浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 9
选择题部分(共 选择题部分 共 80 分)
第一部分:英语知识运用 共两节 共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题
  0. 5 分,满分 10 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该选 项的标号涂黑。
  1. Summer vacation is time for leisure. But making good use of time is not an easy task for most people. A. the; the B. 不填; a C. the; a D. a; the
  2. ? Which of those electronic dictionaries do you like most? ? . They are both expensive and of little use. A. Both B. Neither C. None D. No one
  3. 64 people have been killed and 150 others wounded in the air strikes by western forces since Saturday, Libya?s health officials said on Sunday(原创) A. launching B been launched C. had launched D. launched
  4. Her novels young girls, but I don’t like them.(改编) A. contribute to B. adapt to C. attract to D. appeal to
  5. I have to go out for a minute?will you for me if anyone asks where I am? (原创) A. pretend B. cover C. tell D. apply
  6. After the long journey, the Smiths returned home, . A. safely but tired B. safe but tired C. safe and tiring D. safely and tiring
  7. ? Show me your permit, please. ?Oh, it's not in my pocket. It. A. might fall out B. could fall out C. should have fallen out D. must have fallen out
  8. The government believes it may be five or ten years people accept the idea that no smoking in the public! (原创) A. since B. when C. after D. before
  9. Chinese fans love Yao Ming that hey will try to watch any match that he competes in.(改编) A. in a sense B. in terms of C. to the degree D. in ways of
  10. “ Ask not your country can do for you, but you can do for your country ” a famous person once said. (原创) A that; that B / ; what C what; that D what; what
  11.I don’t have enough money such an expensive dress. (原创) A. with which to buy B with which buying C which to buy D with that to buy
  12. During the last National Day holidays, we went to Shanghai to visit the World Expo 20
  10. (改编) A. particularly B. attentively C. especially D. specially
  13. Not until they left school how much their teachers loved them and helped them. A. they realized B. had they realized C. they would realize D. did they realize
  14. I just wonder that upsets him so much. (改编) A. what is it B. what he does C. what it is D. what does he do
第 1 页 共 12 页

  15. Mrs Smith, please teach me how to draw on the computer today. oh, no. . you have to get familiar with the keyboard today.\ (改编) A. one today is worth two tomorrws B. never too late to learn C. one bird in hand is worth two birds in forest. D. learn to walk before you run
  16. In general, techniques a speaker makes, they will get (原创) A the more; the more B the more use of; the more applause C the more use of; the more applause of D. the more use of ; the better applause 17All the 5,416 Chinese tourists visiting Japan safely to China, China?s tourism authority said. (原创) A had returned B returned C. have returned D return
  18. Listening to loud music with mp3 players caused hearing loss in some teenagers. A. has B. have C. is D. are
  19. ?What made little Peter so happy and excited? ? to the Disneyland A. To take B. Because taken C. Having taken D. Being taken
  20. ?Maybe she got angry. You’d better keep the house in order. ? ? I still don’t like her, neither do I care. (原创) A. what for B. so what C. what if D. how come 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) (原创) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项 A、B、C、D 中,选出最佳 选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑。 Once President Roosevelt’s house was broken into and lots of things were stolen. 21 this, one of Roosevelt’s friends wrote to him and advised him not to take it to 22 so much. President Roosevelt wrote back 23 , saying,”Dear friend, thank you for your letter to comfort me. I’m all right now. I think I should thank 24 . This is because of the following me at all; secondly, three reasons: firstly, the thief only stole things from me but did not 25 the thief has stolen some of my things 26 all my things; 27 , most luckily for me, it was the man 28 me who became a thief…” It was quite unlucky for anyone to be stolen from 29 President Roosevelt had such three reasons to be so 30 .This story tells us 31 we can learn to be grateful in our life. Being grateful is an important 32 of life and a GRE at wisdom. It is impossible for anyone to be lucky and successful all the time 33 he lives in the world. We should learn how to face , should we complain failure or 34 bravely and generously and to try to deal with it. If 35 about our life and become frustrated and disappointed ever since then or should we be grateful for our life, 36 , again ourselves after a fall? William Thackeray, a famous British writer, said, “Life is a 37 . When you smile in front of it, it will also smile and so will it when you cry to it.” If you are grateful to life, it will bring you shining sunlight. If you always 38 everything, you may own 39 in the end.When we are successful, we can surely have many reasons for being grateful, but we have only one 40 to show ungratefulness if we fail.
  21.A.Hearing B.Heard C.havingheard D.havehear
  22.A.his mind B.his eyes C.his heart D.his idea
  23.A.hesitately B.sadly C.desperately D.immediately
  24.A.God B.the thief C.you D.my mother
第 2 页 共 12 页

  25.A.beat B.hurt C.shot D.destroy
  26.A.instead of B.instead C.but D.not
  27.A.finally B.eventually C.most importantly D.thirdly
  28.A.more than B.rather than C.less than D.better than
  29.A.Fortunately B.Thankfully C.However D.Therefore
  30.A.grateful. B.useful C.meaningful D.thankful
  31.A.what B.how C.why D.that
  32.A.lesson B.sense C.principle D.philosophy
  33.A.so long as B.when C.since D.once
  34.A.success B.misfortune C.mercies D.exploration
  35.A.what B.that C.this D.so
  36.A.rise B.arouse C.arose D.raise
  37.A.mirror B.philosophy C.telescope D.behavior
  38.A.complain about B.are ridiculous C.dependent on D.are generous\
  39.A.everything B.something C.everybody D.nothing
  40.A.excuse B.object C.origin D.relief 第二部分:阅读理解(第一节 小题。 小题; 第二部分:阅读理解 第一节 20 小题。第二节 5 小题;每小题 2 分,满分 50 分) 第一节:阅读下列短文,从每题所给的四个选项 A、B、C、D 中,选出最佳选项,并在答 题纸上将该选项标号涂黑。 A (原创) Matt is a man of all trades and of many experiences. He never stays at one job for more than six months and never leaves the job of his own will. He is not actually lazy or unfit and his employers can not be said to be unreasonable. He is only according to one of his former employers, too eager for the work that his employers hasn’t intention to let him do. One fact about Matt is that he never waits long to find a new job. Last month, he was fired again. Mr.King the owner of a small shop hired to paint his new house. He readily accepted the job without a word. When later Mr.King went to see how things were going on there, he couldn’t find Matt instead he saw four workmen carefully painting the wall. “ What’s the matte?” he wondered. “Hi, Mr.King!” he heard Matt’s voice calling from behind. “ They are working hard, aren’t they?” Mr.King turned back. He saw Matt smiling at him. “ What happened, Matt? And why are these works here?” Mr.King asked. “ I’ve hired them at 8dollars for each man.” Matt told him happily. “ But I will only pay 30dollars for the whole work.” Mr.King couldn’t understand. “I know, Mr. King. But just think. I only need to pay another two dollars and then can enjoy the happy feeling of being a boss. Isn’t it worth the money?”
  41. Why doesn’t Matt stay at one job for more than six months? A. because he is very lazy and unfit the work B. because his former employers are unreasonble C. because of his own will D. because his is too eager for the work that his employers haven’t intended him to do
  42. Where was Matter when Mr.King went to see how the painting was going? A. Matter was painting the house with four men B. Matter was inspecting the four workmen C. Matter was doing his own work D. it doesn’t mentioned in the text
  43. Why did Matt hire four workmen to pain the house? A because he wanted to enjoy the feeling of being a boss for a while\
第 3 页 共 12 页
B because he wanted to help the four workmen\ C because he was too tired to go on working D because he was unfit the work
  44. What we can infer form the text? A Matt is a generous man B Mr.King was surprised to see four workmen painting the house instead of Matt C.Matt was fired again because he didn’t do the work asked by Mr.King\ D Matt would be sad if Mr.King fired him B(改编) Have you ever picked a job based on the fact that you were good at it but later found it made you feel very uncomfortable over time? When you select your career, there's a whole lot more to it than assessing your skills and matching them with a particular position. If you ignore your personality, it will hurt you long-term regardless of your skills or the job's pay. There are several areas of your personality that you need to consider to help you find a good job. Here are a few of those main areas;
  1) Do you prefer working alone or with other people? There are isolating 使孤立) ( jobs that will drive an outgoing person crazy and also interactive jobs that will make a shy person uneasy. Most people are not extremes in either direction but do have a tendency that they prefer. There are also positions that are sometimes a combination of the two, which may be best for someone in the middle who adapts easily to either situation.
  2) How do you handle change? Most jobs these days have some elements of change to them, but some are more than others. If you need stability in your life, you may need a job where the changes don't happen so often. Other people would be bored of the same daily routine.
  3) Do you enjoy working with computers? I do see this as a kind of personality characteristic. There are people who are happy to spend more than 40 hours a week on a computer, while there are others who need a lot of human interaction throughout the day. Again, these are extremes and you'll likely find a lot of positions somewhere in the middle as well.
  4) What type of work environment do you enjoy? This can range from being in a large building with a lot of people you won't know immediately to a smaller setting where you'll get to know almost all the people there fairly quickly.
  5) How do you like to get paid? Some people are motivated by the pay they get, while others feel too stressed to be like that. The variety of payment designs in the sales industry is a typical example for this. Anyway, these are a great starting point for you. I've seen it over and over again with people that they make more money over time when they do something they love. It may take you a little longer, but making a move to do what you have a passion for can change the course of your life for the better.
  45. What is unnecessary in your job hunting? A. Assessing your skills B. Going to different areas C. Matching your skills with a position D. taking your personality into consideration
  46. Which of the following is TRUE according to the passage?
第 4 页 共 12 页
A. Isolating jobs usually drive people mad. B. Interactive jobs make people shy easily. C. Extreme people tend to work with others. D. Almost everyone has a tendency in jobs.
  47. What does the underlined sentence in paragraph one mean? A. Before you select your job, you should assess your skills and match them with your position B. There are more important things than assessing skills and match them with the position when you select job. C. Nothing is important than assessing skills and match them with the position when you select job. D You should ignore your skills when you select job.
  48. What is the missing word about a job search in the following chart? A. Design. B. Changes. C. Cooperation. D. Hobbies.
skills ?
Stability Jobs Environment
Motivation
  49.What is the best title for this passage? A. Lifestyles and Job Pay C. Job Skills and Abilities
B. Jobs and Environment D. Personalities and Jobs
C(改编) At first, the earth’s surface layer (层 ) was made up of huge blocks of hard, solid rocks. There slowly, the rocks broke up into smaller and smaller pieces. Finally stones, pebble(卵石) and grains of sand were formed. Many sorts of plants and animals lived and died on the surface of the earth. They remain mixed up with the stones, pebbles and formed soil. The outmost layer of the earth is soil. There are many ways in which large pieces of rock break into smaller ones. Wind, water, heat and cold help to break up rocks. When winds blow grains of sand against a large rock for a long time, the softer layer of the rock are slowly worn away. These leave holes and crack(裂缝) in the rock, which become bigger and finally the rock breaks up i
 

相关内容

浙江省2011年高考英语全真模拟试题[11]

   浙江省 2011 年高考英语仿真模拟试卷 11 分钟, 考试时间 120 分钟,满分 120 分 第Ⅰ卷(共 80 分) 共 第一部分:英语知识运用(共两节, 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空( 小题; 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题 0.5 分,满分 10 分) 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项, 从 A、B、C 和 D 四个选项中 选出可以填入空白处的最佳选项 并在答题纸上将该选项标 、 、 号涂黑。 号涂黑。 1. Can I ge ...

新东方2011年4月统考大学英语B全真模拟试题5

   新东方 2011 年 4 月统考大学英语 B 全真模拟试题 5 详细信息 大题 1: 第一部分:交际用语 ,此部分共有 5 个未完成的对话, 针对每个对话中未完成的部分有 4 个选项, 请从 A.B.C.D 四个选项中选出正确选项。 1. - You know, I have three kids now. - A. B. C. D. Well, I've grown a mustache. That's terrific! Say, you've really changed your h ...

2011年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案)

   http://www.djpw88.com 2011 年黄冈市楼口中学中考英语模拟试题(附听力材料和答案) 楼口中学:陈劲松 第一部分 选择题(共 80 分) 一、 听力(共两节,计 25 分) 第一节 (共 9 小题;每小题 1 分,满分 9 分) 听下面 9 段对话。每段对话后面有一个小题,从题后所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 ( ) 1. A. This year . B. Last ...

2011年高考英语词汇表

   2011 年高考英语词汇表 A absence n. 不在,缺席 absent a. 缺席, 不在 accent n. 口音,音调 according to ad. 按照, 根据 account n. 账目;描述 ad (缩) =advertisementn.广告 addvt.添加,增加 addition n. 增加; (算数用语)加 address n. 地址 admire v. 钦佩; 羡慕 admission n. 准入, 接纳 advance v. 推进,促进;前进 advantag ...

启东市2011年高考英语模拟试题四月卷

   启东市 2007 年高考英语模拟试题四月卷 2007.4.1 . . 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第二部分:英语知识运用(共两节, 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空( 小题; 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 21. Mrs Smith had 8-year-old son who has gift for paintin ...

2011年职称英语全真模拟题_综合类_A级(二)_答案+解析

   新东方在线 [www.koolearn.com ] 2011 职称英语网络课堂电子教材系列 全真模拟试题 全国职称英语等级考试 全真模拟试题_综合类 全真模拟试题 综合类_A 级(二) 综合类 二 参考答案与解析 参考答案 1 D 14 C 27 A 40 A 53 B 2 D 15 C 28 C 41 A 54 A 3 A 16 A 29 B 42 D 55 C 4 B 17 B 30 F 43 B 56 B 5 B 18 A 31 A 44 A 57 D 6 B 19 B 32 B 45 ...

2011年高考英语书面表达作文模板整理

   议论性作文 开始段:总述。(两三句话) Nowadays, there is a widespread concern over (the issue that)… (目前,……引起了广泛的关注。 ) There is no denying that… (不可否认,……) It is universally acknowledged that … (……是大家所公认的。 ) be closely related to(与……息息相关) Pose a great threat to … (对. ...

2011年高考专家预测高考英语作文题10道(权威)

   2011 年高考专家预测高考英语作文题 10 道(权威) 权威) 二、话题写作 (一)有关“信心与希望”话题 例:1、生活中困难不可避免,面对困难需要信心… 2、试举一例说明信心在学习(考试、生活等)方面的作用… 3、你对困难的态度… It is well-known that we exist in a dynamic world with various difficulties. When we are faced with them, nothing is more importan ...

高考英语听力模拟试题文本

   2010 届高考英语听力全真模拟(一) 1. When can the man see the headmaster? A. At 9:30. B. At 11:45. C. At 12:40. 2. Why does the man want to keep the window shut? A. He is ill. B. He wants to open it himself. C. The air inside is fresh enough. 3. What is Mike? A. ...

2011年高考英语作文模板

   2011 年高考英语作文模板 1. 抱怨、投诉、批评信 I am writing to you for that, Sb. said . Then I . . . Ten days after Later I went to . I was so desperate on ( hearing that .) . . How I ( Wait that long ? ) . Thank you for 2. 建议、倡议信 I’m sorry to know that Maybe you are ...

热门内容

初中英语分层教学初探

   初中英语分层教学初探 浙江省温岭市横山中学 童领娇 农村中学生源复杂,多数家长对学生学习重视不够,英语底子较薄,新课程起点对 于他们又高了一点,再加上语境、条件、基础和兴趣等诸多方面的原因,给农村中学英 语教师在教学上带来了很大困难。为了认真贯彻英语新课标要求,在教学中面向全体学 生,关注每个学生个体、尊重个体差异。让每一位学生都能在不同程度上体会到学习英 语带来的成功喜悦, 增强每一名学生学习英语的自信心。 根据英语新课标的要求实施 “分 层教学”“分类指导,对不同层次的学生进行因材施教, ...

新视野大学英语2 Unit10

   Unit 10 Section A Pre-reading Activities First Listening Please listen to a short passage carefully and prepare to answer some questions. Second Listening Listen to the tape again. Then answer the following questions with your own experiences. 1) W ...

2009上45校五年级英语期末质量分析报告(A组)

   2010 年 1 月 09 上小五英语数据分析行动报告 2009 校五年级英语期末质量分析报告( 2009 上 45 校五年级英语期末质量分析报告(A 组) 小学五年级英语数据采集研究小组 天河区教育局教研室 天河区银河小学 天河区龙洞小学 天河区五山小学 天河区高塘石小学 彭雪红 列海娴 张瑞培 潘浩钦 邓晓颖 第一部分 总概述 一、基本情况 1.参与网络阅卷的学校 本次 45 间参与网络阅卷的学校,共有考生 5850 人,45 校分别如下: 表 1:09 上 45 实验校名单 样本校 陶 ...

清原县小考学英语教师培训情况通报试

   清原县小学英语教师培训情况通报 各乡镇中心校及直属小学: 按照县政府、县教育局的要求,县教师进修学校于 2009 年 1 月 13 日、14 日对全县小学英语教师进行了集中培训,并定于 2009 年 2 月 25 日针对培训内 容进行全县小学英语教师统一考试,考试地点为县教师进修学校,考试时间为 上午 9:30??11:00。 现将各乡镇参加培训人员名单公布如下: 学校 实验小学 清原镇 马前寨小学 英额门小学 敖家堡小学 夏家堡小学 南口前小学 红透山镇小学 红透山小学 北三家小学 大孤家 ...

无锡侨谊初二期中英语答卷纸

   2010~2011 学年第一学期期中考试 初二英语答卷纸 2010.11 (一)听力部分 (20 分) 一、根据你所听到的对话,选择正确答案(每段对话读两遍) 。(10 分) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 二、根据你所听到的对话,选择正确答案(读两遍)(5 分) 。 11 12 13 14 15 三、根据你所听到的短文,选择正确答案 (读两遍)。 分) (5 16 17 18 19 20 (二)书面部分(80 分) 书面部分( 一、词汇运用。 (10 分) A. 根据句意和汉语注 ...