弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧
听力原文 Section
  1. W: Excuse me, would you mind if I use your phone? M: Sure. It ? s on the table over there. Q: What did the man mean?
  2. M: That was a really interesting movie. I hope you enjoyed it, too. W: But I fell asleep just after it started Q: How did the woman feel about the movie?
  3. W: What a nice city it was ten years ago! The air was clear and the water was clean. M: But, now there are too many cars and factories! Q: What do we know about the city now?
  4. M: How about the company ? s business plan for next year? W: It ? s still being discussed at the board meeting. Q: What can we learn about the business plan from the conversation?
  5. W: Winter is the best time to visit the Northeast because the snow there is so beautiful. M: You ? re right. This is why we are planning to go there next week. Q: What are they talking about? Section Conversation 1 M: I ? ve been trying to call you for the last half hour, but the line was always busy. W: I was talking to my best friend Lily. M: I don ? t know how you girls have so much to say to each other. My phone calls are always short. W: Guess boys and girls are different. M: I ? m sure my parents would be angry if they had to pay a lot of money for the phone calls. What about yours? W: I don ? t think they ? d mind. They are only angry when their calls couldn ? t get through. M: Then the best thing is for you to have a phone of your own. W: A good idea! I think I ? ll just do that. Now, why did you call me? M: I just want to tell you I can ? t go over to see you.
  6. What did the boy think about the girl ? s making long telephone conversations?
  7. Why did the boy call the girl? Conversation 2 W: Wake up, Frank, time to rise. M: Ha, oh, hi, Jane, I must have fallen asleep while I was reading. W: You and everyone else. It looks more like a campground than a library. M: Well, the dorm ? s too noisy to study in, and I find this place is quiet. W: Have you had any luck finding a topic for your paper?
M: No. Professor White told us to write about anything in cultural anthropology. I wish she had not given us so much of a choice. W: Well, why not write about the ancient civilizations of Mexico? You seem to be interested in that part of the world. M: I am, but there is too much material to cover. I ? ll be writing forever, and prof. White only wants five to seven pages. W: So then limit it to one region of Mexico. Say the Uka town. You ? ve been there and you said it ? s got lots of interesting relics. M: That ? s not a bad idea. I brought many books and things back with me last summer, which would be great resource material, now if I can only remember where I put them.
  8. Where does the conversation most probably take place?
  9. What seems to be Frank ? s problem?
  10.Why doesn ? t Frank want to write about the ancient civilizations of Mexico? Section I am a university student. I will graduate after this semester. My best friend Bob is a foreign student from Dublin, Ireland. He has studied with me for 3 years. Last month he invited me to visit his country. That was my first trip to Ireland. I knew little about the country, so I was quite anxious. But I was really impressed with how warm my welcome was. There even was a welcome party when I arrived there. Everybody was really nice to me and I couldn ? t complain about a single thing. They taught me many new things and I tried to do my best to learn every day. I really enjoyed the life there and never felt bored. I am really glad that I had the chance to go there and had that wonderful experience.
  11. When will the speaker graduate?
  12. What nationality is Bob?
  13. How long has Bob studied with the speaker?
  14. What happened when the speaker arrived in Ireland?
  15. How did the speaker feel about 选择题:
  1. We must find a way to cut prices reducing our profits too much. A. Without B with C. despite D. for
  2. some students are able to find employment after graduation, others will have to return to school and earn an advanced degree. A. Since B. Because C. While D. If
  3. the weather improves, we will suffer a huge loss in the tourist industry. A. As B. While C. Since D. Unless
  4. Enclosed you an application form that you are asked to fill out. A. A. will find B. find C. found D. are finding
  5.Would you pass me the book cover is black? A. Which B. that C. whose D. its
  6. John had never been abroad before, he found the business trip very exciting. A. Because B. so C. though D. while
  7. I t is important that we the task ahead of time. A. will finish B. finish C.finished D. shall finish
  8. by the failure of the project,the manager could hardly say a word.
A. To be shocked B. Shocked C. Be shocked D. Shocking
  9. When I first arrived in Japan, I was surprised the way people greeted each other. A of B to C with D at
  10. We are happy at the good news Mr.Black has been awarded the Best Manager. A.That B. what C. which D. whether
  1. If your neighbors are too noise, then you have a good reason to make your (complain) complaint .
  2. Measures should be taken to avoid the negative effect (bring) brought about by unfair competition.
  3. Having been badly damaged by the earthquake, the city has to be (rebuild) rebuilt .
  4. I shall appreciate your effort in (correct) correcting this error in my bank account as soon as possible.
  5. The local economy depends (heavy) heavily on the exports of manufactured goods.
  6. Some domestic manufactures are busy increasing production, losing the chance to develop more (advance) advanced technology.
  7. Since we work in different sections of the company, we see each other only(occasional) occasionally .
  8. 30 percent of the students who (interview) were interviewed yesterday believe they should continue with their education until they have a university degree.
  9. Finally the woman found her (lose) lost child with the help of the police.
  10. The proposal about the annual sales (discuss) will be discussed at the next board meeting. 阅读理解: Task 1 Your boss holds your future prospects in his hands. Some bosses are hard to get along with. Some have excellent qualifications but no idea when it comes to dealing with people. Of course, not all bosses are like that. The relationship you have with your boss can be a majior factor in determining your rise up the career ladder. Your boss is ot only your leade, he is also the person best equipped to help you do the job you are paid to do. He can infom you of company diection that may affect your professional development. Your boss also needs you to perform at your best in order to accomplish his objectives. He needs your feedback in order to provide realistic and useful working relationship with your boss? The key is communication. Learn and understand his goals and prorities.Observe and understand your boss’s work style. If he has not been clear with his expectations, ask! Likewise, ask for feedbackl and accept critiscism gracefully. And if he understands that you do not view your job as just something to fill the hours between 9 and 5, he may be more likely to help you. In short, getting along with your boss requires getting to know his likes and dislikes and learning to work with his personality and management style.
  1. The main idea of the first paragraph is that . A. bosses are hard to deal with B. bosses have good character C. bosses determine your career future D. bosses must have similar personality

  2. In the second paragrahp, “ rise up the career ladder” ( Line
  2) means. A. going to work abroad B. changing jobs frequently C. being promoted in position D. pursuing an advanced degree
  3. In order to achieve his objectives, your boss expects that you will . A. do your best in your work B. show your management skills C. get along with your colleagues D. write reports to upper management
  4. The most important factor for establishing a good working relationship with the boss is . A. high expectations B. quick feedback C. frequent criticism D. effective communication
  5. The best title for the passage might be . A. How to take cake of your boss B. How to get along with your boss C. How to accept your boss’s criticism D. How to accomplish your boss’s objective Task 2 Google, the Internet search-engine company, has announced it will give more than twenty-five million dollars in money and investments to help the poor. The company says the effort involves using the power of information and technology to help people improve their lives. Aleem Walji works for Google.org?the part of the company that gives money to good causes.He said the company’s first project will help identify where infectious(传染性的) diseases are developing. In Southeast Asia and Africa, for example , Google.org wil work with partners to strengthen early-warning systems and take action against growing health threats. Google.org’ second project will invest in ways to help small and medium-sized businesses grow. s Walji says microfinance(小额信贷) is generally small, short-term loans that create few jobs. Instead, he says Google.org wants to develop ways to bring investors and business owners together to create jobs and improve economic growth. Google.org will also give money to help two climate-change programs announced earlier this year. One of these programs studies ways to make renewable(再生的) energy less costly than coal-based energy. The other is examining the efforts being made to increase the use of electric cars. The creators of Google have promised to give Google.org about one percent of company profits and one percent of its total stock value every year. Aleem Walji says this amount may increase in the future.
  1. The purpose of Google’s investments is to . A. help poor people B. develop new technology C. expand its own business
D. increase the power of information
  2. According to Aleem Walji, the company’s first project is to . A. set up a new system to warn people of infectious diseases B. find out where infectious diseases develop C. identify the causes of infectious diseases D. cure patients of infectious diseases
  3. What kind of businesses will benefit from Google.org’s second project? A. large enterprises B. cross-national companies C. foreign-funded corporations D. small and medium-sized businesses
  4. From the fourth paragraph, we learn that Google’s money is also invested to help . A. start more research programs B. make more advanced electric cars C. develop renewable and coal-based energy D. conduct studies related to climate changes
  5、From the last paragraph we learn that the investments by Google.org come from . A) Google’s profits and stock value B) some international IT companies C) the company’s own interests D) local commercial banks Task 3 We welcome you aboard the Easter Flight and will do our best to make your trip comfortable and enjoyable. For your safety and convenience To begin the trip, we would like to draw your attention to some safety-related details. These are also exolained on the instruction card I the seat pocket in front of you. Seat belts must remain fastened while the “ fasten seatbelts” sign is on. It is advisable to keep them fastened at all times while seated. All flights are non-smoking. The use of mobile telephone is now allowed when the airplane is on the ground. During the flight the use of CD and DVD players is not allowed. For your entertainment To help you enjoy your trip, we provide a range of newspapers. On our MD-11 and Boeing aircraft, we provide muise and video programes. On Airbus A 321/ 320/319, short vidoes are shown. Meals and drinks During most flights we serve you a tasty meals and drinks. Beer, wine and other drinks are served free of charge. Coffee, tea and juice are served free of charge on all domstic flights. On domestic flight leaving before nine and on all flights to Northern China, a snack is served. Eastern Flight Service Safety and concenience
  1. seat belts: remain _fastened while the “fasten seatbelts sign is on
  2. smokin: not allowed on board
  3. mobile phones: used only when the airplan is __on the ground
  4. CD and DVD: not allowed to play during the flight Entertainment provided

  1. newspapers
  2. music and __video programso n MD-11 and Boeing aircraft Meals and drinks on board
  1. meals served on most flights
  2. coffee, tea and juice served free of charge
  3. a snack served on all flights to __Northern China task 4 Dear Mr .mith, I am pleased to offer you the position of the after-sales manager at our company starting on 16 June,20
  09. I propose that the term of employment will be those in the attached draft individual employment arrangement. Please note that you are entitled to discuss this offer and to seek advice on the attached proposed agreement with your family, a union, a lawyer or someone else you trust. If you want something on your employment rights, you can also contact the Employment Service Office or visit out website. Also, if you disagree with, or do not understand or wish to clarify anything in this offer, please ting me to discuss any issue you wish to raise. If you are happy with the proposed terms and wish to accept this offer of employment,
 

相关内容

英语学习_2010年12月全国大学英语四级考试写作预测作文(新东方押题)_必备

   青年人大学英语四级考试网 http://www.qnr.cn/waiyu/cet4/ 弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 明星代言问题 On the Celebrity Spokesperson Currently, we could hardly live a single day without seeing a celebrity spokesperson promoting a product or a social campaign on T ...

英语学习_2010年12月份英语三级考试试卷与答案_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 听力原文 Section 1. W: Excuse me, would you mind if I use your phone? M: Sure. It s on the table over there. Q: What did the man mean? 2. M: That was a really interesting movie. I hope you enjoyed it, too. W: But ...

【学习必备】2010年12月份英语三级考试试卷与答案

   文章整理人: 文章整理人: 整理时间: 整理时间: 风过无痕 2011 年 听力原文 Section 1. W: Excuse me, would you mind if I use your phone? M: Sure. It s on the table over there. Q: What did the man mean? 2. M: That was a really interesting movie. I hope you enjoyed it, too. W: But ...

2011-学习资料大全:2010年12月份英语三级考试试卷与答案

   知识改变命运 勤奋塑造成功 整理人 时间 落叶 2011-4-15 天才是百分之九十九的勤奋加百分之一的灵感 听力原文 Section 1. W: Excuse me, would you mind if I use your phone? M: Sure. It s on the table over there. Q: What did the man mean? 2. M: That was a really interesting movie. I hope you enjoye ...

2010年12月大学英语四级考试真题+听力原文+答案

   2010 年 12 月大学英语四级考试真题+听力原文+答案 2010 年 12 月大学英语四级考试真题 .................................................................................... 1 Part I Writing (30 minutes) ................................................................................. ...

2010年12月份英语听力材料

   Section A 短对话 (11~18) 11. M: Oh my god! The heat is simply unbearable here. I wish we’ve gone to the beach instead. W: Well, with the museums and restaurants in Washington I’ll be happy here no matter what the temperature. Q:What does the woman mea ...

2010年12月大学英语四级考试常用语法精选表(网友分享版)学习啊

   学英语简单吗?肯定会有许多学生说: 难死了 难死了”。 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了 。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢? 答案只有一个: 不得法。 不得法 一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上 半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生没有很好的英语环境, 半 ...

AL_学习_资料_XK2010年12月大学英语六级考试真题试题和答案解析(经典)

   时代学习网??职业人士网上考试辅导学习的家园 ,资料由本站网上收集整理。 弃我去者,昨日之日不可留。 弃我去者,昨日之日不可留。 乱我心者,今日之日多烦忧。 乱我心者,今日之日多烦忧。 长风万里送秋雁,对此可以酣高楼。 长风万里送秋雁,对此可以酣高楼。 蓬莱文章建安骨,中间小谢又清发。 蓬莱文章建安骨,中间小谢又清发。 俱怀逸兴壮思飞,欲上青天览明月。 俱怀逸兴壮思飞,欲上青天览明月。 抽刀断水水更流,举杯消愁愁更愁。 抽刀断水水更流,举杯消愁愁更愁。 人生在世不称意,明朝散发弄扁舟。 人生 ...

2010年12月英语六级考试翻译冲刺专项训练

   1. This is yet (两国人民的又一个共同点). 2. His scientific works (在英语国家得到 广泛阅读). 3. Revolution means the emancipation of the productive forces,(改革也是解放生产力). 4.He is optimistic (对现时信息产业的发 展状况). 5.Work in all fields should be subordinated to and (服务于经济发展的进程). 6. ...

07年12月国际商务英语(初级)考试试卷及答案

   全国外经贸从业人员认证考试 国际商务英语等级考试(初级)试卷 2007 年 12 月 题目序号 应得分数 实际得分 Ⅰ 20 Ⅱ 20 Ⅲ 10 Ⅳ 10 Ⅴ 10 Ⅵ 10 Ⅶ 20 总分 100 核分人 得分 评卷人 复核人 Ⅰ.Translate the following Chinese into English(中译英,共 (中译英, 20 分) 1.具体询盘 (1 分) 2.资信证明人 (1 分) 3.可供现货的 (1 分) 4.百分之二的佣金 (1 分) 5.商品目录 (1 分 ...

热门内容

英语听力

   新世纪大学英语试听教程 3 答案 新视野大学英语视听说教程第三册 听力练习录音文本和答案 Uint1 II. Basic Listening Practice Keys: 1.C 2.D 3. A 4.B 5.C III. Listening In While the man is wondering why the woman is suddenly getting excellent marks, she says she read an article on studying and ...

2010年浙江省高考英语最后押题卷及答案

   英语测试卷答案及评分参考 英语测试卷答案及评分参考 说明: 未在规定区域内答题, 未在规定区域内答题,每错一个区域扣卷面总分 1 分. 第一部分 第一节(10 分,每小题 0.5 分) 1. B 2. D 3. A 4. C 5. D 6. B 8. B 9. A 10. D 11. B 12. C 13. A 15. C 16. B 17. A 18. D 19. C 20. D 第二节(20 分,每小题 1 分) 21. B 22. D 23. B 24. D 25. A 26. C 2 ...

英语成功励志小故事

   成功励志英语小故事 Tip: to open the closed doors of the heart, the success of : , failure of the sun will be able to disperse the dark. . a spider and three After the rain , a difficult spider to the wall has been fragmented network, due to damp walls, it m ...

免费_初中英语语法大全及新目标初中英语总复习资料精品讲义

   1 1 orange. 2 3 4 5 6 7 8 behind. 9 10 2 1 I’m Miss Green.( 2 3 4 He can spell the word.( , ) to for He wrote a letter to me . ( , Shanghai is a big city .( , , ) ) He works hard .( , the room every day. ( , , ) , , He wrote me a letter . ( , (n.) ...

牛津英语8b期末测试题 第一部分 听力 20分

   牛津英语 8b 期末测试题 第一部分 听力 20 分 一、听句子,选出最恰当的应答。 分) (5 ( ( ( ( ( )1.A. That’s right . B. It’s my pleasure . C. Not at all .D. Glad to hear that . )2. A. Great . B. Yes, it is . C. Really ? D. All right . )3. A. Thank you . B. Me , too . C. Enjoy yourself ...