笔试部分(共 80 分) I. 按要求写出相应的单词。(10 分)
  1. safe (反义词)
  2. push (反义词)
  3. die (现在分词)
  4. myself (复数)
  5. tooth (复数)
  6. they(反身代词)
  7. far (比较级)
  8. strong(反义词)
  9. both (反义词)
  10. across (动词) II. 用所给单词的适当形式填空。(5 分)
  1.Which do you like , beef or pork? (well)
  2.Is the fur on your hat ?(really)
  3.I think it's much in a paper box.(nice)
  4.Lucy will do her lessons more next time. (care)
  5.Jim jumps in our school. (far) III. 选择填空。(5 分)
  1.Let's go boating, ? A. shall we B. will you C. won't you D. do you think
  2. I met a friend of on way home yesterday. A. me;mine B. mine;my
C. my;mine D. I;mine
  3. - do you write to your parents? -Once a month. A. How long B. How soon C. What time D. How often
  4. I'll go with you if I tomorrow. A. will free B. am free C. will be free D. was free
  5. You have few friends here, ? A. don't you B. are you C. aren't you D. do you IV. 判断下列句子分别属于哪种句型。(10 分) A. S+V B. S+V+O C. S+V+P D. S+V+IO+DO E. S+V+O+C
  1. We must keep our classroom clean.
  2. My father bought me a new bike.
  3. Now you'd better have the bill.
  4. Uncle Li helped me fix the machine.
  5. The mooncakes taste very sweet. V. 句型转换。(10 分) 根据要求改写句子,每空一词。
  1. Ann helped Han Mei with her maths last Sunday. (用 next Sunday 改写句子) Ann Han Mei with her maths next Sunday.
  2. The students are studying very hard. (改为感叹句)
the students are studying!
  3. I like beef. I like potatoes. (改为选择疑问句) you like beef potatoes?
  4. I'll go with you. I finish my homework. (合并为一句话) I'll go with you I finish my homework.
  5. The classroom is not very big. It can't hold many students. The classroom is not big so many students. VI. 根据上下文的意思,补全下列对话,每空一词。(10 分) Doctor: What's the 1 ? Jim: I often dream that I quarrel 2 someone while I'm asleep. I have a headac he when I get up in the morning. Doctor: Let me take your temperature. Oh, it's nothing 3 . 4 fact you must try to 5 before you go to bed. Jim: Doctor, could you tell me how to relax? If I do so, will I sleep 6 ? Doctor: Yes. You could try listening to some light music. You could also do so me 7 before you go to bed. Don't worry too much. You'll soon feel 8 . Jim: Thank you, but can I have some sleeping pills? Doctor: No, it's 9 for you not take sleeping pills, because they can cause bad s ide effects(副作用). They are not good 10 your health. VII. 完形填空。(10 分) People all over the world are learning English. Some learn at school, others stu dy by 1 . A few learn English by listening 2 the radio. Why do all these people want to learn English? It's difficult 3 this question. Ma ny children learn English at school because it is one of their subjects. Some people learn English because 4 useful for their work. Many students often learn English fo r their 5 education(教育)because 6 college some of the books they will use are writ ten 7 English.
It is not 8 to learn a foreign language.But there is 9 difficult in the world if yo u 10 your heart into it.
  1. A. himself B. oneself C. themselves D. ourselves
  2. A. of B. with C. to D. in
  3. A. answer B. answering C. answered D. to answer
  4. A. it's B. its C. they're D. their
  5. A. lower B. longer C. shorter D. further
  6. A. near B. at C. on D. in front of
  7. A. in B. with C. on D. from
  8. A. free B. difficult C. busy D. easy
  9. A. something B. anything C. nothing D. some
  10. A .keep B. put C. take D. bring VIII. 阅读理解。(10 分) When you are in England, you must be very careful when crossing the street b ecause people drive on the left. Before you cross a street, you must look to the rig ht first and then the left. If the traffic lights are red, the traffic must stop. Then p eople can cross the road. If the traffic lights are green, the traffic can go. People mustn't cross the road at this time. In the morning and in the evening when peopl e go to or come back from work, the streets are very crowded(拥挤的). Crossing th e road is the most dangerous at this time. When you travel by bus in England, you also have to be careful. Always reme mber the traffic moves on the left. You must be careful when getting on or off a b us. In many English cities, there are buses called double deckers. These buses hav e two floors. You can sit on the top deck. From there you can get a good view of the city. It is very interesting! 根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。
  1. In England people only have to look to the left when they cross a street.
  2. It is dangerous for people on foot not to watch traffic lights carefully.

  3. Traffic is very busy in the rush hours.
  4. You can see double deckers in all cities in England.
  5. People drive on the same side of the road in China and England. IX. 写作。(10 分) 请根据下面文字提示,写一篇短文(不少于 80 词)。 上个星期天,我们参观了一个野生动物园。早晨六点钟,在学校门口集合,然后乘公共 汽车去,半个小时后,到了那里。那儿风景优美,我们看到了老虎、大象、猴子等许多动物, 我们最喜欢猴子。中午,我们在一棵大树下野餐,做了各种游戏。当我们回到家时,天已经 黑了。 下学期期中测试题参考答案 听力部分录音原文及参考答案 I.
  1. If the driver can't stop the car at once, there will be an accident.
  2. The two girls are putting their picnic basket under the tree.
  3. Liu Mei is telling the old man the way to the hospital.
  4. They are having a picnic under the tree.
  5. There are two children eating fish and chips at Kate's house. (1-5 CAEDB) II.
  1. They visit the Great Wall every year.
  2. He never reads in the sun.
  3. Wake me up at half past four in the afternoon.

  4. Why not tell your friend?
  5. My father often dreams at night. (
  1. visitors
  2. reading
  3. awake
  4. telling
  5.dreamt / dreamed) III. David watched a basketball match on TV last night. It started at eleven for ty-five. He didn't go to bed until it finished. When he got up this morning, it was h alf past six. He ran to the bus stop without having breakfast. A lot of people were waiting for the bus when he got there. Just then a bus came and he went to jump the queue.An old woman saw him and stopped him. He said he was afraid to be l ate for school. The old woman told him to take her place and he thanked her. (1-5 TFTTF) 笔试部分 I.
  1. dangerous
  2. pull
  3. dying
  4. ourselves
  5. teeth
  6. themselves
  7. farther / further
  8.weak
  9. neither
  10. cross II.
  1. better
  2. real
  3. nicer
  4. carefully
  5. farthest III. 1-5 ABDBD IV. 1-5 EDBEC V.
  1. will help。next Sunday 是表示将来的时间,所以要用将来时态。
  2. How har d。本句改为感叹句,其中心词是 hard,所以用 how 引导的感叹句。
  3. Do, or。选择疑问 句是在一般疑问句的基础上,由 or 连接两个被选择的对象。
  4. as soon as。这句话表示" 我一做完作业就和你走。"as soon as 表示"一……就……"的意思。
  5. enough to hold。en ough 在修饰形容词时要放在被修饰词后。 VI.
  1. trouble / matter / problem
  2. with
  3. serious
  4. In
  5. relax
  6. better
  7. exercise
  8. better
  9. better / best
  10. for VII. 1-5 CCDAD 6-10 BADCB VIII. 1-5 FTTFF IX. One possible version: Last Sunday, we visited the wildlife park in my hometown. We got up early an d met outside the school gate at 6 o'clock. Then we went there by bus. Half an ho ur later, we arrived. The scenery was very beautiful. We saw many animals in the
open air, such as tigers, elephants and monkeys. They were not in cages. They cou ld walk around in the park. Among them we liked the monkeys best. They are love ly. Time went quickly. Soon it was time to have lunch. We had a picnic under a b ig tree. There we played different kinds of games and had a good time. When we came back home, it was getting dark. We were very tired, but we felt very happy
 

相关内容

英语试题同步练习题考试题教案七年级英语Wheres your pen pal from单元测试2

   Unit 1 Where’s your pen pal from? Section A 课前漫步 A good beginning is half done. 良好的开端是成功的一半。 I.温故 根据图片完成句子。注意 be from 与 come from 的用法。 1. The boy (be) from Jilin. 2. The computer comes Zhejiang. 3. The flowers (be) from Yunnan. 4. The fruits (be) f ...

高二英语试题

   听力: 一 听力:(20X1.5=30) 维克多英语听力 2?1 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 1. What do we know about the man? A.He’d like to have the windows open. B.He rarely leaves the windows open. C.He’ll help the woman close the windows. 2. Where does the conversati ...

中考英语试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...

六年级英语试题

   六年级英语试题 Unit 2 My days of the week 一、将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 将下列单词补充完整,并写出汉语意思。 1.m__th ( 4.M__day( 7.Ch__nese ( 9. Fr__day ( ) ) ) ) 2. T__sday ( 5. c__mp__ter ( ) ) 3.m__s__c ( 6.t__day ( ) ) ) 8.Th__rsday ( 10.__rt ( ) 二、判断下列单词划线部分发音是否相同,相同的打“√” ,不同的 ...

八年级英语试题

   八年级英语试题 二、单项选择 26. ?Have you A. never A. at 28. The box is A. too, to carry 29. I think you should A. stop wear been to the Disneyland? B. ever B. in heavy for me B. too, for carry C. still the swim team. C. with . C. so, to carry D. too, in carry ...

中考英语试题评析

   2007年中考英语试题评析 北京师范大学 程晓堂 2007年12月14日 西安 主要内容 2007年中考英语试题总体趋势分析 题型使用情况 考试形式存在的主要问题 典型试题分析 一、2007年中考英语试题总体 趋势分析 考试内容:既考查技能,又考查基础知 识;既考查综合能力,也考查微观知识 与技能; 考试形式:题型多样,新题型增多,使 用范围扩大;非选择题增加,所占分值 提高(平均占37.2%); 命题技术有所提高,但还存在不少问题。 评分标准有改进:主要观测点为实际书 面表达能力;标点符合 ...

定西市中考英语试题

   中国最大的教育门户网站 合 并 自 : AoShu.com( 奥 数 ) 、 ZhongKao.com( 中 考 ) 、 GaoKao.com( 高 考 ) 、 ZuoWen.com( 作 文 ) 、 YingYu.com( 英 语 ) 、 YouJiao.com( 幼 教 ) 、 BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 定西市 2010 年中考 英语试卷 听力部分 一,听力(每题 1 分,共 20 分)。 听力 A) 听句子,选出句子中所包含的信息。每个句子读一遍。 ( ...

小学四年级英语试题

   小学四年级下 小学四年级下英语试题 一、选择题 ( )1.Excuse,are you a nurse? A) I B) me C) my ( )2.A: B: is that woman? She is my mother. A)what B)who C)why ( )3.Don'tthe window. A)open B)look C)go ( )4.What's thewith you? A)matter B)wrong C)that ( )5.This is my daughter. ...

2007年7月商务英语试题

   2007 年 07 月高等教育自学考试中英合作金融管理专业考试 商务英语试题 (课程代码 0796) ) (阅读与写作部分) 阅读与写作部分) READING PART ONE Question 1 5 Look at questions 1 5. In each question, which phrase or sentence is correct? For each question, mark one letter (A,B or C) on your Answer Sheet ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

三年级英语(PEP)上册

   三年级英语(PEP)上册 Unit 2 Look at meA let's 百树教育集团高新校区 知识目标: 知识目标: 1.能听懂、会说关于头部的单词 head, eye, face , ear, nose, mouth 。 2.能够听懂、会说 This is my ... 和 Touch your... 句型 learn 曾蓓 能力目标: 能力目标: 1.培养学生口语交际能力。 2.培养学生良好的学习习惯和学习方法。 情感培养: 情感培养: 培养学生与他人合作和沟通的能力 学习内容及重、 ...

英语成语与文化绪论

   N T UI 0 一、本课程的目的、要求 课程的目的有两个:一是帮助学生提高 使用英语的水平,扩大语言知识面,充 实有效词汇;二是介绍一些初步的跨文 化研究内容,开阔学生的眼界,培养学 生了解异国文化的兴趣。通过学习英语 成语来对比中西文化的差异可算得上是 一件一举两得的事情。各单元的成语按 类别划分,既有利于英语成语的学习, 又有利于中西文化的比较。课程旨在学 生的实用英语水平同时提高跨文化交际 的能力。 二、学习内容 Unit 1. 时间成语 Unit 2. 颜色成语(I) U ...

全日制高级中学英语教学大纲(初审稿)

   全日制高级中学英语教学大纲(初审稿) 全日制高级中学英语教学大纲(初审稿) 中华人民共和国教育部制订 说明:《2001 年全国普通高等学校统一招生考试英语科考试说明》据此大纲制订. 因此,2001 年的高考命题工作将据此大纲进行. 前 言 外国语是学习文化科学知识, 获取世界各方面信息与进行国际交往的重要工 具.我国实行对外开放政策,国内经济,政治,科技和教育体制的改革正在全面 展开,世界范围的新技术革命正在兴起,为了把我国建设成文明,民主的社会主 义现代化国家,教育要面向现代化,面向世界, ...

新概念英语第1册

   Lesson 1 Excuse me! 对不起! Listen to the tape then answer this question. Whose handbag is it? 听录音,然后回答问题,这是谁的手袋? Excuse me! Yes? Is this your handbag? Pardon? Is this your handbag? Yes, it is. Thank you very much. New Word and expr ...

小学英语六年级课程辅导(1)

   小学英语六年级 课程辅导 太原市实验小学 王丰 巩固复习 I am cooking dinner. Peter is listening to music. They are reading books. read write run reading writing running draw take swim drawing taking swimming 巩固复习 Act & Say 新内容指导 Unit4 I have a pen pal. (A) Words: ride a ...