Text A Unit 1 Exercises for the Text I.
  1.d
  2.a
  3.c
  4.d
  5.d II.
  1.task
  2.intelligent
  3.research
  4.clue
  5.conclusion
  6.repeat
  7.communicate
  8.purpose
  9.probably
  10.outline III.
  1.Instead of
  2.therefore
  3.more...than
  4.even
  5.First of all
  6.because
  7.on the other hand
  8.finally
  9.looking for
  10.Conversely IV.
  1.Research shows that successful language learners are similar in many ways.
  2.Language learning is active learning.Therefore,successful learners should look for every chance to use the language.
  3.Language learning should be active,independent and purposeful.
  4.Learning a language is different from learning maths.
  5.The teacher often imparts successfull language learning experiences to us. Vocabulary Exercises I.
  1.a.success b.successful c.successfully
  2.a.indepence b.depend c.dependent
  3.a.covered b.uncover c.discovered
  4.a.purposeful b.purposefully c.purpose II.
  1.inexact
  2.technique
  3.outlined
  4.communicate
  5.regularly
  6.clues
  7.intelligent
  8.incomplete
  9.similar
  10.statement III.
  1.disagree
  2.independent
  3.incomplete
  4.inexact
  5.uncover IV.
  1.They find it hard to master a foreign language.
  2.The research shows that successful men are similar in many ways.
  3.Successful language learners do not only depend on the book or the teacher.
  4.We are willingto help our friends.
  5.We should learn new things independently,actively,and purposefully. Text B Exercises for the Text I.
  1.T
  2.F
  3.T
  4.F
  5.T
  6.F
  7.F
  8.F
  9.T
  10.F II.
  1.With the help of their fingers
  2."I am thirsty."
  3.tea,coffee,wine,beer and soda-water
  4.Put his hands on his stomach
  5.nothing but drinks
  6.much more exact
  7.meanings and can be put together into sentences
  8.form new sentences
  9.talk
  10.speak Vocabulary Exercises I.
  1.b
  2.a
  3.c
  4.e
  5.d II.
  1.B
  2.A
  3.B
  4.D
  5.A
  6.A
  7.C
  8.C
  9.C
  10.B Grammar Exercises I. whether 连词 towards 介词 second 数词 hour 名词 repeat 动词 successful 形容词 not 副词 probably 副词 than 连词 because 连词 which 连词 even 副词 intelligent 形容词 differ 动词 regular 形容词 some 形容词/代词/副词 into 介词 oh 感叹词 seem 系动词 communicate 动词 II.
  1.Let 动词 round 介词
  2.fresh 形容词 for 介词
  3.leave 名词 call 动词 on 介词 if 连词 spare 动词
  4.Even 副 词 it 代词
  5.Where 连接副词 will 名词
  6.after 介词 calm 名词
  7.seem 系动词 those 代词 makes 名词
  8.without 介词 return 名词
  9.strict 形容词 work 动词
  10.news 名词 live 形容词 meeting 名词 III. (斜体为主语,带下划线的为谓语)
  1.Most adults would disagree with this statement.
  2.How much time did they allow you for doing the work.
  3. I had a visit from Mary yesterday.
  4. China's stand on this questionis clear to all.
  5.Warm clothes protest against the cold of winter.
  6.What we need is more practice.
  7.There doesn't seem to be much chance of my getting job.
  8.In those days the cost of living rose by nearly 4 percent.
  9.There are a number of people interested in the case.
  10.Every means has been tried but without much result. IV.
  1.a magazine (宾语)last night (状语)
  2.in need (定语)indeed (定语)
  3.outside your area (定语)telephoning long distance (主语补足语)
  4.your children (宾语)all day (状语)
  5.his direction (宾语)French (宾语)
  6.me (宾 语)plenty of exercises (不定式宾语)
  7.long (宾语)to London (状语)
  8.those (宾语)who help themselves (从句作 定语)
  9.her (宾语)above others (宾语补足语)
  10.to build a hotel in the village (定语)of the foreigners (定语) 4楼 Unit 4 Text A Exercises for the Text I.
  1.c
  2.b
  3.b
  4.d
  5.c II.
  1.smooth
  2.similar
  3.mental
  4.municipal
  5.meaningful
  6.useful
  7.familar
  8.single

  9.striking
  10.difficult III.
  1.Information that does not make any sense to you is difficult to remember.
  2.Association refers to associating what we want to remember with what we have already remembered.
  3.Catagorezing words helps memory.
  4.Needless to say,if the books in the library were kept in a random order,readers could not find the books they wanted.
  5.Forming an integrated image with all the information placed in a single memtal picture can help up to preserve a memory. Vocabulary Exercises I.
  1.a.psychologist b.psychology c.psychological
  2.a.meaningless b.meaning c.meaningful
  3.a.organized b.organizer c.organization
  4.a.repeated b.repetition c.repeat II.
  1.ability
  2.accurately
  3.focus
  4.needless
  5.meaningful
  6.random
  7.Repetition
  8.preserve
  9.improvement
  10.image
  11.related to
  12.associate,with III.
  1.mean
  2.organize
  3.visualize
  4.associate
  5.improve
  6.repeat
  7.memorize
  8.communicate
  9.categorize
  10.imagine IV.
  1.Their research focuses on the learning skills of adults.
  2.It is meaningful to know how to use these phrases.
  3.The adult group consists of 15 people.
  4.Needless to say,we all know these facts.
  5.Memory refers to the ability to remember the past events or experience.
  6.I always associate the song with my school life. Text B Exercises for the Text I.
  1.T
  2.F
  3.T
  4.F
  5.T
  6.F
  7.F
  8.F
  9.F
  10.T II.
  1.eighteen
  2.repeat the number over and over
  3.a cage an three doors
  4.wait a short time
  5.a random
  6.reward
  7.beginning,intermediate,advanced,and native-speaking students
  8.Weather,whether,wither,wetter
  9.recall,contrast,interrupt,dial
  10.the meaning of words Vocabulary Exercises I.
  1.e
  2.b
  3.a
  4.c
  5.d II.
  1.kept
  2.contrast
  3.human
  4.released
  5.intermediate III.
  1.C
  2.D
  3.A
  4.D
  5.B Grammar Exercises I.
  1.declarative sentence
  2.imperative sentence
  3.declarative sentence
  4.exclamatory sentence
  5.interrogative sentence
  6.exclamatory sentence
  7.imperative sentence
  8.declarative sentence
  9.declarative sentence
  10.imperative sentence II.
  1.Did he attend the English lecture yesterday?
  2.Was it still raining when you came in?
  3.Is there anyone in the house?
  4.Was the baby well looked after?
  5.Do you usually get up early in the morning?
  6.Do you like to study in the reading room?
  7.Can he tell you the result next week?
  8.Was she able to swim across the lake?
  9.Will it be good weather tomorrow?
  10.Did Mr. Brown lose his job again? III.
  1.Where is the post office?
  2.When did Tom graduate from college?
  3.How does he study French?
  4.Who lost the key to the door?
  5.Why did Miss lee fell very bad?
  6.What are listed in the telephone book?
  7.How is your mother?
  8.Which bus do you think she is going to take?
  9.What did he advise you to go?
  10.Why did he come?
IV.
  1.She and husband disagree on many issues.
  2.Cluld you talk about the problems about taxation.
  3.Bring me a glass of water,please.
  4.Your uncle does not say a word at home,does he?
  5.What are the customers complaining about?
  6.Did he travel in France of in Italy last summer?
  7.Did you read the ad in a newspaper or in a magazine?
  8.Do you have to pay a sales tax when you buy something?
  9.Who is responsible for the company's advertising?
  10.Many salaried people did not support the federal goverment at that time,did they? Unit 5 Text A Exercises for the Text I.
  1.b
  2.d
  3.d
  4.c
  5.c II.
  1.bravery
  2.eager
  3.civilized
  4.overseas
  5.substitute
  6.foundation
  7.mixture
  8.belief
  9.protein
  10.contain III.
  1.pianos/violins
  2.firemen
  3.data
  4.deer
  5.potatoes/tomatoes IV.
  1.The soldiers ate millions of pounds of potatoes during WWII.
  2.One wrong idea was that by eating an animal people could get some of the good qualities of that animal for themselves.
  3.It has not yet been proved whether fish is the best brain food.
  4.Milk contains rich protein.Therefore,many people drink it for breakfast.
  5.Today many people have wrong ideas about food Vocabulary Exercises I.
  1.a.civilize b.civilized c.civilization
  2.a.free b.freedom c.freely
  3.a.digest b.digestible c.digestion d.digestive
  4.a.scientists b.scientific c.science II.
  1.mixture
  2.poisonous
  3.suppose
  4.digest
  5.widespread
  6.overseas
  7.similar
  8.foundation
  9.eager
  10.substitute III.
  1.digestion
  2.mixture
  3.belief
  4.civilization
  5.combination IV.
  1.We have not found a substitute for him.
  2.children are eager to become as strong and brave as the heroes in the movies.
  3.He is supposed to run fastest among us.
  4.Some stories are widespread,while others are not.
  5.As a matterof fact,meat and potatoes can be eaten at the same meal.
  6.School are often thought of as a small society. Text B Exercises for the Text I.
  1.T
  2.F
  3.T
  4.F
  5.T
  6.T
  7.T
  8.T
  9.T
  10.T II.
  1.true
  2.run races / wrestle / have mock fights together
  3.Frogs / owls
  4.sport / very grave
  5.their dams and their houses
  6.take care of sheep
  7.find new ways
  8.new fashions / none from each other
  9.methods
  10.instinct
  11.ant / frog / owl / beaver / parrot / horse / dog /elephant / sheep / spider Vocabulary Exercises I.
  1.d
  2.c
  3.b
  4.a
  5.e II.
  1.D
  2.A
  3.C
  4.D
  5.D
  6.D
  7.A
  8.B
  9.B
  10.C Grammar Exercises I. Simple sentences are 8,
  10. Compound sentences are 2,4,6,7,
  9. complex sentences are 1,3,
  5. II.
  1.B
  2.D
  3.D
  4.C
  5.B
  6.A
  7.C
  8.C
  9.D
  10.A Unit7 Text A
Exercises for the Text I.
  1.b
  2.b
  3.d
  4.b
  5.c II.
  1.divorce
  2.single
  3.extended
  4.together
  5.traditional
  6.increase
  7.result
  8.love
  9.earn
  10.often III.
  1.basically
  2.Traditionally
  3.extended
  4.divorced
  5.related
  6.relative
  7.industrial
  8.industrialized
  9.nuclear
  10.nucleus IV.
  1.There are many single parent families and remarried families in the US.
  2.Undoubtedly,the members of an extended family are related by floodor by marriage.
  3.The nuclear family in China usually consists of two parents and their only child.
  4.The family has a sense of belonging for both the young and the old.
  5.Most people are unwilling to live with their parents when they grow up. Vocabulary Exercises I.
  1.a.relative
  2.relation c.relate
  2.a.extension b.extensive c.extended
  3.a.tradition b.Traditionally c.traditional
  4.a.industrialized b.industrial c.industry II.
  1.relatives
  2.extend
  3.Marriage
  4.descended
  5.nucleus
  6.traditional
  7.social
  8.definition
  9.security
  10.basically III.
  1.In a modern family both the father and the mother earn money for the family.
  2.She is a teacher,while her elder brother is a engineer.
  3.Traditionally,Chinese youth live with their parents until they grow up and marry.
  4.All the teachers care for my progress in study.
  5.In some families,both parents work and take care of their family and children as well.
  6.The group was split up into two because it was too large.
  7.They plan to extend their study in this field.
  8.She divorced her husband two years ago. Text B Exercises for the Text I.
  1.F
  2.F
  3.T
  4.F
  5.T
  6.F
  7.T
  8.T
  9.F
  10.T II.
  1.equal
  2.physical and emotional
  3.nuclear
  4.worked outside the home
  5.housework/preparation
  6.her first years of marriage
  7.busier
  8.the family has two incomes
  9.child care center,baby sitter
  10.get ready for school,make their breakfast Vocabulary Exercises I.
  1.D
  2.A
  3.B
  4.C
  5.D II.
  1.dependent
  2.primary
  3.structured
  4.similarities
  5.role
  6.partners
  7.customary Grammar Exercises I.
  1.are being printed
  2.are guaranteed
  3.will be pulled
  4.were developed
  5.will be built
  6.was praised
  7.has been translated
  8.had been sent
  9.would be given
  10.is being done II.
  1.All the books are kept in good order in the library.
  2.The income tax was graduated from 14 to 70 precent in the 1960's.
  3.Sometimes we can be persuaded to buy things that are not necessary.
  4.What should be done in a case like this?
  5.It has been announced that they will invite only three of us to the party.
  6.The meeting will be put off till next Monday.
  7.You are not allowed to smoke in the laboratory.
  8.The problem must be dealt with without any delay.
  9.He was given a warm welcome at the railway statation.
  10.Your baby will be looked after at the day-care center. III.
  1.is spoken
  2.can not be kept
  3.was turned off
  4.ware believed
  5.should not be eaten
  6.were let off
  7.were taken care of
  8.can be remembered
  9.would be becalmed
  10.are lighted up IV.
  1.Was the United Nations established in 1945?
  2.It is said that he was seriously injured.
  3.This building will be designed by Doctor Ford.
  4.Where was the last meeting held?
  5.Was America discovered by Columbus in 1492?
  6.This task must be accomplished by you.
  7.The patient should be treated cardfully.

  8.She was given a warm welcome at the railway station.
  9.He is called Lao Wang,though he is not old at all.
  10.The gate had been closed when I came back. Unit 8 Text A Exercises for the Text I.
  1.c
  2.a
  3.b
  4.d
  5.d II.
  1.transmit
  2.access
  3.remote
  4.demostrate
  5.instuction
  6.simutaneously
  7.travel
  8.available
  9.privacy
  10.application III.
  1.television broadcasts,telephone calls and printed materials
  2.an education and entertainment center
  3.transmits,stores,displays
  4.a risk to our privacy IV.
  1.over
  2.via
  3.to
  4.of
  5.for
  6.at
  7.on
  8.of
  9.from
  10.between V.
  1.Information stored in computers can be transmitted wia satellite to anyong who can pay for the service.
  2.Now a satellite is capable of receiving and transmitting 18,000 telephone calls simutaneously.
  3.The high and new telenology may harm us as well as help us.
  4.To greet the 21st century,it is important for us to learn to use computers well.
  5.The purpose of learning the new technology is to apply it. Vocabulary Exercises I.
  1.a.established(v.) b.established(a.) c.establishment
  2.a.signal(v.) b.signal(n.) c.sign
  3.a.entertainment b.entertainer c.entertains
  4.a.limited b.limit,limit c.unlimited II.
  1.display
  2.theory
  3.established
  4.remote
  5.visual
  6.signalled
  7.access
  8.channel
  9.transmitted
  10.transportation III.
  1.Satellites are capable of transmitting not only television broadcast but also telephone calls.
  2.In theory,every per
 

相关内容

英语自考答案

   Text A Unit 1 Exercises for the Text I. 1.d 2.a 3.c 4.d 5.d II. 1.task 2.intelligent 3.research 4.clue 5.conclusion 6.repeat 7.communicate 8.purpose 9.probably 10.outline III. 1.Instead of 2.therefore 3.more...than 4.even 5.First of all 6.because 7 ...

2007.4英语自考答案

   一、Vocabulary and Structure (10 points, 1 point each) 1.It is difficult to the implication between the lines. A.get to     B.get with    C.get at     D.get down 正确答案:C 答案解析:A 开始,接触 C 找出,发现 D 下来,写下来。 2.The volleyball match was televised on CCTV. A.ali ...

英语自考

   全国 2010 年 10 月高等教育自学考试 综合英语( 综合英语(二)试题 课程代码: 课程代码:00795 I. GRAMMAR AND VOCABULARY Complete each of the following 15 sentences with the most likely answer. Write the letter corresponding to your choice on the answer sheet. (1 point each, 15 points i ...

英语自我介绍

   英文自我介绍 终身受益 来源: 邓旭X的日志 Good morning ! It is really my honor to have this opportunity for an interview, I hope i can make a good performance today. I'm confident that I can succeed. Now i will introduce myself briefly I am 26 years old,born in shand ...

英语听力答案

   Unit 1 Click Here for Language Learning Short Conversations 1.B 2. C 3. A 4.C 5.D 6.C 7. C 8.A 9.B 10.D Long Conversation 1.A 2. B 3.B 4. D 5. A Understanding a Passage 1. A 2.A 3. C 4. D 5. D Understanding a Movie Speech 1.honored, 2.interesting 3. ...

英语自考资料

   广东自考招生中心 http://www.gdzhaokao.cn 词形变化( Word Form )应试技巧 1.熟练掌握动词词形变化规律.注意:动词形式既包括谓语动词的各种形式,如时态, 语态及语气(直陈,虚拟)等,虚拟语气为重点,几年来的考题中都有这方面内容;也包括 非谓语动词的各种形式. 所以做动词的词形变化时, 首先要搞清楚它在句中是谓语动词还是 非谓语动词,然后再作相应的变化. 2.认真学好并熟悉课文.本题所选用的句子是根据教材中出现的句子编写的,其中多数 来自课文,所以熟悉教材十 ...

商务英语自考

   广东自考招生中心 www.gdzhaokao.cn 商务英语自考试题 商务英语自考试题 自考 READING PART ONE Question 1-5 Look at questions 1-5. In each question, while phrase or is correct? For each question, mark one letter(A,B or C)on your Answer Sheet. Example: Don't forgetThe plane arriv ...

英语自考辅导

   名词复数 stomach-stomachs,a German- three Germans, an American-two Americans, man cook - men cooks; papers 报纸, 文件 manners礼貌 drinks饮料jeans (年仔裤), headphones (耳机), trousers (裤子), clothes (衣 服), pants (短裤), glasses (眼镜), shoes (鞋子), sunglasses (太阳镜), sci ...

中南大学英语自考招生

   中南大学英语(自考专升本) 中南大学英语(自考专升本)自考辅导班招生 英语 专业代号:C050201 ★师资权威 报考条件 凡国家承认学历的专科及专科以上毕业生均可报考本专业.并根据具体情况作如下分类: 英语类专业等专科毕业生可直接报考; 其他专业专科及专科以上毕业生也可报考,但必须加考综合英语(二), 英语听力,英语口语等三门课程. ★费用节省 ★签订协议 ★双重保障 1,英语(本科)专业理论考试课程设置 序号 必考 01 02 03 1 2 04 05 06 07 一 1 2 08,0 ...

自考英语二试题及参考答案

   英语《 英语《二》试题及参考答案 【自学考试(英语《二》)试题】 : Ⅰ.Vocabulary and Structure (10 points, 1 point for each item) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,并在答题纸上将相应的字母涂黑. 1. Americans have different views on many issues, they tend to agree on one subject: taxes are too high. A. Despite ...

热门内容

初中所有英语语法

   [短语.词组归纳] 由动词开头构成的短语、词组很多。复习时应分类处理: 一、动词+介词 1.look at…看…, look like … 看上去像……, look after …照料… 2.listen to…听…… 3.welcome to…欢迎到…… 4.say hello to …向……问好 5.speak to…对……说话 此类短语相当于及物动词,其后必须带宾语,但宾语无论是名词还是代词,都要放在介词之 后。 二、动词+副词 “动词+副词”所构成的短语义分为两类: A.动词(vt. ...

2010年汕头龙湖区中考英语一模试题及答案

   2010年 中 考 模 拟 考 试 试 卷 英 语 请将答案写在答题卷上 说明:全卷共8页,考试时间为100分钟 (其中听力考试时间约15分钟),满分150分 (其中 听力部分30分) 第一卷 语言知识技能 (共四大题 100分) 一,听力理解(本大题共4部分,共30分) A, 听句子 (本部分共5小题,每小题1分,共5分) 根据所听句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题,并将最佳选项的字母 编号填写在题前的括号内,若用答题卡答题,则将答题卡上对应题目所选的选项涂黑,每小 题听一 ...

英语励志经典语句

   英语励志经典语句 While there is life there is hope. 一息若存,希望不灭。 I am a slow walker,but I never walk backwards. ( America) 我走得很慢,但是我从来不会后退。(亚伯拉罕.林肯美国) Never underestimate your power to change yourself! 永远不要低估你改变自我的能力! Nothing is impossible! 没有什么不可能! Nothing ...

中国妈妈幼儿英语教育大调查

   缺标题 中国妈妈幼儿英语教育起步大调查 大家好! 此份调查问卷是为初步了解中国儿童英语学习情况和家长对少儿英语培训机构的 意见和建议。 调研结果将应用于中国儿童英语学习研究。 让我们为祖国的未来创设一个更好 的语言学习环境。 谢谢您的参与! 第一题: 您认为儿童学习英语有无必要性? A:有必要 B:没有必要 C:无所谓 D:其他 第二题: 【机构用什么方式最早植入品牌】 您认为在宝宝多大时开始接触英语比较合适? A:从胎教开始 B:初生开始 C:3 岁以后开始接触 D:上小学以后 E:其他 ...

2011英语四六级:十步教你提高阅读速度

   英语四六级: 2011 英语四六级:十步教你提高阅读速度 几乎在任何英语考试中,阅读题都占有很重的分量。信息量大,时间紧是英语阅读的一大特点。提高 阅读能力成了广大学生们的共同目标。本文通过简明易懂的方法,教你如何进行快速阅读。 If your author is a good author, he or she will begin each paragraph with a key statement that tells you what that paragraph is about ...