Test for Oxford English Starter Units 1-12
听力部分( 20分 听力部分(共20分) 一、选出你所听到的字母组合,或单词: (每小题1分,共5分) (听一遍) ( )
  1. A. mg B. nj C. mj D. ng ( )
  2. A. RIA B. AIR C. RAI D. IAR ( )
  3. A. name B. game C. them D. late ( )
  4. A. they B. they’re C. there D. then ( )
  5. A. kite B. bike C. like D. light 二、选出你所听到的句子中所含的那个单词: (每小题1分,共5分) (听一遍) ( )
  1. A. too B. to C. two D. room ( )
  2. A. who B. whose C. who’s D. those ( )
  3. A. lesson B. listen C. cousin D. garden ( )
  4. A. our B. how C. hour D. now ( )
  5. A. class B. glass C. grass D. cars 三、根据所听问题选择正确的答句: (每小题1分,共10分) (听二遍) ( )
  1. A. Yes, he does. B. No, he isn’t. C. Yes, she does. ( )
  2. A. They’re my sister. B. They’re my sister’s. C. They’re red. ( )
  3. A. She is my friend. B. She is in the room. C. She is thirteen. ( )
  4. A. Yes, it does. B. Yes, they are. C. No, it isn’t. ( )
  5. A. Here they are. B. Under your bed. C. They are yours. ( )
  6. A. He's Li Lei B. Yes, he's Li Lei C. Her name is Li Lei ( )7 A. Yes, he is B. Yes, I am C. Yes, she is. ( )
  8.A. I'm a driver B. I'm Bob C. No, I'm Bob ( )
  9.A. She is Lucy B. She is a nurse C. It's a photo ( )
  10.A. It's Amy's B. it's here C. It's Amy 笔试部分(共 分 笔试部分 共80分) 一、词汇(每小题1分,共10分) A)根据括号中所给词或首字母提示在第题的空格上填上适当的单词:
  1. There are about two (hundred) students in the park today.
  2. How many (box) are there near your desk?
  3. Are there any (library) in your school?
  4. Lucy and Lily are twins. T go to school together..
  5. We can use a s basket to buy things in the supermarket.
  6. There are nine (hundred) boys in my school.
  7. Are there any (library) in your school?
  8. There are Nick and Lily, (their) are my good friends.
  9. Today I have time. What about (go) to the park?
  10. Here are two (Walkman). One is for Lucy, the other is Jack. 二、单项选择(每小题1分,共20分) ( )
  1. a music lesson on Friday? A. Are you having B. there is C. Do you have D.Am I be ( )
  2. They go to school six days . A. week B. a week C. weeks D. every weeks ( )
  3. --in the box? There are twelve pencils in it. A. What B. What’s C. Are there any pencils D. Are pencils
)
  4. Do you go to school seven thirty ? A. at B. in C. on D. every ( )
  5.Do you have a PE lesson today? No, we don’t. We have art lesson today. A. a B. an C. the D. / ( )
  6. We often chat each other lunchtime. A. to; in B. for; at C. with; at D. and, at ( )
  7. What time you get up in the morning ? A. are B. do C. don’t D. does ( )
  8. Do you like your school ? . A. I like . B. Yes, I am. C. Yes, I do. D. No, I do ( )
  9. The students study school Monday to Friday . A. in; on B. at; from C. in; at D. from, to ( )
  10. you have homework to do today ? A. Do; any B. Do; some C. Do; many D. Does, any ( )
  11. What do you want ? A. know B. knowing C. to know D. knows ( )
  12. Is Sally from America? No. Sally is an girl, but she’s in A. America, England B. English, America C. American, English D. England, America ( )
  13. --? They’re fine, thank you. A. How are you B. Who are you C. What are they D. How are your parents ( )
  14. Is this your ball, Nick? Yes, . A. this is B. it’s C. here is D. it is ( )
  15. What’s in the reading room? There a teacher, twenty desks and thirty chairs in it. A. am B. is C. are D. be is this boy in the art room? He’s my new friend. ( )
  16. --A. Who’s B. What C. How D. Who ( )
  17. Who’s Mr Brown? He’s father. A. Tony and Sally B. Tony’s and Sally’s C. Tony and Sally’s D. Tony, Sally’s ( )
  18.Mrs Wang is Tom’s mother. She is my aunt. Tom is my . A. cousin B. twin brother C. son D. uncle . ( )
  19. Is there a poster on the wall? No, A. it isn’t B. there isn’t C. there aren’t D. they aren’t ( )
  20. In China, people walk of the street.(街道) A. on the left B. on the right C. in the middle D. on the left of 三、按照要求变换句型: (每空1分,共10分)
  1. We have some tennis balls. (改成一般疑问句) you have tennis balls?
  2. There are some teachers in the reading room. (改否定句) There teachers in the reading room.
  3. Climb the tree in the park. (改成否定句) the tree in the park.
  4. The kite is in the tree. (对划线部分提问) the kite?
  5. The model plane is Nick and Peter’s. (对划线部分提问) the model plane?
  6. He gets up at seven every day.(对画线部分提问)
(
now.
does he get up every day?
  7. There is only one English book in my bag. (对画线部分提问) English books are there in your bag?
  8. I have a walkman. He has a walkman, too. (同义转换) I have a walkman. He a walkman.
  9. There are sixteen boys and fourteen girls in my class. (同义句) We students in my class.
  10. The dog isn’t happy today. (同义句) The dog today. 四、 找错(每题1分,共5分) ( )
  1. Hurry up, it’s seven thirty o’clock. A B C D ( )
  2.They have Chinese, Math, and English on every Tuesday. A B C D ( )
  3. I like play basketball , football, and tennis. A B C D ( )
  4. Who is that man, Peter? Aha, he’s my John uncle. A B C D ( )
  5. You’re late today. Don’t late next time(下次). A B C D 五、选择合适的句子使对话上下文通顺,意思完整: (每空1分,共5分) (M = Millie, J = Jill They are classmates.) M: Hello, Jill! A. but it’s beautiful. J: . Is it very big? B. Oh, that’s nice. M: No, it’s not very big, C. What about shops? J: Well, what’s in it? Are there any lakes? D. And there are many trees around the lake. M: Yes, there is a lake. E. There is a new park near my house. J: Is there a zoo? M: No, there isn’t. But there are many birds in it, and there are lots of flowers too. J: M: There isn’t a shop in the park, but there are some small shops near the park. 六、完形填空(每空一分,共10分) Nancy is reading an e-mail from her friend Jack. She is very 1 to get the e-mail . Jack writes about his school 2 his weekends. Jack likes his school very much. Nancy likes her school, 3 . Jack’s school is very big and he likes his classroom. The 4 and chairs are new. There are lots of pictures 5 the wall. They clean the classroom every day. Jack doesn’t 6 to school at the weekend. He gets up 7 at six on Saturday. He exercises in the park for half 8 . Then he eats his breakfast. He helps his mother with the 9 . At eight he begins to do his homework. He has lunch in a fast food restaurant. In the 10 , he goes shopping with Mum. Sometimes he plays computer games or chats with his friends on the Internet. In the evening, he enjoys his weekend very much. ( )
  1. A. tall B. like C. glad D. good ( )
  2. A. but B. and C. or D. at ( )
  3. A. also B. again C. too D. hi ( )
  4. A. desks B. schoolbags C. pencils D. boys ( )
  5. A. at B. on C. near D. behind
( )
  6. A. like B. play C. go D. have ( )
  7. A. early B. late C. before D. here ( )
  8. A. a year B. a month C. an hour D. box ( )
  9. A. housework B. homework C. farm work D. lessons ( )
  10. A. day B. evening C. afternoon D. week 七、阅读理解(每题2分,共10分) There is a new park near Andy’s home. It’s fine today. Andy and his family are in the park now. On their left, there is a café. On their right, there is a big lake. There are many flowers and trees around the lake. There’s a small hill behind the lake. Near the lake, there are two signs. One says, “Don’t swim in the lake!” The other says, “No fishing!” But you can go boating on the lake. There is a beautiful garden in the middle of the park. There are green grass and beautiful flowers in it. There are some small shops between the lake and the garden. The park is so nice. Andy and his family like it very much. ( )
  1. The park near Andy’s home is . A. new and beautiful B. old and beautiful C. clean and new D. old and clean ( )
  2. Is there a café in the park? A. Yes, there isn’t. B. No, there isn’t. C. Yes, there is. D. No, there is. on the lake. ( )
  3. Andy and his family can A. swim B. fish C. boat D. play ( )
  4. The shops in the park are not . A. small B. big C. good D. pretty ( )
  5. Do Andy and his family like the park? A. Yes, they don’t. B. No, they do. C. Yes, very much. D. No, they don’t. 八、写作:请根据汉语写一篇短文介绍李雷一家的情况: (10 分)
  1. 李雷一家有 4 口人(people 单数复数不作变化);
  2. 他爸爸 38 岁,老师;
  3. 他妈妈 35 岁,医生;
  4. 李雷的妹妹李娟 6 岁;
  5. 李雷 13 岁,学生,非常喜欢英语。
 

相关内容

英语学习

   一、新概念选择英音还是美音? 答:在书店购买的《新概念》配套磁带就是英音版,由外研社出版。一般我们说的经典 语音就是这个版本。但是,对于第一册来说,偶数课,这个版本的录音是没有的。只有 美语版《新概念》第一册的录音是完全的。 但是,对于学习美语又喜欢《新概念》的朋友来说,最好是听美音版的,由上海外 国语大学出版。市场上很少见了,需要耐心的在网上找。 美音与英音的原则全凭个人喜好,没有谁好、谁不好的区别。只要是学英语的人, 在练习听力时应该美音、英音都接触,因为在现实生活中,你不知道你碰到的外 ...

英语学习

   在外企工作三年的我 给大家一些英语学习得建议和忠告 附送下载资 料无数 外企工作三年 给大家一些有用得建议 附送学习资料 我的英语在大学就一直不行,勉强混过四级,只能说是碰巧读了研, 我的英语在大学就一直不行,勉强混过四级,只能说是碰巧读了研,英 语怎么考过的我自己都没想明白。 语怎么考过的我自己都没想明白。从毕业四年后基本都快把英语忘掉 企业)工作以来, 了。三年前因为一个特殊的机遇进入外企(美国 企业)工作以来,断 三年前因为一个特殊的机遇进入外企( 断续续学了很久的英语。进展一直不大, ...

英语学习

   Baobab 的学英语经历 菜鸟学英语 前言 这是一本菜鸟写的书,亦是写给菜鸟们看的书。 这两年,我一直都在旺旺英语论坛答疑,写些英语学习的心得体会,平常也时常指 点他人如何自学,偶尔还被请到某某外语学校做报告,不过一直都没敢想过有天会写英 语学习的书:首先,我的英语不怎么样;其次,我没有名气,也没有取得什么成就。这 样的菜鸟,有什么资格写书?又会有什么人读呢? 直到有天,读到了一位大学英语老师写的英语学习的书。这位老师英文非常好,遗 憾的是,在他书中只给出宏观的一些指导,并未给出具体的方法 ...

英语学习

   句子速记 问候 1.How are you? 2.Couldn't be better.(我很好) 3.It is a small world. 4.I haven't seen you for ages. 5.Long time no see. 6.How is everything going! 介绍 1.Let me introduce my friend stone. 2.Allow me to introduce Mr. Zhang. 3.May I introduce myself ...

英语学习

   英语学习英语学习 [ 上一层 ] [ 初中英语 ] [ 高中英语 ] [ 四六级英语 ] [ College English ] [ Englishlearner ]     首 页高 考自 考考试资源高中英语PETS考试公务员考试计算机考试下载中心 考 研中 考大学英语英语教学知心港湾IELTS考试四六级英语普通话考试外国语学院   学习英语的六大要诀   当我们意识到有必要学会英语,并且下决心去攻克这个 ...

英语学习

   英语名言警句英语列表 更新:2010-3-25] 1、经典 English 爱情名言 经典 [英语名言警句 经典 English 爱情名言 [英语名言警句 I love you not because of who you are, but becaus 更新:2010-3-25] 2、英语人生格言 英语人生格言 Joseph Addison. American wreter 美国作家艾迪生.J.A [英语名言警句 contented mind is th 更新:2010-3-25] 3、有 ...

英语学习

   知道怎样用地道的美式口语翻译这段话吗?“ 走这条单行道,在第一个红绿灯时左转, 那里 就是 Hemphill Ave。 是一条双线道。往下走, 你会在你的左边看到一个加油站, 继续走 50 码, 直到看到一个三叉路口, 右转, 经过二个 stop sign。你就会碰到 Wal Mart, 邮局就 在 Wal Mart 的对面。而杨先生的家呢? 邮局后面就是啦。” 以下可以作为参考: 1. Take the one-way street. 走这条单行道。 One-way street 就是单行 ...

英语学习

   从句总介 " 从句(Subordinate Clause)是复合 句中不能独立成句,但具有主语部分和谓 语部分,由that、who等关联词引导的非 主句部分。 <定语> "主语 主语 1.名词 2.代词 1. 名词 名词的复数形式,多数名词的复数形式在其单数形式后面加 -s 或 -es 构成,名词复数 形式变化如下。 2) 名词以 [s],[z],[x],[t],[d](也就是以sh,ch,s,x等结尾的)等音结尾在其后加 -es, 如词尾已有 e ,只加-s。 clothe ...

英语学习

   编辑团体   《英语学习》[1]编辑部是一个充满生机与活力的集体。主编侯毅凌老师是北京外国语大学英语系教授。我们的编辑有着不同的专业背景,却有着共同的理念:将《英语学习》做成一本兼具知识性、学习性与趣味性、富于时代感的优秀英语期刊。同时,编辑部为了适应不同层次的读者需要,还推出了《阳光英语》系列读物以及有声读物《新锐空间》。这些读物秉承《英语学习》严格选材、精心制作的风格,赢得了读者一致好评。 《英语学习》杂志:从经典走向经典   在一个满是阳光的下午,一边翻阅清新雅致的版面,一边体会意境悠远 ...

英语学习

   单词手册怎么背? 【英语学习秘籍】专四,专八,考研,四级,六级 单词手册怎么背?以考研词汇为例 英语学习秘籍】专四,专八,考研,四级, 2010-02-02 09:50 | (分类:#Vocabulary) (一)总论 对绝大多数中国同学来说,学英语就是背单词,单词是很多同学心中永远的痛。词汇是写 作的基石,要想取得写作高分,必须突破词汇。但很多同学却陷入了背单词的误区。有些同 学喜欢抱着厚厚的词汇书背,企图一气呵成,结果一天背几十个就晕过去了。有些同学喜欢 拼写,每个单词都要写上几十遍,可 ...

热门内容

英语课堂教学用语

   一、评价学生的表现 That’s true.对。 You’ve done a good job. 太棒了。 It’s almost perfect. 几乎完美无暇。 I think your answer is very useful. 你的答案很有用。 What you said is meaningful. 你说的很有用。 Your answer is interesting. 你的答案很有趣。 This question is a bit difficult, try to think ...

英语课堂教学用语大全

   1.上课(Beginning a class) (1)Let’s start now./Let’s begin our class/lesson. (2)Stand up,please. (3)Sit down,Pease. 2.问候(Greeting) (4)Hello,boys and girls/children. (5)Good morning,class/everyone/everybody/children/boys and girls. (6)Good afternoon,cla ...

0512北京地区学位英语

   05-12-25 试题答案(B) 试题答案( ) 一、听力 1.A 2.D 3.C 4.B 5.D 6.A 7.C 8.B 9.C 10.C 11.D 12.A 13.D 14.B 15.C 16. It is difficult for them to feel happy without money. 17. Happiness does not depend on money. 18. They like themselves. 19. They are positive thinke ...

小学三年级英语卷纸---A

   三年级英语月考卷(一) 年级英语月考卷( 1、 A 写出相应是字母 B c O n 2、 P d Q r E f S g T u V H I 班级 姓名 M j k X w y L Z Read and match.(读一读,连一连) A It’s the ABC Song. B It’s my English book. C It’s a doll. D It’s green. (1) What’s your favourite toy? (2) What’s your favourite ...

2011高考必背英语词汇辨析-C字头

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2011 高考必背英语词汇辨析 字头 高考必背英语词汇辨析 辨析-C 1、can, be able to 、 这两个词都可以表示“能够”。can 通常用来表示现在的一般能力。如:Look, I can do it.嗨,我会做这事啦。而当表示将 来能力时,一般要用 will be ...