英语试题(江苏卷) 英语试题(江苏卷)
第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A.
  19.
  15. B.
  9.15 C.
  9.
  18. 答案是 B。
  1.What will Dorothy do on the weekend? A.Go out with her friend B.Work on her paper D.Make some plans
  2. What was the normal price of the T-shirt? A. $
  15. B.$
  30. C. $
  50.
  3. What has the woman decided to do on Sunday afternoon? A. To attend a wedding. B. To visit an exhibition. C. To meet a friend.
  4. When does the bank close on Saturday? A. At 1:00 pm. B. At 3:00 pm. C. At 4:00 pm.
  5. Where are the speakers? A. In a store. B. In a classroom. C. At a hotel. 第二节 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个 小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听 第 6 段材料,回答第
  6、7 题。
  6. What do we know about Nora? A. She prefers a room of her own. B. She likes to work with other girls. C. She lives near the city center.
  7. What is good about the flat? A. It has a large sitting room. B. It has good furniture. C. It has a big kitchen. 听第 7 段材料,回答第
  8、9 题。
  8. Where has Barbara been? A. Milan. B. Florence. C. Rome.
  9. What has Barbara got in her suitcase? A. Shoes. B. Stones. C. Books. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。
  10. Who is making the telephone call? A. Thomas Brothers. B. Mike Landon. C. Jack Cooper.
  11. What relation is the woman to Mr. Cooper? A. His wife. B. His boss. C. His secretary.

  12. What is the message about? A. A meeting. B. A visit to France. C. The date for a trip. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。
  13. Who could the man speaker most probabl be? A. A person who saw the accident. B. The driver of the lorry. C. A police officer.
  14. What was Mrs. Franks doing when the accident took place? A. Walking along Churchill Avenue. B. Getting ready to cross the road. C. Standing outside a bank.
  15. When did the accident happen? A. At about 8:00 am. B. At about 9:00 am. C. At about 10:00 am.
  16.How did the accident happen? A. A lorry hit a car. B. A car ran into a lorry. C. A bank clerk rushed into the street. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
  17. What is the talk mainly about? A. The history of the school. B. The courses for the term. C. The plan for the day.
  18. Where can the visitors learn about the subjects for new students? A. In the school hall. B. In the science labs. C. In the classrooms.
  19. What can students do in the practical areas? A. Take science courses. B. Enjoy excellent meals. C. Attend workshops.
  20.When are the visitors expected to ask questions? A.Ding and hour. B.After the welcome speech. C.Before the tour of the labs. 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 请认真阅读下面各题,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并在 答题卡上将该项涂黑。 he or she wants. 例:It is generally considered unwise to give a child A.however B.whatever C.whichever C.whenever 答案是 B。
  21.The visitors here are greatly impressed by the fact that people from all walks of life are working hard for new Jiangsu. A.不填;a B.不填;the C.the;a D.the;the
  22.The doctor is skilled at treating heart trouble and never accepts any gift from his patients, so he has a very good . A.expectation B.reputation C.contribution D.civilization
  23.? Why, Jack, you look so tired! the house and I must finish to work tomorrow. ? Well, I
A.was painting B.will be painting C.have painted D.have been painting
  24.Thousands of foreigners were to the Shanghai World Expo the day it opened. A.attended B.attained C.attracted D.attached
  25.? I haven’t got the reference book yet, but I’ll have a test on the subiect next month. ? Don’t worry. You have it by Fridays. A.could B.shall C.must D.may
  26.The experiment has the possibility of the existence of any life on that planet,but it does not mean there is no life on other planets. A.found out B.pointed out C.ruled out D.carried out
  27.? Do you think their table tennis team will win the first place at the coming Asian Games? ? . Ours is much stronger than theirs. A.Of course B.It depends C.Don’t mention it D.By no means
  28.The retired man donated most of his savings to the school damaged by the earthquake in Yushu, the students to return to their classrooms. A.enabling B.having enabled C.to enable D.to have enabled
  29.So far we have done a lot to build a low-enhon economy, but it is idea. We have to work still hatder. A.next to B.far from C.out of D.due to
  30.? Peter, where did you guys to for the summer vacation? ? We busy with our work for months, so we went to the beach to relax ourselves. A.were B.have been C.had been D.will be
  31.? I have tried very hard to find a solution to the problem, but in vain. ? Why not consult with Frank? You see, . A.great minds think alike B.two heads are better than one C.a bird in the hand is worth two in the bush D.it’s better to think twice before doing something
  32.The newly built café. The walls of are painted light green. Is really a peaceful place for us, especially after hard work. A.that B.it C.what D.which
  33.? Is everyone here? ? Not yet… Look, there the rest of our guests! A.come B.comes C.is coming D.are coming
  34.George is going to talk about the geography of his country, but I’d rather he more on its culture. A.founs B.focused C.would focus D.had focused
  35.?I prefer shutting mvself in and listening to music all day on Sundays. ?That’s I don’t agree.You should have a more active life. A.where B.how C.when D.what 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。 Another person’s enthusiasm was what set me moving toward the success I have
achieved.That with these words:“I would like you to meet the fellow who is 37 for being the worst boy in this county and will probably start throwing rocks at you no 38 than tomorrow morning.” My stepmother walked over to me, 39 my head slightly upward, and looked me right in the eye.Then she looked at my father and replied,“You are 40 .This is not the worst boy at all, 41 the smartest one who hasn’t yet found an outlet(释放的途径)for his enthusiasm.” That statement began a(n) 42 between us.No one had ever called me smart. My family and neighbors had built me up in my 43 as a bad boy.My stepmother changed all that. She changed many things.She 44 my father to go to a dental school,from which he graduated with honors She moved our family into the county seat, where my father’s carer could be more 45 and my brothers and I could be better 46 . When I turned fourteen, she bought me a secondhand 47 and told me that she believed that I could become a writer.I knew her enthusiarm,I 48 it, and I saw how it had already improved our lives.I accepted her 49 and began to write for local newspapers.I was doing the same kind of 50 that great day I went in interview Andrew Carnegie and received the task which became my life’s work later. I wasn’t the 51 beneficiary(受益者).My father became the 52 man in town.My brothers and stepbrothers becasme a physician, a dentist, a lawyer, and a college president. What power 33 has!When that pwer is released to support the certainty of one’s purpose and is 54 strengthened by faith, it becomes an irresitible(不可抗拒的)force which poverty and temporary defeat can never 55 . You can communicate that power to anyone who needs it.This is probably the greatest work you can do with your enthusiasm.
  36.A.rushed B.sent C.carried D.introduced
  37.A.distinguished B.favored C.mistaken D.rewarded
  38.A.sooner B.later C.longer D.earlier
  39.A.dragged B.shook C.raised D.bent
  40.A.perfect B.right C.wrong D.impolite
  41.A.but B.so C.and D.or
  42.A.agreement B.friendship C.gap D.relationship
  43.A.opinion B.image C.expectation D.relationship
  44.A.begged B.persuaded C.expectation D.mind
  45.A.successful B.meaningful C.helpful D.useful
  46.A.treated B.entertained C.educated D.resected
  47.A.camera B.radio C.bicycle D.typewriter
  48.A.considred B.suspected C.ignored D.appreciated
  49.A.Belief B.request C.criticism D.descrption
  50.A.teaching B.writing C.studying D.reading
  51.A.next B.same C.only D.real
  52.A.cleverest B.wealthiest C.strongest D.healthiest
  53.A.enthusiasm B.sympathy C.fortune D.confidence
  54.A.deliberatedly B.happily C.traditionally D.constantly
  55.A.win B.match C.reach D.doubt 第三部分:阅读理解(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)
请认真阅读下列短文,从短文后各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。 A Usually, when your teacher asks a question, there is only one correct answer. But there is one question that has millions of correct answers. That question is “What’s your name?” Everyone gives a different answer, but everyone is correct. Have you ever wondered about people’s names? Where do they come from? What do they mean? People’s first names, or given names, are chosen by their parents. Sometimes the name of a grandparent or other member of the family is used. Some parents choose the name. or a well-known person. A boy conld be named George Washington Smith; a girl could be named Helen Keller Jones. Some people give their children names that mean good things. Clara means“bright”; Beatrice means“one who gives happiness”; Donald means“world ruler”; Leonard means“as brave as a lion”. The earliest last names, or surnames, were taken from place names. A family with the name Brook or Brooks probably lived near a brook(小溪); someone who was called Longstreet probably lived on a long, paved road. The Greenwood family lived in or near a leafy forest. Other early surnames came from people’s occunations. The most common occupational name is Smith, which means a person who makes things with fron or other metals. In the past, smiths were very important workers in every town and village. Some other occupational names are: Carter-a person who owned or drove a cart; Potter-a person who made pots and pans. The ancestors of the Baker family probably baked bread for their neighbors in their native village. The Carpenter’s great-great-great-grandfather probably built houses and furniture. Sometimes people were known for the color of their hair or skin, or their size, or their special abilities. When there were two men who were named John in the same village, the John with the gray hair probably became John Gray. Or the John who was very tall could call himself John Tallman. John Fish was probably an excellent swimmer and John Lightfoot was probably a fast runner or a good dancer. Some family names were made by adding something to the father’s name. English-speaking people added-s or son. The Johnsons are descendants of John; the Roberts family’s ancestor was Robert. Irish and Scottish people added Mac or Mc or O.Perhaps all of the MacDonnells and the McDonnells and the O’Donnells are descendants of the same Donnell.
  56.Which of the following aspects do the surnames in the passage NOT cover? A.Places where people lived. B.People’s characters. C.Talents that people possessed. D.People’s occupations. .
  57.According to the passage, the ancestors of the Potter family most probably A.owned or drove a cart B.made things with metals C.made kitchen tools or containers D.built houses and furniture
  58.Suppose an English couple whose ancestors lived near a leafy forest wanted their new born son to become a world leader, the baby might be named . A.Beatrice Smith B.Leonard Carter C.George Longstreet D.Donald Greenwood .
  59.The underlined word“descendants”in the last paragraph means a person’s
A.later generations C.colleagues and partners
B.friends and relatives D.later sponsors
B It is reported that conservation groups in North America have been arguing about the benefits and dangers of wolves. Some groups believe wolves should be killed. Other people believe wolves Must be protected so that they will not disappear from the wilderness(荒野). In Alaska, the woll almost disappeared a few years ago,because hunters were killing hundreds of them for sport.However,laws were established to protect the wolves from sportsmen and people who catch the animals for their fur.So the wolf population has greatly increased.Now there are so many wolves that they are destroying their own food supply. A wolf naturally eats animals in the deer family.People in the wil
 

相关内容

英语试题同步练习题考试题教案七年级英语Wheres your pen pal from单元测试2

   Unit 1 Where’s your pen pal from? Section A 课前漫步 A good beginning is half done. 良好的开端是成功的一半。 I.温故 根据图片完成句子。注意 be from 与 come from 的用法。 1. The boy (be) from Jilin. 2. The computer comes Zhejiang. 3. The flowers (be) from Yunnan. 4. The fruits (be) f ...

高二英语试题

   听力: 一 听力:(20X1.5=30) 维克多英语听力 2?1 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 1. What do we know about the man? A.He’d like to have the windows open. B.He rarely leaves the windows open. C.He’ll help the woman close the windows. 2. Where does the conversati ...

中考英语试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...

六年级英语试题

   六年级英语试题 Unit 2 My days of the week 一、将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 1.m__th ( 4.M__day( 7.Ch__nese ( 9. Fr__day ( ) ) ) ) 2. T__sday ( 5. c__mp__ter ( ) ) 3.m__s__c ( 6.t__day ( ) ) ) 8.Th__rsday ( 10.__rt ( ) 二、判断下列单词划线部分发音是否相同,相同的打“√” ,不同的 ...

商务英语试题下载

   商务英语试题下载 高级商务英语阅读 《高级商务英语阅读》考试试卷(1) 学号: 姓名: 班级: 成绩: I. Translate the following terms into English (15%): 1) 兼并 2) 控制股 3) 上市公司 4) (股票)首期公开上市 5) 垃圾债券 6) 欧洲债券市场 7) 总合帐户 8) 贸易壁垒 9) 进口替代 10) 清算机制 II. Translate the following terms into Chinese(10%): 1) C ...

定西市中考英语试题

   中国最大的教育门户网站 合 并 自 : AoShu.com( 奥 数 ) 、 ZhongKao.com( 中 考 ) 、 GaoKao.com( 高 考 ) 、 ZuoWen.com( 作 文 ) 、 YingYu.com( 英 语 ) 、 YouJiao.com( 幼 教 ) 、 BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 定西市 2010 年中考 英语试卷 听力部分 一,听力(每题 1 分,共 20 分)。 听力 A) 听句子,选出句子中所包含的信息。每个句子读一遍。 ( ...

小学四年级英语试题

   小学四年级下 小学四年级下英语试题 一、选择题 ( )1.Excuse,are you a nurse? A) I B) me C) my ( )2.A: B: is that woman? She is my mother. A)what B)who C)why ( )3.Don'tthe window. A)open B)look C)go ( )4.What's thewith you? A)matter B)wrong C)that ( )5.This is my daughter. ...

土木工程专业英语试题

   一、选择填空 20% 1. Between the buildings ( A. stand B. stands B )a secondary school. C. to stand D. standing 2. Neither I nor he ( B ) fond of music. A. am B. is C. are D. were 3.The laws that ( A )how the buildings maybe made are building codes. A. tel ...

2007年7月商务英语试题

   2007 年 07 月高等教育自学考试中英合作金融管理专业考试 商务英语试题 (课程代码 0796) ) (阅读与写作部分) 阅读与写作部分) READING PART ONE Question 1 5 Look at questions 1 5. In each question, which phrase or sentence is correct? For each question, mark one letter (A,B or C) on your Answer Sheet ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

六年级英语上册作文汇集

   六年级作文汇集 一、介绍你和家人上学或上班的方式 I go to school on foot.My sister goes to school on foot,too. My father goes to work by car. My mother goes to work by bike. 二、介绍你和朋友各自上学的方式。 介绍你和朋友各自上学的方式。 I go to school by bus. My friend Amy goes to school on foot. John g ...

大学英语综合教程第二册全部答案

   新视野大学英语视听说教程第二册 UNIT1 II. Listening Skills 1. M: Why don’t we go to the concert today? W: I’ll go get the keys. Q: What does the woman imply? 2. W: I can’t find my purse anywhere. The opera tickets are in it. M: Have you checked in the car? Q: What ...

提高英语听力

   各位都知道,英语阅读可以分为“精读”和“泛读”,同样,英语听力也可以分为“精听”和“泛听”,我介绍的这种方法,就是通过“精听”,来提高英语听力水平,具体步骤是:中国国际广播电台(CRI)或美国之音(VOA)或英国广播公司(BBC)每个小时开始的英语新闻,大约有20条,每条的时间不超过1分钟,词汇量不超过200个单词,您可以将某一天某一小时的某一条新闻,用录音机复制下来,然后反反复复收听这条新闻,一遍不成听两遍,一天不成听两天,直到这条新闻中的每个单词(请注意是每个单词),都能准确听出来为止。 ...

英语电影经典对白

   1.一个人总要走陌生的路,看陌生的风景,听陌生的歌,然后在某个不经意的瞬间, 你会发现,原本是费尽心机想要忘记的事情真的就那么忘记了。 One is always on a strange road, watching strange scenery and listening to strange music. Then one day, you will find that the things you try hard to forget are already gone. 2.幸福, ...

【高中英语语法 词性】易混易错词汇总结

   上教考资源网 助您教考无忧 词性】 【高中英语语法 词性】易混易错词汇总结 1. clothes, cloth, clothing clothes 统指各种衣服,谓语动词永远是复 数, cloth 指布,为不可数名词 clothing 服 装的总称,指一件衣服用 a piece of, an article of 2. incident, accident incident 指小事件, accident 指不幸的事故 He was killed in the accident. 3. amo ...