中国最大的教育门户
高考网 www.gaokao.com
北京市丰台区 2011 年高三年级第二学期统一练习(一)
本卷共 150 分。考试时长 120 分钟。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
  1.When will the speakers probably meet? A.This morning. B.This afternoon. C.Early tomorrow.
  2.Why was the man late? A.His car broke down. B.There was a sudden storm. C.He was caught in the traffic jam.
  3.When will Charlie have the interview? A.Tomorrow. B.In a week. C.In two weeks.
  4.Where does the conversation probably take place? A.At a meeting room. B.At a reception desk. C.In Ms.Miller's office.
  5.What is the woman? A.A designer. B.A teacher. C.A journalist. 第二节 (共 10 小题;每题
  1.5 分,满分 15 分) 听下面 4 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A,B,C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个 小题,每小题 5 秒钟;听完后,每小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。
  6.What are the speakers talking about? A.A trip. B.A picnic. C.Weather.
  7.When will they get to the gallery? A.At 8:
  00. B.At 9:
  00. C.At 12:
  00. 听第 7 段材料,回答第 8 至 9 题。
  8.Why does the man call Ms.Banks? A.To ask for advice. B.To talk about his plan. C.To invite her to a meeting.
  9.What is Ms.Banks probably good at? A.Managing restaurants. B.Collecting information. C.Organizing conferences. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。
  10.Why does the man find a job at the college radio station? A.To learn more about music. 中国最大的教育门户网站 高考网 www.gaokao.com
中国最大的教育门户
高考网 www.gaokao.com
B.To make some extra money. C.To get some working experience.
  11.What kind of work will the man start with? A.Playing songs. B.Broadcasting news. C.Reading weather forecast.
  12.What will the woman probably do next? A.Take a training course. B.Listen to the college radio program. C.Try to get a position at the radio station. 听第 9 段材料,回答第 13 至 15 题。
  13.What is not allowed in the museum? A.Watching a video. B.Taking pictures. C.Touching exhibits.
  14.What should you follow when touring the museum? A.The tour guide. B.The arrows. C.The map.
  15.What does the speaker talk about? A.The origin of exhibits. B.The history of the museum. C.The guidelines of the museum. 第三节 (共 5 小题,每小题
  1.5 分,共
  7.5 分) 听下面一段对话,完成第 16 题至 20 题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将有 20 秒钟的时间阅读试题,听完后你将有 60 秒钟的作答时间。这段对话你将听两遍。 Position: Salary: Benefits: Requirements: Deadline: MEMO a sales _16 for a magazine _17 pounds _18 travel and social security enthusiastic, _19 young people , 12th April by _20
第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项 涂黑。
  21.What is your main reason for choosing one restaurant another? A.from B.over C.on D.by
  22.Babies' health is much more likely to be affected if parent smokes. A.both B.none C.neither D.either
  23.She was busy preparing GRE, she managed to find time to help her roommate with the paper. A.or B.so C.but D.and
  24.The temperature in our city fall to ?13℃ in winter. A.shall B.can C.must D.should 中国最大的教育门户网站 高考网 www.gaokao.com
中国最大的教育门户
高考网 www.gaokao.com

  25.Tom does speak Chinese well, but his reading and writing skills leave much . B.to be improved A.to improve C.being improved D.having improved
  26.He is always ready to help others, never them when they turn to him. A.refuse B.to refuse C.refusing D.refused
  27.He is a man of few words, and seldom speaks until to. A.spoken B.speaking C.to speak E
  1.spoke
  28.Due to a terrible flu that on, many students didn't show up to school yesterday. A.goes B.is going C.was going D.has gone
  29.The young man, who by then admission to university, decided to do some part - time jobs to pay for his education. A.gained B.was gaining C.had gained D.has gained
  30.The internet connection for the entire area when there was a sudden power cut yesterday. A.lost B.was lost C.had lost D.had been lost
  31.He always wears glasses except he is playing football. A.that B.when C.where D.whether
  32.I would have told him the answer, but I so busy then. A.would be B.was C.would have been D.have been
  33.?Shall I tell your parents what happened? ?Not they ask you. A.unless B.since C.once D.though
  34.One can't be really happy if he enjoys doing is regarded by society as of no importance. A.how B.that C.what D.where
  35.This is not the only example of a plane crash everyone but a child died. A.which B.where C.why D.when 第二节 完型填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36?55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中, 选出最佳选项,并在答题卡上涂黑。 After winning a game, athletes are often asked how they achieved that success. Most say their 36_ is the result of hard practice.Usually athletes say how hard it is to win the big games.However, in my case, 37 the big games can be even harder. For me, last year' s basketball _38_ for my high school team was nothing short of an embarrassment.Although losing every game is certainly nothing to be _39_ of, that season had a bigger effect on me than any other, and probab ly 40 than any season since. As a team captain, I knew it might not be the 41_ year, but I didn't ever expect we would lose every game.Since six of our top players had graduated, we were a young team who would _42__. began earlier than expected, though, 43 It two key members decided to quit after two weeks.At this point, dropping out probably passed through every player' s mind.Most people 44 us a failure, but we never gave up on ourselves.Then it seemed that our own 45 had given up on us.Personally, I felt like it was no longer worth giving my all.I thought, if 46 中国最大的教育门户网站 高考网 www.gaokao.com
中国最大的教育门户
高考网 www.gaokao.com
the coach didn't believe in us, why should I? 47 there came a time when it all began to feel hopeless.But just as my __48__ began to fade, a teammate called a meeting.He said, " Nobody thinks we' re going to win, and we may not, but, as teammates and friends, we should give it our all every game." It was that moment that 49 me how to be a leader.It hit me that I didn’t 50 the role.As a leader you can never 51 on the team who looks up to you.It is one thing to be as the captain and feel great.It is quite another to be a real captain and make sure everyone 52 works to their 53 all the time. I 54 the fact that my team lost every game last year. may not help me to become a better It basketball player, but it already has made me a better leader, and 55 .
  36.A.courage B.decision C.achievement D.experience
  37.A.losing B.organizing C.watching D.starting
  38.A.tour B.season C.incident D.game
  39.A.fond B.proud C.afraid D.ashamed
  40.A.greater B.longer C.less D.worse
  41.A.happiest B.easiest C.hardest D.saddest
  42.A.fail B.struggle C.fight D.survive
  43.A.so B.if C.as D.till
  44.A.made B.allowed C.counted D.imagined
  45.A.fans B.coach C.classmates D.sponsor
  46.A.always B.still C.only D.even
  47.A.Gradually B.Suddenly C.Surprisingly D.Finally
  48.A.hope B.belief C.enthusiasm D.influence
  49.A.showed B.instructed C.taught D.trained
  50.A.act B.perform C.deserve D.take
  51.A.quit B.work C.depend D.focus
  52.A.named B.valued C.admitted D.considered
  53.A.victory B.future C.honor D.potential
  54.A.ignore B.treasure C.accept D.confirm
  55.A.character B.captain C.figure D.person 第三部分:阅读理解(共 20 小题,每题 2 分,满分 40 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答 题卡上将该项涂黑。 A I cry easily.I cried when a boy in the film suffered from an incurable disease. I cried when an athlete broke a world record. One night my wife and I were going to dinner at a friend ' s.As we went towards the house, I noticed a car pulling out from the sidewalk.Just ahead, another car was waiting to back into the parking space.But before he could do so a yellow car came up from behind and sneaked into the space. While my wife went ahead into our friend' s house, I stepped into the street. "Hey," I said, "this parking space belongs to that guy." I gestured towards the man ahead, 中国最大的教育门户网站 高考网 www.gaokao.com
中国最大的教育门户
高考网 www.gaokao.com
who was looking back angrily.At that momen t I was feeling pretty manly. " Mind your own business!" the driver told me. "No," I said."You don' t understand.That fellow was waiting to back into this space." Things quickly heated up, until finally he jumped out of the car.My God, he was extremely large.He grabbed me and shook his rock of a fist at me.I tasted blood.I was terrified. Almost in a panic, I ran to my friend ' s front door.As a former Marine (海军) , as a man, I felt absolutely embarrassed as my wife and friends asked me what had happened.All I could say was that I had had an argument about a parking space.They were sensitive and let it go at that. Perhaps half an hour later, the doorbell rang.For some reason I was sure that the huge man had returned for me. blood ran cold. hostess got up to answer it, but I stopped her. knew My My I I had to face up to my fear. I opened the door. There he stood. I came back to apologize," he said in a low voice. am " "I ashamed of myself.The Brooklyn Navy Yard where I've worked for ten years is closing.Today I got laid off.I' m not myself.I hope you" ll accept my apology. I remembered that after I closed the door, I stood there for a few minutes alone with tears in my eyes.
  56.What did the author do when a yellow car drove into the parking space? A.He beat the driver. B.He blamed the driver. C.He asked the driver to apologize. D.He ran to his friend' s house for help.
  57.What do we know about the yellow car' s driver? A.He was rude and liked fighting. B.He was famous for his bad temper. C.He lost his job and felt terrible that day. D.He tried to get the author' s parking space.
  58.What does the underlined sentence mean? A.I became quite calm. B.I felt extremely frightened. C.I couldn't move with cold. D.I was too angry to say anything.
  59.What kind of person is the author? A.Direct and serious. B.Humorous and open - minded. C.Honest and ambitious. D.Warm - hearted and understanding B The Garden Burgers located in Truman was recognized by the Garden Burgers head office in Kansas City, Missouri.The Truman locatio n of Garden Burgers recorded the highest sales last year. brought in over $ 1 ,500,000 for the entire year. what is more important is that Truman It But only has a population of 40,0
  00. The store directly behind the Truman store in terms of sales is located in a city of over 300,0
  00. Fred Laster and Jasper Watts bought into the Garden Burgers franchise (特许) only 3 years and a few months ago.They have used the combination of a good restaurant location and a series of promoti onal events to make Garden Burgers one of the most visited restaurants in 中国最大的教育门户网站 高考网 www.gaokao.com
中国最大的教育门户
高考网 www.gaokao.com
Truman.However, they are quick to add that these are not the main reasons the store has done so well."We found a franchise with a solid image and great franchise - wide marketing, " Watts said in a phone interview. Laster and Watts expect this year to be just as productive as last year.After 4 months, they are on pace to exceed last year' s sales by more than $70,0
  00. Each year the head office awards the owners of the s
 

相关内容

英语_2010年高考英语试题下载-+全国卷+II+[word版]

   英语周报网 http://www.ew.com.cn/ 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(全国二卷) 英语 第一卷(选择题) 第一部分 英语知识运用 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其 划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 1. Come A. cold B. cock C. comfort D. improve 2. dead D. health A. eager B. great ...

英语试题同步练习题考试题教案七年级英语Wheres your pen pal from单元测试2

   Unit 1 Where’s your pen pal from? Section A 课前漫步 A good beginning is half done. 良好的开端是成功的一半。 I.温故 根据图片完成句子。注意 be from 与 come from 的用法。 1. The boy (be) from Jilin. 2. The computer comes Zhejiang. 3. The flowers (be) from Yunnan. 4. The fruits (be) f ...

高二英语试题

   听力: 一 听力:(20X1.5=30) 维克多英语听力 2?1 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 1. What do we know about the man? A.He’d like to have the windows open. B.He rarely leaves the windows open. C.He’ll help the woman close the windows. 2. Where does the conversati ...

中考英语试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...

小学四年级英语试题

   小学四年级下 小学四年级下英语试题 一、选择题 ( )1.Excuse,are you a nurse? A) I B) me C) my ( )2.A: B: is that woman? She is my mother. A)what B)who C)why ( )3.Don'tthe window. A)open B)look C)go ( )4.What's thewith you? A)matter B)wrong C)that ( )5.This is my daughter. ...

土木工程专业英语试题

   一、选择填空 20% 1. Between the buildings ( A. stand B. stands B )a secondary school. C. to stand D. standing 2. Neither I nor he ( B ) fond of music. A. am B. is C. are D. were 3.The laws that ( A )how the buildings maybe made are building codes. A. tel ...

中考英语试题命制的基本要求

   中考英语试题命制的基本要求 初中毕业生英语学科学业考试命题指导 课改实验区初中毕业 生英语学业 考试命题指导项目组 1997 年,教育部基础教育司 组织专家,就义务教育课程实施状况对 9 个省(市) 的 16 000 多 名学生、2 000 多名校长、教师进行了抽样调查。调查结果显示, 初中毕业、升学考试对教师的教学行为、教师布置作业的内容与 数量、学生的学习方式等都有重大的影响。调查结论认为,当时 的考试评价制度存在着较大问题,严重制约了学生的全面发展, 甚至影响到青少年的身心健康,已成为 ...

2002年7月商务英语试题

   2002 年 7 月商务英语试题 课程代码:0796 课程代码 (阅读与写作部分 阅读与写作部分) 阅读与写作部分 注意: 注意:写在答题纸上的答案为有效答案 《商务英语》试题词汇注释(阅读部分) 商务英语》试题词汇注释(阅读部分) PART ONE Questions 1-5 1.quotation 3.adjust Questions 6-10 4.job vacancies 6.retailing Questions 11-15 8.constant 10.fluctuation PA ...

外交部入部考试英语试题题型

   入部考试英语试卷题型 英语考试综合分析之一 问:外交部今年的录用考试包 括哪些科目、内容和题型? 答:今年外交部专业科目考试初、复 试均进行综合知识与能力测试笔试和 外语(或行政技术专业)笔试。其中 初试试题全部采用客观题形式,考生 填涂机读卡作答;复试中这两个科目 的试题均为主观题。另外,在复试阶 段非英语专业的其它各个专业的考生 还要参加英语水平测试笔试。 专业科目考试主要考察考生的中 外文基础、知识结构和综合素质, 包括了一般考试的常见题型,如 客观题中的单项选择、多项选择, 主观题中 ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

常用形容人性格的英语单词

   able 有才干的,能干的; adaptable 适应性强的 active 主动的,活跃的; aggressive 有进取心的 ambitious 有雄心壮志的; amiable 和蔼可亲的 amicable 友好的; analytical 善于分析的 apprehensive 有理解力的; aspiring 有志气的,有抱负 的 audacious 大胆的,有冒险 精神的; capable 有能力的,有才能 的 careful 办理仔细的; candid 正直的 competent 能胜任 ...

四年级英语上册lesson13教学步骤

   教学步骤与建议 1. 热身/复习 (Warm-up/Revision) 1) 组织学生齐唱歌曲 It's time to go to school,活跃课堂英语气氛。 2) 教师带领学生一起复习数字 1 至 20 的英语说法。可以用自制数字卡片,也 可以采取教师说汉语、学生说英语的形式。 2. 新课导入 (Presentation) 1) 复习完词汇以后, 教师可以把数字 20 的单词卡和数字 1 的单词卡放在一起, 学生:What is twenty and one? 启发学生说出本课生词 ...

八年级英语下册期末考试1(8K)

   八年级英语下册期末考试 八年级英语下册期末考试 初二英语试题 (张学京,吴娜) (本卷共八道大题,满分 120 分,考试时间 100 分钟) 说明:全卷分为第Ⅰ卷和第Ⅱ卷,第Ⅰ卷的答案涂在答题卡上,第Ⅱ卷的答案做在第Ⅱ卷试卷上. 第Ⅰ卷 (共 75 分) Ⅰ.听力测试(20 分) 听力测试( 三个选项中选出合适的答语, A)听句子,从 A,B,C 三个选项中选出合适的答语,并把机读卡上对应题目的正确答案标 听句子, 号涂黑. 听一遍) (听一遍 (5 号涂黑. 听一遍) 5 分) ( ( 1 ...

七年级英语下学期期末试题6

   仁爱版七年下学期期末考试试题 仁爱版七年下学期期末考试试题 七年 一、语音 10% (一) 找出划线部分读音与其他三个不同的选项。5% 1. A. noodle B. flood C. woman D. book 2. A. this B. English C. me D. mill 3. A .book B. room C. good D. look 4. A. what B. whose C. where D. when 5. A. apple B. many C. heavy D. b ...

中考英语复习题2

   二、单项选择(每小题 1 分,共 10 分) 单项选择 请选择最佳答案,将其标号在答题卡上涂黑。 31. How is your father? Please say hello to for me. A. she B. him C. it D. her 32. Li Yan is my best friend. She comes a small village. A. on B. with C. of D. from 33. Do you like watching TV? Yes, I ...