浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 12 分钟, 考试时间 120 分钟,满分 120 分 第Ⅰ卷(共 80 分) 共
第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空( 小题; 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题
  0.5 分,满分 10 分) 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项, 从 A、B、C 和 D 四个选项中 选出可以填入空白处的最佳选项 并在答题纸上将该选项标 、 、 号涂黑。 号涂黑。
  1. ?Can I get you a cup of coffee? (原创) - . A. That’s very kind of you B. With pleasure C. You can, please. D. Thank you for your coffee.
  2. It is the best for this kind of plant to grow in is warm and rainy. (原创) A. that B. what C. which D. where
  3. ?Will you please repeat your words? - Certainly. But I think it certain you your attention. (原创) A. don’t pay B. didn’t pay C. weren’t paying D. aren’t paying
  4. When the 29th Olympic Games were held in Beijing, many TV reporters were sent there to the event. (原创) A. interview B. write C. cover D. make
  5. In Japan, private car is popular means of transportation. (原创) A. the; a B. a; the C. the; the D. the; /
  6. On Sundays when I was a child, Father and I get up early and climb up the hill near my village. (原创) A. must B. would C. could D. might
  7. people in the world are sending short messages by mobile phone every day. (原创) A. Many millions B. Several millions C. Many million D. Several million
  8. Which is country, Russia or China? (原创) A. a large B. larger C. a larger D. the larger
  9. Scientists say it may be five or ten years it is possible to test this medicine on cancer. (原创) A. since B. before C. after D. when
  10. ?Tomorrow my brother’s birthday. I’d like you and Mike to come. - I’m not sure if he free. (原创) A. will be; is B. is going to be; is C. is; is D. is; will be 高 三英语 试题卷 第 1 页(共 11 页)
  11. Without proper lessons, small children would a lot of bad habits when playing the
第 1 页 共 15 页
piano. (原创) A. keep up B. catch up C. give up D. pick up
  12. Is this company you visited three days ago? (原创) A. the one B. where C. which D. that
  13. When caught in the exam, he begged for the teacher’s pardon and tried punishment. (原创) A. cheating; escaping B. cheating; to escape C. to be cheating; escaping D. to be cheating; to escape
  14. by cutting down our expense can we live through the financial crisis. (原创) A. Only B. Just C. Still D. Yet
  15. The Chinese government has devoted a larger part of its national to agriculture than most other countries. (原创) A. resources B. potential C. budget D. economy
  16.I know nothing about his sister she graduated from Oxford University. (原创) A. besides B. except C. except for D. except that
  17. Although the teacher didn’t mention any names, everybody in the class knew who he was . (原创) A. attending to B. turning to C. referring to D. talking to
  18. The teacher’s explanation will help make the text easy . (原创) A. to understand B. to be understood C. understood D. understanding
  19. The teacher will give a present to who can get first in this examination. (2007 年全国 高考上海卷第 26 题改编) A. both B. others C. anyone D. another
  20. ?Sorry to have knocked you down. - . You didn’t mean to, did you? (原创) A. Forget it. B. No problem. C. All right. D. Don’t say so. 第二节:完形填空( 小题; 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意 掌握其大意,然后从 ~ 各题所给的四个选项 所给的四个选项(A、 、 阅读下面短文 掌握其大意 然后从
  21~40 各题所给的四个选项 、B、C 和 D)中,选出最佳 中 选出最佳 选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑 并在答题纸上将该选项标号涂黑。 选项 并在答题纸上将该选项标号涂黑。 阅读下面短文,掌握其大意,然后从
  21~40 各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选 出最佳选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑。 School was over and I felt quite tired. I sat at the very 21 of the crowded bus because of my anxiety to get home. Sitting there makes me 22 out like a shiny coin in a pile of dull pennies. Janie, the 23 , tries to break the uncomfortable atmosphere by striking the match of 24 . I tried to mind my manners and 25 listen, but usually I am too busy thinking about my 高 三英语 试题卷 第 2 页(共 11 页) day. On this day, 26 , her conversation was worth listening to. “My father’s sick,” she said to no one in 27 ,I could see the anxiety and fear in her eyes. “What’s wrong with him?” I asked. With her eyes wet and her voice tight from 28 the tears,
第 2 页 共 15 页
she answered, “Heart trouble.” Her eyes 29 as she continued. “I have already lost my mum, so I don’t think I can stand losing him.” that my own I was 30 . My heart ached for her. And this reminded me of the great 31 mother was thrown into when her father died. I saw how hard it was, and 32 is, for her. I wouldn’t like anyone to 33 that. Suddenly I realized Janie wasn’t only a bus driver. That was 34 her job. She had a whole world of 35 and concerns, too. I suddenly felt very selfish. I realized I had only thought of people as 36 as what their purposes were in my life. I paid no attention to Janie 37 she was a bus driver. I had 38 her by her job and brushed her off as unimportant. For all I know, I’m just another person in 39 else’s world, and may not even be 40 . I should not have been so selfish and self-centered. Everyone has places to go, people to see and appointment to keep. Understanding people is an art. (2005 年山东济南模拟改编)
  21. A. front B. end C. side D. middle
  22. A. find B. take C. think D. stand
  23. A. doctor B. driver C. teacher D. assistant
  24. A. fire B. topic C. conversation D. discussion
  25. A. politely B. slightly C. carelessly D. partly
  26. A. however B. therefore C. instead D. otherwise
  27. A. surprise B. particular C. silence D. purpose
  28. A. fighting B. turning C. clearing D. protecting
  29. A. opened B. shone C. closed D. lowered
  30. A. recognized B. worried C. shocked D. excited
  31. A. victory B. pain C. respect D. disappointment
  32. A. away B. seldom C. still D. never
  33. A. pick up B. work out C. go through D. get down
  34. A. almost B. nearly C. ever D. just
  35. A. family B. factory C. school D. friend
  36. A. far B. long C. much D. well
  37. A. while B. because C. though D. until
  38. A. criticized B. received C. considered D. judged
  39. A. everyone B. anyone C. someone D. nobody
  40. A. happy B. wise C. useful D. important 第二部分:阅读理解( 小题, 小题; 第二部分:阅读理解(第一节 20 小题,第二节 5 小题;每小题 2 分,满分 50 分) 第一节:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、 、 从每题所给的四个选项 选出最佳选项,并在答题纸 第一节:阅读下列短文 从每题所给的四个选项 、B、C 和 D)中,选出最佳选项 并在答题纸 中 选出最佳选项 上将该选项标号涂黑。 上将该选项标号涂黑。 A Next time you find yourself drenched (湿透) in an unexpected heavy rain, look on the bright side ? it will be a memorable experience. While wet weather may make us feel gloomy, it 高 三英语 试题卷 第 3 页(共 11 页) sharpens the memory and improves our recall. But those who feel in a good mood because it’s a sunny day are able to remember less well, according to memory tests carried by Australian researchers.
第 3 页 共 15 页
Professor Joe Forgas, who led the research, said: “It seems strange but a little bit of sadness is a good thing. People performed much better on our memory test when the weather was unpleasant and they wee in a slightly negative mood. On bright sunny days, when they were more likely to be happy, the flunked it.” The tests were carried out on shoppers at a store in Sydney, where researchers randomly placed ten small objects on the check ? out counter. On rainy days, sad music was played in the store. When it was bright and sunny, customers heard cheery music. This was done to further influence them towards negative or positive moods. After shopping, customers were asked how many of the objects they could remember. Their scores were three times higher when the weather was had and they were feeling angry, compared with those tested on sunny days. The results were published in Journal of Experimental Psychology. A report on the findings said: “They point to a growing body of evidence that the way people think, the quality of their judgments and the accuracy of their memory are all significantly influenced by positive and negative moods.” Professor Forgas said, “We found that weather ? inducted negative mood improved memory accuracy. Shoppers in a negative mood showed better memory and higher discrimination ability.” A worse mood helped to focus people’s attention on their surroundings and led to a more thorough and careful thinking style, while happiness increased confidence and forgetfulness. Being happy tends to promote a thinking style that is less focused on our surroundings. In a positive mood we are less likely to make more snap (匆忙的) judgments about people we meet. Mild negative mood, in turn, tends to increase attention to our surroundings and produce a more careful, thorough thinking style. Accurately remembering everyday scenes is a difficult task, yet such memories can be on importance in everyday life. Surprisingly, the influence of mood states on the accuracy of real-life memories is still poorly understood.
  41、What’s the major function of Paragraph 1? A.To attract readers’ interest. B.To introduce the theme of the whole passage. C.To generalize the whole passage. D.To describe a memorable experience. ”.
  42、The underlined word “flunked” in Paragraph2 may mean “ A.conducted B.failed C.passed D.understood
  43、In the research, researchers play different music to . A.make customers become sadder or happier B.help customers choose what they want C.promote customers to buy more goods D.get customers to make a quick choice
  44、According to Joe Forgas, on sunny days, people . A.will make careful judgments on others B.tend to pay more attention to their surroundings C.will have more confidence 高 三英语 试题卷 第 4 页(共 11 页) D.will have a better recall
  45、What can we know from the research? A.Forgetfulness is rather troublesome.
第 4 页 共 15 页
B.It’s important to feel in a good mood. C.It’s memorable to experience a rainy day. D.Gloomy days are good for memorizing things. B In a surprising discovery about where higher life can survive, scientists have found a shrimp -like creature and a jellyfish swimming beneath an Antarctic ice sheet. About 180 meters below the ice where no light can get through, scientists had figured nothing much more than a few microbes (微生物) could exist. That’s why a NASA team was surprised when they lowered a video camera to get the first long look at the underbelly of an ice sheet in Antarctica. A curious shrimp ? like creature came swimming by and then parked itself on the camera’s cable. Scientists also pulled up a tentacle (触 须) they believe came from a jellyfish. “We were operating on the presumption that nothing’s there.” Said NASA ice scientist Robert Bindschadler. “It was a shrimp you’d enjoy having on your plate.” “We were just gaga (狂热的) over it,” he said of the
  7.5cm long, orange creature starring in their two ? minute video. Technically, it’s not a shrimp. It’s a Lyssianasid amphipod, which is distantly related to the shrimp. The video is likely to inspire experts to rethink what they know about life in harsh environments. And it has scientists thinking that if shrimp ? like creatures can live below 180 meters of Antarctic ice in freezing dark water, what about other cold places? What about Europa, a frozen moon of Jupiter? Cynan Ellis ? Evans, a scientist of the British Antarctic Survey called the finding fascinating. He said it was possible the creatures swam in from far away and don’t live there permanently. But Kim, who is a co-author of the study, doubts it. “The site in West Antarctica is at least 19 km from open seas. Bindschadler drilled a 20 cm ? wide hole and was looking at a tiny amount of water. That means it’s unlikely that two creatures swam from great distances and were captured randomly in that small of an area,” she said. Yet scientist were puzzled at what the food source would be for these creatures. While some microbes can make their own food out of chemicals in the ocean, complex life like the shrimp can’t, Kim said. “So how do they survive? That’s the key question.” Kim Sai. “It’s pretty amazing when you find a huge puzzle like that on a planet where we thought we know everything.” Kim said. .
  46、Scientists had believed that harsh environments could only have been populated by A.jellyfish B.mammals C.m
 

相关内容

浙江省2011年高考英语全真模拟试题[15]

   浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 15 选择题) 非选择题)两部分, 分钟。 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分,共 120 分,考试时间 120 分钟。 第一卷(两部分, 第一卷(两部分,共 80 分) 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节, 满分 30 分) 第一节:单项填空(共 20 小题; 每小题 0.5 分,满分 10 分 )从 A、B、C、D 四个选项 中, 选出可以填入空白处的最佳选项。 1.(原创)You must ...

浙江省2011年高考英语全真模拟试题[6]

   浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 6 本试题卷分选择题和非选择题两部分。全卷满分 120 分,考试时间 120 分钟。 请考生按规定用笔将所有试题的答案涂、写在答题纸上。 选择题部分( 选择题部分(共 80 分) 注意事项: 注意事项: 1.答题前,考生务必将自己的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔或钢笔填写在答题 纸上。 2.每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题纸上对应题目的答案标号涂黑。如需改动, 用橡皮擦干净后,再先涂其他答案标号。不能答在试题卷上。 第一部分:英语知识运用(共 ...

浙江省2011年高考英语全真模拟试题[4]

   浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 4 说明:1. 考试时间为 120 分钟,卷面满分为 120 分。 说明: 分钟, 2. 请将答案写在答卷上,写在试卷上无效。 请将答案写在答卷上,写在试卷上无效。 第Ⅰ卷(共 80 分) 共 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题 0.5 分,满分 10 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该选 项标号涂黑。 1. ? ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   http://www.djpw88.com 2011 年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 楼口中学:陈劲松 第一部分 选择题(共 80 分) 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

2011年高考英语听力全真模拟

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2011 年高考英语听力全真模拟 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、c 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应 位置。听完每段对话后,你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听一遍。 1. How is the woman going to the airport? A ...

2011年高考专家预测高考英语作文题10道(权威)

   2011 年高考专家预测高考英语作文题 10 道(权威) 权威) 二、话题写作 (一)有关“信心与希望”话题 例:1、生活中困难不可避免,面对困难需要信心… 2、试举一例说明信心在学习(考试、生活等)方面的作用… 3、你对困难的态度… It is well-known that we exist in a dynamic world with various difficulties. When we are faced with them, nothing is more importan ...

2011年职称英语全真模拟题_综合类_A级(二)_答案+解析

   新东方在线 [www.koolearn.com ] 2011 职称英语网络课堂电子教材系列 全真模拟试题 全国职称英语等级考试 全真模拟试题_综合类 全真模拟试题 综合类_A 级(二) 综合类 二 参考答案与解析 参考答案 1 D 14 C 27 A 40 A 53 B 2 D 15 C 28 C 41 A 54 A 3 A 16 A 29 B 42 D 55 C 4 B 17 B 30 F 43 B 56 B 5 B 18 A 31 A 44 A 57 D 6 B 19 B 32 B 45 ...

同等学力英语口语全真模拟试题

   同等学力人员申请硕士学位英语水平全国统一考试 口语部分模拟练习 1. A: That's the worst looking painting. I've ever seen. B: A. Never mind. Let's continue to look at. B. Come on. It's not that bad. C. No, it is not the worst painting. D. Yes. It looks I keep worst. A: How long ca ...

【英语】最新6年高考4年模拟试题汇编:书面表达之演讲稿类

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 第五节 演讲稿 第一部分 六年高考题荟萃 2010 年高考题 Passage 1 (10?四川) ?四川 假定你校将举行一个成人仪式,你将作为代表在仪式上发言。请你按以下内容 要点准备一篇英文发言稿。 1.过去对成年的向往; 2.现在的感受和认识; 3.将来的目标及措施。 参考词汇:责任 responsibility 注意: 1.词数 100 左右; 2.可以适当增加细节,使行文连贯; 3.发言稿的开头与结束语已为你写好(不计入总词数) Go ...

高考英语听力全真模拟(2)

   高考英语听力全真模拟(二) 1. What are these two people talking about? A. A lightweight shirt. 2. What is the woman's job? A. Cook. 3. How is the man getting to work? A. Riding. 4. What does the man mean? A. The woman's uncle will come for a visit. B. He thinks ...

热门内容

英语学习_新视野大学英语读写教程(3)答案_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 新视野第三册答案 Unit 1 Section A. The Expensive Fantasy of Lord Williams 《读写教程 III》: Ex. II, p. 9 》 1. Because this is a title bought with stolen money. The guy’s real name is Anthony Williams. 2. It’s small, with a p ...

小学四年级英语教学研究

   教学目的: 教学目的: 小学英语教学的目的是:通过生动活泼的课堂教学活动,对学生进行基本的听、说、读、写 训练,使学生打好语音、语调基础,掌握一定的词汇和最基本的语法知识, 培养学生基本 的日常会话能力以及拼读、拼写能力。同时,注重培养学生学习英语的兴趣,使他们喜欢学 习英语和使用英语,为他们升入中学继续学习英语奠定初步 的基础。 小学教学分为三个阶段: 小学教学分为三个阶段: (1)语音、语调输入阶段(一、二年级):听说为主。 (2)语音、语调输入和拼写阶段(三、四年级):继续听说,认读、 ...

中考英语语法复习列表介词[1]

   中考英语语法复习列表 介词 中考英语语法复习列表?介词 英语语法复习列表 一、介词的分类 1.介词不能单独作句子的成分,而是用来表示名词或代词等和句中其他词之间的关系,通常 放在名词或代词之前,构成介词短语。根据结构,介词主要分成四种: 1) 简单介词: about, across, after, against, among, around, at, before, behind, below, beside, but, by, down, during, for, from, in, o ...

英语学习_英语四级 考前冲刺 -- 700核心词(最新)_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可 留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦 忧 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. alter v. 改 变 , 改 动 , 变 更 burst vi. n. 突 然 发 生 , 爆 裂 dispose vi. 除 掉 ; 处 置 ; 解 决 ; 处 理 (of) blast n. 爆 炸 ; 气 流 vi. 炸 , 炸 掉 consume v. 消 耗 , 耗 尽 split v. 劈 开 ; 割 裂 ; 分 裂 a. 裂 开 的 ...

常用英语单词

   英语学习网站,能飞英语(www.langfly.com )读,听,写,说, 样样具备更好学习! 常用英语单词和词组大全 ?第 1 章 世界名片 A Streetcar Named Desire 《欲望号街车》 A Thousand and One Nights 《一千零一夜》 All Quiet on the Westernfront 《西线无战事》 Back to the Furture 《回到未来》 Basic Instinct 《本能》 Beauty and the Beast 《美女 ...