) It looks quite new. B) it looks old, but it runs well. C) It needs to be repaired. D) Its en
 

相关内容

英语六级听力

   英语六级听力小对话神蒙原则 一."阴胜阳衰"原则: (即答案中出现以下情况可能是对的) 1.男生学习不好,不爱学习;女生爱学习,学的也好. 2.男生等女生. 3.男生在遇到困难的时候往往比较消极,而女生往往比较乐观,不怕困难,还开导男生. 4.男生总是很猴急,不够沉稳,心里素质不行;女生很稳重,成熟,细心. 5.男生对女生基本上是"唯命是从"原则. 6.男生总是不太爱学习,女生则认为一定要好好学习,尤其是开始之前更应该话功夫;而且 女生很关心男生的学习 ...

英语六级听力

   1“莫非”法则:凡事要向不好的方面去思维 If anything can go wrong, it will. ①出去玩儿一定会下雨。 ②汽车、火车、飞机、轮船基本都是晚点。 ③男生VS女生,女生样样比男生好 2人物意图题 题型特征: 第一个人经常提出一个请求、建议或意见等等,第二个人说的话一般以but为标志的句子来说出自己的意见。常见的提问方式:What do you learn from the conversation? 解决思路:关键要听懂第二个人but后面的话,but后面就 ...

英语六级听力

   2000 年 1 月 1. A) To cancel his trip. B) To go to bed early. C) To catch a later flight. D) To ask for a wake-up call. 2. A) They have different opinions as to what to do next. B) They have to pay for the house by installments. C) They will fix a te ...

英语六级听力冲刺

   距离6月21日四级考试时日不多,考生朋友需要继续加油努力。将近10天的功夫,依然有可能对考试产生积极的影响。   对于占据35%的听力部分,以下最直接,最具体的考试技巧,一定会让你多份考试的信心。   Short Conversations   题目序号:11-18   及格数量:5-6道 推荐准确数量:6-7题   重点场景:Airport(flight) restaurant hotel   重点主题:Campus life job-hutting   核心技巧:1、后句比前句重要,回答比 ...

英语六级听力文本

   Passage One In January 1989,the Community of European Railways presented their proposal for a high speed pan-European train network, extending from Sweden to Sicily and from Portugal to Poland by the year 2020. If their proposal becomes a reality,i ...

英语六级听力提高

   为迎接2010年6月19日的六级考试,可可网为大家整理了往年听力考试中出现频率最高的120个重要习语,只要大家坚持用心去练,肯定会对你们听力提高会有帮助的,而且在考试的时候你会发现这样的效果特别好,当然这种感觉是建立在你大量练习和能力提高的基础上的。 above all - most importantly   account for - explain   as a matter of fact - in fact ,to speak the truth   as a rule - ge ...

英语六级听力复习方法

   英语六级听力复习方法 大学英语六级考试中的听力理解部分历来是中国学生的薄弱环节,而听力的好坏对于能否 在考试中取得高分又是至关重要的. 因此, 本文就与六级听力测试有关的一些注意事项进行 进一步的阐述,希望能够对考生英语听力测试成绩的提高有所助益. 1,六级听力的大纲要求 教学大纲要求学生能听懂英语讲课,并能听懂题材熟悉,句子结构比较简单,基本上没 有生词,语速为每分钟 150-170 词的简短会话,谈话,报道或讲座,掌握其中心大意,抓住 要点和有关细节,领会讲话者的观点和态度.大纲所规定的 ...

英语六级听力心得技巧

   英语六级听力心得技巧 训练听力的方法 1 抓对时间,训练时间最好放在每天下午四点左右,因为考试时间是在这个 时间段, 2 精听: 三到五分钟的片断,反复反复反复反复地听,直到全弄懂为止. 泛听: 主要是听长篇,练语感。 3 看听: 看着听 盲听: 闭着眼听 一 听力五大能力 1 语速. 六级语速在每分钟 150 到 180 个单词之间.四级在 130 到 150.06 年 12 月份 的六级听力速度在 152 个每分钟.今年的速度肯定会有所提高。 2 语音 注意英美音的差别.注意连读等情况. ...

英语六级听力高频词汇1

   BREAK 语言教室六级系列 语言教室六级系列 *(内部资料-六级听力)* (内部资料 六级听力) 六级高频词汇,词组(1) 级高频词汇,词组( ) 学生与学生关系 Classmate, Building, Floor, Multi-media classroom, Having class, Have a break/rest, After school, Refectory/dining hall, Stand in line/queue, cafeteria(餐厅),do laundr ...

新东方英语六级听力课堂笔记

   新东方英语六级听力课堂笔记 听力部分题型分为: A、短对话+长对话(8+7) B、PASSAGE 短文(四级怎么听六级就怎么听) C、复合式听写(四级和六级没有区别) 语言文化背景 考试的一切都建立在美国的文化体系上,特别是英语中的俚语和习语特别难。 大原则: 悲惨性原则(做事的结果不好) 二大原则:一、悲惨性原则(做事的结果不好) 阴盛阳衰原则(男生糗,女生光明高大的形象。 二、阴盛阳衰原则(男生糗,女生光明高大的形象。、 ) 三、听到什么不选什么 往往出现在第二个人的对话中,而第一个人的 ...

热门内容

一壶烧不开的水:如何快速提高英语口语水平(含附录)之二之一

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

英语 完型秘籍 作文常用句型

   英语完型填空常用短语 …(money) worth of sth. ……价值……(接数词) …has a population of… ……人口数量 是…… …times as big as ……是……几倍大 …times the size of ……是……几倍大 a (great/large/small) number of 许多(接可数名词复数;谓语动词用复数) A (together) with B… A与B一样,……(谓语动词与A一致) A as well as B… A跟B一样,…… ...

2010-2011九年级英语上册教学计划

   2010?2011 学年九年级英语上学期教育教学 学年九年级英语上 九年级英语上学期教育教学 工作计划 工作计划 安康乡中心小学 刀惠美 新的学期,新的开始,学校会呈现出一派生机勃勃的新面貌。本 学期我任教九年级(48)班、 (49)班、 (50)英语教学,绝大部分学 生基础比较差,一个星期每个班有五节课,为了搞好本期工作,特制 定教学工作计划如下: 一、指导思想 1、要面向全体学生,关注每个学生的情感,激发他们学习英语 的兴趣,帮助他们建立学习的成就感和自信心,使他们在学习过程中 发展综合 ...

新编大学英语二课后答案

   新编大学英语2答案(超全) (2010-01-04 16:17:43) 转载 标签: 教育 Key to Exercises of Unit 1 l Part Two Reading centered activities Pre-reading Reading Comprehension 1. Understanding the structure of the passage Para.1-4 c para.5-7 a para.8-11 b para.12-13 d 2. 1) They ...

情景交融培养兴趣_小学英语教学方法探讨

   2005年第23期 ○ 小教方阵 情景交融 培养兴趣 ?小学英语教学方法探讨 ?? 周宏盛 (泰兴市珊瑚镇徐庄小学, 江苏 泰兴 常言说得好, 兴趣是最好的老师。 学生的学习兴 趣是学生学习的一个重要因素, 因为小学生的学习 在很大程度上是由兴趣决定的。 因而, 小学英语课堂 教学必须最大限度地激起学生的学习兴趣。而要使 小学生在一节课的时间里始终保持高昂的学习状 态, 教师就要根据不同的教学内容创设各种情景, 不 断地引导学生思维在各种乐趣中转移, 教师可以通 过各种生动活泼的交际性游戏使 ...