年高考英语全真模拟试题[8] 浙江省 2011 年高考英语全真模拟试题
(考试时间:120 分钟,试卷满分:120 分) 第 I 卷(共 80 分) 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 。
第一节:单项填空(共 20 小题;每小题
  0.5 分,满分 10 分) 。
  1.?May I speak to Mr. Williams at five tomorrow afternoon? a conference then. ?I’m sorry. He A.attends B.has attended C.would attend D.will be attending
  2.Most teens are smoking in Africa, the number of students who pick up this habit has increased a lot. A.where B.which C.what D.as
  3. Although under the sea for several hundred years, the ship loaded with a great deal of china is still in good condition. A.buried B.burying C.to be buried D.being buried
  4.?Has Sam finished his homework today, Anne? ?I have no idea. But he it this morning. A.did B.had done C.was doing D.had done
  5.The leader and artist as well as some of our English teachers a chance to go abroad in the past ten years. A.was given B.were given C.has been given D.have been given
  6.Some legal experts take the view that drink-driving should be treated as a crime regardless of it causes an accident. A.whether B.how C.why D.that
  7. managed to arrive at the airport in the rush hour, only I that my flight had been put off due to the heavy fog. A.was told B.told C.to be told D.being told
  8.The little boy couldn’t work the problem out. He wasn’t clever. A.much B.enough C.even D.that
  9.By improving reading skills, you can read faster and understand more of what you once impossible to understand. A.think B.thought C.had thought D.are thinking
  10.?Can I use the fax on the table, sir? ?In no case to use the fax for personal affairs. A.anyone is allowed B.nobody is allowed C.is anyone allowed D.is nobody allowed
  11.?We didn’t find Smith attending the lecture. ?No one had told him about a lecture the following day. A.there would B.there was C.there to be D.there being
  12.Don’t interrupt me, John. you force me to tell you the truth at the moment? A.Need B.Must C.Should D.Would has been proven to be true that China has made great rapid progress in every field.
  13.
第 1 页 共 11 页
A.What B.As C.Which D.It in half an hour. The boss is to speak at the meeting at 8
  14. You must have the report p. m. A.to type B.be typed C.typing D.typed
  15.How can you expect him to make any improvement you never give him an opportunity to have a try? A.unless B.when C.until D.while
  16. The news has just that the president is going to visit China next month A. come down B. come up C. come out D. come about
  17. When I try to understand that prevents so many Americans from being as happy as one might expect, it seems to me that there are two causes. A. why it does B. what it does C. what it is D. why it is
  18. The little man was one metre fifty high, who is often laughed at. A. almost more than B. hardly more than C. nearly more than D. as much as
  19. The ability to store knowledge makes computers different from every other machine invented. A. ever B. thus C. yet D. as
  20. Turn on the television or open a magazine and you advertisements showing happy, balanced families. A. are seeing B. will see C. see D. have seen 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 。 阅读下面的短文,掌握其大意,然后从 21-40 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中选 出最佳选项。 Playing organized sports is such a common experience in the United States that many children and teenagers took them for granted. This is especially true 21 children from families and communities that have the resources needed to organize and 22 sports progr ams and make sure that there is easy 23 to participation opportunities. Children in low-income families and poor communities are 24 likely to take organized youth sports for granted because they often 25 the resources needed to pay for participation 26 , equipment, and transportation to practices and games 27 their communities do not have resources to build and 28 sports fields and facilities. Organized youth sports 29 appeared during the early 20th century in the United States and other wealthy nations. They were originally developed 30 some educators and developmental experts 31 that the behavior and character of children were 32 influenced by their social surrounding and everyday experiences. This 33 many people to believe that if you could organize the experiences of children in 34 ways, you could influence the kinds of adults that those children would become. This belief that the social 35 influenced a person’s overall development was very 36 to people interested in progress and reform in the United States 37 the beginning of the 20th century. It caused them to think about 38 they might control the experiences of children to 39 responsible and productive adults. They believed strongly that democracy depended on
第 2 页 共 11 页
responsibility and that a
  21. A. among
  22. A. spread
  23. A. access 24 A. little
  25. A. shrink
  26. A. bill
  27. A. so
  28. A. maintain
  29. A. last
  30. A. before
  31. A. realized
  32. A. specifically
  33. A. moved
  34. A. precise
  35. A. engagement
  36. A. encouraging
  37. A. for
  38. A. what
  39. A. multiply
  40. A. growing
40 capitalist economy depended on the productivity of worker. B. within C. on D. towards B. speed C. spur D. sponsor B. entrance C. chance D. route B. less C. more D. much B. tighten C. limit D. lack B accounts C. fees D. fare B. as C. and D. but B. sustain C. contain D. entertain B. first C. later D. finally B. while C. until D. when B. recalled C. expected D. exhibited B. excessively C. strongly D. exactly B. conducted C. put D. led B. precious C. peculiar D. particular B. environment C. state D. status B. disappointing C. upsetting D. surprising B. with C. over D. at B. how C. whatever D. however B. manufacture C. produce D. provide B. breeding C. raising D. flying
第二部分: 第二部分:阅读理解(第一节 20 小题,第二节 5 小题;每小题 2 分,满分 50 分)
第一节:阅读下列短文,从每小题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A Grandpa Nybakken loved life?especially when he could play a trick on somebody. At those times, his large Norwegian frame shook with laughter while he pretended innocent surprise, exclaiming, “Oh, forevermore!” But on a cold Saturday in downtown Chicago, Grandpa felt that God played a trick on him, and grandpa wasn’t laughing. Grandpa worked as a carpenter. On this particular day, he was building some boxes for the clothes his church was sending to an orphanage abroad. On his way home, he reached into his shirt pocket to find his glasses, but they were gone. He remembered putting them there that morning, so he drove back to the church.His search proved fruitless. Suddenly, he realized what had happened. The glasses had slipped out of his pocket unnoticed and fallen into one of the boxes, which he had nailed shut. His brand new glasses were heading for China! The Great Depression was at its height, and Grandpa had six children. He had spent twenty dollars for those glasses that very morning. “It’s not fair,” he told God as he drove home in frustration. “I’ve been very faithful in giving of my time and money to your work, and now this.” Several months later, the director of the orphanage was on vacation in the United States.He wanted to visit all the churches that supported him, so he came to speak on Sunday night at my grandfather’s small church in Chicago.Grandpa and his family sat in their usual seats among the small congregation(教堂会众).
第 3 页 共 11 页
“But most of all,” he said, “I must thank you for the glasses you sent last year.” “Even if I had the money, there was simply no way of replacing those glasses. Along with not being able to see well, I experienced headaches every day, so my co-workers and I were much in prayer about this.Then your boxes arrived.When my staff removed the covers, they found a pair of glasses lying on the top.” After a long pause, he continued, “Folks, when I tried on the glasses, it was as though they had been custom-made just for me! I want to thank you for being a part of that!” The people listened, happy for the amazing glasses.But the director surely must have confused their church with another, they thought, there were no glasses on their list of items to be sent overseas. But sitting quietly in the back, with tears streaming down his face, an ordinary carpenter realized the Master Carpenter had used him in an extraordinary way.
  41.Which of the following is NOT true about Grandpa Nybakken according to the passage? A.He was an outgoing man and held an active attitude towards life. B.He had a large family to support. C.He was a carpenter working in the church. D.He was a loyal Christian.
  42.The people in the church but Grandpa felt confused at what the director said because . A.Grandpa didn’t tell the director that he was the owner of the glasses B.the director wanted to return the glasses even though he liked it C.the director could not get such glasses in their own country D.the glasses were not included in the donation list
  43.Who does “the Master Carpenter” in the last paragraph probably refer to? A.Grandpa’s master. B.One of Grandpa’s friends. C.God. D.Grandpa’s co-worker.
  44.Which can be the best title of the passage? A.Grandfather’s life B.The Helpful Donation C.The Perfect Mistake D.An Impressive Speech B If you were to come up with a list of organizations whose failures had done the most damage to the American economy in recent years, you would probably have to start with the Wall Street firms that brought us the financial crisis. From there, you might move on to the automakers in Detroit. But I would suggest that the list should also include a less obvious nominee: public education. At its top level, the American system of higher education may be the best in the world. Yet in terms of its core missionturning teenagers into educated college graduates much of the system is failing. The United States does a good job enrolling (招生) teenagers in college, but only half of the students who enroll end up with a bachelor’s degree. So identifying the causes of the college dropout crisis in the world’s largest economy matters enormously, and a new book called “Crossing the Finish Line” tries to do precisely that. Its authors are economists William Bowen and Michael McPherson, and a doctoral candidate Matthew Chingos. The first problem they diagnose is something they call under-matching. It
第 4 页 共 11 页
refers to students who choose not to attend the best college they can get into. They instead go to a less selective one, perhaps one that is closer to home or less expensive. About half of the low-income students with a grade-point average of at least
  3.5 in high school and an SAT score of at least 1,200 do not attend the best college they could have. “I was really astonished by the degree to which well-qualified students from poor families under-matched,” said Mr. Bowen. In fact, well-off students attend the colleges that do the best job of producing graduates. Meanwhile, lower-income students -?even when they are better qualified?often go to colleges that excel (擅长) producing drop-outs. “It’s really a waste,” Mr. Bowen said, “and a big problem in for the country.” As the authors point out, the only way to lift the college graduation rate significantly is to lift it among poor and working-class students. Instead, it appears to have fallen. What can be done? Money is clearly part of the answer.
  45. Which of the following would people first think of as a factor responsible for the American financial crisis according to this passage? A. The government. B. Public education. C. The Detroit automakers. D. The Wall Street firms.
  46. What is a big problem with American higher education? A. It is hard to enroll enough students into college. B. Many colleges are experiencing low rate of graduation. C. Many college students stay away from classes. D. It is hard for many colleges to get financial aid from the government.
  47. Why do some students under--match ? A. Because they have financial difficulty. B. Because they face ambition crisis. C. Because they lack confidence. D. Because they can’t get guidance.
  48. The passage is mainly about . A. problems with secondary American education and possible solutions B. America’s financial crisis, its cause and influence C. low rate of American college graduation, its cause and its influence D. relationship between American education and its economy C You’re in a bit of a dilemma standing in front of the produce section of your local supermarket. In one hand, you’re holding a conventionally grown Granny Smith apple.In your other hand, you have one that’s been organically grown.Both apples are firm, shiny and green.Both provide vitamins and fiber, and both are free of fat, sodium
 

相关内容

浙江省2011年高考英语全真模拟试题[4]

   浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 4 说明:1. 考试时间为 120 分钟,卷面满分为 120 分。 说明: 分钟, 2. 请将答案写在答卷上,写在试卷上无效。 请将答案写在答卷上,写在试卷上无效。 第Ⅰ卷(共 80 分) 共 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题 0.5 分,满分 10 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该选 项标号涂黑。 1. ? ...

浙江省2011年高考英语全真模拟试题[2]

   浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 2 分钟, 考试时间 120 分钟,满分 120 分 第Ⅰ卷 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空( 小题; 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题 0.5 分,满分 10 分) 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项, 从 A、B、C 和 D 四个选项中 选出可以填入空白处的最佳选项 并在答题纸上将该选 、 、 项标号涂黑。 项标号涂黑。 1.(原创)-Excuse me, Da ...

新东方2011年4月统考大学英语B全真模拟试题5

   新东方 2011 年 4 月统考大学英语 B 全真模拟试题 5 详细信息 大题 1: 第一部分:交际用语 ,此部分共有 5 个未完成的对话, 针对每个对话中未完成的部分有 4 个选项, 请从 A.B.C.D 四个选项中选出正确选项。 1. - You know, I have three kids now. - A. B. C. D. Well, I've grown a mustache. That's terrific! Say, you've really changed your h ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   2011 年黄冈市中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 黄冈市中考英语模拟试题 中考英语模拟试题( 选择题( 第一部分 选择题(共 80 分) 听力(共两节, 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最佳选项。 听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   http://www.djpw88.com 2011 年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 楼口中学:陈劲松 第一部分 选择题(共 80 分) 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

2011年高考英语词汇表

   2011 年高考英语词汇表 A absence n. 不在,缺席 absent a. 缺席, 不在 accent n. 口音,音调 according to ad. 按照, 根据 account n. 账目;描述 ad (缩) =advertisementn.广告 addvt.添加,增加 addition n. 增加; (算数用语)加 address n. 地址 admire v. 钦佩; 羡慕 admission n. 准入, 接纳 advance v. 推进,促进;前进 advantag ...

2011年职称英语全真模拟题_综合类_A级(二)_答案+解析

   新东方在线 [www.koolearn.com ] 2011 职称英语网络课堂电子教材系列 全真模拟试题 全国职称英语等级考试 全真模拟试题_综合类 全真模拟试题 综合类_A 级(二) 综合类 二 参考答案与解析 参考答案 1 D 14 C 27 A 40 A 53 B 2 D 15 C 28 C 41 A 54 A 3 A 16 A 29 B 42 D 55 C 4 B 17 B 30 F 43 B 56 B 5 B 18 A 31 A 44 A 57 D 6 B 19 B 32 B 45 ...

2011年高考英语第一轮复习 必修5 Unit 5

   Book 5 Unit 5 First aid 练习】 【练习】1. 写出下列英语词组 触觉/视觉 听觉/味觉 嗅觉/幽默感 美感/ 视觉/听觉 味觉/嗅觉 幽默感/美感 触觉 视觉 听觉 味觉 嗅觉 幽默感 美感 紧迫感/失落感 自豪感/责任感 失落感/自豪感 责任感/方向感 紧迫感 失落感 自豪感 责任感 方向感 the sense of touch /sight hearing/ taste / smell humor / beauty/ urgency loss/ pride/res ...

2011年高考专家预测高考英语作文题10道(权威)

   2011 年高考专家预测高考英语作文题 10 道(权威) 权威) 二、话题写作 (一)有关“信心与希望”话题 例:1、生活中困难不可避免,面对困难需要信心… 2、试举一例说明信心在学习(考试、生活等)方面的作用… 3、你对困难的态度… It is well-known that we exist in a dynamic world with various difficulties. When we are faced with them, nothing is more importan ...

高考英语听力全真模拟(2)

   高考英语听力全真模拟(二) 1. What are these two people talking about? A. A lightweight shirt. 2. What is the woman's job? A. Cook. 3. How is the man getting to work? A. Riding. 4. What does the man mean? A. The woman's uncle will come for a visit. B. He thinks ...

热门内容

李阳疯狂英语-国际演讲家第1辑2B

   A strong sense of national pride combined 盛强烈的民族荣誉感 with a strong knowledge of English 和扎实的功底 will help Korea become a powerful force 将使韩国成为 in Asia and the world. 亚洲乃至世界的主流力 量。 A good command of English is necessary 21世纪,韩国将面临巨 大变革, to prepare for ...

机械工程师常用英语..

   本文由涕涕虫贡献 xls文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 设施 磨工车间 新制车间 装配车间 热处理车间 壳体车间 经营发展 公司办公室 装备部 档案室 财务部 人力资源部 国际业务发展部 信息管理部 制造部 物资总库 物业管理部 采购部 质量管理部 销售公司 保卫科 技术开发部 原料库 半成品库 成品库 Facility Grinding workshop New-product workshop Assembly line He ...

英语课前演讲-哈尔滨(原创经典)

   Yang Dong College of Economic and Management Harbin Good afternoon, everyone .My name is Yang Dong .I’m glad to stand here to give such a speech. Today. I will introduce a beautiful cityHarbin. Harbin is the capital of the Heilongjiang Province 。 H ...

初中英语阅读理解综合试题三

   初中英语阅读理解综合试题三 11. Once there was a man who had two children, a boy and a girl. The boy was goodlooking(看好) but the girl was not. One day they found a mirror(镜子) for the first time and they saw what they looked like. The boy was very pleased(很高兴) an ...

很棒的归纳:英语单词直接拼读法(建议先看”26个字母发音规律“)

   英语单词直接拼读法 1.英语单词读音规则 1.英语单词读音规则 1.1 辅音字母的读音规则 1.2 辅音字母组合的读音规则 1.3 元音字母在重读音节中的读音规则 1.4 元音字母在非重读音节中的读音规则 1.5 元音字母组合的读音规则 1.6 几个非重读后缀或字母组合的读音规则 2.直接标音符号 2.1 重读符号 2.2 哑音符号 2.3 提醒符号 2.4 四类重读音节符号 2.5 几个直接标音符号 2.6 借用国际音标直接标音 3.英语单词重读规律 ################### ...