广州亚运会赛会志愿者英语能力测试题库
笔试部分(附答案) 笔试部分(附答案) I. Vocabulary and structure Directions: For each incomplete sentence there are four choices marked A, B, C, and D. Choose the one answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.
  1. I used along this road to school when I was a child. A. to walk B. walking C. walked D. to walking
  2. They are to arrive in time. A. likely B. maybe C. possibly D. probably 3 . John needs some A. plan C . advice on how to write a resume. B. pay D. applicant. ?

  4. John explained his job experience and education background A. go ahead B. be himself C. in detail D. in a moment
  5. This is a . I have to take it for three years. A. three years course B. three-year course C. three-years course D. three ?year-course
  6. Nowadays many young people intend to A. farther B. father C. further D. future
their studies abroad.

  7. You can get your bachelor's degree after you A. end B. finish C. graduate D. are away
  8. It's getting so dark in the room. I guess it is A. at large B. at least C. at last D. at most
from the university.
six o'clock.

  9. The people living to your house is your neighbor. A. next B. near
C. beside
D. after here.

  10. The price of this medicine grows very A. hard B. high C. immediately D. rapidly
  11. He picked up the letter and tore it A. up B. down C. in D. out .

  12. If I you, I would go to the park with your family. A. was B. should be C. am D. were
  13. It hard when we left to the park. A. has rained B. has been raining C. rained D. was raining
  14. The students A. spent C. took two hours doing their task. B. cost D. finish it.

  15. We have to follow the rule even if we see no reason A. for B. at C. on D. with
  16. We prefer a picnic rather than a movie. A. go to; go to B. going; to go C. to go; go to D. to go to; go to
  17. The mountain with snow all the year round. A. covers B. covered C. is covered D. were covered
  18. Great changes A. take place C. took place in China since he left the country. B. have taken place D. have been taken place
st

  19. Thank you so much for us to dinner on the 21 . A. invite B. to invite C. invited D. inviting
  20. We Sue and Steve for dinner last night. A. had…in B. had …over C. had …up D. had …on.

  21. Generally speaking, Americans are particular A. from B. at C. about D. for
time.

  22. At the table, conversation is general, but you should comment about A. how good is the food B. how good the food is B. how is the food good D. how the food is good.
  23. It is very kind A. from you to C. of you to
  24. Help yourself A. with C. by help me with this box. B. by you to D. that you the sweet and soar fish. B. to D. of
.

  25. We desire that the tour guide us immediately of any change. A. inform B. tells C. notices D. instructs
  26. I want to have my TV set . A. repair B. to repair C. repairing D. repaired
  27. if you want to something, don't say “No” politeness.. A. by the sake of B. about the sake of C. for the sake of D. in the sake of
  28. The store remains open all the year round A. except for B. except C. besides D. except that a few days during the Chinese New Year.

  29. It years since we got to know each other. A. has had B. has been B. has D. was
  30. Brown was so tired that he just down and slept for a whole night. A. lied B. laid C. lay D. had laid
参考答案: 参考答案:

  1. A
  2. A
  3. C
  4. C
  5. B
  6. C
  7. C
  8. B
  9. A
  10. D
  11. A
  12. D
  13. D
  14. A
  15. A
  16. D
  17. C
  18. B
  19. D
  20. B
  21. C
  22. B
  23.C
  24. B
  25. A
  26. D
  27. C
  28. B
  29. B
  30. C
  31. If you ever have the to go abroad to work, you should take it. A. possibility B. chance C. offer D. luck
  32. People do not have to any examinations before they are accepted as students at the Open University. A. afford B. agree C. pass D. recognize
  33. I couldn't the meeting because I was so busy. A. attend B. assist C. attempt D. present
  34. His is collecting foreign coins. A. career B. hobby C. business D. habit
  35. How long did the war ? A. go over B. go on C. go without
D. go off

  36. That's one of the reasons I asked you to come. A. for B. of C. why D. that
  37. You always have questions than the other students. A. more B. much C. many D. most
  38. She graduated Cambridge University in 19
  36. A. at B. of C. out D. from
  39. Can you put me to Mr. Bobby Pitts? A. up B. in C. through D. though
  40. She worked an au pair girl to support herself. A. as B. like C. of D. by
  41. Our teacher has taught us to write a resume in English. A. what B. how C. that D. whether
  42. The doctor asked the patient to tell him his illness in . A. exact B. truth C. indeed D. detail
  43. If it tomorrow, I think I will go boating with my family. A. will not rain B. doesn't rain C. isn't raining D. will not be raining

  44. I in this foreign company for many years. A. had worked B. have worked C. work D. have been worked
  45. When will your father Europe? A. leave to B. set off C. go way D. leave for
  46. Mr. Johnson dislike pop music, but he is now a fan of pop songs. A. use to B. used to C. is used to D. would use to
  47. The number of the students since 19
  99. A. were doubled B. have been doubled C. has been doubled D. was doubled
  48. Tim speaks slowly his classmates can understand him. A. because of B. in the order that C. in order to D. so that
  49. I wonder if you could give me some information package tours. A. in B. at C. on D. about
  50. you speak, the better your English will be. A. More B. More often C. The more D. The often
  51. I the present, but I didn't it. A. received…receive B. received…accept C. accepted…accept D. accepted…receive
  52. “Must I get everything ready before they come?” “No, you .” A. mustn't B. have not C. needn't D. can't
  53. The foreign friends think that the Chinese people are very . A. friends B. friendship C. friendful D. friendly
  54. “Who is older, you or Peter?” “I am. I am than my friend.” A. older 2 years B. 2 years older C. 2 year older
D. 2 year's older

  55. I prefer writing a term paper taking an examination. A. than B. to C. for D. that
  56. He the test two days ago. A. passing B. past C. has passed
D. passed

  57. Tom came into the room suddenly without . A. ask B. being asking C. being asked D. asking

  58. Who is responsible making the arrangements? A. in B. to C. about D. for
  59. We are all looking forward to your country. A. visiting B. visit C. be visiting D. visited
  60. Do you mind my smoking here? . A. Yes, I don't mind B. No, I mind C. No, I do D. Sorry, I do
参考答案: 参考答案:
  31. B
  32. C
  33. A
  34. B
  35. B
  36. C
  37. A
  38. D
  39. C
  40. A
  41. B
  42. D
  43. B
  44. B
  45. D
  46. B
  47. C
  48. D
  49. D
  50. C
  51. B
  52. C
  53. D
  54. B
  55. B
  56. D
  57. C
  58. D
  59. A
  60. D

  71. It is desirable that the airplane as light as possible. A. is B. were C. be D. had been
  72. She did not feel going out, as she had a slight headache. B. like A. about C. after D. for
  73. If you in your rent again, you may get thrown out. A. fall behind B. account for C. charge for D. come to
  74. Because of its large number of bamboo trees and comfortable climate, Sichuan is home the panda. A. to B. of C. for D. by
  75. The company offered him high pay as an to accept the job. A. inducement B. aim C. invitation D. apple
  76. No one imagined that the apparently business man was really a criminal. A. respective B. respectable C. respectful D. reverent

  77. This lovely old town has a you couldn't find in a big city. A. condition B. standard C. situation D. charm(有魅力的)
  78. I didn't know what to do, but then an idea suddenly to me. A. appeared B. happened C. occurred D. emerged
  79. The race was so close that everyone was at the finish. A. holding his breath B. working out C. winning over D. thinking of
  80. students often find it difficult to live in China at first. A. Chinese B. Overseas C. Domestic D. Abroad
  81. His company promised to pay for his health in addition to other benefits. A. examination B. certificate C. check D. insurance
  82. As so many overseas and domestic(国内的,家务的) business people have come to invest and build new businesses, the place looks much more than it did a few years ago. A. propertied B. tedious C. prosperous (繁荣的) D. unremarkable
  83. I will repair this new TV set without charging because it is under . A. initial B. trial C. guarantee D. maximum
  84. We forgave her bad temper because we knew that her father's illness had put her under great . A. tension B. crisis C. stress D. nervousness
  85. The price they offered for my old car was so low that I it down. B. turned A. brought C. called D. refused
  86. The noise of the traffic Paul from his work. A. prevented B. distracted(转移,分散,分心) C. annoyed D. upset

  87. A friendship may be , relaxed, situational or deep and lasting. A. identical B. original C. critical D. superficial(肤浅的,表面的) (实践的, 有见识的) on home decorating and
  88. This book is full of practical repairs. A. helps B. tips C. nods D. clues
  89. I caught a of the taxi before it disappeared around the corner of the street. A. vision B. glimpse (一瞥,一闪) C. look D. scene
  90. Since the matter was extremely , we dealt with it immediately. A. tough B. tense C. urgent (紧急的,迫切的) D. instant
  91. The National Industrial Recovery Act was designed to industry, to make it develop more quickly. A. tax B. stimulate (刺激,鼓舞,使兴奋) C. control D. trap
  92. In my opinion, you can widen the of these improvements through your active participation. A. dimension B. volume C. magnitude D. scope
  93. When he tried to make a , he found that the hotel he wanted was completely filled because of a convention. A. complaint B. claim C. reservation D. decision
  94. There is a forecast that the for a good crop harvest will be rather poor this year. A. prospect B. protection C. proportion D. promise
  95. This expert will his remarks to e-business(电子商务) this time. A. coordinate B. render C. confine D. depict
  96. When traveling, you are advised to take travelers' checks, which provide a secure to carrying your money in cash. A. substitute B. selection
C. preference
D. alternative

  77. John says that his present job doesn't provide him with enough for his organizing ability. A. scope B. opening C. capacity D. range
  98. Their gasoline supplies began to. A. give in B. give up C. give over D. be exhausted
  99. The strong storm did a lot of damage to the coastal villages: several fishing boats were and many houses collapsed. A. wrecked B. spoiled C. torn D. injured 1
  00. Looking down from the top of the hill, she felt slightly and closed her eyes. A. confused B. dizzy C. firm D. steady 参考答案: 参考答案:
  71. C
  72. B
  73. A
  74. A 75 A
  76. C
  77. D
  78. C
  79. A
  80. B
  81. D
  82. C
  83. C
  84. C
  85. B
  86. B
  87. D
  88. B
  89. B
  90. C
  91. B
  92. D
  93. C
  94. A
  95. C
  96. D
  97. A
  98. B
  99. A 1
  00. B 1
  01. On their faces A. were B. are confidence. C. am D. was
1
  02. I want to mm back time instead and every day of my college experience A. experienced B. experimented C. to experiment D. experimenting
1
  04. We go to school because we want to know more about the world around us and at the same time our horizons of thinking. A. expand B. extend C. explore D. spend
1
  05. Although that progress is not enough to allow her to continue her career, other opportunities have opened up for her.
A. precious
B. previous
C. preventive
D. protective
1
  06. The student has been a somewhat comforting feeling, giving me an escape from the realities of the world outside. A. state B. statue C. start D. status
1
  07. The official refused to with the problem. A. comment on B. call for
the matter before he was authorized (授权) to deal
C. set out
D. lighten up
1
  08. Your story reminded me A. on B. away C, off
my childhood spent in a little town. D. of
1
  09. The degree to which people get involved in societies a great deal. A. vary B. various C. variety D. varies
1
  10. He gave a ..... answer to my request. I felt quite confused and disappointed. A. positive B, negative C. neglect D. active
1
  01. He was A. severe
crippled and very short. B. serious C, severely D. served
1
  02. He almost never missed a day, and would not. A .make out B. make it
to the office even if others could
C. make up fur D, make up
1
  03. Not only the students but also the teachers will
from the English contest.
A. benefit
B. derive
C. valid
D. effective
1
  04.
late every day makes him angry. B. His wife's working D. His wife is working
A, His wife is to work C. His wife was working
1
  05. I desire to A, accumulate
a good knowledge of English. B. acquire C. adopt D. assemble
1
  06.
whether he is right or wrong, we have to obey his orders. A. On account of C. Regardless of B. In addition to D. Not to mention
107, Aerospace technology has been economy. A. adopted B. adapted C. applied
to vari
 

相关内容

XX小学英语能力测试-诊断报告模板

   XX 小学英语能力测试分析报告 小学英语能力测试分析 英语能力测试分析报告 试题说明与试卷分析 本次英语能力测试题是以新国人学校“小学升初中课程”体系标准为依据,以激励性为原则,以学生的综合语言发展为目标而设定的。试题中基础知 识和基本能力的考察点均符合“新国人学校小学部英语课程标准”的要求。本次考试只设笔答试卷。 试题题型 1. 按要求写单词 答题情况 良好 英语知识与技能考察点 词性的运用以及单词拼写的能力 (1.名词的复数变化 2.代词的主 (宾) 格 3.动词的现在分词 4.形容词) ...

试题小学英语卷教师能力测试阅卷情况试

   小学英语教师能力测试阅卷情况报道 小学英语教师能力测试阅卷情况报道 袁淑英 小学英语教师参与考试的共计 65 人,90 分以下 1 人,90-100 分 之间的 9 人。100-110 之间 15 人,110-120 之间 18 人,120-130 之间 94 人 130 分以上 5 人。最高分 134 分,最低分 69 分,平均分 112.5, 及格率 98.5%,受教育局奖励的教师 5 人,即 130 以上的教师,他们 分别是:韩春丽、朱慧茹、蒋春艳、王鹏、张秀霞。 从试卷题型设计和难易 ...

高考英语听力测试主要是考查学生理解口头英语的能力

   高考英语听力测试主要是考查学生理解口头英语的能力,确切地说,就是要 求考生能够听懂日常生活中简短而地道的会话和独白; 能从简单的文段中区分事 实与观点; 能听懂各种故事中人物和行为的发展和结果; 能听懂他人委婉的建议、 忠告和推荐;能听懂交谈中他人的观点、态度和爱好;也能对会话的背景以及说 话者之间的关系做出正确的推断。 考点 1 数字记录与计算 主要考查的知识点:①基数词、序数词、分数、百分数。②价格、比例。③ 年代、日期、时刻。④路程、距离。⑤具体的编号数,如街道、楼层、房间、电 话号码 ...

高考英语听力测试

   高考英语听力测试 ??了解命题要求,实践备考策略,掌握答题技巧 惠州一中 江晓圳 高考英语听力测试是考查多种能力的题型,任何一方面的不足,都会给听力理解带来困难。它既考查考生听的能力,又考查考生阅读理解、逻辑判断、甚至是心理承受能力。以下笔者将探讨听力测试命题的形式、原则和要求,并提出相应的备考策略,总结听力应试解题技巧。 一.听力测试命题的形式、原则和要求 《教学大纲》规定了日常交际考查项目,要求考生学习英语必须掌据一定的英语交际能力,理解和获取口头信息的能力,同时具有听懂整篇短文的 ...

小学英语能力竞赛试题

   小学部首届英语能力竞赛 一.选择(60 分) 选择( ( )1. The capital of China is . a. Beijing a. USA a. NHL b. Jinan b. Australia b. CBA c. Shanghai c. UK c. NBA c. Mother's Day c. Dec.26th c. player killed ( )2. Sydney is a city of . ( )3. Yao Ming is playing basketball ...

高职高专英语能力测试

   关于山东省高职高专英语应用能力考试题型调整的说明 各高职高专院校: 根据教育部《高职高专教育英语课程教学基本要求》,结合山东省高职高专教学的实际 情况以及加强高职高专学生英语应用能力培养的需要, 决定自 2010 年 12 月高职高专英语应 用能力考试起对考试题型进行如下调整(具体详见样题): 高等教育处 二0一0年十一月二十二日 考试内容 第一部分:听力理解(Part I Listening Comprehension)共 20 题,考试时间 20 分钟。包括三 第一部分 节。 A 节(S ...

六年级英语能力测试题

   六年级英语双休日试卷(期初) 班级 姓名 学号 家长签名 一、 看中文、写英文,并背诵。 晨练 进行体育活动 夜晚、晚上 上英语课 在…… 点钟 吃早饭 吃晚饭 起床 什么时候 通常;一般 二、 将单词补充完整,并写出中文意思。 fun r ( sl ( t__ n ( ) ) ) k l__ g r__ m ( m t r ( k l mt r ( ) ) ) 三、 写出下列单词的比较级。 strong big young tall 四、 单项选择。 ( ) 1. Whose skirt ...

2006英语能力测试

   2006 年外语运用能力测试(英语) (50 题,每题 2 分,满分 100 分) Part One Vocabulary and Structure Directions: There are ten incomplete sentences in this part. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that best completes the sentence. ...

七年级下册英语能力训练

   七年级下册英语能力训练( 七年级下册英语能力训练(一) 班级: 班级: 姓名: 姓名: 得分: 得分: 单项选择( .单项选择(20 ) it’ ( )1. He math, so he thinks it’s boring. don’ A. likes B. dislikes C. don’t like ( )2. Where your pen pal from? A. is, come B. does, comes C. is, / and ( )3. There a hotel and ...

初一新生英语能力测试卷

   初一新生英语能力测试卷 听力部分 I. Listen to the sentences. Then choose the right answer to each sentence. Each sentence will be read only once. 选出能够最恰当回答所听句子的选项。每个句子只读一遍。10’ 选出能够最恰当回答所听句子的选项。每个句子只读一遍。 ( ) 1. A. He is very well. B. He is 70 years old. C. He likes ...

热门内容

高一英语外研版必修4 module 1课件

   英语必修4 Module One Life in the future Reading and vocabulary Activity 1 Read through the topics Tick the topics you think it will mention Activity 2 Read the passage Check the answers The topics mentioned in the class: alternative energy (paragraph1- ...

初二英语语音电子讲义(下)

   新东方在线 [www.koolearn.com] 网络课堂电子教材系列 初二英语语音(下) 初二英语语音电子讲义(下) 初二英语语音电子讲义( 英语语音电子讲义 欢迎使用新东方在线电子教材 第 六讲 发现 发成了 这三个音标的发音和之间的区别 经常被英语学习者搞混,不是把 。比如,love, hot 发成了 ,就是把 就是介于“啊 和 饿 之间的音。 例: 就是我们常说的“啊 ,发这个音不要太长也不要太短。 发这个音的时候,我们的口型应该成正圆形,既不是发 也不是发 , 是介于两者之间。 发 ...

2010英语基础写作背诵范文 高分保证

   1. 地方介绍 根据以下表格内容写一篇短文介绍澳大利亚,标题为“Australia” 。 [写作内容] 国家名 地理位置 人口 面积 首都 最大城市 气候 资源 其他 澳大利亚(大洋洲最大的国家) 位于南太平洋和印度洋之间 人口稀少,只有 1900 多万, 770 万平方公里 堪培拉(Canberra),风景秀丽 悉尼(Sydney), 一年四季宜人 盛产金属、宝石、煤、肉和酒,有世界上最大的铁矿, 被称为羊背上的国家 第二次世界大战以后,澳大利亚已经发生巨大变化,已 逐渐发展成为一个发达的 ...

2008年自考《英语(一)00012》模卷(八)及答案

   2008年全国自考英语(一)模拟试卷(八) 一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each) 1. In theory, every person will have to an unlimited amount of information with the development of telecommunication satellites. A. entry B. access C. entrance D. opening ...

英语360

   once(and)for all 一劳永逸地 once in a while 偶尔 once more 再一次 once upon a time 从前 one another 相互 or else 否则,要不然 or so 大约,左右 other than 非;除了 out of 从...中;由于;缺乏 out of burath 喘不过气来 out of control 失去控制 out of date 过时的 out of doors 在户外 out of order 出故障的 out o ...