ago a moment ago 例如: Where were you a moment ago? six years ago long ago all all day and all night 没日没夜,整日整夜 all the world 全世界 all the year (round) 一年到头 例如: I hear it is cold all the year round. all right(表示同意的感叹词)好,行,可以;满意的;安然无恙的 all the same 仍然,还是 例如: Thank you all the same. 不论怎样还是要谢谢你 (尽管你没帮上忙)。 all the time 一直;始终;总是 例如: The memory robot followed Mr. Mott all the time. another in another ten days 再过十天 another person 另一个人 六年前 很久以前 刚才
I want another two apples. (我想再要两个苹果) ask ask the way 问路 ask (sb.) a question 问(某人)一个问题 ask for 请求;询问 例如: He is asking a policewoman for help. ask sb. to do sth. 要求(请求)某人做某事 ask sb. for sth 向某人要某物 at at home 在家 at school 在学校 at work 在工作 at the seaside 在海边 at the station 在车站 at the library 在图书馆 at the cinema 在电影院 at breakfast/lunch/supper/dinner 早餐/午餐/晚餐/正餐 例如: I read the morning paper at breakfast. at six o'clock 六点时 at midnight 午夜时
at noon 中午时 at Christmas 圣诞节时 at once 立刻 at times 有时;偶尔 例如: It will be cloudy at times. not...at all 一点都不 at the end of 在……结尾;到……尽头 例如: At the end of the concert,Eric sang a song in Chinese. at the start of,at the beginning of 在……开始的时候 at the same time 同时 例如: I can see the world at the same time. at this time of year 每年的这个时候 at this time of day 在每天的这个时候 例如: Many stores sell mooncakes at this time of year. B back go back 回到,返回 come back 回来,归来
be back 回到 by by the river 河边 go by train 乘火车去 by oneself 独自地 by the way 顺便说;顺便问一下 例如: By the way,why did you call me? be free 有空 例如: Are you free tomorrow evening? C come come down 下来 come in 进入 come on 继续到来;来吧 come over 过来;顺便拜访 例如: Would you like to come over to my home for Mid-autumn Festival? come out (花)开;发芽;出现;出来 例如: Trees turn green,and flowers start to come out.
例如: The radio says the sun will come out later. catch catch a bus 乘公共汽车 D diary keep a diary 记日记 例如: I keep a diary to help remember things. during during the daytime 白天时 during the night 夜晚时 E end in the end 最后,最终 at the end of 在……结束的时候 enjoy oneself 过得快活 exam pass an exam 考试及格 fail (in) an exam 考试不及格 an exam paper 考卷 F
fall down 倒下;跌倒;从……落下 例如: He fell down and broke his leg. fall asleep 入睡 fall ill 生病 far from 离……远 festival the Spring Festival 春节 finish finish school 毕业 finish reading 读完 finish one's homework 完成某人的作业 例如: Let's finish our homework. field trip 野外旅游 例如: We are going on our first field trip. fly fly away 飞走 fly to 飞向,乘飞机去 fly a kite 放风筝 front
in front of 在……前面(外部) 例如: Six students stand in a row in front of the class. in the front of 在……前面(内部) at the front of 在……前面(内部) fun have fun 开心,作乐 例如: We're going to have fun learning and speaking English this term. full name 全名 G gate at the school gate 在学校大门 get get married 结婚 例如: He met my mother in Liverpool,and they got married in 19
  67. get together 相聚 例如: Families get together. get a cold 患感冒 get back 回来,取回
get down 下车;下降,落下;下梯子 get on 上(车) get out 离开 get to 到达 get up 起床 give give back 归还 give a hand 给予帮助 give up 放弃 give a concert 开音乐会 例如: They are going to give a concert in Kunming tonight. given name 名字 例如: I have two given names. give a talk 做演讲 例如: Mr. Wu wants me to give a talk in class tomorrow. go go boating/swimming/hiking/fishing/skating/skiing/shopping 去划船/游泳/徒步旅行/钓鱼/滑冰/滑雪/购物 例如:
Why don't we go fishing at East Lake? 例如: I like going fishing. 例如: Let's go boating on the river. go away 离开 go back 回来 go down 沿着 go along 沿着 go for (a walk) 去(散步) go in 进入 go into 进入 go on 继续 例如: They didn't want to stop the concert, so they went on. go out 外出;到外面 例如: I often go out and visit people. go over 复习 go to 到,去 例如: We went to a town near the sea.
grow up 长大;成长 例如: Do you want to be a businessman when you grow up?
 

相关内容

英语_2010年高考英语试题下载-+全国卷+II+[word版]

   英语周报网 http://www.ew.com.cn/ 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(全国二卷) 英语 第一卷(选择题) 第一部分 英语知识运用 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其 划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 1. Come A. cold B. cock C. comfort D. improve 2. dead D. health A. eager B. great ...

高二英语试题

   听力: 一 听力:(20X1.5=30) 维克多英语听力 2?1 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 1. What do we know about the man? A.He’d like to have the windows open. B.He rarely leaves the windows open. C.He’ll help the woman close the windows. 2. Where does the conversati ...

商务英语试题下载

   商务英语试题下载 高级商务英语阅读 《高级商务英语阅读》考试试卷(1) 学号: 姓名: 班级: 成绩: I. Translate the following terms into English (15%): 1) 兼并 2) 控制股 3) 上市公司 4) (股票)首期公开上市 5) 垃圾债券 6) 欧洲债券市场 7) 总合帐户 8) 贸易壁垒 9) 进口替代 10) 清算机制 II. Translate the following terms into Chinese(10%): 1) C ...

高级商务英语试题

   I. Complete each of the following sentences with the correct forms of the given words. Section one 1. The film, which was _producted by the leading film studio in Italy, has been applauded as a of geniuses in their most productive years. (productio ...

中考英语试题评析

   2007年中考英语试题评析 北京师范大学 程晓堂 2007年12月14日 西安 主要内容 2007年中考英语试题总体趋势分析 题型使用情况 考试形式存在的主要问题 典型试题分析 一、2007年中考英语试题总体 趋势分析 考试内容:既考查技能,又考查基础知 识;既考查综合能力,也考查微观知识 与技能; 考试形式:题型多样,新题型增多,使 用范围扩大;非选择题增加,所占分值 提高(平均占37.2%); 命题技术有所提高,但还存在不少问题。 评分标准有改进:主要观测点为实际书 面表达能力;标点符合 ...

小学四年级英语试题

   小学四年级下 小学四年级下英语试题 一、选择题 ( )1.Excuse,are you a nurse? A) I B) me C) my ( )2.A: B: is that woman? She is my mother. A)what B)who C)why ( )3.Don'tthe window. A)open B)look C)go ( )4.What's thewith you? A)matter B)wrong C)that ( )5.This is my daughter. ...

初一上学期月考英语试题

   初一上学期外研英语月考试题 I、语音(10%) A)从下列每组单词中,选出一个划线部分与其它三个读音不同的词(5%) ( )1、 A four B、 door C、 morning D、 colour ( ) 2、 A good B look C、 too D、 classroorn ( )3、 A stand B、 map C、 woman D,dad ( )4、 A、 chair B school C、China D、 watch ( )5、 A、 nine B、 Miss C、 pic ...

2002年7月商务英语试题

   2002 年 7 月商务英语试题 课程代码:0796 课程代码 (阅读与写作部分 阅读与写作部分) 阅读与写作部分 注意: 注意:写在答题纸上的答案为有效答案 《商务英语》试题词汇注释(阅读部分) 商务英语》试题词汇注释(阅读部分) PART ONE Questions 1-5 1.quotation 3.adjust Questions 6-10 4.job vacancies 6.retailing Questions 11-15 8.constant 10.fluctuation PA ...

2007年青岛中考英语试题

   2007 年青岛中考英语试题 2007 年青岛中考英语试题 笔试( 第二部分 笔试(85 分) 一, 语音(10 小题,每小题 0.5 分,共 5 分) 从每小题的 A,B,C,D 中选出与所给单词划线部分读音相同的单词. 16. any A.animal B. says C today D.and 17. become A. both B.hold C.cover D.over 18. through A. took B. food C. book D.good 19. break A. ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

七年级英语上册 Module 8 Different habits教案 外研版

   Module 8 Different habits I. Teaching objectives 模块教学目标 模块教学目标 听 Listen and find out what people usually do on their birthdays 技 能 目 标 说 读 写 Describing what people do on their birthday Read and match people and presents. Write a description of your ...

英语阅读与完型填空

   英语阅读理解与完型填空技巧 英语阅读的三大误区 1.语言误区 由于有些单词有许多意思,而一个词的确切含义只有在具体的文章之中根据上下文才能确 定。因此,词义的转换和搭配仍是阅读中的障碍。所以,要避免进入见词就查字典的误区。 2.文化背景知识误区因为文化背景知识是阅读的无形障碍。由于不了解英语国家的文化背 景,因此有时很难做出判断,且做一些泛读训练也很有帮助。 3.阅读技巧误区 阅读技巧涉及极广,如找中心思想,推断文章中有没有直接说明的意思,确定作者的观点给 出文章标题等对学生来说是一大难点, ...

2006年高考英语湖北卷试题和答案

   2006 年普通高等学校招生全国统一考试(湖北卷) 年普通高等学校招生全国统一考试(湖北卷) 英 语 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,满分 150 分.考试用时 120 分钟. 第Ⅰ卷(三部分,共 115 分) 注意事项: 注意事项: 1.答题前,务必将自己的姓名,准考证号填写在试题卷和答题卡上,并将准考证号条形码 粘贴在答题卡上的指定位置. 2.每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑.如需改动,用橡 皮擦干净后,再选涂其他答案标号.答在试题卷上 ...

英语精品课程

   Unit One Basic Writing Skills Chapter Two Making of Sentences Prepared by: Xiao Dana & Wang Zhaofei 1 Chapter Two Making of Sentences Part1 Prewriting: Freewriting Freewriting is to write and not stop for anything. Go quickly without rushing. ...

精品历年高考英语翻译

   2002高考 1.当时,那位出租车司机别无选择,只能求助于游客。 (choice) At that time the taxi driver had no choice but to turn to the tourist/traveller (for help) 2.我没有想到汤姆会被选为学生会主席。 (occur) It never occurred / didn’t occur to me that Tom would/should be elected/made chairman o ...