英语基础练习
出题人:谭政
一、单项选择。 ( A )
  1. I am very busy today and I will get home than usual. A. earlier B. later C. tiring D. boring ( A )
  2. “He is leaving for school.” means . A. he is going home B. he is looking for school C. he is on his way home D. he is going to school ( D )
  3. -Which of the following is not a Olympic sport by now? -. A. Rowing B. Cycling C. Wushu D. Skating ( D )
  4. A lot of people lose their in the traffic accident(事故). A. living B. life C. lives D. live ( B )
  5. If you are sitting at this seat, you can change another one. A. comfortable B. uncomfortable C. happy D. interesting ( D )
  6. We are going to on the beach for next Saturday. A. lie, relax B. lying, relaxing C. lie, relaxing D. lying, relax ( A )
  7. “We have a great time.” Means we a lot. A. enjoy ourselves B. like ourselves C. are very great D. have lots of time ( A )
  8. ?What are you doing? ?I’m for presents. A. buying B. taking C. having D. shopping ( D )
  9. Guangzhou is the south of China. A. in B. to C. on D. from ( A )
  10. What the population of your city? A. are B. is C. have D. has ( B )
  11. easy her the work on time. A. She is, for, to finish B. It’s, for, to finish C. That’s, to, finish D. It’s, to, finish ( C )
  12. Chongqing is than Tianjin. A. hot B. hoter C. hotter D. more hot ( C )
  13. is popular in China. A. Mother’s Day B. Mothers’ Day C. The Mother’s Day D. The Mothers’ Day ( B )
  14. he some reading tomorrow afternoon? A. Will, does B. Is, going to do C. Is, doing D. Shall, do (A )
  15. You, he and I going do some shopping tomorrow. A. the, / B. /, the C. aren’t, / D. the, the ( C )
  16. Mr. Green TV and Mrs. Green clothes at this moment. A. watches, washing B. watching, washes C. is watching, is washing D. watches, is washing ( A )
  17. -? -She’s making a plane. A. What’s Lingling doing B. Where’s Lingling
C. How is Lingling D. Why is Lingling at home ( C )
  18. Be careful! The bus ! A. comes B. coming C. is coming D. come ( D )
  19. It you 2 hours to get there. A. will pay B. will spend C. will cost D. will take ( C )
  20. - is that river, do you know? -About 2,000 kilometers. A. How B. How wide C. How long D. How tall 二、词汇。 (一)用词语适当形式填空:
  21. Look, Mr. Wang (run) for subway to go to office.
  22. Now (bus) are more and more important for people.
  23. There are paper (cut) on the doors and windows.
  24. My uncle likes (cycle) around the town.
  25. The boy is very (careful) so we call him Xiaomahu.
  26. I get (dress) quickly in the morning.
  27. This picture is (beautiful) than that one.
  28. Jim isn’t (good) at painting.
  29. Boys are (lie) on the beach at this moment.
  30. Miss Zhang finishes (do) her housework. (二)根据句子的含义填空:
  31. is a place. People buy and eat meals there.
  32. Hot dog is not a dog a long red sausage in bread.
  33. Yuanxiao is a kind of rice dumplings.
  34. Why is the boy shouting over there?
  35. Our team lost the game because the players played in it.
  36. The Great Wall is a famous place of interest in .
  37. is 12:00 o’clock at night.
  38. My grandpa arrived in New York yesterday evening.
  39. Word “start” means doing or happening.
  40. is a musical play. The actors sing many or all of the words.
KEYS: 一、
  1.D
  2.D
  3.C
  4.C
  5.B
  6.C
  7.A
  8.D
  9. A
  10.B
  11.B
  12.C
  13.A
  14.B
  15.A
  16.C
  17.A
  18.C
  19.D
  20.C 二、 (一)
  21.is running
  22.buses
  23.cuts
  24.cycling
  25.careless
  26.dressed
  27.more beautiful
  28.good
  29.lying
  30.doing (二)
  31.Restaurant
  32.but
  33.round
  34.loudly
  35.badly
  36.China
  37.Midnight
  38.safely
  39.begin
  40.Opera
 

相关内容

英语_2010年高考英语试题下载-+全国卷+II+[word版]

   英语周报网 http://www.ew.com.cn/ 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(全国二卷) 英语 第一卷(选择题) 第一部分 英语知识运用 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其 划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 1. Come A. cold B. cock C. comfort D. improve 2. dead D. health A. eager B. great ...

中考英语试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...

六年级英语试题

   六年级英语试题 Unit 2 My days of the week 一、将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 1.m__th ( 4.M__day( 7.Ch__nese ( 9. Fr__day ( ) ) ) ) 2. T__sday ( 5. c__mp__ter ( ) ) 3.m__s__c ( 6.t__day ( ) ) ) 8.Th__rsday ( 10.__rt ( ) 二、判断下列单词划线部分发音是否相同,相同的打“√” ,不同的 ...

商务英语试题2

   一. READING PART ONE Questions 1-7 . Read these sentences and the following new reports. . Which country does each sentence describe? . For each sentence mark one letter (A ,B ,C or D) on your Answer Sheet. Example: the head of state went to China to ...

土木工程专业英语试题

   一、选择填空 20% 1. Between the buildings ( A. stand B. stands B )a secondary school. C. to stand D. standing 2. Neither I nor he ( B ) fond of music. A. am B. is C. are D. were 3.The laws that ( A )how the buildings maybe made are building codes. A. tel ...

初一上学期月考英语试题

   初一上学期外研英语月考试题 I、语音(10%) A)从下列每组单词中,选出一个划线部分与其它三个读音不同的词(5%) ( )1、 A four B、 door C、 morning D、 colour ( ) 2、 A good B look C、 too D、 classroorn ( )3、 A stand B、 map C、 woman D,dad ( )4、 A、 chair B school C、China D、 watch ( )5、 A、 nine B、 Miss C、 pic ...

中考英语试题命制的基本要求

   中考英语试题命制的基本要求 初中毕业生英语学科学业考试命题指导 课改实验区初中毕业 生英语学业 考试命题指导项目组 1997 年,教育部基础教育司 组织专家,就义务教育课程实施状况对 9 个省(市) 的 16 000 多 名学生、2 000 多名校长、教师进行了抽样调查。调查结果显示, 初中毕业、升学考试对教师的教学行为、教师布置作业的内容与 数量、学生的学习方式等都有重大的影响。调查结论认为,当时 的考试评价制度存在着较大问题,严重制约了学生的全面发展, 甚至影响到青少年的身心健康,已成为 ...

外交部入部考试英语试题题型

   入部考试英语试卷题型 英语考试综合分析之一 问:外交部今年的录用考试包 括哪些科目、内容和题型? 答:今年外交部专业科目考试初、复 试均进行综合知识与能力测试笔试和 外语(或行政技术专业)笔试。其中 初试试题全部采用客观题形式,考生 填涂机读卡作答;复试中这两个科目 的试题均为主观题。另外,在复试阶 段非英语专业的其它各个专业的考生 还要参加英语水平测试笔试。 专业科目考试主要考察考生的中 外文基础、知识结构和综合素质, 包括了一般考试的常见题型,如 客观题中的单项选择、多项选择, 主观题中 ...

2007年青岛中考英语试题

   2007 年青岛中考英语试题 2007 年青岛中考英语试题 笔试( 第二部分 笔试(85 分) 一, 语音(10 小题,每小题 0.5 分,共 5 分) 从每小题的 A,B,C,D 中选出与所给单词划线部分读音相同的单词. 16. any A.animal B. says C today D.and 17. become A. both B.hold C.cover D.over 18. through A. took B. food C. book D.good 19. break A. ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

进了外企再学英语-最常用的100个句型

   常用的 100 P句型 1. I am writing to confirm /enquire/inform you… 我写信时要确认/询问/通知你… 2. I am writing to follow up on our earlier decision on the marketing campaign in Q2. 我写信来追踪我们之前对于第二季度营销活动的决定。 3. With reference to our telephone conversation today…关于我们今天在 ...

五年级英语阅读题!

   1 Hello! My name is Sun Wei. Here is an American boy. His name is David Smith. He is twelve. And I am twelve, too. David is in Class Three, Grade One. I am in Class Three, Grade One, too. He is Number Eight, Row Five. I am Number Five, Row Four. ( ...

职场英语_经典职场英语口语100句

   职场英语 经典职场英语口语 100 句 职场英语 经典职场英语口语 100 句 1 Do I have to make a reconfirmation? 我还要再确认吗? 2 Is there any earlier one?还有更早一点的吗? 3 Could you tell me my reservation number, please?请你告诉我我的预订号码 好吗? 4 Can I get a seat for todays 7:00 a.m. train? 我可以买到今天上午 7 ...

初一英语单元测试验卷四

   初一英语 初一英语单元测试四 I、单词拼写 选择正确的答案完成单词。 1.v__ yball A. oley B. allay C. alay D. olley 2.W__day A. ense B. enes C. ednes D.ednse 3.di__ tion__ y A. k,ar B. c,ar C. c,r D. k,ra 4.ti__ A. ket B. cket C. cet D. ckt 5.l__ n A. ear B.are C. era D. aer II、词形变换 ...

中考英语阅读丢分四顽症及对策

   中学阶段英语试卷,篇幅最长的、最耗时间的、生词最多的、单题分值最高的是什么题型?相信答案已经很明显了--阅读。中考三篇文章,高考五篇文章,分别占到总分值的约18.34% 和26.67%。就中考而言,今年北京中考更把原来的22分提高到24分,文章篇幅也有所加长。阅读从某种意义上说,阅读已经成为英语考试成绩的一个风向标。因此谈起阅读,同学们是爱恨交织。   现在我们就来看看,为什么我们会恨阅读。   1, 单词不认识。   很多人都有这种感觉,平时课本上的单词自己都掌握了,为什么遇到阅读还是有很多 ...