笔试部分 一、词汇 (
  2) 用括号中单词的适当形式填空.
  1. Please come to my
  2. Sarah’s twenty (twelve) birthday party.
(Sarah) home is east of the post office. comic years books (comic book) (year) time? (is).

  3. I'm going to buy some
  4. What are you going to do in

  5. Do you have comic books? Yes, they are
  6. They are going at 4 o’clock (clock).
二、选择,请将正确选项字母标号填入题前的括号内 ( B )
  1.Usually I go to school on A. bike B. foot . C. plane
( A )
  2. do you go to school? A. How B. Who C. Where side of the road.
( A )
  3. In England and Australia, drivers drive on the A. left ( A )
  4. A. Stop B. right C. stright
at a yellow light. B. Wait C. Go .
( A )
  5. If you go by car,by bike or on foot, you must know the A. traffic lights B. traffic C. traffic light
( C )
  6. Red means . A. go B. wait C. stop
( B )
  7. is the cinema, please? A. Where ( A )
  8. Is it far A. from B. What here? B. about C. for C. When
( B )
  9. The hospital is the left. A. for B. in C. on three minutes. C. in plants.
( C )
  10. Walk straight A. at B. for
( B )
  11.I'm going to buy a magazine A. about ( C )
  12.I'm going A. on B. in B. at C. in 3 o'clock. C. at
三、下面你能看到 6 组分别被打乱顺序的问句和答句,请你重新搭配一下, 把正确的答句 的字母标号填入相应问句前的括号内 (B )
  1. Where are you going this afternoon? A. It's yellow. B. You can going by the No.12 bus. C. I'm going at 3 o'clock. D. I'm going to the biikstore. E. I'm going to buy a comic book. F. It's near the bookstore.
( D)
  2.What are yougoing to do? ( C )
  3. When are yougoing? (E )
  4.Where is the cinema,please?
( F )
  5.How can I get to the Zhing Shan Park?? ( A )
  6.What coloue is it? SXS
 

相关内容

英语试题同步练习题考试题教案七年级英语Wheres your pen pal from单元测试2

   Unit 1 Where’s your pen pal from? Section A 课前漫步 A good beginning is half done. 良好的开端是成功的一半。 I.温故 根据图片完成句子。注意 be from 与 come from 的用法。 1. The boy (be) from Jilin. 2. The computer comes Zhejiang. 3. The flowers (be) from Yunnan. 4. The fruits (be) f ...

中考英语试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...

六年级英语试题

   六年级英语试题 Unit 2 My days of the week 一、将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 1.m__th ( 4.M__day( 7.Ch__nese ( 9. Fr__day ( ) ) ) ) 2. T__sday ( 5. c__mp__ter ( ) ) 3.m__s__c ( 6.t__day ( ) ) ) 8.Th__rsday ( 10.__rt ( ) 二、判断下列单词划线部分发音是否相同,相同的打“√” ,不同的 ...

商务英语试题2

   一. READING PART ONE Questions 1-7 . Read these sentences and the following new reports. . Which country does each sentence describe? . For each sentence mark one letter (A ,B ,C or D) on your Answer Sheet. Example: the head of state went to China to ...

八年级英语试题

   八年级英语试题 二、单项选择 26. ?Have you A. never A. at 28. The box is A. too, to carry 29. I think you should A. stop wear been to the Disneyland? B. ever B. in heavy for me B. too, for carry C. still the swim team. C. with . C. so, to carry D. too, in carry ...

中考英语试题评析

   2007年中考英语试题评析 北京师范大学 程晓堂 2007年12月14日 西安 主要内容 2007年中考英语试题总体趋势分析 题型使用情况 考试形式存在的主要问题 典型试题分析 一、2007年中考英语试题总体 趋势分析 考试内容:既考查技能,又考查基础知 识;既考查综合能力,也考查微观知识 与技能; 考试形式:题型多样,新题型增多,使 用范围扩大;非选择题增加,所占分值 提高(平均占37.2%); 命题技术有所提高,但还存在不少问题。 评分标准有改进:主要观测点为实际书 面表达能力;标点符合 ...

初一上学期月考英语试题

   初一上学期外研英语月考试题 I、语音(10%) A)从下列每组单词中,选出一个划线部分与其它三个读音不同的词(5%) ( )1、 A four B、 door C、 morning D、 colour ( ) 2、 A good B look C、 too D、 classroorn ( )3、 A stand B、 map C、 woman D,dad ( )4、 A、 chair B school C、China D、 watch ( )5、 A、 nine B、 Miss C、 pic ...

外交部入部考试英语试题题型

   入部考试英语试卷题型 英语考试综合分析之一 问:外交部今年的录用考试包 括哪些科目、内容和题型? 答:今年外交部专业科目考试初、复 试均进行综合知识与能力测试笔试和 外语(或行政技术专业)笔试。其中 初试试题全部采用客观题形式,考生 填涂机读卡作答;复试中这两个科目 的试题均为主观题。另外,在复试阶 段非英语专业的其它各个专业的考生 还要参加英语水平测试笔试。 专业科目考试主要考察考生的中 外文基础、知识结构和综合素质, 包括了一般考试的常见题型,如 客观题中的单项选择、多项选择, 主观题中 ...

2007年青岛中考英语试题

   2007 年青岛中考英语试题 2007 年青岛中考英语试题 笔试( 第二部分 笔试(85 分) 一, 语音(10 小题,每小题 0.5 分,共 5 分) 从每小题的 A,B,C,D 中选出与所给单词划线部分读音相同的单词. 16. any A.animal B. says C today D.and 17. become A. both B.hold C.cover D.over 18. through A. took B. food C. book D.good 19. break A. ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

出国签证英语集锦

   出国签证英语集锦 1.护照号码 Passport Number 2.签发护照地点 Place of Issuance 城市 City 国家 Country 州"省份 State/Province 3.签发您护照的国家 Issuing Country 4.签照日期(日/月/年) Issuance Date (dd-mm-yyyy) 日 day | 月 month | 年 year 5.失效日期(日/月/年) Expiration Date (dd-mmh-yyyy) 日 day | 月 mon ...

牛津版八年级英语辅导(一)

   八年级英语辅导( 八年级英语辅导(一) 一.短语翻译. 在.....几岁时 代替 总数 2010.5.11 储蓄 给(某人)留下深刻的印象 追溯到 付代 价 和(某人)交朋友 赚钱 回 答 处 于 良 好的 状 态 对(某人)要求严格 二. 单选. 电视播放的 1. The Yellow River is one of in China. A. longer river B. longest rivers C. long river D. the longest rivers 2. He b ...

英语作文

   于网上购物利弊的英语作文 With the development of the Internet and the popularization of computers, shopping on the Internet has become a commonplace in our life. Here consumers can buy almost everything they need. Shopping on the Internet has a lot of advantag ...

河北省唐山一中2010高考冲刺试卷二(英语)

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 唐山市一中 2010 年高三年级冲刺考试(二) 英 语 试 卷 说明: 一、本试卷共 11 页,包括三部分,共 150 分。其中第一部分和第二部分为选择题,包 括 65 个小题;第三部分为非选择题。考试时间 120 分钟。 二、答题前请仔细阅读答题卡上的“注意事项” ,按照“注意事项”的规定答题。 三、做选择题时,如需改动,请用橡皮将原选涂答案擦干净,再选涂其他答案。 四、考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 第一部分 英语知识运用(共三节 ...

英语:时间状语从句和过去完成时

   优化方案 成功相伴 时间状语从句和过去完成时专题训练 时间状语从句和过去完成时专题训练 学习目标:时间状语从句和过去完成时 学习重点:时间状语从句和过去完成时 学习难点:过去完成时 时间状语从句 引导时间状语从句的从属连词有:when, whenever, as, while, before, after, till, until, since, as soon as, hardly…when…, no sooner…than…, every time, each time, the fir ...