2003 年 12 月

  1.A)Fixing an engine B)Repairing a car C)Caahing a check D)Buying some wheels
  2.A)Visit Japan B)Cook some food C)Travel abroad D)Eat outside
  3.A)One of a cheaper price B)One of the different color C)One of a fashionable D)One of smaaller size
  4.A)He has changed his plan B)He has canceled his trip C)He is arriving this afterroom D)He forgot to arrange his trip
  5.A)They had lost their way. B)They were told it would rain C)They were caught in the rain D)They had taken an umbrella
  6.A)Going shopping B)Staying at hotel C)Taking a trip D)Buying a book
  7.A)By check B)In cash C)By credit card D)By mail
  8.B)Buying an apartmenr B)Repairing her apartment C)Renting an apartment D)Panting her aprtment
  9.A)One near a park B)a larger one C)A cheaper one D)One with a good view
  10.A)The size B)The furniture C)The location D)The rent
  11.Why did Tina come to the Employment Agency? To look for
  12.What did she do in the Employment Agency? She filled out
  13.What was the problem with Tina? She had little
  14.What job did she get at a supermarket? A job as a
  15.How did she find her new job a few maths later? She felt it was very
2003 年 6 月

  1.A)Boating B)waking C)Running D)Driving
  2.A)She allows the man to smoke in the room B)She will open the window for the man C)She doesn’t like the man to smoke in the room D)She doesn’t mind the man’s opening the window
  3.A)In a department store B)In a bookstore C)In a library D)In a hotel
  4.A)Write a report B)Type a rport C)Check a report D)Read a report
  5.A)A waitress B)A salesgirl C)A housewife D)A den receptionist
  6.A) One B) Two C) Three D) Four
  7.A) Grass B) Vegtables. C)Roses D)Rrees
  8.A) In a small yard B) In a big garden C) On the roof D) In the greehorse
  9.A) $70 B) $20 C) $10 D) $17
  10.A) He already had a lot of ties. B) He didn’t have enough money C) He might get some from his children D) He had to save money for his birthday
  11. How was the travler when he got to the country inn? He was

  12. Why couldn’t the traveler get near the fire? Because the room was very
  13. Why did the people run ort to see the horse? Because they were curious to see a horse eating
  14. What did the trveler do when the people went outside? He sat down beside the fire and
  15. Who ate the fish in the end?
2004 年 6 月

  1.A) In a bookstore B) In a bank C) In a snack bar D) In a library
  2.A) Because he’ll write a report B) Because he’ll be weth his friends C) Because he doesn’t like the game D) Because he doesn’t kown the players
  3.A) Flowers B) Glasses C) A blouse D) A dress
  4. A) The man can use her computer B) The man can help himself to some food C) The man should put the computer on the table D) The man should help her to move the table
  5.A) Because she likes to live near a playground B) Because the new apartment is cheaper C) Because she needs a quieter place D) Because the present apartment is too small
  6.A) To the Science Museum B) To the History Museum C) To the Art Museum D) To the Space Museum
  7.A) About every four minutes B) About every five minutes C) About every six minutes D) About every seven minutes
  8.A) The design B) The price C) The color D ) The size
  9.A) Black B) Brown C) White D) Gray
  10.A) The discount B) The weigh C) The puantity D) The distance
  11.How many parts does a conversation with a new friend usually consist of?
  12.What do you do in the first part of the conversation? We and tell each other our names or exchange name cards.
  13.What is mentioned as an example of of important matters? affairs.
  14.What is usually avoided in the conversation? Or unpleasant things.
  15.What do you usually say to your new friend at the end of the conversation? We tell him we are happy to
2005 年 1 月

  1. A) It’s attractive B) It’s exciting C) It’s important D) It’s boring

  2.A) At a railway station B) At a bank C) At an airport D) At a parking lot
  3.A) By refering to the receptionist B) By calling the finding it in the phone book C) By asking his friend D) By finding it in the phone book
  4.A) He’s the boss B) He’s a visitor C) He’s a new employee D) He’s the woman’s friend
  5.A) $400 B) $200 C)$ 300 D) $150
  6.A) Sports wear B) Holiday wear C) Summer wear D) Casual wear
  7.A) See more samples B) Try on some T-shirts C) Meet the designers D) Place an order
  8.A) He wanted to check the order number B) He wanted to order some computers C) He wanted to report on a problem D) He wanted to see the secretary
  9.A) They got a wrong order number from the caller. B) They failed to deliver the computers on time C) They couldn’t find the order form D) They made a wrong delivery
  10.A) T he salesman B) The manager C) Mr.Peterson D) Mary
  11.Why do more middle-aged adults have to take care of their aging parents? Because people are living
  12.What does the speaker think of the job of taking care of an aging parent? It’s
  13.How have the family roles changed? The dependent parents are cared for as if they were
  14.What can a nursing home do for aging parents ? It provides them with proper
  15.What benefit can middle ? aged adults get by sending parents to nursing home ? They can return to their
2005 年 6 月

  1. A) He didn’t like that computer C) The price of the computer
  2.A) Go to a lecture B) Go to a concer
  3. A) Write a letter for the woman C) Drive the woman home
  4. A) She was tried of reading it C) She didn’t think much of it
  5. A) When he can receive the order C) When he should send the order
  6.A) Three weeks ago B) Last month
  7. A) Install more machines C) Buy more machines
  8.A) Singhtseeing around the city B) He didn’t find what he liked D) That type of computer was sold out. C) Go shopping D) Go sightseeing B) Take the woman to the office D) Tadi the report for the woman B) She it very much D) She wasn’t interested in it B) What the order number is D) What wrong with the order C) Last week D) Last Monday B) Test the machines D) Sell the machines B) Attending a meeting
C) Shopping in the city D) Giving a party
  9.A) This afternoon B) This evevning C) Tomorrow morning DTomorrow afternoon
  10.A) At the party B) In the office C) At the meeting D) In the hotel
  11.Wha t can visitors see at the exhibition? They can see most of the latest of the company
  12.Which section do the visitors go to see first ? The section.
  13.For whom are the products specially designed? For
  14.What’s special about the keyboard? Its keys are
  15.What kind of sound does the mouse produce? It produces sounds.
2005 年 12 月

  1.A)In a post office B)In a bank C)In a big store D)In a hotel
  2.A)He has a lot of experience B)He appears to be a bit to quiet C)He is nice-looking D)He lacks experience
  3.A)Prepare a price list B)Go to the Brown Company C)Send a parice list D)Mail a price list
  4.A)She should repair the telephone herself B)She can turn to Mike for help C)He knows nothing about telephone. D)He will call the telephone
  5.A)Seeing a flim B)Attending an evening party C)Having another try D)Finding a better theatre
  6.A)In the office B)In a factory C)At the airport D)At the railway station
  7.A)She was busy working B)She was having a holiday C)She wanted to get relaxed D)She want to shop for Christmas
  8.A)To make an apology B)To place an order C)To ask about delivery D)To cancel an appointment
  9.A)Trucks B)Printers C)Phones D)Cameras
  10.A)For the late payment B)For the damaged products C)For the lost goods D)For the delayed delivery
  11.When did the family car become common in America? In the early
  12.Why do more Americans have to drive to work? Because they have moved out of theto the suburbs.
  13.Why do people like smaller cars now? Because the cost of gas has
  14.How popular are Japanese and German cars in the U.S.? They sell
  15.What does the speaker mainly talk about? in the U.S.
2006 年 6 月

  1.A)Reading a novel B)Mailing a parcel C)Writing a book D)Typing a letter
  2.A)She doesn’t like Kunming B)She doesn’t have the money C)She doesn’t want to go with the man D)She doesn’t travel much
  3.A)The woman has bought a few things for the man B)The woman has bought a lot of things for Mary C)The woman has bought nothing for Mary D)The woman has bought a few thing for herself
  4.A)She’ll send a reply by mail B)She doesn’t want a reply C)She prefers the man to reply by phone D)She doesn’t know the man’s phone number
  5.A)Repair the woman’s computer B)Fis his own computer C)Have a three-day holiday D)Visit the woman the next day
  6.A)Upstairs B)Downstairs C)Downstairs D)Across the bus stop
  7.A)Every ten minutes B)Every other hour C)Every hour D)Every half hour
  8.A)Production B)Finance C)Marketing D)Human resources
  9.A)Taking long business trips B)Working on weekends C)Having work experience D)Living in the company’s dormitory
  10.A)Half an hour B)One hour C)One hour and a half D)Two hours
  11.About how many adult Americans have the “weight problem”? percent.
  12.In many people’s opinion, what is the cause of getting fat? Eating
  13.Why were the Americans in 1910 thinner than today? Because they workedphysically
  14. What was the result of recent study? Thinner people are morethan fatter people
  15. According to the passage, what happens to those who exercise regularly? They can eat more, and still lose a large amount of
2006 年 12 月

  1.A)He does not have a phone B)He will make the call for her C)The woman can use his phone D)They phone is out of order.
  2.A)It was boring B)It was quite long C)It was interesting D)It was easy to understand
  3.A)It is seriously polluted B)Te air is very clear C)There are few cars and factories D)It remains what it was ten years ago
  4.A)It will be revised B)It will be approved C)It has been canceled D)It is under discussion
  5.A)Having a race in the snow B)Traveling in the Northeast C)Visiting a friend in the Northeast D)Booking tickets for the winter holiday
  6.A)Its size B)Its price C)Its delivery D)Its code number
  7.A)The goods were lost B)They have been sent C)The delivery will be delayed D)They will soon be returned
  8.A)Interviewer and interviewee B)Employer and employee C)Manager and secretary D)Seller and buyer
  9.A)He has got the required knowledge B)He is atisfied with the salary offered C)He thought
he could be hired by the company D)He wanted to have better chances for development
  10.A)Because he has no work experience B)Because it’s the easiest way to get the job C)Because he doesn’t meet the job requirement D)Because every newcomer start with a trainee salary
  11.What do the Gardens’Guides do every day at 11am and 2 pm? They show the tourists around the
  12.How long does the tour last? It lasts about
  13.What should groups of 8 or more people do of they need a tour guide? They should book one
  14.Where can you have meals in the Gardens? You can have your meals in
  16. In what season is the Garden concert held? In
2007 年 6 月

  1.A)He has returned from a conference B)He’ll have a conference next Friday C)He’s waiting for the man in his office D)He won’t be available until next Friday
  2.A)Doctor and patient B)Boss and secretary C)Waitress and guest D)Husband and wife
  3.A)Study math with John B)Talk with John about his study C)Ask John to be their tutor D)Take John to a doctor
  4.A)The man dosen’t like the climate in Chicago B)The woman likes Chicago very much C)The woman has just been to Chicago D)The man knows little about Chicago
  5.A)Take another interview B)Work with his father C)Start his own company D)Stay at the pre
 

相关内容

英语听力材料三级[1]

   2003 年 12 月 1.A)Fixing an engine B)Repairing a car C)Caahing a check D)Buying some wheels 2.A)Visit Japan B)Cook some food C)Travel abroad D)Eat outside 3.A)One of a cheaper price B)One of the different color C)One of a fashionable D)One of smaalle ...

英语听力材料

   英语听力材料 第一节 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 项中选出最佳答案,并将其标号填入题前括号内。每段对话读两遍。 1.W: Could you bring my dictionary back? I want to look up some words in it. M: Of course. I’m sorry to have kept it so long. 2. M : Did you use to be afraid of snakes ...

英语听力材料

   第四单元 Task 2: Wrong Weather Forecast M: Hey, Jane! Does everyone know what time to meet us this weekend for the picnic? W: Yeah. They’ll all be here at eleven sharp! I’ve got all the food and drinks for the barbecue, and Tom is bringing the grill. M ...

英语听力材料

   2010年6月英语四级真题听力原文 Section A Short Conversation 11. W: Just imagine! We have to finish reading 300 pages before Monday! How can the professor expect us to do it in such a short time? M: Yeah, but what troubles me is that I can’t find the book in the ...

初二英语听力材料

   初二英语听力材料 I. 听对话,按照顺序选择你所听到的图画的正确的代码。(5 分) 1. A: What are they doing? B: They are doing morning exercise. 2. A: What did you see? B: Some maple leaves. 3. A: Where did you buy the clothes? B: In Wangfujing Street shops. 4. A: Where is the Monument t ...

五年级下册英语听力材料

   Unit 1 Let’s try Amy : Mike, when do you get up? Mike: I usually get up at 6:30. Amy: When do you eat breakfast? Mike: At 6:50 Amy: When do you go to school? Mike: At 7;20. Let’s try Amy: What do you do on the weekend, Mike? Mike: On Saturday, I re ...

新视野大学英语听力材料u5

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

译林牛津第二学期初二英语听力材料

   听力材料 每题只读一遍。 Ⅰ听对话,选答案(1--5 每题只读一遍。) 听对话,选答案( 1. M: It’s a cloudy day again .I hate it. W: But the weather report stays we’ll have this kind of weather until Friday. 2. M: My plane is leaving for New York at ten . W: You have only 40 minutes left. 3 ...

2009年中考英语听力模拟试题二听力材料原文o

   茂名市中考听力模拟试题二录音材料原文 茂名市中考听力模拟试题二录音材料原文 听力模拟试题二 听力部分(本大题共三节, 听力部分(本大题共三节,满分 25 分) 做题时,你可先将答案划在试卷上;录音播放结束后,再把答案转涂到答题卡上) (做题时,你可先将答案划在试卷上;录音播放结束后,再把答案转涂到答题卡上) 第一节( 小题, 第一节(共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分) 段对话,每段对话后有一个小题, 听下面 10 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项 ...

英语听力答案

   Unit 1 Click Here for Language Learning Short Conversations 1.B 2. C 3. A 4.C 5.D 6.C 7. C 8.A 9.B 10.D Long Conversation 1.A 2. B 3.B 4. D 5. A Understanding a Passage 1. A 2.A 3. C 4. D 5. D Understanding a Movie Speech 1.honored, 2.interesting 3. ...

热门内容

十大英语励志名言

   十大英语励志名言来源:未知 | 作者:admin | 本文已影响 12574 人 1. The greatest test of courage on earth is to bear defeat without losing heart. 世界上对勇气的最大考验是忍受失败而不丧失信心。 2. A man's best friends are his ten fingers. 人最好的朋友是自己的十个手指。 3. Only they who fulfill their duties in ...

公务员常用英语

   公务员英语?第 公务员英语 第 1 课:Introductions 介绍 2005-1-12 18:06:11 1. Hi, I'm Lin Qing. Where are you from? 你好,我是林清,你是哪的? 注释:be from,从哪里来,哪的人。 2. I'm Jane Smith, from America. Just call me Jane . 我是简?史密斯,来自美国。叫我简好了。 注释:史密斯是姓,简才是名字,朋友之间常常只称呼名字。 3. This is Jane ...

小学英语教育问卷调查2

   小学英语教育问卷调查 一.调查背景与目的 20 世纪 90 年代,人们面临着社会生活信息化和经济体系全球化的不断加速。 外语,尤其是英语在社会生活和国际交往中成为不可或缺的重要工具。从某种意 义上说,掌握了英语实际就把握了参与和发展的机会。截止 1998 年全国已有 27 个省、市、自治区、直辖市在不同的地区不同程度上开设小学英语课程。我市自 97 年 9 月份开始在小学 5-6 年级开设英语, 2001 年又在城区小学从三年级起开 设英语课程。 然而, 小学英语教学还处于酝酿和探索阶段, ...

高级英语第一册课文翻译及词汇

   高级英语第一册课文翻译及词汇 词汇(Vocabulary) Bazaar (n.) : (in Oriental countries)a market or street of shops and stalls(东方国家的)市场,集市 cavern (n.) : a cave,esp.a large cave 洞穴,山洞(尤指大洞穴,大山洞) shadowy (adj.) : dim;indistinct 模糊的;朦胧的 FONT style="BACKGROUND-COLOR: ...

历年大学英语四六级考试真题高频词汇

   历年大学英语四六级考试真题高频词汇 一、名词词组和固定搭配 1.介词+名词 by accident 偶然 on account of 因为,由于,为了……的缘故 in addition to 另外,加之 in addition 除…之外(还) in the air 流传中 on (the/an) average 按平均值,通常 on the basis of 根据,在…的基础上 at best 充其量,至多 for the better 好转,向好的方向发展 on board 在船(车或飞机 ...