浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 11 分钟, 考试时间 120 分钟,满分 120 分 第Ⅰ卷(共 80 分) 共
第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空( 小题; 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题
  0.5 分,满分 10 分) 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项, 从 A、B、C 和 D 四个选项中 选出可以填入空白处的最佳选项 并在答题纸上将该选项标 、 、 号涂黑。 号涂黑。
  1. ?Can I get you a cup of coffee? (原创) - . A. That’s very kind of you B. With pleasure C. You can, please. D. Thank you for your coffee.
  2. It is the best for this kind of plant to grow in is warm and rainy. (原创) A. that B. what C. which D. where
  3. ?Will you please repeat your words? - Certainly. But I think it certain you your attention. (原创) A. don’t pay B. didn’t pay C. weren’t paying D. aren’t paying
  4. When the 29th Olympic Games were held in Beijing, many TV reporters were sent there to the event. (原创) A. interview B. write C. cover D. make
  5. In Japan, private car is popular means of transportation. (原创) A. the; a B. a; the C. the; the D. the; /
  6. On Sundays when I was a child, Father and I get up early and climb up the hill near my village. (原创) A. must B. would C. could D. might
  7. people in the world are sending short messages by mobile phone every day. (原创) A. Many millions B. Several millions C. Many million D. Several million
  8. Which is country, Russia or China? (原创) A. a large B. larger C. a larger D. the larger
  9. Scientists say it may be five or ten years it is possible to test this medicine on cancer. (原创) A. since B. before C. after D. when
  10. ?Tomorrow my brother’s birthday. I’d like you and Mike to come. - I’m not sure if he free. (原创) A. will be; is B. is going to be; is C. is; is D. is; will be
  11. Without proper lessons, small children would a lot of bad habits when playing the piano. (原创) A. keep up B. catch up C. give up D. pick up
  12. Is this company you visited three days ago? (原创)
第 1 页 共 15 页
A. the one B. where C. which D. that
  13. When caught in the exam, he begged for the teacher’s pardon and tried punishment. (原创) A. cheating; escaping B. cheating; to escape C. to be cheating; escaping D. to be cheating; to escape
  14. by cutting down our expense can we live through the financial crisis. (原创) A. Only B. Just C. Still D. Yet
  15. The Chinese government has devoted a larger part of its national to agriculture than most other countries. (原创) A. resources B. potential C. budget D. economy
  16.I know nothing about his sister she graduated from Oxford University. (原创) A. besides B. except C. except for D. except that
  17. Although the teacher didn’t mention any names, everybody in the class knew who he was . (原创) A. attending to B. turning to C. referring to D. talking to
  18. The teacher’s explanation will help make the text easy . (原创) A. to understand B. to be understood C. understood D. understanding
  19. The teacher will give a present to who can get first in this examination. (2007 年全国 高考上海卷第 26 题改编) A. both B. others C. anyone D. another
  20. ?Sorry to have knocked you down. - . You didn’t mean to, did you? (原创) A. Forget it. B. No problem. C. All right. D. Don’t say so. 第二节:完形填空( 小题; 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意 掌握其大意,然后从 ~ 各题所给的四个选项(A、 、 阅读下面短文 掌握其大意 然后从
  21~40 各题所给的四个选项 、B、C 和 D)中,选出最佳 中 选出最佳 选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑 并在答题纸上将该选项标号涂黑。 选项 并在答题纸上将该选项标号涂黑。 阅读下面短文,掌握其大意,然后从
  21~40 各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选 出最佳选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑。 School was over and I felt quite tired. I sat at the very 21 of the crowded bus because of my anxiety to get home. Sitting there makes me 22 out like a shiny coin in a pile of dull pennies. Janie, the 23 , tries to break the uncomfortable atmosphere by striking the match of 24 . I tried to mind my manners and 25 listen, but usually I am too busy thinking about my day. On this day, 26 , her conversation was worth listening to. “My father’s sick,” she said to no one in 27 ,I could see the anxiety and fear in her eyes. “What’s wrong with him?” I asked. With her eyes wet and her voice tight from 28 the tears, she answered, “Heart trouble.” Her eyes 29 as she continued. “I have already lost my mum, so I don’t think I can stand losing him.” I was 30 . My heart ached for her. And this reminded me of the great 31 that my own mother was thrown into when her father died. I saw how hard it was, and 32 is, for her. I
第 2 页 共 15 页
wouldn’t like anyone to 33 that. Suddenly I realized Janie wasn’t only a bus driver. That was 34 her job. She had a whole world of 35 and concerns, too. I suddenly felt very selfish. I realized I had only thought of people as 36 as what their purposes were in my life. I paid no attention to Janie 37 she was a bus driver. I had 38 her by her job and brushed her off as unimportant. For all I know, I’m just another person in 39 else’s world, and may not even be 40 . I should not have been so selfish and self-centered. Everyone has places to go, people to see and appointment to keep. Understanding people is an art..(2005 年山东济南模拟改编)
  21. A. front B. end C. side D. middle
  22. A. find B. take C. think D. stand
  23. A. doctor B. driver C. teacher D. assistant
  24. A. fire B. topic C. conversation D. discussion
  25. A. politely B. slightly C. carelessly D. partly
  26. A. however B. therefore C. instead D. otherwise
  27. A. surprise B. particular C. silence D. purpose
  28. A. fighting B. turning C. clearing D. protecting
  29. A. opened B. shone C. closed D. lowered
  30. A. recognized B. worried C. shocked D. excited
  31. A. victory B. pain C. respect D. disappointment
  32. A. away B. seldom C. still D. never
  33. A. pick up B. work out C. go through D. get down
  34. A. almost B. nearly C. ever D. just
  35. A. family B. factory C. school D. friend
  36. A. far B. long C. much D. well
  37. A. while B. because C. though D. until
  38. A. criticized B. received C. considered D. judged
  39. A. everyone B. anyone C. someone D. nobody
  40. A. happy B. wise C. useful D. important 第二部分:阅读理解( 小题,第二节 小题; 第二部分:阅读理解(第一节 20 小题,第二节 5 小题;每小题 2 分,满分 50 分) 第一节:阅读下列短文 从每题所给的四个选项(A、 、 选出最佳选项,并在答题纸 第一节:阅读下列短文,从每题所给的四个选项 、B、C 和 D)中,选出最佳选项 并在答题纸 从每题所给的四个选项 中 选出最佳选项 上将该选项标号涂黑。 上将该选项标号涂黑。 A Next time you find yourself drenched (湿透) in an unexpected heavy rain, look on the bright side ? it will be a memorable experience. While wet weather may make us feel gloomy, it sharpens the memory and improves our recall. But those who feel in a good mood because it’s a sunny day are able to remember less well, according to memory tests carried by Australian researchers. Professor Joe Forgas, who led the research, said: “It seems strange but a little bit of sadness is a good thing. People performed much better on our memory test when the weather was unpleasant and they wee in a slightly negative mood. On bright sunny days, when they were more likely to be happy, the flunked it.” The tests were carried out on shoppers at a store in Sydney, where researchers randomly placed ten small objects on the check ? out counter. On rainy days, sad music was played in the store. When it was bright and sunny, customers heard cheery music. This was done to further
第 3 页 共 15 页
influence them towards negative or positive moods. After shopping, customers were asked how many of the objects they could remember. Their scores were three times higher when the weather was had and they were feeling angry, compared with those tested on sunny days. The results were published in Journal of Experimental Psychology. A report on the findings said: “They point to a growing body of evidence that the way people think, the quality of their judgments and the accuracy of their memory are all significantly influenced by positive and negative moods.” Professor Forgas said, “We found that weather ? inducted negative mood improved memory accuracy. Shoppers in a negative mood showed better memory and higher discrimination ability.” A worse mood helped to focus people’s attention on their surroundings and led to a more thorough and careful thinking style, while happiness increased confidence and forgetfulness. Being happy tends to promote a thinking style that is less focused on our surroundings. In a positive mood we are less likely to make more snap (匆忙的) judgments about people we meet. Mild negative mood, in turn, tends to increase attention to our surroundings and produce a more careful, thorough thinking style. Accurately remembering everyday scenes is a difficult task, yet such memories can be on importance in everyday life. Surprisingly, the influence of mood states on the accuracy of real-life memories is still poorly understood.
  41、What’s the major function of Paragraph 1? A.To attract readers’ interest. B.To introduce the theme of the whole passage. C.To generalize the whole passage. D.To describe a memorable experience. ”.
  42、The underlined word “flunked” in Paragraph2 may mean “ A.conducted B.failed C.passed D.understood
  43、In the research, researchers play different music to . A.make customers become sadder or happier B.help customers choose what they want C.promote customers to buy more goods D.get customers to make a quick choice
  44、According to Joe Forgas, on sunny days, people . A.will make careful judgments on others B.tend to pay more attention to their surroundings C.will have more confidence D.will have a better recall
  45、What can we know from the research? A.Forgetfulness is rather troublesome. B.It’s important to feel in a good mood. C.It’s memorable to experience a rainy day. D.Gloomy days are good for memorizing things. B In a surprising discovery about where higher life can survive, scientists have found a shrimp -like creature and a jellyfish swimming beneath an Antarctic ice sheet. About 180 meters below the ice where no light can get through, scientists had figured nothing much more than a few microbes (微生物) could exist.
第 4 页 共 15 页
That’s why a NASA team was surprised when they lowered a video camera to get the first long look at the underbelly of an ice sheet in Antarctica. A curious shrimp ? like creature came swimming by and then parked itself on the camera’s cable. Scientists also pulled up a tentacle (触 须) they believe came from a jellyfish. “We were operating on the presumption that nothing’s there.” Said NASA ice scientist Robert Bindschadler. “It was a shrimp you’d enjoy having on your plate.” “We were just gaga (狂热的) over it,” he said of the
  7.5cm long, orange creature starring in their two ? minute video. Technically, it’s not a shrimp. It’s a Lyssianasid amphipod, which is distantly related to the shrimp. The video is likely to inspire experts to rethink what they know about life in harsh environments. And it has scientists thinking that if shrimp ? like creatures can live below 180 meters of Antarctic ice in freezing dark water, what about other cold places? What about Europa, a frozen moon of Jupiter? Cynan Ellis ? Evans, a scientist of the British Antarctic Survey called the finding fascinating. He said it was possible the creatures swam in from far away and don’t live there permanently. But Kim, who is a co-author of the study, doubts it. “The site in West Antarctica is at least 19 km from open seas. Bindschadler drilled a 20 cm ? wide hole and was looking at a tiny amount of water. That means it’s unlikely that two creatures swam from great distances and were captured randomly in that small of an area,” she said. Yet scientist were puzzled at what the food source would be for these creatures. While some microbes can make their own food out of chemicals in the ocean, complex life like the shrimp can’t, Kim said. “So how do they survive? That’s the key question.” Kim Sai. “It’s pretty amazing when you find a huge puzzle like that on a planet where we thought we know everything.” Kim said. .
  46、Scientists had believed that harsh environments could only have been populated by A.jellyfish B.mammals C.microbes D. shrimp ? like creatures
  47、According to Kim, the shrimp ? like creature . A.swam great distances to Antarctic B.has always lived in the region C.gradually evolved from shrimps D.has noth
 

相关内容

浙江省2011年高考英语全真模拟试题[15]

   浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 15 选择题) 非选择题)两部分, 分钟。 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分,共 120 分,考试时间 120 分钟。 第一卷(两部分, 第一卷(两部分,共 80 分) 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节, 满分 30 分) 第一节:单项填空(共 20 小题; 每小题 0.5 分,满分 10 分 )从 A、B、C、D 四个选项 中, 选出可以填入空白处的最佳选项。 1.(原创)You must ...

浙江省2011年高考英语全真模拟试题[11]

   浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 11 分钟, 考试时间 120 分钟,满分 120 分 第Ⅰ卷(共 80 分) 共 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空( 小题; 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题 0.5 分,满分 10 分) 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项, 从 A、B、C 和 D 四个选项中 选出可以填入空白处的最佳选项 并在答题纸上将该选项标 、 、 号涂黑。 号涂黑。 1. Can I ge ...

浙江省2011年高考英语全真模拟试题[6]

   浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 6 本试题卷分选择题和非选择题两部分。全卷满分 120 分,考试时间 120 分钟。 请考生按规定用笔将所有试题的答案涂、写在答题纸上。 选择题部分( 选择题部分(共 80 分) 注意事项: 注意事项: 1.答题前,考生务必将自己的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔或钢笔填写在答题 纸上。 2.每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题纸上对应题目的答案标号涂黑。如需改动, 用橡皮擦干净后,再先涂其他答案标号。不能答在试题卷上。 第一部分:英语知识运用(共 ...

新东方2011年4月统考大学英语B全真模拟试题5

   新东方 2011 年 4 月统考大学英语 B 全真模拟试题 5 详细信息 大题 1: 第一部分:交际用语 ,此部分共有 5 个未完成的对话, 针对每个对话中未完成的部分有 4 个选项, 请从 A.B.C.D 四个选项中选出正确选项。 1. - You know, I have three kids now. - A. B. C. D. Well, I've grown a mustache. That's terrific! Say, you've really changed your h ...

浙江省2011年高考英语全真模拟试题[2]

   浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 2 分钟, 考试时间 120 分钟,满分 120 分 第Ⅰ卷 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空( 小题; 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题 0.5 分,满分 10 分) 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项, 从 A、B、C 和 D 四个选项中 选出可以填入空白处的最佳选项 并在答题纸上将该选 、 、 项标号涂黑。 项标号涂黑。 1.(原创)-Excuse me, Da ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   http://www.djpw88.com 2011 年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 楼口中学:陈劲松 第一部分 选择题(共 80 分) 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

启东市2011年高考英语模拟试题四月卷

   启东市 2007 年高考英语模拟试题四月卷 2007.4.1 . . 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第二部分:英语知识运用(共两节, 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空( 小题; 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 21. Mrs Smith had 8-year-old son who has gift for paintin ...

2011年高考专家预测高考英语作文题10道(权威)

   2011 年高考专家预测高考英语作文题 10 道(权威) 权威) 二、话题写作 (一)有关“信心与希望”话题 例:1、生活中困难不可避免,面对困难需要信心… 2、试举一例说明信心在学习(考试、生活等)方面的作用… 3、你对困难的态度… It is well-known that we exist in a dynamic world with various difficulties. When we are faced with them, nothing is more importan ...

2011年职称英语全真模拟题_综合类_A级(二)_答案+解析

   新东方在线 [www.koolearn.com ] 2011 职称英语网络课堂电子教材系列 全真模拟试题 全国职称英语等级考试 全真模拟试题_综合类 全真模拟试题 综合类_A 级(二) 综合类 二 参考答案与解析 参考答案 1 D 14 C 27 A 40 A 53 B 2 D 15 C 28 C 41 A 54 A 3 A 16 A 29 B 42 D 55 C 4 B 17 B 30 F 43 B 56 B 5 B 18 A 31 A 44 A 57 D 6 B 19 B 32 B 45 ...

2011年高考英语作文的预测

   2011 年高考英语作文的预测目前也有很多方案,长春工大老师经过对整个年度的时事新闻和相 关资料进行分析, 2011 年高考英语作文题目预测的相关内容也整理了一部分, 把 详细请见 2011 年高考英语作文题目预测: 推荐阅读:2011 年高考语文作文题目预测 2011 年高考英语作文题目预测之一:环境保护 假如你是李华,现任你们学校的学生会主席。你将代表学生会起草一份倡议书,号召全 校同学行动起来,为环保运动做出自己的努力。同时下周六学校将组织同学 在全市进行环保宣 传活动,征召志愿者到校 ...

热门内容

2011年广东省高考英语新题型之仿真模拟考试试题(十八)

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 绝密★启用前 2011 年广东省高考英语新题型之仿真模拟考试试题(十八) 年广东省高考英语新题型之仿真模拟考试试题(十八) 本试卷共三大题,满分 135 分;考试用时 120 分钟。 语言知识及应用(共两节, Ⅰ 语言知识及应用(共两节,满分 45 分) 完形填空(共 小题; 第一节 完形填空 共 15 小题;每小题 2 分.满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意.然后从 1?15 各题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选 项,并 ...

高中英语语法总结大全之虚拟语气

   高中英语语法总结大全之虚拟语气 虚拟语气 1) 概念 虚拟语气用来表示说话人的主观愿望或假想,所说的是一个条件,不一定是事实,或 与事实相反。 2) 在条件句中的应用 条件句可分为两类,一类为真实条件句,一类为非真实条件句。非真实条件句表示的 是假设的或实际可能性不大的 情况,故采用虚拟语气。 真实条件句 真实条件句用于陈述语气,假设的情况可能发生,其中 if 是如果的意思。 时态关系 句型: 条件从句主句 一般现在时 shall/will + 动词原形 If he comes, he wi ...

英语日常用语

   口语小词:每天要说无数次的话,原来英语这么说 转载自 Agent々Noah 举报 转载于2010年08月02日 22:59 阅读(2) 评论(0) 分类: 个人日记 1、真是稀客。 You are really a rare visitor. 2、你说的头头是道。 What you said sounded reasonable 3、我真是反应迟钝。 I am really slow-minded. 4、你把我给搞糊涂了。 You made me confused. 5、罪有应得。 You ...

(电子书TXT文本文档)电影《功夫熊猫》英语对白大全

   电影《功 夫 熊 猫》全部台词 英语版〈Kung Fu Panda〉 / Legend tells of a legendary warrior... / ...whose kung fu skills were the stuff of legend. / He traveled the land in search of worthy foes. / l see you like to chew. Maybe you should chew on my fist! / The warrio ...

七年级英语(一)

   七年级英语寒假作业(一 七年级英语寒假作业 一) Unit 1 My name’s Gina. 同步语法 A) 用 am, is, are 填空。 分) (5 31. I a Chinese girl. 32. His name Liu Xiang. 33. The girls good. 34. Mary and I nine. 35. Her QQ number 282836138. B) 用所给代词的适当形式填空。 分) (5 36. (he) pen is black. 37. (y ...