本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn
英语试题 6
本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分。第一卷 1 至 12 页,第二卷 13 至 14 页。满分 1
  50。考试时间 120 分钟。考试结束,将本试卷和答题卡一并交回。 注意事项:
  1.答题前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目涂写在题目卡上。
  2.选择题每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。答题 要求见答题卡上的“填涂样例”和“注意事项”,如需改动,用橡皮擦干净后,在选涂其他答案 标号。不能答在试卷上。非选择题答案使用
  0.5 毫米的黑色中性(签字)笔或碳素笔书写, 字体工整、笔迹清楚。 第一卷(选择题;三部分, 第一卷(选择题;三部分,共 115 分) 听力(共两节, 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) . . 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A.£
  19.15 B. £
  9.15 C. £
  9.18 答案是 B
  1.When does school begin? A.At 7:30 B. At 8:00 C. At 8:30
  2.What is Bill doing now? A.He’s listening to the radio. B.He’s talking on the phone C.He’s staying in hospital
  3.What does the man advise the woman to d0? A.To buy a second bicycle. B.To buy a used bicycle. C.To buy a new bicycle. ’
  4.What is the man? A.A taxi driver. B.A hotel receptionist. C.A waiter.
  5.Why couldn’t the man get through? A.The woman’s telephone was out of order. B.The receiver of the telephone was broken. C.The woman’s receiver was off the hook. 小题; 第二节 (共 15 小题;每小题
  1.5 分,满分
  22.5 分) 共 . . 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个
1
小题, 每小题 5 秒钟; 听完后, 各小题将给出 5 秒钟的作答时间。 每段对话或独白读两遍。 听下面一段材料,回答第 6 至第 8 题。
  6.What are the speakers talking about ? A.Living. B.Traveling. C.Farming.
  7.Where was the woman’s father born ? A.In the city. B.In the countryside. C.In the town.
  8.Why do the people on the man’s farm make the seed by themselves? A.They have special ways of planting. B.They have special soil. C.They have a lab on the farm. 听下面一段材料,回答第 9 至第 11 题。
  9.What is the probable relationship between the speakers? A.Husband and wife. B.Employer and employee. C.Teacher and student.
  10.What are the kids doing? A.They’re killing animals. B.They’re playing games. C.They’re hitting each other.
  11.What can we learn from the conversation? A.The kids often hurt their animals. B.There is a car crash outside. C.The woman is worried. 听下面一段材料,回答第 12 至第 14 题。
  12.How does the man want to send the mail ? A.By express mail. B.By ordinary mail. C.By registered mail.
  13.How can the man make sure whether the letter has arrived? A.By surfing the Internet. B.By making a call. C.By coming to the office to ask information.
  14.Where does the man want to send the cassettes ? A.To China. B.To America. C.To England. 听下面一段材料,回答第 15 至第 17 题。
  15.What did the man buy at last
  9. A.Sets with four pens. B.Four pens and a pencil set. C.A set with a pen and a pencil.
  16.What did the woman advise him not to do? A.Not to buy four of anything for a Japanese。 B.Not to buy gifts for a Japanese.

2
C.Not to buy pen sets for a Japanese.
  17.What can we learn from the conversation ?. A.The man will go to Japan on business. B.The man will go to Japan to see his relatives. C.The man will live with a Japanese family for some time. 听下面一段材料,回答第 18 至第 20 题。
  18.With whom do Polish people spend Christmas? A.Friends. B.Their families. C.Other relatives.
  19.Why do people in Poland have to taste all the dishes on Christmas Eve? A.Because they have to tell what dishes are on the table. B.Because if they don’t do it,the one who cooks will be unhappy. C.Because if they don’t do it,they may have bad luck in the following year.
  20.Where do the children get presents? A.In their bedroom. B.In the dining room. C.In the room where there is a Christmas tree. 英语知识运用(共两节 共两节, 第二部分 英语知识运用 共两节,满分 45 分) 单项填空(共 小题; 第一节 单项填空 共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项 涂黑。 he or she wants. 例:It is generally considered unwise to give a child A.however B. whatever C.whichever D.whenever 答案是 B。
  21.Both of these toads Can lead you to the History Museum.You may take . A.neither B.either C.both D.any
  22.As I know,smoking can increase the??of developing heart disease. A.attempt B.fear C.risk D.way
  23.一 Jeff,you managed to go to Hong Kong last summer,didn’t you? 一 Yes.My uncle lent me the money.Otherwise,I the trip. A.couldn’t have afforded B.shouldn’t have afforded C.couldn’t afford D.shouldn’t afford
  24.一 So you like the book your father gave you? 一 Very much.It’s exactly I wanted. A./ B.that C.which D.the one
  25.It was very and kind of him to donate such a large sum of money to the people in the disaster area. A.energetic B.generous C.friendly D.greedy
  26. Every time she was in trouble, went to him for help, he said he she as do anything for her。 A.should B.would C.must D.might
  27.Everyone is told that it won’t be long the outcome of the voting are announced. A.when B.until C.after D.before
3

  28.Jack always sleeps late on Sundays.I am sure he when we get home. A.is still sleeping B.is to be sleeping C.will still be sleeping D.will have been sleeping
  29.The teacher really didn’t know who for putting the papers out of order. A.to be blamed B.was to blame C.was blamed D.was blaming
  30.The set of stamps,once ,will be very popular with stamp-collectors. A.being printed B.printing C.to print D.printed we took
  31.After the experiment,the teacher told us to put a11 the instruments back them. A.which B.from where C.from which D.where
  32. that she didn’t dare to make a sound. A.So absorbed he was B.So absorbed was he C.So he was absorbed D.So was he’.absorbed
  33.The little boy our help and said he could do it himself. A.turned up B.turned down C.turned on D.turned in
  34. of typhoon,the fishermen sailed for the nearest harbor? A.Having warned B.Having been warned C. Been warned D.Warned
  35.一 Can I speak to Mr. Wang? A.Who are you? B.I'm Mr. Wang. C.Speaking,please. D.Are you John? 第二节完形填空 形填空(共 小题; 第二节完形填空 共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) . 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填人空白处 的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 I once had a teacher whose husband died suddenly of heart attack.About a week after his some of her thoughts with a classroom of students.As the late afternoon death, she 36 sunlight shone 37 the classroom windows, and when the class was nearly over.she 38 a few things aside on the edge of her desk and sat down? With a 39 look on her face,she paused and said,“ 40 class is over,I’d like to share with all of you a deep 41 which I feel is very important.Each of us is put here on 42 to learn,share,love,appreciate and give of ourselves. 43 of us knows when this fantastic experience will 44 .It can be taken away at any moment.Perhaps this is the God’s 45 Of telling us that we must make the 46 of every single day?” Her eyes were beginning to 47 ,but she went on,“So I would like you all to make me a 48 : From now on, your way to school, on your way home, on or find something beautiful to 49 .It doesn't have to be something you see.It could be a 50 of freshly baked bread floating out of someone’s house, or it could be the sound of the soft 51 rustling(沙沙作响)the leaves in the trees….Please look for these things, and 52 them,for at anytime it can all be taken away.’’ The class was completely 53 .We all picked up our books and went out of the room silently.That 54 ,I observed many more beautiful things on my way home from school than usual. Remember: Life is not 55 by the number of breaths we take, by the moments that but take our breath away.
4

  36.A.learned B.shared C.argued D.discussed
  37.A.onto B.into C.across D.through
  38.A.moved B.brushed C.swept D.pulled
  39.A.surprised B.worried C.gentle D.strange
  40.A.After B.Unless C.Before D.If
  41.A.feeling B.understanding C.love D.memory
  42.A.business B.time C.duty D.earth
  43.A.None B.All C.Each D.Neither
  44.A.happen B.begin C.end D.gain
  45.A.way B.signal C.plan D.arrangement
  46.A.least B.worst C.lowest D.most
  47.A.ache B.water C.shine D.dry
  48.A.promise B.choice C.wish D.rule
  49.A.buy B.enjoy C.take D.learn
  50.A.smell B.gift C.taste D.sight
  51.A.wind B.hand C.light D.color
  52.A.get B.appreciate C.hide D.follow’
  53.A.puzzled B.excited C.quiet D.anxious
  54.A.morning B.night C.noon D.afternoon
  55.A.wasted B.measured C.saved D.lost 阅读理解(共 小题; 第三部分 阅读理解 共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卡 上将该项涂黑。 A At the end of a party,he invited her to have coffee with him. In a nice coffee shop, he was too nervous to say anything, she felt uncomfortable, and thinking, “Please let me go home. ’’ Suddenly he asked the waiter,“Would you please give me some salt? I'd like to put it in my coffee.’’ Everybody,stared at him?so strange! His face turned red,but,still,he put the salt in his coffee and drank it. She asked him curiously,“Why do you have this hobby?” He replied,“When I was a little boy,I was living near the sea.I liked playing in the sea, and I could feel the taste of the sea,just like the taste of the salty coffee.Now every time I have the salty coffee, always think of my childhood. miss my hometown and my parents so much. I I ’’ She was deeply touched.A man who can tell out his-homesickness must be a man who loves home,cares about home,and has responsibility for home. They continued to date. found that actually he was such a good person, she almost She but missed him! Thanks to his salty coffee! Then the story went just like every beautiful love story.. . And, every time she made coffee for him,she put some salt in the coffee. After 40 years,he passed away,leaving her a letter which said,“My dearest,please forgive my whole life lie.This was the only lie I told to you?the salty coffee. “Remember the first time we dated? I was so nervous at that time. Actually I wanted some sugar,but I said salt.It was hard for me to change,so I just went ahead.
5
“I tried to tell you the truth many times in my life, I was too afraid to do that, I have but as promised not to lie to you for anything. “Now I'm dying,I'm afraid of nothing so I tell you the truth:I don’t like the salty coffee.What a strange bad taste! But I have had the salty coffee in my whole life!…” Her tears made the letter totally wet. Someday,someone asked her,“What’s the taste of salty coffee?” “It’s sweet?” she replied. .
  56.After ordering some salt to put into the coffee,the young man must have felt A.excited B.satisfied C.embarrassed D.displeased
  57.Why did the man have salty coffee all his life? A.To change lifestyle. B.To please his wife. C.To keep his word. D.To remember the past.
  58.What did the writer mean by saying “she almost missed him” in Paragraph ? A.She meant to leave him on their first date。 B.She thought of him every now and then. C.She nearly misunderstood his explanation. D.She could hardly believe this simple fact. when reading the letter left by her
  59.It is im
 

相关内容

英语试题同步练习题考试题教案七年级英语Wheres your pen pal from单元测试2

   Unit 1 Where’s your pen pal from? Section A 课前漫步 A good beginning is half done. 良好的开端是成功的一半。 I.温故 根据图片完成句子。注意 be from 与 come from 的用法。 1. The boy (be) from Jilin. 2. The computer comes Zhejiang. 3. The flowers (be) from Yunnan. 4. The fruits (be) f ...

高二英语试题

   听力: 一 听力:(20X1.5=30) 维克多英语听力 2?1 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 1. What do we know about the man? A.He’d like to have the windows open. B.He rarely leaves the windows open. C.He’ll help the woman close the windows. 2. Where does the conversati ...

中考英语试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...

六年级英语试题

   六年级英语试题 Unit 2 My days of the week 一、将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 1.m__th ( 4.M__day( 7.Ch__nese ( 9. Fr__day ( ) ) ) ) 2. T__sday ( 5. c__mp__ter ( ) ) 3.m__s__c ( 6.t__day ( ) ) ) 8.Th__rsday ( 10.__rt ( ) 二、判断下列单词划线部分发音是否相同,相同的打“√” ,不同的 ...

商务英语试题2

   一. READING PART ONE Questions 1-7 . Read these sentences and the following new reports. . Which country does each sentence describe? . For each sentence mark one letter (A ,B ,C or D) on your Answer Sheet. Example: the head of state went to China to ...

商务英语试题下载

   商务英语试题下载 高级商务英语阅读 《高级商务英语阅读》考试试卷(1) 学号: 姓名: 班级: 成绩: I. Translate the following terms into English (15%): 1) 兼并 2) 控制股 3) 上市公司 4) (股票)首期公开上市 5) 垃圾债券 6) 欧洲债券市场 7) 总合帐户 8) 贸易壁垒 9) 进口替代 10) 清算机制 II. Translate the following terms into Chinese(10%): 1) C ...

高级商务英语试题

   I. Complete each of the following sentences with the correct forms of the given words. Section one 1. The film, which was _producted by the leading film studio in Italy, has been applauded as a of geniuses in their most productive years. (productio ...

中考英语试题评析

   2007年中考英语试题评析 北京师范大学 程晓堂 2007年12月14日 西安 主要内容 2007年中考英语试题总体趋势分析 题型使用情况 考试形式存在的主要问题 典型试题分析 一、2007年中考英语试题总体 趋势分析 考试内容:既考查技能,又考查基础知 识;既考查综合能力,也考查微观知识 与技能; 考试形式:题型多样,新题型增多,使 用范围扩大;非选择题增加,所占分值 提高(平均占37.2%); 命题技术有所提高,但还存在不少问题。 评分标准有改进:主要观测点为实际书 面表达能力;标点符合 ...

中考英语试题命制的基本要求

   中考英语试题命制的基本要求 初中毕业生英语学科学业考试命题指导 课改实验区初中毕业 生英语学业 考试命题指导项目组 1997 年,教育部基础教育司 组织专家,就义务教育课程实施状况对 9 个省(市) 的 16 000 多 名学生、2 000 多名校长、教师进行了抽样调查。调查结果显示, 初中毕业、升学考试对教师的教学行为、教师布置作业的内容与 数量、学生的学习方式等都有重大的影响。调查结论认为,当时 的考试评价制度存在着较大问题,严重制约了学生的全面发展, 甚至影响到青少年的身心健康,已成为 ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

基于工作过程的高职英语写作教学改革实践

   第8卷  6期 第 2009 年 12 月 淮北职业技术学院学报 J OU RNAL O F HUA IB EI PRO FESSIONAL AND TEC HN ICAL COLL EGE Vol. 8 No . 6 Dec. 2009 基于工作过程的高职英语写作教学改革实践 王  静 ( 徐州建筑职业技术学院 外语系 , 江苏 徐州   221116) 摘要 : 本文分析了高职英语写作教学的目的 ,明确了基于工作过程导向的英语应用写作课教学必须改革 。因此设 计合理的可操作性的英语写作教 ...

英语还原句子10篇

   30 天学不会英语 无效退款 宫方网站 www.28k.cn 还原句子十篇 1. There are four people in my family. Every day my parents are very busy trying to make money. In order to pay the high tuition (学费 ) for my brother and me. They hardly say "I love you" or send flowe ...

小升初英语语法总结

   小升初英语语法总结( 小升初英语语法总结(一) 一、26 个英文字母及发音音标 26 个英文字母及发音音标如下 个英文字母及发音音标如下: A a D d G g J j M m P p S s V v Y y [ei] [di:] [d3i:] [d3ei] [em] [pi:] [es] [vi:] [wai] B b E e H h K k N n Q q T t W w Z z [bi:] [i:] [eit∫] [kei] [en] [kju:] [ti:] [′d∧blju:] ...

2010年12月大学英语四级考试答案详解

   2010 年 12 月大学英语四级考试答案及详解 月大学英语四级考试答案及详解 Part Ⅰ Writing How Should Parents Help Children to be Independent Nowadays, there is a growing concern over such a phenomenon, that is, some parents take care of almost everything concerned with their childre ...

英语单词表初中??高中、计算机英语

   中小学教育资源交流中心 http://www.k12zy.com 提供 英语第一册 what pron. & adj. 什么 is v. 是 your pron. 你的;你们的 name n. 名字 my pron. 我的 yes adv. 是;是的 it pron. 它 this pron. & adj. 这个;这 a art. 一(个,件…) book n. 书 pen n. 钢笔 desk n. 书桌 map n. 地图 bag n. 书包;提包;口袋 pencil n ...