八年级英语期中试题 I. 词汇。(10 分) 用所给单词的适当形式填空。
  1. Today is my (one) day to go to school.
  2. My father likes to eat many different kinds of (food).
  3. My (foot) are bigger than yours.
  4. Can you draw a picture of (you)?
  5. When she heard it, she ran away (quick). II. 单项选择。(10 分)
  1. My bedroom is bigger than . A. you B. your C. yours D. you's
  2. He is very happy his friends. A. seeing B. saw C. to seeing D. to see
  3. Can you show us the computer? A. how to use B. how use C. how to using D. to use how
  4. When he saw me in the street, he stopped to me. A. talking B. to talk C. talked D. talks
  5. Do you know ? A. where does he live B. where he lives C. where he is live D. he lives where III. 用所给动词的适当形式填空。(10 分)
  1. He (finish) drawing his picture already.
  2. He (not have) lunch at home every day.
  3. We (have) a good time at his party last night.
  4. Do you know what it (look) like?
  5. I want you (be) here on time. IV. 完成句子, 每空一词。(10 分)
  1. 为了学好英语, 他天天听收音机。 English well, he listens to the radio every day.
  2. 他已邀请我去参加他的生日聚会。 He has to go to his birthday party.
  3. 他不知道她最喜欢的科目是什么。 He doesn't know what her is.
  4. 我能记住我所看到的每一件事情。 I can remember I .
  5. 你经常帮助你妈妈做家务活吗? Do you often your motherthe housework? V. 句型转换。(10 分) 按要求转换下列句子。
  1. She was happy when she heard the news. (改为同义句) She was happy the news.
  2. The present is very nice. (改为感叹句) nice present it is!

  3. You have few friends here, ? (改为反意疑问句)
  4. Please tell me how I can get there. (改为同义句) Please tell me get there.
  5. He doesn't like monkeys. (改为同义句) He monkeys. VI. 完形填空。(10 分) Tim put two baskets of apples 1 his donkey(驴)and went to sell them. At noon it was very hot, he stopped 2 a big tree. There were some other men 3 , and all of them had donkeys and baskets of apples, 4 . After their lunch 5 went to sleep. After some time, Tim began 6 apples out of the other men's baskets and put them in his. Just at that time one of them woke up and 7 him. "What are you doing?" he said angrily(生气地). "Oh," said Tim, "don't worry about me. I am half mad(疯), and I do a lot of strange(奇怪的)things sometimes." "Oh, really?" said the other man. "Then why don't you sometimes take apples out of 8 baskets and put them in someone else's baskets?" "You 9 understand(理解) me,"said Tim,"I said I was in 10 mad, not quite mad."
  1. A. in B. on C. of D. before
  2. A. under B. on C. in D. over
  3. A. where B. there C. here D. near
  4. A. at all B. and C. also D. too
  5. A. we B. he C. she D. they
  6. A. take B. takes C. to take D. took
  7. A. seeing B. to see C. sees D. saw
  8. A. my B. his C. our D. your
  9. A. don't B. doesn't C. do D. not
  10. A. very B. quite C. a little D. half VII. 阅读理解。(10 分) Canadians like to say "Thank you" when others help them or say something kind to them. People of many other countries do so, too. It's a very good habit. You should say "Thank you" when someone passes you the salt on the table, or opens the door for you, or says you have done your work well. "Thank you" is used not only between friends but also between parents and children, brothers and sisters, husbands and wives. "Excuse me" is another useful short expression. When you hear someone say so behind you, you know somebody wants to walk past without touching you. It's not polite to interrupt(打断) others when they are talking. If you want to speak to one of them, say "Excuse me" first, and then begin talking. You should also do so when you want to make any noise before others. 根据短文内容,选择正确答案。
  1. like to say "Thank you". A. Canadians B. Few people outside China C. People all over the world

  2. You should say "Thank you" when . A. you have done something wrong B. someone opens the door for you C. you pass the salt to others on the table
  3. If you want to walk past somebody without touching him, you'd better say ""first. A. Excuse me B. I'm sorry C. Don't move
  4. When you hear others say you write very well, you should say "". A. Excuse me B. No, it's not good C. Thank you
  5. Which of the following is true? A. People say "Thank you" among the members of a family and friends. B. We don't say "Excuse me" by day. C. People say "Excuse me" only between brothers and sisters. VIII. 书面表达。(10 分) 假如你是 Hope Middle School 的一名学生,请你用英语写一篇 80 个词左右的短文, 向你的加 拿大朋友介绍一下你们学校的概况(不得使用真实的人名、地名)。短文要包括以下几个方面 的内容:
  1.校园概况;
  2. 老师和同学的情况;
  3. 学习情况。
参考答案 I.
  1. first
  2. foods
  3. feet
  4. yourself
  5. quickly II. 1-5 CDABB III.
  1. has finished
  2. doesn't have
  3. had
  4. looks
  5. to be IV.
  1. To learn
  2. invited / asked me
  3. favourite subject,
  4. everything, saw
  5. help, with/do V.
  1. to hear
  2. What a
  3. have/do you
  4. how to
  5. hates/dislikes VI. 1-5 BABDD 6-10 CDDAD VII. 1-5 ABACA VIII. One possible version: I am a student of Hope Middle School. My school is big and nice. There are many tall trees and beautiful flowers. There is also a big playground in our school. Our teachers are all very kind. They work hard and teach us very well. They look after us very carefully. There are about 60 students in our class. We get on well with each other. We often study and play together. At school, we learn many subjects, like Chinese, maths, English and Phys. Ed. We do our best to study them well. I love my school because it's like our home.
 

相关内容

高二英语试题

   听力: 一 听力:(20X1.5=30) 维克多英语听力 2?1 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 1. What do we know about the man? A.He’d like to have the windows open. B.He rarely leaves the windows open. C.He’ll help the woman close the windows. 2. Where does the conversati ...

中考英语试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...

商务英语试题下载

   商务英语试题下载 高级商务英语阅读 《高级商务英语阅读》考试试卷(1) 学号: 姓名: 班级: 成绩: I. Translate the following terms into English (15%): 1) 兼并 2) 控制股 3) 上市公司 4) (股票)首期公开上市 5) 垃圾债券 6) 欧洲债券市场 7) 总合帐户 8) 贸易壁垒 9) 进口替代 10) 清算机制 II. Translate the following terms into Chinese(10%): 1) C ...

中考英语试题评析

   2007年中考英语试题评析 北京师范大学 程晓堂 2007年12月14日 西安 主要内容 2007年中考英语试题总体趋势分析 题型使用情况 考试形式存在的主要问题 典型试题分析 一、2007年中考英语试题总体 趋势分析 考试内容:既考查技能,又考查基础知 识;既考查综合能力,也考查微观知识 与技能; 考试形式:题型多样,新题型增多,使 用范围扩大;非选择题增加,所占分值 提高(平均占37.2%); 命题技术有所提高,但还存在不少问题。 评分标准有改进:主要观测点为实际书 面表达能力;标点符合 ...

小学四年级英语试题

   小学四年级下 小学四年级下英语试题 一、选择题 ( )1.Excuse,are you a nurse? A) I B) me C) my ( )2.A: B: is that woman? She is my mother. A)what B)who C)why ( )3.Don'tthe window. A)open B)look C)go ( )4.What's thewith you? A)matter B)wrong C)that ( )5.This is my daughter. ...

土木工程专业英语试题

   一、选择填空 20% 1. Between the buildings ( A. stand B. stands B )a secondary school. C. to stand D. standing 2. Neither I nor he ( B ) fond of music. A. am B. is C. are D. were 3.The laws that ( A )how the buildings maybe made are building codes. A. tel ...

2007年7月商务英语试题

   2007 年 07 月高等教育自学考试中英合作金融管理专业考试 商务英语试题 (课程代码 0796) ) (阅读与写作部分) 阅读与写作部分) READING PART ONE Question 1 5 Look at questions 1 5. In each question, which phrase or sentence is correct? For each question, mark one letter (A,B or C) on your Answer Sheet ...

2002年7月商务英语试题

   2002 年 7 月商务英语试题 课程代码:0796 课程代码 (阅读与写作部分 阅读与写作部分) 阅读与写作部分 注意: 注意:写在答题纸上的答案为有效答案 《商务英语》试题词汇注释(阅读部分) 商务英语》试题词汇注释(阅读部分) PART ONE Questions 1-5 1.quotation 3.adjust Questions 6-10 4.job vacancies 6.retailing Questions 11-15 8.constant 10.fluctuation PA ...

外交部入部考试英语试题题型

   入部考试英语试卷题型 英语考试综合分析之一 问:外交部今年的录用考试包 括哪些科目、内容和题型? 答:今年外交部专业科目考试初、复 试均进行综合知识与能力测试笔试和 外语(或行政技术专业)笔试。其中 初试试题全部采用客观题形式,考生 填涂机读卡作答;复试中这两个科目 的试题均为主观题。另外,在复试阶 段非英语专业的其它各个专业的考生 还要参加英语水平测试笔试。 专业科目考试主要考察考生的中 外文基础、知识结构和综合素质, 包括了一般考试的常见题型,如 客观题中的单项选择、多项选择, 主观题中 ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

自考英语翻译完全版

   Lesson 1 The Quest 前 言 1.如何把握教材 如何把握教材 考试大纲明确提出,在翻译的卷面中有 60%的内容选自教材,所以我们要立足教材,把每个考点都明确,掌握. 2.关于翻译的标准 关于翻译的标准 翻译涉及到三个层面: 翻译涉及到三个层面: (1)文本的转化 ) (2)意义的转化 ) (3)形式的转化 ) 翻译应遵循的标准为:信(忠实于原文) ,达(语句读起来要通顺) ,雅(译文要有文采) 3.关于翻译的几个基本的步骤: 关于翻译的几个基本的步骤: 关于翻译的几个基本的步 ...

英语AB级计划书

   优秀学生英语 、 优秀学生英语 A、B 级经验交流会 一、活动主旨: 活动主旨: 级考试时所有在校大学生缩共同关心的问题。 全国大学英语 AB 级考试时所有在校大学生缩共同关心的问题。 在考试之前举行优秀学生 级经验交流会旨在为大一新生提供良好的英语学习方法及备考方案 让同学们熟悉 为大一新生提供良好的英语学习方法及备考方案, 英语 AB 级经验交流会旨在为大一新生提供良好的英语学习方法及备考方案, 考试流程,并对今年的考试趋势有所了解,同时树立榜样传授经验,交流学习, 考试流程,并对今年的 ...

英语语法

   时态(Tense) 实用英语语法讲座 (I)时态(Tense)Aery ① ③ 过去的过去 过去 将来 ② 现 在④ ⑤ ①过去完成时/过去完成进行时 过去完成时/ 现在完成时/ ②现在完成时/现在完成进行时 ③将来时 ④现在进行时 过去时/ ⑤过去时/过去进行时 I. The Definition of Tense any of the forms of a verb that show the time and continuance or completion of the actio ...

成人高考专升本英语作文范文八篇

   成人高考专升本英语作文范文八篇 第一篇: 金钱是一切吗? 金钱是一切吗?In Money Everything? ? I don‘t think money is everything, but we can’t do without it. Fox example, money can‘t buy us happiness and a good education. And for another example, money can’t buy us good health and a ...

英语谚语

   [英文谚语 / 未知 著 ] 作品仅供读者预览,请在下载24小时内删除,不得用作商业用途;为了让作者 未知能提供更多更好的作品,请您购买请购买正版图书! 书籍介绍: {WsErr} 章节内容开始 第一卷 第一章 书香屋 更新时间:2007-1-12 23:37:19 本章字数:2833 ?A bad beginning makes a bad ending. 不善始者不善终。 A bad thing never dies. 遗臭万年。 A ba ...