人教版七年级英语期中考试试题及答案(上册) 人教版七年级英语期中考试试题及答案(上册)
楼德镇中学试题库 2009-10-27 16:28:05 阅读 4918 评论 37 字号:大中小 订阅
七年级英语上册期中考试 试卷 语言知识及运用( 第一部分 语言知识及运用(50 分) I.单项选择 单项选择:从下列 ABCD 四个选项中选择一个可以填入空白处的最 单项选择 佳选项。共 15 小题。计 15 分。
  1. ?Are you in ? ? Yes, I am . A. Class one B. class one C. class One D. Class One
  2. ?Is it apple? ?Yes, it is. A. a B. an C. the D. /
  3. ?What’s that English . ?It’s an egg. A. with from B. at C. in D. /
  4. ?Is this English car ? ? No, it’s Japanese car. A. a; a B. a; an C. an; an D. an; a
  5. ?Is your mother a nurse or a doctor? A. Yes, she’s a nurse. B. No, she’ a doctor. C. No, she isn’t. D. She is a doctor.
  6.? Are those shoes? No ,they’re not . A. your ;my B. your; mine C. yours; my D. yours; mine
  7. ?Is your name Brown? 3 ? A. Yes, it is. B. Yes, I am. C. Yes, I’m. D. No, I’m not.
  8. Does Mr. Lee a big head? A. has B. have C. is D. are
  9.?Your English is very good.
? A. Thank you. B. No, it isn’t. C. It’s not good. D. No, no.
  10. We are in school. Our English teacher is Mr. Li. A. different B. same C. the same D. the different
  11. I am a teacher. She is a teacher, . A. to B. too C. two D. do
  12. ?Do you have an eraser? ?Yes, I __. I have a big one. A. does B. am C.do D.are
  13. What do you eat breakfast? -- Eggs. A .at B. in C. for D of
  14.Let’s play volleyball! --. A .No B. Bye C. That sounds good. D. Yes 15?What’s Jim Smith family name? A.Jim B.Smith C. Jim Smith D. Green II.完形填空 完形填空:通读短文,掌握大意,选出一个最佳答案。共 15 题,每 完形填空 小题 1 分,满分 15 分。 I’ m Tina. I am 16 English girl. I 17 England. I 18 13 years old. I am 19 . I have a round face, a small nose, a wide mouth, long 20 and 21 eyes. I like to listen to the music.I like eating healthy food.And I like vegetable very much.I have a brother(弟弟). His name is James. He is a student, too. He 22 a big nose , a long face and short hair. His ears 23 big. We are 24 the same grade, but in different 25 . I’ m in Class 3, he is in Class
  7. We like 26 hamburgers for
  27. Then we go to school at eight o’clock.We have five 28 . We like them. Because they teach(教 )us well. After class , we 29 basketball 30 ping-pong together.
  16.A. a B. an C. the D. 不填
  17.A.comes from B. come from C. be from D. is from

  18.A.am B. is C. are D. have
  19.A.a teacher B. a sister C. a student D. a doctor
  20.A. hair B. a hair C. look D. nose
  21. A. short B. big C. long D. new 22 A. have B. has C. is D. looks
  23. A. have B. are C. is D. has
  24. A. in B. on C. to D. at
  25. A. class B. grades C. classes D. grades
  26. A. eat B.eating C. eats D.ate
  27. A.lunch B. dinner C.breakfast D.supper
  28. A.friends B.lessons C.teachers D.boys
  29. A.go B.have C.play D.do
  30. A.but B.and C.or D.of III.阅读理解:读 A B 两篇短文,根据短文内容选择最佳答案计(20 阅读理解: 阅读理解 分)。 A I’m Ann. I’m English. I’m twelve. I was born on May 17th , 19
  91. I learn Chinese at Beijing No.3 Middle School. I have a good friend. Her name is Lucy. She is twelve, too. We are in the same (同样的) grade. But we are not in the same class. I’m in Class Two, and she is in Class Three. We have the same Chinese teacher 教师) Her name is Zhang Ying. We ( . all like her. Lucy’s parents are both English teachers in China. And she has a sister.Her name is Lily. She is only five years old.
  31. Ann and Lucy are .
A. classmates
B. sisters C. brothers D. friends
  32. Ann was born . A. on May 17th , 1990 B. on May 17th ,1991 C. in May 17th, 1991 D. in May 17th, 1990
  33. Zhang Ying is Lucy’s teacher. A. English B. Chinese C. math D. music
  34. Lucy’s parents are in . They teach English. A. England B. China C. America D. Japan
  35. How old is Lily? She is. A.twelve B.five C.three D.I don’t know.
B One day, Allan and his friend Henry went swimming (去游泳)in a river(小河). It(天气) was very hot(热). How happy they were in the river! After they got out of(出来) the water, they played games in the sun for a while. On their way back(回家路上), Henry saw(看见) some flowers. He liked flowers very much and ran 跑) into the green field to look at them. ( Now Allan was walking by himself. Then he heard Henry calling out 喊叫) “A snake ( , (蛇) Help! …” ! “What’s wrong with you?” asked Allan. “A snake bit(咬)me in the leg. Come here!” Allan ran over and saw a small red wound(伤口)on Henry’s leg. “The snake was in the grass. I didn’t see it.” “Sit down quickly!” Allan told Henry. Allan put his mouth at the little red wound and began to suck(吸) at it. In this way he saved(挽救)Henry’s life. “Oh, Allan, it’s very kind of you to help me.” “That’s all right. We are friends and we must always help each other.”
  36. It was when Allan and Henry went out. A. hot B. cold C. raining D. wet
  37. After swimming, they played in the sun . A. the whole morning B. for 2 hours C. long D. for a while

  38. On their way home, got something wrong with his . A. Allan; leg B. Allan; head C. Henry; leg D. Henry; head
  39. Henry and Allan are . A. workers B. good friends C. brothers D. farmers
  40. Which of the following(下面的)is true? A. Henry went to look at the flowers with Allan. B. Allan saved Henry’s life. C. Allan was bitten by the snake, too. D. Allan died at last. IV.单词拼写(10 分) 4
  11.Ana does not like thrillers.She likes a movies. 42 .Can you tell me what is the last day of the week?S is the last day of the week.
  43.I am going shopping. The black hats are on s for 15yuan each.
  44.We can listen to lots of interesting stories of the past in h classes.
  45.Why do you like music?Because I like to sing and dance.I think it is really r. V.选择方框中的词填入对话中。(15 分) I’m don’t what’s my have yes boring you sounds let’s
Conversation A: A: Hi! My name is Nick. B: Hi, 46 Jane. A: Nice to meet 47 , Jane. B 48 your last name, Nick? A: 49 last name is Smith. Conversation B: A: 50 play basketball. B: I 51 like basketball. It’s 52 A: Do you 53 a computer?
.
B: 54 , I do. A: Let’s play computer games! B: That’s 55 good. 任务型阅读 I’ve got some information for everyone going to Britain next month. As you know, you’ll be staying with a family for two weeks. No w the most important thing is money. You should take about £30 in cash(现金) and about £200 in travelers cheques(支票). Then w hen you arrive at the airport you’ll be met by our host(主人) famil y. You must remember to wear a red shirt so the family will find you easily. I’ve told them to look out for the red shirts. You’ll als o need to take with you 4 photos of yourself and, of course, it’s v ery important that you take the school letter. While you are there, i f you have any problems, you can call our agent(代理人). I’ll give you her office phone number now: It’s 580-4436 and the person t o ask for is Mrs. Belcher, that’s B-E-L-C-H-E-R. She’s in the offic e from 9-5 every day. OK! That’s everything. Have a good trip. 根据短文内容填写下表,每空词数不限: GOING TO BRITAIN Money-cash: £30 -traveler cheques: (
  56) Wear: (
  57) Take: (
  58) Office phone number: (
  59) Ask for: (
  60) VIII.给你的朋友 Jane 写一封信, 介绍你家庭成员。不少于 5 句话 (15 分)。 Dear Jane,
Thoes are my grandparent, Thoes are my parents, This is my aunt , and uncle . This is cousin and brother.
Your friend, 七年级英语上册期中考试 试卷答案
15DBCDD610BABAC1115BCCCB1620BBACA2125BBBAC2630BCCCB3135DBBBB3640ADCBB 41action42Saturday43sale44history45relaxing46 I’m47 you48 what’s49My50 let’s51 don’t52 boring53 have54 Yes55 sounds56 £200 57 a red shirt58 the school letter59 580-4436 60 Mrs. Belcher
 

相关内容

英语_2010年高考英语试题下载-+全国卷+II+[word版]

   英语周报网 http://www.ew.com.cn/ 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(全国二卷) 英语 第一卷(选择题) 第一部分 英语知识运用 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其 划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 1. Come A. cold B. cock C. comfort D. improve 2. dead D. health A. eager B. great ...

中考英语试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...

八年级英语试题

   八年级英语试题 二、单项选择 26. ?Have you A. never A. at 28. The box is A. too, to carry 29. I think you should A. stop wear been to the Disneyland? B. ever B. in heavy for me B. too, for carry C. still the swim team. C. with . C. so, to carry D. too, in carry ...

中考英语试题评析

   2007年中考英语试题评析 北京师范大学 程晓堂 2007年12月14日 西安 主要内容 2007年中考英语试题总体趋势分析 题型使用情况 考试形式存在的主要问题 典型试题分析 一、2007年中考英语试题总体 趋势分析 考试内容:既考查技能,又考查基础知 识;既考查综合能力,也考查微观知识 与技能; 考试形式:题型多样,新题型增多,使 用范围扩大;非选择题增加,所占分值 提高(平均占37.2%); 命题技术有所提高,但还存在不少问题。 评分标准有改进:主要观测点为实际书 面表达能力;标点符合 ...

土木工程专业英语试题

   一、选择填空 20% 1. Between the buildings ( A. stand B. stands B )a secondary school. C. to stand D. standing 2. Neither I nor he ( B ) fond of music. A. am B. is C. are D. were 3.The laws that ( A )how the buildings maybe made are building codes. A. tel ...

初一上学期月考英语试题

   初一上学期外研英语月考试题 I、语音(10%) A)从下列每组单词中,选出一个划线部分与其它三个读音不同的词(5%) ( )1、 A four B、 door C、 morning D、 colour ( ) 2、 A good B look C、 too D、 classroorn ( )3、 A stand B、 map C、 woman D,dad ( )4、 A、 chair B school C、China D、 watch ( )5、 A、 nine B、 Miss C、 pic ...

2007年7月商务英语试题

   2007 年 07 月高等教育自学考试中英合作金融管理专业考试 商务英语试题 (课程代码 0796) ) (阅读与写作部分) 阅读与写作部分) READING PART ONE Question 1 5 Look at questions 1 5. In each question, which phrase or sentence is correct? For each question, mark one letter (A,B or C) on your Answer Sheet ...

2002年7月商务英语试题

   2002 年 7 月商务英语试题 课程代码:0796 课程代码 (阅读与写作部分 阅读与写作部分) 阅读与写作部分 注意: 注意:写在答题纸上的答案为有效答案 《商务英语》试题词汇注释(阅读部分) 商务英语》试题词汇注释(阅读部分) PART ONE Questions 1-5 1.quotation 3.adjust Questions 6-10 4.job vacancies 6.retailing Questions 11-15 8.constant 10.fluctuation PA ...

2007年青岛中考英语试题

   2007 年青岛中考英语试题 2007 年青岛中考英语试题 笔试( 第二部分 笔试(85 分) 一, 语音(10 小题,每小题 0.5 分,共 5 分) 从每小题的 A,B,C,D 中选出与所给单词划线部分读音相同的单词. 16. any A.animal B. says C today D.and 17. become A. both B.hold C.cover D.over 18. through A. took B. food C. book D.good 19. break A. ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

2010年长春市初中毕业生学业考试网上阅卷模拟训练试题英语及答案

   2010 年长春市初中毕业生学业考试网上阅卷模拟训练试题 英语答案 一,听力 1 ?? 5 ACCAB 6??10 BCCAB 11??16 BDCFE 16??20 BCABB 21??25 BCAAC 二,基础知识 26,for 27.busy 28.forget 29.clearly 30.winter 31.her 32.eleverth 33.stories 34.relaxing 35.reporter 36??40 DBCBD 41??45 ABACD 46??50 CDBAC ...

高一新生英语学法指导

   高一新生英语学法指导 达尔文曾说过"关于方法的知识是最重要的知识",不管我们学习什么,掌握正确的方法是最 重要的. 我们现在正面临着一个初,高中的衔接问题,初中侧重基础的语法知识,而高中侧重具 体地使用英语.所以,学好英语首先要掌握正确的方法,什么是方法? 一,首先要明确几个观点: 1,学英语的目的是使用英语,只能在用中体会它的规律,掌握它的方法,通过练习学 会使用.因此我们要抓住每一个机会用英语.如课程表的书写用英语,学习学科的英文书写 等.课上 40 个人,能有机会一 ...

新视角研究生英语听力原文(第二册)

   特别说明 此资料来自豆丁网(http://www.docin.com/) 您现在所看到的文档是使用下载器所生成的文档 此文档的原件位于 http://www.docin.com/p-62435264.html 感谢您的支持 抱米花 http://blog.sina.com.cn/lotusbaob ...

新人教英语词汇句型复习课件必修2 Unit 5 Music

   必修2 必修 Unit 5 Music 共 93 页 1 要点梳理 ●重点单词 高效梳理?知识备考 高效梳理 知识备考 1.roll vt. & vi. 滚动;(使)摇摆 n.摇晃;卷;卷形物;面 . 滚动; 使 摇摆 .摇晃; 卷形物; 包圈 2.pretend vt.假装;假扮 . 假装; 假装 3.attach vt. & vi.系上;缚上;附加;连接 . 系上;缚上;附加; 系上 4.form vt.(使)组成;形成;构成 . 组成; 使 组成 形成; 5.earn ...

高考英语语法填空解题技巧与练习

   高考英语语法填空解题技巧与练习 本文章内容说明 本文章个人整理,希望在 09 年广东高考帮到自己和大家。广州一模等广东比较 有名的城市的模拟试题 本文章内容导读 一、动词(谓语/非谓语) 二、名词 三、代词 四、冠词 五、介词 六、连词(从属连词/并列连词) 七、情态动词 八、形容词/副词 九、挖掉表示起承转合的副词或副词性短语 十、词形变化或者词性变化 十一、特殊句型(或固定短语) 十二、定语从句的引导词. 十三、状语从句 十四、名词性从句 十五、 时态、语态 十六、 非谓语动词和独立主格 ...