Test 1
Part Ⅰ Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Part ⅠWriting (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Western Festival: Welcome or Reject? You should write at least 120 words following the outline given below:?
  1. 西方的节日越来越深的影响着许多中国年青人的生活。?
  2. 有人认为西方的节日使很多中国的传统日益淡化。?
  3. 你的观点。? Part II Reading Comprehension (Skimming and Scanning) (15 minutes)
Directions: In this part, you will have 15 minutes to go over the passage quickly and answer the questions on Answer Sheet
  1. For questions 1-7, mark Y (for YES) if the statement agrees with the information given in the passage; N(for NO) if the statement contradicts the information given in the passage; NG(for NOT GIVEN) if the information is not given in the passage. For questions 8-10, complete the sentences with the information given in the passage. Our dreams combine verbal, visual and emotional stimuli into a sometimes broken, nonsensical but often entertaining story line. We can sometimes even solve problems in our sleep. Or can we? Many experts disagree on exactly what the purpose of our dreams might be. Are they strictly random brain impulses, or are our brains actually working through issues from our daily life while we sleep -- as a sort of coping mechanism? Should we even bother to interpret our dreams? Many say yes, that we have a great deal to learn from our dreams. Why do we Dream? For centuries, we've tried to figure out just why our brains play these nightly shows for us. Early civilizations thought dream worlds were real, physical worlds that they could enter only from their dream state. Researchers continue to toss around many theories about dreaming. Those theories essentially fall into two categories: ● The idea that dreams are only physiological stimulations ● The idea that dreams are psychologically necessary Physiological theories are based on the idea that we dream in order to exercise various neural connections that some researchers believe affect certain types of learning. Psychological theories are based on the idea that dreaming allows us to sort through problems, events of the day or things
that are requiring a lot of our attention. Some of these theorists think dreams might be prophetic. Many researchers and scientists also believe that perhaps it is a combination of the two theories. Dreaming and the Brain When we sleep, we go through five sleep stages. The first stage is a very light sleep from which it is easy to wake up. The second stage moves into a slightly deeper sleep, and stages three and four represent our deepest sleep. Our brain activity throughout these stages is gradually slowing down so that by deep sleep, we experience nothing but delta brain waves -- the slowest brain waves. About 90 minutes after we go to sleep and after the fourth sleep stage, we begin REM sleep. Rapid eye movement (REM) was discovered in 1953 by University of Chicago researchers Eugene Aserinsky, a graduate student in physiology, and Nathaniel Kleitman, Ph.D., chair of physiology. REM sleep is primarily characterized by movements of the eyes and is the fifth stage of sleep. How to Improve Your Dream Recall It is said that five minutes after the end of a dream, we have forgotten 50 percent of the dream's content. Ten minutes later, we've forgotten 90 percent of its content. Why is that? We don't forget our daily actions that quickly. The fact that they are so hard to remember makes their importance seem less. There are many resources both on the Web and in print that will give you tips on how to improve your recall of dreams. Those who believe we have a lot to learn about ourselves from our dreams are big proponents of dream journals. Here are some steps you can take to increase your dream recall: ● When you go to bed, tell yourself you will remember your dreams. ● Set your alarm to go off every hour and half so you'll wake up around the times that you leave REM sleep -- when you're most likely to remember your dreams. (Or, drink a lot of water before you go to bed to ensure you have to wake up at least once in the middle of the night!) ● Keep a pad and pencil next to your bed. ● Try to wake up slowly to remain within the "mood" of your last dream. Common Dream Themes and Their Interpretations ● Being naked in public Most of us have had the dream at some point that we're at school, work or some social event, and we suddenly realize we forgot to put on clothes! Experts say this means: ◆ We're trying to hide something (and without clothes we have a hard time doing that).
◆ We're not prepared for something, like a presentation or test (and now everyone is going to know -- we're exposed!). If we're naked but no one notices, then the interpretation is that whatever we're afraid of is unfounded. If we don't care that we're naked, the interpretation is that we're comfortable with who we are. ● Falling You're falling, falling, falling... and then you wake up. This is a very common dream and is said to symbolize insecurities and anxiety. Something in your life is essentially out of control and there is nothing you can do to stop it. Another interpretation is that you have a sense of failure about something. Maybe you're not doing well in school or at work and are afraid you're going to be fired or expelled. Again, you feel that you can't control the situation. ● Being chased The ever-popular chase dream can be extremely frightening. What it usually symbolizes is that you're running away from your problems. What that problem is depends on who is chasing you. It may be a problem at work, or it may be something about yourself that you know is destructive. For example, you may be drinking too much, and your dream may be telling you that your drinking is becoming a real problem. ● Taking an exam (or forgetting that you have one) This is another very common dream. You suddenly realize you are supposed to be taking an exam at that very moment. You might be running through the hallways and can't find the classroom. This type of dream can have several variations that have similar meanings. (Maybe your pen won't write, so you can't finish writing your answers.) What experts say this may mean is that you're being scrutinized about something or feel you're being tested -- maybe you're facing a challenge you don't think you're up to. You don't feel prepared or able to hold up to the scrutiny. It may also mean there is something you've neglected that you know needs your attention. ● Flying Many flying dreams are the result of lucid dreaming (清醒梦). Not all flying dreams are, however. Typically, dreaming that you are flying means you are on top of things. You are in control of the things that matter to you. Or, maybe you've just gained a new perspective on things. It may also mean you are strong willed and feel like no one and nothing can defeat you. If you are having problems maintaining your flight, someone or something may be standing in the way of you having control. If you are afraid while flying, you may have challenges that you don't feel up to. ● Running, but going nowhere This theme can also be part of the chasing dream. You're trying to run, but either your legs won't move or you simply aren't going anywhere -- as if you were on a treadmill (踏车).
According to some, this dream means you have too much on your plate. You're trying to do too many things at once and can't catch up or ever get ahead.
  1. This passage mainly discusses different theories about why we have dreams at night.
  2. Early theories held that dreams were reflection of people’s real, physical worlds.
  3. According to physiological theories, dreaming allows us to sort through problems or events of the day that require our attention.
  4. REM occurs at the third and fourth stage during which we experience the deepest sleep.
  5. The reason why dreams do not seem important is that they are very difficult to remember.
  6. Trying to get recorded what you said or did in your dream can help increase your dream recall.
  7. If a person dreams he is naked but is not noticed by others, it means what he is afraid of is groundless. 注意:此部分试题在答题卡 1 上作答;
  8-10 题在答题卡 1 上。
  8. You’re falling, falling, falling in your dream, which is said to symbolize .
  9. Being chased in a dream usually means that you’re escaping from your .?
  10. One of the interpretations for flying dreams is that you are Part III Listening Comprehension (35 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 8 short conversations and 2 long conversations. At the end of each conversation, one or more questions will be asked about what was said. Both the conversation and the questions will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the center. 注意:此部分试题请在答题卡 2 上作答。
  11. A) Customer and salesman. C) Subordinate and boss.
  12. A) They get a bargain right away. C) They sell their TV set. B) Colleagues. D) Classmates. B) They have a look at the advertisement. D) They go and buy a big TV set. and nothing can defeat you.

  13. A) The student miss their professor very much. B) The professor didn’t give the lesson. C) A new course will begin next Monday. D) Some homework was assigned to the students.
  14. A) Families with cars. B) Americans’ heavy dependence on cars.
C) Roads and highways.
  15. A) He has edited three books. C) He has lost half of his money.
  16. A) It’s too expensive. C) It should be built.
D) Traffic problems in America. B) He has bought the wrong edition. D) He has found the book that will be used. B) It isn’t needed. D) A college would be better.

  17. A) She didn’t know her daughter could sing so well. B) She sings better than her daughter. C) She doesn’t like her daughter. D) She herself doesn’t have a good voice.
  18. A) The woman is being interviewed by a reporter. B) The woman is asking for a promotion. C) The woman is taking an examination. D) The woman is applying for a job. Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
  19. A) Their office hours. B) A twice-yearly regular visit service contract. C) The installation and maintenance of a new system. D) Cost of the engineers.
  20. A) The workers can do it during normal office hours. B) They can close the office on next Saturday for the workers to do it. C) The workers can do it whenever they like. D) The workers can do it on the 27th.
  21. A) They will provide free maintenance. B) They can come to check the whole system twice in the first year. C) In the first 12 months after the installation the maintenance is free. D) They don’t have to check until there is anything wrong with the system.
  22. A) It is expensive to pay for the twice-yearly visit. B) The new systems are extremely reliable. C) The woman will pay for the time of the engineer who comes to fix the problem. D) They will draft a service contract for the maintenance of the new system. Questions 23 to 25 are based on the conversation you have just heard.
  23. A) How to apply for a job. C) How to be a good Personal Assistant.
  24. A) Working in an advertising company. C) Working as a typist. B) How to have a good phone manner. D) How to make advertisements. B) Working in a computer company. D) Working as a secretary anywhere.

  25. A) She should be good at receiving visitors. B) She should have a good phone manner. C) She should have good looks. D) She should have a good filing system.
Section B Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A),B),C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the center. 注意:此部分试题请在答题卡 2 上作答。 Passage One Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
  26. A) To provide Social Security benefits such as sickness benefit. B) To pay for a standard charge for prescriptions for medicine. C) To provide free medical treatment for all patients who wish to participate in it. D) To pay for the stamps on an insurance card.
  27. A) The cost of retirement pensions, unemployment benefit and maternity benefit has to be borne to the employers. B) people have to pay for treatment and food in hospital. C) People have to pay for normal charges for dental treatment and glasses. D) people have to pay for the stamps on the insurance card.
  28. A) He must go to see his doctor. B) He must register with a General Practitioner. C) He must have a letter from his G.P. to take to a hospital. D) His doctor can’t treat him and he needs more expert help.
Passage Two Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
  29. A) The advantages of electric cars. C) How electric cars fu



   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...


   一. READING PART ONE Questions 1-7 . Read these sentences and the following new reports. . Which country does each sentence describe? . For each sentence mark one letter (A ,B ,C or D) on your Answer Sheet. Example: the head of state went to China to ...


   商务英语试题下载 高级商务英语阅读 《高级商务英语阅读》考试试卷(1) 学号: 姓名: 班级: 成绩: I. Translate the following terms into English (15%): 1) 兼并 2) 控制股 3) 上市公司 4) (股票)首期公开上市 5) 垃圾债券 6) 欧洲债券市场 7) 总合帐户 8) 贸易壁垒 9) 进口替代 10) 清算机制 II. Translate the following terms into Chinese(10%): 1) C ...


   2007年中考英语试题评析 北京师范大学 程晓堂 2007年12月14日 西安 主要内容 2007年中考英语试题总体趋势分析 题型使用情况 考试形式存在的主要问题 典型试题分析 一、2007年中考英语试题总体 趋势分析 考试内容:既考查技能,又考查基础知 识;既考查综合能力,也考查微观知识 与技能; 考试形式:题型多样,新题型增多,使 用范围扩大;非选择题增加,所占分值 提高(平均占37.2%); 命题技术有所提高,但还存在不少问题。 评分标准有改进:主要观测点为实际书 面表达能力;标点符合 ...


   小学四年级下 小学四年级下英语试题 一、选择题 ( )1.Excuse,are you a nurse? A) I B) me C) my ( )2.A: B: is that woman? She is my mother. A)what B)who C)why ( )3.Don'tthe window. A)open B)look C)go ( )4.What's thewith you? A)matter B)wrong C)that ( )5.This is my daughter. ...


   初一上学期外研英语月考试题 I、语音(10%) A)从下列每组单词中,选出一个划线部分与其它三个读音不同的词(5%) ( )1、 A four B、 door C、 morning D、 colour ( ) 2、 A good B look C、 too D、 classroorn ( )3、 A stand B、 map C、 woman D,dad ( )4、 A、 chair B school C、China D、 watch ( )5、 A、 nine B、 Miss C、 pic ...


   中考英语试题命制的基本要求 初中毕业生英语学科学业考试命题指导 课改实验区初中毕业 生英语学业 考试命题指导项目组 1997 年,教育部基础教育司 组织专家,就义务教育课程实施状况对 9 个省(市) 的 16 000 多 名学生、2 000 多名校长、教师进行了抽样调查。调查结果显示, 初中毕业、升学考试对教师的教学行为、教师布置作业的内容与 数量、学生的学习方式等都有重大的影响。调查结论认为,当时 的考试评价制度存在着较大问题,严重制约了学生的全面发展, 甚至影响到青少年的身心健康,已成为 ...


   2002 年 7 月商务英语试题 课程代码:0796 课程代码 (阅读与写作部分 阅读与写作部分) 阅读与写作部分 注意: 注意:写在答题纸上的答案为有效答案 《商务英语》试题词汇注释(阅读部分) 商务英语》试题词汇注释(阅读部分) PART ONE Questions 1-5 1.quotation 3.adjust Questions 6-10 4.job vacancies 6.retailing Questions 11-15 8.constant 10.fluctuation PA ...


   入部考试英语试卷题型 英语考试综合分析之一 问:外交部今年的录用考试包 括哪些科目、内容和题型? 答:今年外交部专业科目考试初、复 试均进行综合知识与能力测试笔试和 外语(或行政技术专业)笔试。其中 初试试题全部采用客观题形式,考生 填涂机读卡作答;复试中这两个科目 的试题均为主观题。另外,在复试阶 段非英语专业的其它各个专业的考生 还要参加英语水平测试笔试。 专业科目考试主要考察考生的中 外文基础、知识结构和综合素质, 包括了一般考试的常见题型,如 客观题中的单项选择、多项选择, 主观题中 ...


   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...



   Miss Bai’s Story: The beginning ROLE: Miss Bai , Xu Xian, Fa Hai, Mirror, Qing , 旁白: 旁白: (Introduction) Long long ago, there was a girl called Miss Bai. ) : Action 1 旁白: 旁白:In Miss Bai’s home 新白娘子传奇的主题曲响起,白娘子上台) (新白娘子传奇的主题曲响起,白娘子上台) Miss Bai(风骚地走到魔 ...


   前言 一、听力理解(35%)248.5 分 1、听力对话(15%) 短对话 8 题 长对话 7 题 2、听力短文(20%) 三大题 10 小题 复合式听写前面 8 空填单词 后面 3 空填句子 二、阅读理解(35%) 248.5 分 1、仔细阅读理解(25%) 10 题精细阅读 5 题回答问题 2、快速阅读理解(10%) 三、完形填空(10%)71 分 20 题 四、写作和翻译(20%) 142 分 1、写作(15%) 2、翻译(5%) 5 题 PS:这份资料是自己为准备 6 级考试而收集, ...


   2010?2011 年度第一学期期末检测试卷 Outside the room In the room They thought two 4. were talking. Mr. White found that he forgot to turn off the 5. this morning. 八年级英语(河北课标版) 题目 得分 一 二 三 四 五 六 七 八 九 十 总分 Ⅱ.笔试部分(80 分) 四.用给出词语的完全形式填空(每小题 1 分,共 15 分) 1. Which is ...


   ★绝密★ 英 语 说明: I. 本卷考试时间 80 分钟,满分 80 分。 II. 本卷分为试题(共 8 页)和答卷(共 2 页) ,答案必须做在答题卷上。 试 题 I.单项选择(共 15 小题,计 15 分) .单项选择( 小题, 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。 、 、 、 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。 1. the morning of June 23, 1990,we started out for the city A. In, in B ...


   46.我将他定义为一个对道德问题进行苏格拉底式思考并将此作为自己人生首要责任和快乐 的人。 47.他的职责与法官相似,必须承担这样的责任:用尽可能明了的方式来展示自己做出决定 的推理过程。 48.我之所以把他(普通科学家)排除在外,是因为尽管他的成果可能会有助于解决道德问 题,但他承担的任务只不过是研究这些问题的事实方面。 49.但是,他的首要任务并不是考虑支配自己行为的道德规范,就如同不能指望商人专注于 探索行业规范一样。 50.他们可以教得很好,而且不仅仅是为了挣薪水,但他们大多数人却很 ...