英 语试题 8
本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分。第一卷 1 至 12 页,第二卷 13 至 14 页。满分 150 分。考试时间 120 分钟。 注意事项:
  1.答题前,考生务必先将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。
  2.考生作答时,将答案答在答题卡上。请按照题号在各题的答题区域(黑色线框)内作 答,超出答题区域书写的答案无效。在草稿纸、试题卷上答题无效。
  3.选择题答案使用 2B 铅笔填涂,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号; 非选择题答案使用
  0.5 毫米的黑色中性(签字)笔或碳素笔书写,字体工整、笔迹清楚。
  4.保持答题卡卡面清楚,不折叠、不破损。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 第一卷(选择题 第一卷 选择题 共 115 分) 听力(共两节 共两节, 第一部分 听力 共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束时,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 第一节(共 小题; 第一节 共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) . . 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A.£
  19.15 B.£
  9.15 答案是 B。 C.£
  9.18

  1.What is Mr.Brown? A.A repairman. B.A player. C.A lawyer.
  2.What is the weather like? A.It’s raining. B.It’s cloudy. C.It’s snowing.
  3.What’s the relationship between the two speakers? A.Mother and child.B.Doctor and patient. C.Classmates.
  4.Where does the conversation probably take place? A.At home. B.At a bus stop. C.At the Office.
  5.What are they talking about? A.A visit to Beijing during the summer holiday. B.Finding a part-time job during the summer vacation. C.A plan for the coming summer holiday. 第二节(共 小题; 第二节 共 15 小题;每小题 I.5 分,满分
  22.5 分) . . 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小 题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。
  6.Why did Peter call Laura? A.He wanted to go to the football game with her. B.He lost his ticket to the football game.
1
C.He asked the way to the football stadium.
  7.What advice did Laura give Peter? A.To start out early. B.To buy his ticket early. C.To listen to the radio.
  8.How did Laura know there would be many people? A.She listened to the television news. B.She heard it from a friend. C.The radio said that all the tickets had been sold. 听第 7 段材料,回答第 9 至 11 题。
  9.What dress would the man like for spring? A.A leather dress. B.A wool dress. C.A cotton dress.
  10.When is the woman getting married? A.On Thursday. B.On Saturday. C.On Sunday.
  11.What is the traditional color for a wedding according to the dialogue? A.Red. B.White. C.Yellow. 听第 8 段材料,回答第 12 至 14 题。
  12.What is this conversation mainly about? A.Teaching. B.Learning. C.Finding jobs.
  13.How many classes does the man say he has to teach today? A.Three. B.Four. C.Five.
  14.What subject is the man teaching now? A.English. B.History. C.Biology. 听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题。
  15.How is Mr.Lewis? A.He is seriously ill. B.He is in good health C.He has a slight fever.
  16.Why is Mr.Lewis waiting for the doctor? A.To pay the doctor. B.T0 invite the doctor to dinner. C.To consult the doctor.
  17.What can we infer from the conversation? A.The nurse misunderstands Mr.Lewis. B.Mr.Lewis would like to have a medical exam. C.Mr.Lewis is dissatisfied with the nurse. 听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。
  18.When is St.Patrick’s Day? B.March 17th . C.March 16th . A.March 7th .
  19.Why do people wear green on that day? A.It is the color of Ireland. B.Americans like green. C.They mean to protect the environment.
  20.Why did St.Patrick’s Day come into being? A.To honor the Irish people.B.To remember their country.C.To honor St.Patrick. 英语知识运用(共两节 共两节, 第二部分 英语知识运用 共两节,满分 45 分)
2
第一节单项填空 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 共 小题; 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项 涂黑。 例:It is generally considered unwise to give a child he or she wants. A.however B.whatever C.whichever D.whenever 答案是:B
  21.A walking dictionary usually refers to person with large vocabulary. A.a:a B.a;the C.the;不填 D.the;the
  22.As we know,parents always their children to keep fit,study well and make great progress. A.demand B.expect C.suggest D.hope
  23.-Might I have your name? - A.Yes,go ahead B.Bruce C.Yes,you may D.Yes,of course
  24.The apartment consists of several rooms, of which is both spacious and bright. A.some B.either C.all D.each like that.
  25.I was quite annoyed then because seldom in my life A.had I been treated B.had I treated C.I had been treated D.I had treated
  26. you make a promise,you ought to carry it out rather than break it. A.Unless B.Even though C.Before D.Once
  27.We all like to make friends with those who have such as kindness,honesty and generosity. A.skills B.virtues C.deeds D.behaviors
  28.The protection of the environment is so important that it can’t be taken A.seriously B.conveniently C.lightly D.gradually
  29. no attention to,the problem of teenagers’taking drugs would become more and more serious. A.Paying B.To pay C.Having paid D.Paid
  30.-Has Tom my got up? -I’m not sure.He just now. A.slept B.had slept C.was sleeping D.is sleeping
  31. the woman teacher’s disappointment, student To the she thought highly failed the final exam. A.of whom B.of which C.for whom D.for which
  32.In spite of the fact that the river was ,he believed he was able to swim across it. A.broad B.narrow C.shallow D.deep
  33.-Are you going to receive further education after graduation? -Well,I haven’t decided yet.I find some other choice. A.should B.can C.might D.must
  34.The student never completed his work in time;I don’t know how he with it. A.took away B.got away C.put away D.ran away
  35.?Look,the athlete is quite out of breath。 you if you had a long running. 一 So
3
A.did B.are C.would D.will 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空 白处的最佳选项,并在答题卡上该项涂黑。 Steve and Yaser first met in their chemistry class at an American university.Yaser was a(an) 36 student from Jordon. wanted to learn more about American culture and hoped that he He and Steve would become good friends.At first,Steve seemed very friendly.He always 37 Yaser warmly before class.Sometimes he 38 invited Yaser to eat lunch with him.But Steve seemed 39 after the first term was over.The two 40 classmates didn’t see each other very much at school.One day Yaser decided to call Steve.Steve didn’t seem very 41 in talking to him. Yaser was hurt by Steve’s change of 42 . “Steve said we were friends, ”Yaser complained(抱怨),“and I thought friends were friends 43 .”Yaser is a little 44 .As a foreigner, he doesn’t understand the way Americans 45 friendship.Americans use the wor“friend”in a very 46 way.They may call both casual acquaintances(相识的人)and close 47 “friends”.These friendships are 48 on common interests.When the 49 activity ends , the friendship may fade . Now as Steve and Yaser are no longer classmates , their“friendship”has changed.In some cultures friendship 50 a strong life-long connection between two people.In these cultures friendships develop slowly,since they are built to 51 .American society is one of 52 change.Studies show that one out of five American families moves every year. American friendships develop quickly, they may change just 53 and quickly.Americans may at first seem friendly.But American friendliness is not always a(an) 54 of true friendship.Learning how Americans look at friendship can help non-Americans misunderstandings. 55
  36.A.American B.native C.international D.home
  37.A.greeted B.welcomed C.invited D.received
  38.A.ever B.even C.never D.seldom
  39.A.familiar B.helpful C.grateful D.distant
  40.A.former B.normal C.unusual D.ordinary
  41.A.excited B.shocked C.interested D.disappointed
  42.A.mind B.relation C.opinion D.attitude
  43.A.for ever B.for once C.for a time D.for a while
  44.A.delighted B.confused C.frightened D.impressed
  45.A.express B.form C.view D.like
  46.A.general B.unique C.usual D.strict
  47.A.relatives B.companions C.classmates D.workmates
  48.A.depended B.based C.focused D.set
  49.A.shared B.connected C.combined D.chosen
  50.A.contains B.damages C.includes D.means
  51.A.enjoy B.last C.appreciate D.value
  52.A.slow B.steady C.rapid D.similar
  53.A.very B.too C.as D.so
  54.A.suggestion B.offer C.advice D.idea
  55.A.avoid B.ignore C.forbid D.forgive 阅读理解( 小题; 第三部分 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分)
4
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答 题卡上将该项涂黑。 A The University of Southampton is a forward?thinking university with a diverse student population,which is from a variety of cultures.Its main Highfield campus is located two miles from the centre of Southampton,with other sites spread across Southampton and Winchester.Originally founded in 1862 as the Hartley Institute, Southampton University has grown into a large university with over
  24,000 undergraduate and postgraduate students and 5,000 staffs. Highfield Campus is the university’s main campus.It is set in green and pleasant surroundings,just a short walk from the city centre. New and modern student facilities(设备), such as the Jubilee Sports Centre and Students’Union, Hartley Library, range of restaurants, bookshop, post the a a a office and four major banks could be found here. Southampton University is one of the top 10 research universities in the UK and has achieved high scores for its teaching and learning activities.The experts in this university regularly introduce new approaches and techniques related to the world today.Some of these have entered world-leading research centres and institutes. A wide range of scholarships(奖学金)are arranged to aid the students’studies at Southampton University . The university offers a large number of scholarships for any of the students’courses.Most scholarships are awarded on the basis of the achievements of the students and all are competitive.If the student is serious about his desire to study with a scholarship,he should look into all scholarships open to him and put in a strong application for each one. Students joining Southampton University either from home or abroad will find that it is really a great place to live and study in.
  56.Which of the following best shows the structure(缘陶)of the passage?
(①:Paragraph
  1,②=Paragraph
  2,③=Paragraph
  3,④=Paragraph
  4,⑤=Paragraph
  5)
  57.The underlined word“diverse”(in Paragraph
  1)most probably mean A.proper B.different C.enough D.excellent
  58.Which of the following is NOT supported in the passage? A.Southampton University has a population of over
  29,000 B.It’s convenient to borrow or buy books on the campus C.There are more than ten research universities in the UK D.Most scholarships are offered to hard?working students
5

  59.The best title for this passage would be A.Highfield Campus,Pride of Southampton University B.Hartley Institute,Mother of Southampton University C.Southampton University, First-class University D.Southampton University,World-leading Research Centre B Wrest News Service,TORONTO-Last Saturday, a day after finding out he was the last player,who entered into the Indianapolis Tennis Championship,Frank Danceic made the drive from his home in Niagara Falls. picking up his girlfriend in Detroit along the way. His knee was bothering him, he didn't have much time to practice once he arrived,and his ATP results
 

相关内容

英语试题同步练习题考试题教案七年级英语Wheres your pen pal from单元测试2

   Unit 1 Where’s your pen pal from? Section A 课前漫步 A good beginning is half done. 良好的开端是成功的一半。 I.温故 根据图片完成句子。注意 be from 与 come from 的用法。 1. The boy (be) from Jilin. 2. The computer comes Zhejiang. 3. The flowers (be) from Yunnan. 4. The fruits (be) f ...

高二英语试题

   听力: 一 听力:(20X1.5=30) 维克多英语听力 2?1 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 1. What do we know about the man? A.He’d like to have the windows open. B.He rarely leaves the windows open. C.He’ll help the woman close the windows. 2. Where does the conversati ...

中考英语试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...

八年级英语试题

   八年级英语试题 二、单项选择 26. ?Have you A. never A. at 28. The box is A. too, to carry 29. I think you should A. stop wear been to the Disneyland? B. ever B. in heavy for me B. too, for carry C. still the swim team. C. with . C. so, to carry D. too, in carry ...

定西市中考英语试题

   中国最大的教育门户网站 合 并 自 : AoShu.com( 奥 数 ) 、 ZhongKao.com( 中 考 ) 、 GaoKao.com( 高 考 ) 、 ZuoWen.com( 作 文 ) 、 YingYu.com( 英 语 ) 、 YouJiao.com( 幼 教 ) 、 BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 定西市 2010 年中考 英语试卷 听力部分 一,听力(每题 1 分,共 20 分)。 听力 A) 听句子,选出句子中所包含的信息。每个句子读一遍。 ( ...

小学四年级英语试题

   小学四年级下 小学四年级下英语试题 一、选择题 ( )1.Excuse,are you a nurse? A) I B) me C) my ( )2.A: B: is that woman? She is my mother. A)what B)who C)why ( )3.Don'tthe window. A)open B)look C)go ( )4.What's thewith you? A)matter B)wrong C)that ( )5.This is my daughter. ...

初一上学期月考英语试题

   初一上学期外研英语月考试题 I、语音(10%) A)从下列每组单词中,选出一个划线部分与其它三个读音不同的词(5%) ( )1、 A four B、 door C、 morning D、 colour ( ) 2、 A good B look C、 too D、 classroorn ( )3、 A stand B、 map C、 woman D,dad ( )4、 A、 chair B school C、China D、 watch ( )5、 A、 nine B、 Miss C、 pic ...

2007年7月商务英语试题

   2007 年 07 月高等教育自学考试中英合作金融管理专业考试 商务英语试题 (课程代码 0796) ) (阅读与写作部分) 阅读与写作部分) READING PART ONE Question 1 5 Look at questions 1 5. In each question, which phrase or sentence is correct? For each question, mark one letter (A,B or C) on your Answer Sheet ...

2002年7月商务英语试题

   2002 年 7 月商务英语试题 课程代码:0796 课程代码 (阅读与写作部分 阅读与写作部分) 阅读与写作部分 注意: 注意:写在答题纸上的答案为有效答案 《商务英语》试题词汇注释(阅读部分) 商务英语》试题词汇注释(阅读部分) PART ONE Questions 1-5 1.quotation 3.adjust Questions 6-10 4.job vacancies 6.retailing Questions 11-15 8.constant 10.fluctuation PA ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

八年级英语上册unit12单元练习

   八年级初二上册 八年级初二上册 Unit 12 What’s the best radio station I. 单词拼写 1. We did a s of what movies students like watching. 2. Hotel usually cut their p in winter. About 200 yuan a night is enough. music. 3. He was the quietest performer. He danced w 4. ?Wh ...

华南理工大学网络教育学院高中起点入学考试英语考试复习提纲

   华南理工大学网络教育学院高中起点入学考试英语考试复习提纲 华南理工大学网络教育学院高中起点入学考试英语考试复习提纲 考试宗旨:通过考试,前面了解考生在高中阶段对英语学习的基本情况, 考试宗旨:通过考试,前面了解考生在高中阶段对英语学习的基本情况,为考生进入我校 后的英语学习提供依据。由于时间紧迫,我们为参加本次考试的考生提供两套试题, 后的英语学习提供依据。由于时间紧迫,我们为参加本次考试的考生提供两套试题,供考 本次考试的考生提供两套试题 生复习参考。 个大题,每题有小题若干,为便于复习, ...

2011高考英语语法总复习课件

   高考英语语法总复习 名 词 高考考点分析 1、名词的单、复数; 名词的单、复数; 2、可数与不可数名词的转换; 可数与不可数名词的转换; 3、名词作定语; 名词作定语; 4、名词的搭配; 名词的搭配; 5、词语辨析; 词语辨析; 问题1 问题1: How many Four. A.stomaches . C.stomachs . does a cow have? B.stomach . D.stomachies . 以 s, sh, ch, x等结尾的名词变复数时加 es; 等结尾的名词变复 ...

小学英语的学习方法

   小学英语的学习方法 现在,小学生开始学习英语的时间越来越早,一年级就开设了英语课。但是,由于许多 孩子未养成良好的学习习惯,觉得学英语太枯燥、太难,导致对英语学习产生厌烦甚至畏惧 心理。 现在,许多小学生学英语还存在不少陋习,如习惯于死记硬背,喜欢通过汉语注音来记 忆英语单词,不会用英语交流,不太讲究英语阅读技能的学习,课后不复习等,家庭也缺乏 英语学习氛围。目前,许多家长过于看重学生的英语学习,盲目让孩子参加英语培优,或布 置过多的听、说、读、写练习,反而忽视了对孩子学习兴趣、学习方法的培 ...

土木工程英语翻译2(译文见1)

   这异象土木工程在 2025 年 2006 年 6 月土木工程的一个多样的组和其他国家的领导人聚集在 兰斯唐毛葛,维吉尼亚州,参加峰会上土木工程的未来。其目的的具 有全球视野清晰地表达对未来的土木工程解决各个层次和土木工 程方面的社区。他们的报告,准备由中国召开的八国集团峰会的指 导委员会,计划在未来土木工程专业在 2025 年,被刊登在 6 月。这 是一篇蒸馏报告。 土木工程师骄傲理所应当的遗产。在过去的一个世纪,干净的水供 应已经扩展一般生活未来的期望。交通系统作为经济和社会引擎。 公立的 ...