高一下学期第一次模块考试
英 语 试 题
2011 年 3 月 听力(共两节, 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 段对话。每段对话后有一个小题, 、 、 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后, 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
  1. What does the woman mean? A. The man mustn’t watch any TV program. B. The man has done his homework well. C. The man must finish his homework first.
  2. What will the man do tomorrow? A. Order a cake. B. Visit his grandpa. C. Have a birthday
  3. What’s today’s homework? A. Reading B. Translation C. Writing
  4. What will the man do for the woman? A. Help her call the police. B. Help her repair her car. C. Help her clean the snow.
  5. Why did the woman’s parents give her the skirt? A. As a gift for her birthday. B. As a reward for her doing well in a contest. C. As an encouragement to attend a contest. 第二节: (共 小题; 第二节: 共 15 小题;每小题
  1.5 分,满分
  22.5 分) ( 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 、 、 项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前, 项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小 秒钟;听完后, 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 段材料, 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。
  6. What is the woman? A. An operator. B. A waitress. C. A secretary.
  7. Which meal will the man have? A. Breakfast. B. Lunch C. Supper. 段材料, 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。
  8. Where will the Greens have the dinner party? A. At their home. B. At a public place. C. At a restaurant.
  9. When will they most probably arrive at the dinner party? A. At 6:15 B. At 6:40 C. At 7:05
高一下学期第一次模块考试英语试题 第1页 共 10 页

  10. What does the woman tell the man to pay attention to? A. His appearance B. His table manners. C. Whether his hands are clean. 段材料, 听第 8 段材料,回答第 11 至第 13 题。
  11. Who is making the phone call? A. Dr. Fox. B. Mr. White. C. Mr. Clark.
  12. What’s the trouble with the man? A. He’s got a backache. B. He’s got a headache. C. He’s got a stomachache.
  13. When will the man go to see the doctor? A. At four B. Before four. C. After four. 段材料, 听第 9 段材料,回答第 14 至第 17 题。
  14. What’s the woman’s shoulder bag like? A. It’s red and plastic. B. It has a button at the back. C. It’s brown and leather
  15. What is in the bag? A. Thousands of dollars. B. Some keys C. Some dresses
  16. What was the woman going to do after lunch? A. Look for a care.. B. Buy a coffee. C. Fix the machine.
  17. What will the man probably do next? A. Go to where the woman had lunch. B. Look for a chair to hang the bag on. C. Buy a cup of coffee for the woman 段材料, 听第 10 段材料,回答第 18 第 20 题。
  18. What is Jack asked to pay attention to? A. His behavior. B. The taste of food. C. Food and his table manners
  19. How should a grown-up eat? A. Never take more than he can eat. B. Keep away from food with high calories. C. Help others eat vegetables and fruit.
  20. What does the speaker think about keeping one’s elbows off the table? A. Unacceptable. B. Impolite C. Proper. 英语知识运用(共两节, 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 35 分) 语法和词汇( 小题, 第一节 语法和词汇(共 15 小题,满分 15 分)
  21. When she got to top of the mountain, she was almost out of breath. A. the; a B. the; the C. the; X D. a; X
  22. Such noble deeds of the doctors and nurses can’t be only with money. A. rewarded B. awarded C. praised D. valued
  23. She looks forward every spring to the flower-lined garden. A. visit B. paying a visit C. walk in D. walking in ?
  24. This classroom is that one. A. three times bigger as B. three times as big C. three times the size of D. as three times big as
高一下学期第一次模块考试英语试题 第2页 共 10 页

  25. You have the book as soon as I finish reading it. A. should B. must C. could D. shall
  26. Because of the powerful earthquake, telephone lines, electricity and water supplies were in that area for several days. . A.cut down B.cut in C.cut up D.cut off . . . .
  27. On the table two dictionaries.You may look up the word in either of them. . . A.lay B.lays C.laid D.lies . . . .
  28. I like getting up very early in summer. The morning air is so good . A. to be breathed B. to breathe C. breathing D. being breathed
  29. The child ought to be punished. You shouldn’t let him telling lies! A. get away from B. get away with C. keep away from D. keep up with
  30. --You couldn’t have chosen any gift better for me. -- A. Oh, don’t you like it? B. That’s all right. I’ll give you a better one next time. C. I’m glad you like it so much. D. You have a gift for music, don’t you?
  31. I won’t have it that I treated him unfairly. A. say B. said C. saying D. to say
  32. --Do you have any to drive? --Sorry, sir. I left it home. A. permission B. permit C. permitting D. allowance
  33. Jack described his father, who a brave boy many years ago, as a strong-willed man A. would be B. would have been C. must be D. must have been
  34. We always keep spare paper, in case we ran out. A. a large number of B. too much C. a great amount of D. a good many
  35. A special dinner there might include Chinese pork dish, British roast beef and French-style vegetables. Boiled rice just about everything. A. is served with B. serves as C. serves with D. is served 完形填空( 小题, 第二节 完形填空(共 20 小题,满分 20 分) It must have been after two o’clock in the morning when the last guest took his leave. __36__ we had enjoyed their stay, my wife and I were quite __37__ to shut the door on them. We __38__ all the dirty dishes and glasses __39__ they were, and after opening a few windows to let some __40__ air in and the smell of food out, we climbed into bed and fell asleep. I couldn’t have been asleep for more than half an hour __41__ I awoke with a strong smell of smoke. __42__ half asleep, I stepped into the living-room, and there, __43__ heavy clouds of smoke, I saw one of the curtains was on fire. I should have __44__ the windows then without
高一下学期第一次模块考试英语试题 第3页 共 10 页
delay, __45_ instead I tried to beat out the fire with a folded newspaper. When this __46__, I hurried into the kitchen to __47__ a bucket of water. At the same time, I shouted to Barbara, who __48__ phoned to summon (请求 the fire brigade (消防队 __49__ coming to help me. 请求) 消防队) 请求 消防队 We had to work at top speed __50__ buckets of water from the kitchen to __51__ the fire, fanned by the wind from the windows, from __52__. We were unable to put out the fire, but we managed to __53__ it under control until the arrival of the firemen. __54__, they arrived in no time, and they had little difficulty __55_ the fire stop burning.
  36. A. Although B. Because C. If D. Since
  37. A. pleasant B. comfortable C. thankful D. free
  38. A. laid B. left C. washed D. put
  39. A. that B. like C. which D. as
  40. A. new B. cool C. fresh D. warm
  41. A. when B. until C. while D. after
  42. A. Thus B. Still C. Only D. Yet
  43. A. through B. with C. from D. by
  44. A. broken B. opened C. removed D. closed
  45. A. and B. but C. or D. so
  46. A. finished B. failed C. continued D. succeeded
  47. A. bring B. find C. pump D. borrow
  48. A. eagerly B. nervously C. hurriedly D. certainly
  49. A. besides B. till C. before D. for
  50. A. moving B. taking C. using D. carrying
  51. A. prevent B. fight C. strike D. kill
  52. A. rising B. developing C. lighting D. spreading
  53. A. keep B. place C. hold D. catch
  54. A. However B. Therefore C. Fortunately D. Especially
  55. A. causing B. getting C. letting D. making 阅读理解( 小题, 第三部分 阅读理解(共 20 小题,满分 40 分) A Diamonds may be forever. But what’s a girl to do when she gets dumped (失恋 or divorced 失恋) 失恋 (离婚 and those rings, necklace and love gifts lose their emotional (情感 sense? 离婚) 情感) 离婚 情感 Help is just a click away on new Web sites that provide an outlet for selling jewelry(珠宝 from 珠宝) 珠宝 past relationships, sharing break-up stories and helping broken hearts heal (愈合 愈合). 愈合 “You go through a divorce. What do you do with that ring? Maybe you have a child you can pass it on to. Maybe you don’t. It just sits there, ” said Megahn Perry, who with her stepmother (继母 Marie Perry runs www.exboyfriendjewelry.com. 继母) 继母 Three months after its start with the slogan(口号 “You Don’t Want It. He Can’t Have It 口号) 口号 Back,” the web site has 3,000 registered users and more than 600 postings of rings, bracelets and earrings for sale?all with a personal tale attached. As one woman posting a diamond ring for $3,500 wrote:
高一下学期第一次模块考试英语试题 第4页 共 10 页
“Beautiful ring came with a wrong man. Decided to sell to regain the money that I spent finishing payments on the ring that my ex didn’t.” The idea was born when Megahn Perry, a Los Angeles actress and writer, was looking for a safe place to sell a wedding set after a divorce and realized others might have former boyfriends’ jewelry with memories(记忆 that make them too painful to wear. 记忆) 记忆 The local pawn shop(当铺 proved an unattractive choice. So she teamed up with her 当铺) 当铺 stepmother Marie, researched the market and found a gap in it.
  56.The passage is mainly about . . A. how a web site is set up B. how sad the love stories are C. How much a website can make D. How many people like the web site
  57.How long is it since the start of this website? . A. Less than three months. B. At least three months. C. Less than one month. D. Not known.
  58.How many people have registered on this website within three months? . A. About 6
  00. B. About 3,0
  00. C. About 3,5
  00. D. Not known.
  59.Who set up this website? . A. Megahn herself alone. B. Megahn and her best friend. C. Megahn and her stepmother. D. Megahn and her exboyfriend.
  60.What’s the meaning of the underlined word “gap” in the last sentence? . A. Gulf between two people. B. Misunderstandings among each other. C. Differences from a pawn shop. D. A market worth developing. B A
  1.6-meter tall robot may soon become the best friend for lonely elderly people,as Chinese . , scientists are making the final sprint(冲刺 冲刺)toward its market launch(投放 ,said a senior 投放), 冲刺 投放 researcher on the robot project on Saturday. . “We are working on testing the exact functions(功能 and ways to reduce the cost in 功能) 功能 preparations for an expected market launch of the robot in two to three years,”said Li , Ruifeng,a member of the project. , . He said the team hoped to reduce the cost so that the robot can be priced at
  30,000 to
  50,000 , , yuan,which is expected to be an affordable price for most of China’s better-off families. , . The robot has been developed with the functions of fetching food,medicine,sounding alarms , , in case of water or gas leakage , sending texts or video images via ( 经由 ) wireless 经由) communications,and even singing a song or playing chess to entertain its masters. , . Li said that the robot,developed independently in China, has technology at the same level as , those in western labs. . China set about the research of the robot in 20
  07,when it was listed as a national key , project.It is backed by government funding(拨款 .China has the world’s largest elderly 拨款). . 拨款 population with 159 million people over 60 , accounting for 12 percent of its total population.According to a survey by the Ministry of Civil Affairs,more than 10 million . ,
高一下学期第一次模块考试英语试题 第5页 共 10 页
caregivers and nurses are needed to attend the elderly population,as most of Chinese elderly , prefer to live their retired lives at home. .
  61.The passage mainly talked about . . A.the problems of Chinese elderly population . B.the advantages of the Robot caregivers . C.robot caregivers for the elderly to lilt market . D.the government’s attention to the elderly .
  62.The underlined word “backed” in the last paragraph means . . A.supported B.suggested C.controlled D.stopped . . . .
  63.From the last paragr
  •  
 

相关内容

英语_2010年高考英语试题下载-+全国卷+II+[word版]

   英语周报网 http://www.ew.com.cn/ 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(全国二卷) 英语 第一卷(选择题) 第一部分 英语知识运用 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其 划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 1. Come A. cold B. cock C. comfort D. improve 2. dead D. health A. eager B. great ...

高二英语试题

   听力: 一 听力:(20X1.5=30) 维克多英语听力 2?1 小题; 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 1. What do we know about the man? A.He’d like to have the windows open. B.He rarely leaves the windows open. C.He’ll help the woman close the windows. 2. Where does the conversati ...

中考英语试题

   阳光家教网 阳光家教网 www.ygjj.com 西安家教 青岛家教 郑州家教 家教 苏州家教 天津家教 中国最大找家教, 家教平台 中国最大找家教,做家教平台 家教 江苏省连云港市 2010 年高中段学校招生统一文化考试英语试题 一,单项选择 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A,B,C,D 四个选项中,选出最佳选项 1.My best friend Neil is honest boy. You can believe him. A. a B. an C. ...

商务英语试题2

   一. READING PART ONE Questions 1-7 . Read these sentences and the following new reports. . Which country does each sentence describe? . For each sentence mark one letter (A ,B ,C or D) on your Answer Sheet. Example: the head of state went to China to ...

高级商务英语试题

   I. Complete each of the following sentences with the correct forms of the given words. Section one 1. The film, which was _producted by the leading film studio in Italy, has been applauded as a of geniuses in their most productive years. (productio ...

中考英语试题评析

   2007年中考英语试题评析 北京师范大学 程晓堂 2007年12月14日 西安 主要内容 2007年中考英语试题总体趋势分析 题型使用情况 考试形式存在的主要问题 典型试题分析 一、2007年中考英语试题总体 趋势分析 考试内容:既考查技能,又考查基础知 识;既考查综合能力,也考查微观知识 与技能; 考试形式:题型多样,新题型增多,使 用范围扩大;非选择题增加,所占分值 提高(平均占37.2%); 命题技术有所提高,但还存在不少问题。 评分标准有改进:主要观测点为实际书 面表达能力;标点符合 ...

土木工程专业英语试题

   一、选择填空 20% 1. Between the buildings ( A. stand B. stands B )a secondary school. C. to stand D. standing 2. Neither I nor he ( B ) fond of music. A. am B. is C. are D. were 3.The laws that ( A )how the buildings maybe made are building codes. A. tel ...

初一上学期月考英语试题

   初一上学期外研英语月考试题 I、语音(10%) A)从下列每组单词中,选出一个划线部分与其它三个读音不同的词(5%) ( )1、 A four B、 door C、 morning D、 colour ( ) 2、 A good B look C、 too D、 classroorn ( )3、 A stand B、 map C、 woman D,dad ( )4、 A、 chair B school C、China D、 watch ( )5、 A、 nine B、 Miss C、 pic ...

2007年7月商务英语试题

   2007 年 07 月高等教育自学考试中英合作金融管理专业考试 商务英语试题 (课程代码 0796) ) (阅读与写作部分) 阅读与写作部分) READING PART ONE Question 1 5 Look at questions 1 5. In each question, which phrase or sentence is correct? For each question, mark one letter (A,B or C) on your Answer Sheet ...

08高考英语试题讲解江苏卷

   08 高考英语试题讲解江苏卷 英语试题参考答案及解析: 第一部分: 第一部分:听力 1. B 11.C 解析略 2. A 12. C 3. C 13. B 4. A 5. B 6. A 16. a 7. C 17. B 8. C 9. A 10. A 20.C 14. B 15. C 18. B 19. A 第二部分: 第二部分:英语语言知识运用 第一节:单项选择 21. B 解析:by sea 是固定词组,用作状语,表示方式,意为“乘船”。类似词组还有 by air (乘飞机),by la ...

热门内容

新标准大学英语综合教程1?6单元课后汉翻英答案

   Unit 1 1. Their introduction of Amateur Dramatics impressed Sophie so much that she signed up for it. 2. Online education provides those who work full time with opportunities to receive further education in their spare time. 3. When he firs ...

英语语音学习

   英语语音学习 http://www.51education.net/knowledge/yuyin.htm 掌握正确的语音,了解连读的规律非常重要,这样,在做听力理解时才不会发生歧义.学习并掌握英语连读的 规律. 连读:前一个单词以辅音结尾,后一个单词以元音开头时,要把这两个音连起来念,这种情况叫"连读". 1) 连读规律 当一个单词以辅音结尾,而它后面的词以元音开头时,就可将两词连读.例如:have a look at it 可以连读 为 have⌒a look⌒at⌒ ...

英语:必修2 Module5 Newspapers and Magazines-Language points课件(外研版)

   Module 5 Newspapers and Magazines Language points 1.Yang was in space for twenty-one and a half hours and made 14 orbits of the earth. make an orbit of … 围绕 转圈 围绕…转圈 orbit (n.) 轨道 势力范围 轨道/势力范围 (vt.) 绕…轨道而行 轨道而行 (vi.) 进入轨道 沿轨道飞行 盘旋 进入轨道/沿轨道飞行 沿轨道飞行/ ...

历年英语二真题阅读翻译(01-06)

   2001 年真题 第一篇 美国银行体系的稳定性是通过监督、调节、审查、存款保险以及向陷入困境的银行贷款 等手段维持的。50 多年来,这些防范措施防止了银行系统的恐慌。不过,现在出现了一些 谨慎的呼吁。芝加哥的大陆伊利诺斯银行与信托公司 1984 年的倒闭没有破坏美国的银行体 系,但是它肯定造成了一些恐慌。 20 世纪 70 年代晚期,大陆银行发展迅速,成为美国中西部地区银行系统的佼佼者。不 过,该银行的部分发展策略具有冒险性,它在能源领域发放了许多贷款,其中包括它从俄克 拉荷马市的 PSB ...

2011年高考英语作文题目热点预测

   2011年高考英语作文题目热点预测 2011年高考英语作文题目热点预测 年高考英语作文题目热点 书面表达热点预猜( 1. 书面表达热点预猜(一) 随着日本核泄漏的严重性日益加大,上周你校同学举行了一场英语辩论会。辩论的题目是:“是否应 该发展核电站?”参加辩论的 A 组和 B 组的同学意见截然不同。请根据下表提供的信息,给某杂志社写一 篇英语短文,客观地介绍辩论的情况。开头已经给出。 A 组的意见 1. 应发展核电站。 3. 创造就业机会. …… 注意: 1. 100 字左右; 2.不得逐字 ...