(A) Now TV programs play an important part in our daily life. We can get a lot of knowledge and a lot of fun from it. Today is Saturday. The following are some TV programs on different channels today. Now read these TV programs and try to find some information for you and your family members. SXTV Channel 7 13: 12 Football Match SXTV Channel 6 18: 30 Cartoon Film CCTV Channel 1 19: 00 News Report 15: 30 12: 38 21: 00 XATV Channel 4 TV Play CCTV Channel 1 Law Today CCTV Channel 3 The Latest Music
判断正误(True or Fause)
  41. ( )My grandfather is interested in laws. He can watch CCTV Channel 1 at noon.
  42. ( ) My father is a football fan. He prefers football matches. He can watch CCTV Channel
  1.
  43.( ) My mother likes watching TV plays. She wants to watch XATV Channel 4 in the afternoon.
  44. ( )My sister is only six years old. I want to find a program for her. I think she can watch CCTV Channel
  6.
  45. ( )I’m a student. I like music, but I am very busy tonight. So I can watch CCTV Channel 3 this evening. 阅读下面三篇短文,根据短文内容, 阅读下面三篇短文,根据短文内容,从第
  51-61 小题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选 - 、 、 、 四个选项中, 择最佳选项。 择最佳选项。 (B) The police do many things for us. They help keep our things and us safe. They help keep cars moving safely. They take care of people who are hurt. Then they see these people get to a doctor. The police go around town to see that everything is all right. They get around town in many ways. Some of them walk or go by car. In some big cities, some of the police ride on horses. It is strange to see these animals in the street. As they go around town, the police help people. Sometimes they find lost children. They take the children home. If the police see a fight, they put an end to it right away. Sometimes people will ask the police how to get to a place in town. The police can always tell the people which way to go. They know all the streets and roads well. Some police stand at crossings. They tell the cars when to go and when to stop. They make sure that the cars do not go too fast. They help children cross the street. They also help people who can't walk too well. Without the police, our streets would not be safe. Cars might go too fast and hurt people. Lost people might never be found. The police do a good job. We need them. And we should thank them for a job well done.
  51. The police do many things for us. They help keep our things and us . A. warm B. clean C. quiet D. safe
  52. How do some of the police get around in some big cities? A. By taxi. B. On horses. C. By bus D. On bikes
  53. In the text, “put an end to”means “”.
A. stop B. cut C. kill D. fly
  54. The text is mainly talking about the of the police. A. life B. road C. job D. day (C)
Gadgets for Work and Play It's 7:45 in the morning, and 26-year-old Steve Clarkson is going to work. He puts on his jacket, and picks up his mobile phone and laptop. As he leaves the house, he turns on his MP3 player and puts on his headphone. He is ready to go. Today, for millions of people, gadgets like Clarkson's are a normal part of life. “I”m a reporter for a magazine, and I'm usually not in the office. My mobile phone and laptop help me to do my work both on the road and at home, ”says Clarkson. Today many people can check e-mails, send messages, or surf the Web, using their mobile phones. Tina Fang is studying photography in New York City. “Some of these gadgets are expensive, but they can save your money in the long run. I have a digital camera. I can use it to take eighty pictures and shoot video (record an image onto video)at the same time. I listen to music on my MP3 player, and I can download and read books on it, too. I use the camera and MP 3 for both learning and fun. ” It's now 9:
  45. Steve Clarkson gets an e-mail from his 17-year-old sister. She has a gadget that lets her send e-mails, play games, and take notes. She is in class right now. “I e-mailed her back. I told her to stop playing, and pay attention, ”laughs Clarkson. “These gadgets are fun, but sometimes they can distract (分散注意力)people, too. ”
  55. What is Steve Clarkson? A. A student B. A reporter C. A businessman. D. A computer programmer.
  56. Which of the following things is not a gadget? A. A picture B. A laptop C. An MP3 player. D. A mobile phone.
  57. When this sister had lessons, Steve told her . A. to pay no attention B. to e-mail him back right away C. to stop playing games D. to listen to music on the MP 3 player. (D)
Watching some children trying to catch butterflies one August afternoon, I was reminded of an incident in my own childhood. When I was a boy of twelve in South Carolina, something happened to me that made me never put any wild creature (living thing)in a cage(笼子). We lived on the edge of a forest, and every evening at dusk the mockingbirds would come and rest in the trees and sing. There isn't a musical instrument made by man that can produce a more beautiful sound than the song of the mockingbird. I decided that I would catch a young bird and keep it in a cage and in that way, I would have my own private musician. I finally succeeded in catching one and put it in a cage. At first, being scared, the bird fluttered (扑腾) about the cage, but finally it settled down in its new home. I felt very pleased with myself and looked forward to some beautiful singing from my little musician. On the second day of the bird's captivity, my new pet's mother flew to the cage with food in her mouth. The baby bird ate everything she brought to it. I was pleased to see this. Certainly the mother knew better than I how to feed her baby. The following morning when I went to see how my captive (caged)bird was doing, I discovered it on the floor of the cage, dead. I was terribly surprised! What had happened! I had taken extremely care of my little bird, or so I thought. Arthur Wayne, the famous ornithologist, who happened to be visiting my father at the time, hearing me crying over the death of my bird, explained what had happened. “A mother mockingbird, finding her young in a cage, will sometimes bring it poison berries (毒莓). She thinks it better for her young to die than to live in captivity. ” Never since then have I caught any living creature and put it in a cage. All living creatures have a right to live free.
  58. Why did the writer catch a mockingbird when he was a boy of twelve? A. He liked living creatures. B. He enjoyed watching beautiful birds. C. He needed a pet as a friend. D. He wanted the bird to sing for him.
  59. The mockingbird died because . A. the bird suffered from missing its mother B. the bird's mother gave it the poisonous food C. the writer didn't know how to feed the bird at first D. his father's friend didn't tell him the way of birds” life
  60. An ornithologist is probably a person who . A. studies birds B. loves creatures C. majors in habits D. takes care of trees
  61. From his past experience, the writer probably suggests that . A. no one can miss the chance to say sorry B. all living creatures can make free choices C. everything can be less worthy than any lives D. nothing can be more important than freedom 附答案:
  41. T
  42. F
  43. T
  44. F
  45. F (B:) D B A C (C:) B A C (D:) B A D
 

相关内容

商务英语试题2

   一. READING PART ONE Questions 1-7 . Read these sentences and the following new reports. . Which country does each sentence describe? . For each sentence mark one letter (A ,B ,C or D) on your Answer Sheet. Example: the head of state went to China to ...

六年级英语试题

   六年级英语试题 Unit 2 My days of the week 一、将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 1.m__th ( 4.M__day( 7.Ch__nese ( 9. Fr__day ( ) ) ) ) 2. T__sday ( 5. c__mp__ter ( ) ) 3.m__s__c ( 6.t__day ( ) ) ) 8.Th__rsday ( 10.__rt ( ) 二、判断下列单词划线部分发音是否相同,相同的打“√” ,不同的 ...

中考英语试题2

   中考英语试题 2 (全卷总分:120 分;考试时间:/120 分钟) I.听力(30 分) A.情景反应(共 5 小题,每小题 1 分) 这一题共有 5 小题,在每一小题内,你将听到一个句子,并看到供你选择的 三个句子,每个句子念两遍。请在每小题 A.B.C 三个句子中选出一个句子,该 句子能正确回答或紧接你所听到的句子。 ( )1.A.Yes,in two weeks. B.Yes,of course. C.Hi,Lucy! Glad to see you again. ( )2.A.It ...

中考英语试题评析

   2007年中考英语试题评析 北京师范大学 程晓堂 2007年12月14日 西安 主要内容 2007年中考英语试题总体趋势分析 题型使用情况 考试形式存在的主要问题 典型试题分析 一、2007年中考英语试题总体 趋势分析 考试内容:既考查技能,又考查基础知 识;既考查综合能力,也考查微观知识 与技能; 考试形式:题型多样,新题型增多,使 用范围扩大;非选择题增加,所占分值 提高(平均占37.2%); 命题技术有所提高,但还存在不少问题。 评分标准有改进:主要观测点为实际书 面表达能力;标点符合 ...

定西市中考英语试题

   中国最大的教育门户网站 合 并 自 : AoShu.com( 奥 数 ) 、 ZhongKao.com( 中 考 ) 、 GaoKao.com( 高 考 ) 、 ZuoWen.com( 作 文 ) 、 YingYu.com( 英 语 ) 、 YouJiao.com( 幼 教 ) 、 BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 定西市 2010 年中考 英语试卷 听力部分 一,听力(每题 1 分,共 20 分)。 听力 A) 听句子,选出句子中所包含的信息。每个句子读一遍。 ( ...

小学四年级英语试题

   小学四年级下 小学四年级下英语试题 一、选择题 ( )1.Excuse,are you a nurse? A) I B) me C) my ( )2.A: B: is that woman? She is my mother. A)what B)who C)why ( )3.Don'tthe window. A)open B)look C)go ( )4.What's thewith you? A)matter B)wrong C)that ( )5.This is my daughter. ...

外交部入部考试英语试题题型

   入部考试英语试卷题型 英语考试综合分析之一 问:外交部今年的录用考试包 括哪些科目、内容和题型? 答:今年外交部专业科目考试初、复 试均进行综合知识与能力测试笔试和 外语(或行政技术专业)笔试。其中 初试试题全部采用客观题形式,考生 填涂机读卡作答;复试中这两个科目 的试题均为主观题。另外,在复试阶 段非英语专业的其它各个专业的考生 还要参加英语水平测试笔试。 专业科目考试主要考察考生的中 外文基础、知识结构和综合素质, 包括了一般考试的常见题型,如 客观题中的单项选择、多项选择, 主观题中 ...

2007年青岛中考英语试题

   2007 年青岛中考英语试题 2007 年青岛中考英语试题 笔试( 第二部分 笔试(85 分) 一, 语音(10 小题,每小题 0.5 分,共 5 分) 从每小题的 A,B,C,D 中选出与所给单词划线部分读音相同的单词. 16. any A.animal B. says C today D.and 17. become A. both B.hold C.cover D.over 18. through A. took B. food C. book D.good 19. break A. ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

08高考英语试题讲解 江苏卷

   08 高考英语试题讲解 江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by l ...

热门内容

湖北省黄冈中学2009年秋初二年级期中考试英语试题

   初中英语辅导网 http://www.yingyufudao.cn 黄冈市启黄中学 2009 年秋季八年级英语期中考试试题 命题: 范琼 校对:范琼 第一部分 选择题 (共 75 分) 一、 听力 (共两节,计 25 分) 第一节( 小题; 第一节(共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳 选项。听完每段对话后,你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅 读一遍。 ( ( ( ...

2011高中英语动词的时态和语态专题训练题

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2011 高中英语动词的时态和语态专题训练题 【网络构建】 动词时态与语态是两个非常重要的语法范畴,构成了英语语法的基本框架。因此时态与语态也是高考中出现频率 最高的语法项目。英语有十六种时态,但常考的主要有一般现在时、一般将来时、一般过去时、现在进行时、过去进 行时、现在完成时、过去完成时、过去将来时及完成进行时等。语态一般不单独设题,通常结合时态进行综合考查。 (一)时态概念 时态 ...

英语三级辅导(1)

   Alternatives Testing points Skills Clues: contextual (in terms of the meaning); grammar (agreement in tense, number, with pronoun, etc); vocabulary (collocation, verb pattern, word formation); punctuation He went the movie with his friend Whose, wh ...

英语:Unit 5 Li Ming comes to Canada Lesson 37?40复习教案(冀教版七年级下)

   Unit 5 Li Ming comes to Canada! Lesson 37?40 ? 一、知识概述 1.学习天气及气温的问法,回答。 2.一般疑问句 3.有关常用表达法 二、重难点提示 (一)重点单词与短语 1.wear, have on, put on 和 dress wear 强调状态。表示穿衣戴帽、戴首饰和蓄须发。进行时态表示当时状态,一般时态 表示经常状态。 have on 强调状态。表示穿衣戴帽。只用一般时,无进行时态。 put on 强调动作。表示穿衣戴帽。 dress ...

酒店用英语

   能飞英语(www.Langfly.com) 酒店英语常用口语 1) Good morning (afternoon, evening),sir (madam).早上好(下午、晚 上好),先生(夫人) 2) How do you do? (-- how do you do ?) 您好! 3) Hello (or hi )!您好! 4) How is everything (with you )?(您的)一切都好吗? 5) How are you getting on ( or along ) ...