海淀区九年级第一学期期末复习 海淀区九年级第一学期期末复习材料 (一) 一
海淀区教师进修学校英语教研室 2010 年 12 月 28 日
2008~2010 海淀区第一学期期末练习基础知识?单项填空、完成句子 海淀区第一学期期末练习基础知识 单项填空 基础知识 单项填空、 单项填空: 单项填空 从下面各题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选择可以填入空白处的最佳选项。 2007 年:
  21. Bob, where is your father? might be watching TV in his room upstairs. A. I B. He C. She D. They
  22. Would you like something to drink, sir? Yes. Just cup of tea, please. A. a B. an C. the D. /
  23. Boys and girls, we the streets next Sunday. Please come and join us. A. clean up B. cleaned up C. will clean up D. have cleaned up
  24. Mr. Smith came to China 19
  86. He has lived here for 20 years. A. in B. on C. at D. for
  25. What kind of music do you like? I like music I can sing along with. B. that C. where D. what A. who
  26. Where would you like to visit? I hope somewhere relaxing. A. go B. goes C. going D. to go
  27. I like pop music, my parents don’t like it. A. and B. but C. or D. so
  28. How are you going to the Great Wall? I’m going there by . A. now B. Julie C. name D. bus
  29. do you like the Cool Kids? Because I can dance to their music. A. Who B. How C. Why D. What
  30. What can you do for the sick kids in the hospital? Well, I tell funny stories and jokes. A. can B. must C. need D. should
  31. When was the old car invented? I think the car about one hundred years ago. B. was invented C. invents D. is inventing A. invented
1

  32. Yesterday afternoon she to help kids with their schoolwork. A. go B. is going C. went D. has gone
  33. Mother often tells me home before 6: 30 pm. A. come B. came C. coming D. to come
  34. Tom often helps his classmates to their bikes after school. A. fix up B. cheer up C. put up D. call up
  35. she got to school, she realized she had left her backpack at home. A. Because B. When C. If D. Though
  36. Would you like to visit Shantou City with me this summer vacation? No. I it before. Besides it’s hot and humid in summer. A. visit B. visited C. will visit D. have visited
  37. We’ll do our best to our city cleaner and more beautiful for the 2008 Olympic Games. A. make B. change C. help D. keep
  38. Is here, Jim? No. Lucy is ill. She can’t come to school today. A. somebody B. anybody C. everybody D. nobody 2008 年:
  15. Where are keys? I can’t find them. A. I B. me C. my D. mine
  16. In China,Spring Festival always comes January or February. A. in B. on C. at D. to
  17. did you go lat summer vacation ,Katy? I went to Harbin. A. What B. Why C. When D. Where
  18. I'm hungry, mum. Can I have some ? A. books B. cakes C. drinks D. sports
  19. Bob,it's 7:
  30. Hurry up, you' 1 be late for school A. but B. and C. or D. so
  20. Have you. Seen Harry Potter V? Of course,it is one of movies this yea. A. popular B. more popular C. most popular D. the most popular
  21. How can I get to People's Hospital? You'd better a taxi. It is far from here. A. take B. took C. taking D. to take
  22. You've told Mary the good news, haven't you? No. I’ll tell her as soon as she back. A. come B. comes C. came D. will come
  23. you play tennis? No. But I am good at playing football A. Can B. May C. Must D. Should
  24. My teacher asked me a speech in front of the whole school the next week. A. give B. gave C. to give D. giving
  25. My twin sister to music when I got home.
2
A. listens B. listened C. is listening D. was listening
  26. My uncle is a computer programmer in IBM. He there for 5 years. A. works B. worked C. will work D. has worked
  27. Yesterday we visited an old church. I more than 100 years ago. A. built B. is built C. was built D. has built
  28. I enjoy my life here. I have friends, and we meet quite often. A. few B. a few C. little D. a little
  29. What can we do to help the kids in the poor areas? We could sigs asking for old books. A. put up B. put on C. put down D. put of
  30. Dad, I think you should stop. It' s bad for your heath. A. smoke B. smoked C. smoking D. to smoke
  31. I'm flying to Paris tomorrow. ! A. That's al right B. That’ s a good idea C. Thank you very much D. Have a good trip
  32. Can you tell me tomorrow evening? A. when will the party start B. when the party start will C. when did the party start D. when the party started
2009 年:
  19. The young singer is very popular because she writes own songs. A. their B. theirs C. her D. hers
  20. What did you do last night? I to a Chinese music concert. I prefer quiet and traditional music. A. went B. go C. have gone D. had gone
  21. I can't stand hamburgers! They make me feel. A. nice B. sick C. excited D. hot
  22. At that time I was waiting for the school bus it didn't come. A. so B. but C. then D. or
  23. Paris, the capital of France, is one of cities in Europe. A. lively B. livelier C. the livelier D. the liveliest
  24. Sometimes my parents home late, so I have to have supper myself. A. come B. will come C. comes D. came
  25. I don't like eating chocolate it tastes too sweet. A. after B. what C. because D. how
  26. That man reminds me my English teacher. They wear the same clothes. A. with B. on C. for D. of
  27. We are going to Africa on vacation. We hope some elephants. A. seeing B. see C. to see D. to seeing
  28. kind of music do you like? Quiet and gentle. A. How B. What C. Why D. Who
3

  29. We are going to set up a food bank hung 'people. A. helped B. helps C. help
  30. Do you know where John is? He was going to meet me earlier but he didn't . A. show up B. put up C. stay up
  31. Is this the film you saw yesterday? A. where B. what C. who
  32. I want to know the day after tomorrow. A. what he did B. what did he do C. what he will do
  33. By the time I got outside, the bus already. A. had left B. left C. have left
  34. When the car ? In 18
  85. A. did; invent B. was; invented C. does; invent
  35. you study harder, you’ll never pass the final exam. A. If B. As C. Unless
  36. Excuse me, I’d like to buy a map but I can't find a bookshop. I know nearby. Come on, I’ll show you. A. it B. one C. some
D. to help
D. look up D. that D. what will he do D. leaves
D. is; invented D. Until
D. that
2010 年:
  21. Tom is good at football. He often teaches to play it. A. I B. me C. my
  22. Bell invented the telephone 18
  76. A. on B. at C. in
  23. -- happened to you on April Fool’s Day? -- Well, I overslept and I found…. A. When B. Where C. What
  24. Most students think Wang Fei is one of singers. A. popular B. more popular C. most popular
  25. Nancy enjoys traveling and she plans to go this year. A. somewhere relaxing B. anywhere relaxing C. relaxing somewhere D. relaxing anywhere
  26. We often help Mr. Li because he look after himself. A. can’t B. mustn’t C. needn’t
  27. Nick got up late, he had to take a taxi to school this morning. A. and B. but C. so
  28. The teacher tells us sports to keep healthy. A. do B. doing C. done
  29. He looks sad. Let’s to cheer him up. A. go B. going C. gone
  30. There many students reading in the library every day. A. is B. are C. has
D. mine D. for
D. Why D. the most popular
D. don’t D. or D. to do D. to go D. have
4

  31. I for my family if I get home early today. A. cook B. cooked C. will cook D. has cooked
  32. She took the little boy to his home and with a polite good-bye. A. leave B. left C. will leave D. has left
  33. They many English songs since they came here. A. learn B. learned C. will learn D. have learned
  34. A new supermarket in our town last year. A. built B. was built C. builds D. is built
  35. Jim, can you tell me every week? A. when do you have class meetings B. when you have class meetings C. when did you have class meetings D. when you had class meetings
完成句子: 完成句子 根据中文意思完成句子。 2008 年:
  1. 现在七点半了,让我们上学去吧。 It’s 7: 30 am now. together.
  2. 我昨晚工作得很晚,直到九点才回家。 I worked late last night. I 9 pm.
  3. 谢谢你寄给我这张 CD,我非常喜欢它。 Thanks for ! I love it very much.
  4. 约翰无法用计算机工作,因为它出毛病了。 John can't work on his computer, because it
  5. 小明是我的好朋友,他不仅学习好,而且乐于助人。 Xiao Ming is my good friend. He . 2009 年:
  1. 汤姆看上去很难过,咱们去让他振奋起来。 Tom looks very sad. Let’s
  2. 我妈今晚将做北京烤鸭。你想来吃吗? My mother is going to make Beijing Duck tonight. Would you like for dinner?
  3. 他们利用每周六上午的时间在动物园工作 They every Saturday morning in an animal hospital.
  4. 他不仅是我们的老师,而且是我们的朋友 He is our teacher. our good friend
  5. 虽然茶叶直到 1610 年才被传到西方,但是这种饮料早在三千多年前就已经被发现了
5
to the Western world until 16
  10,this beverage was discovered over 3000 years before that. 2010 年:
  70. 别总看电视了。为什么不打篮球呢? Don't watch TV all the time. play basketball?
  71. 因为昨天的大雪,我上学迟到了。 I school because of the heavy snow yesterday.
  72. 她对艺术很感兴趣,想尽快参观艺术博物馆。 She is so interested in art that she wants to visit the art museum
  73. 王奶奶给孙子讲完故事才睡觉。 Granny Wang she finished telling the story to her grandson.
  74. 他不仅考虑毕业后学习另一种语言而且希望成为一名翻译。 He a translator after graduation.
单项填空参考答案: 单项填空参考答案 20
  07:BACAB,DBDCA,BCDAB,DAC 20
  08:CADBC,DABAC,DDCBA,CDB 20
  09:CABBD, ACDCB, DADCA,BCB 20
  10:BCCDA,ACDAA,CBDBB
完成句子参考答案 参考答案: 完成句子参考答案 2008 年:
  1. Let’s go to school
  2. didn’t go home until
  4. There is something wrong/ Something is wrong with
  5. not only studies well, but also likes helping others 2009 年:答案
  1. cheer him up
  4. not only; but also

  3. sending me the CD

  2. to come
  5. Although tea wasn’t brought

  3. spending ; working
2010 年:答案
  70. Why not / Why don't you
  71. was late for
  72. as soon as possible
  73. didn't go to bed until
  74. not only considers leaning another language but also hopes to become
6
7
 

相关内容

海淀区九年级第一学期期中练习英语试卷答案及评分参考2011.11

   海淀区九年级第一学期期中练习 英语试卷答案及评分参考 2010.11 听力理解 (共 24 分) 听力理解 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. B 2. A 3. C 4. B 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. B 11. C 12. B 13. A 14. B 15. B 16. C 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. David 18. May 19. ...

八年级第一学期英语期末作文复习

   1. 周四练习: 课课练 P112 好友 Jenny 发来 email, 邀请你到她家里过周末。 你很像见她, 可是事情太多不能去。 请 给她回信。要点如下: 1。 表示感谢。 2。 婉言谢绝。 3。说明理由(3 个以上) 4。 邀请她寒假到你家来。 句式多变: I have to… I am going to … I want to … I plan to… 如果有人生病,要去医院探望 应该是 My grandpa is ill. 表示一直还没有痊愈。 作业太多: Thank you fo ...

英语专业20042005年第一学期期末复习实施方案

   2004? 年第一学期期末复习实施方案 英语专业 2004?2005 年第一学期期末复习实施方案 为使我校英语专业学生更好地迎接本学期期末考试,同时为了更好地配合中央电大对重点专业及重点科目考试 抽查工作,现拟定本学期各班期末复习实施方案,要求班主任、各集中面授辅导教师能严格执行,若在课程内部进 行调整,须及时通知专业学秘书、班主任及学生。为了使学生能顺利通过考试,现在动员本专业全体师生同心协力 搞好本次期末复习环节的如下工作: 层次 班 级 考试 科目 配发 资料 期 末 复 习 活 动 ...

初三英语复习材料 U3 U9 U12单元 词组 完成句子 练习题

   出题人: 一.短语 1. 十六岁的人 2. 被允许做某事 3. 在夜晚工作 4. 停止做某事 5. 给某人理头 6. 傻气的耳环 7. 考试不及格 8. 更集中精力于 9. 敬老院 10. 当地医院 做题人: 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 被发明 电池驱动的 错误地 意外地 根据 足够咸 靠近的灌木 被用来做某事 可调的轮子 电灯泡 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 应该做某事 毕竟 做计划 寄宿 ...

龙岗区2007?2008学年度第一学期期末学业评价试题(高一英语听力材料)

   200 200 第一学期期末 期末学业评价试题 龙岗区 2007-2008 学年第一学期期末学业评价试题 高一英语 高一英语 (听力录音材料) 第一部分 听力(共两节, 听力(共两节,满分 35 分) 做题时,先将答案划在试卷上,录音结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转 涂到答题卡上。 第一节 听对话或独白(共 15 小题,每小题 2 分,满分 30 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题钟所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听 ...

龙岗区2007?2008学年度第一学期期末学业评价试题(高二英语听力材料)

   龙岗区 2007?2008 学年度第一学期学业评价试题 ? 高二英语 (听力材料) 第一部分 听力(共两节, 听力(共两节,满分 35 分) 做题时,先将答案划在试卷上,录音结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转 涂到答题卡上。 第一节 听对话或独白(共 15 小题,每小题 2 分,满分 30 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题钟所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各 个小题,每小题 5 秒钟 ...

初一英语第一学期期末练习题

   资料有大小学习网收集 www.dxstudy.com 初一英语第一学期期末练习题 同学们,期末考试就要到了,在考试之前,你想试一试这套试题吗? 同学们,期末考试就要到了,在考试之前,你想试一试这套试题吗? 它一定会帮你取得期末好成绩。 它一定会帮你取得期末好成绩。 一.词汇 你本学期学了许多英语单词。请你根据表格中所给的提示词, 你本学期学了许多英语单词。请你根据表格中所给的提示词,把下面这些单词分别写在不同 的栏目里。 的栏目里。 Ping-pong, biology, English, ...

三年级英语第一学期期末试卷2

   三年级英语第一学期期末试卷 三年级英语第一学期期末试卷 第一学期 班级 一. 四. 听单词,按听到单词的顺序排列下列图片。 姓名 听字母,将听到的字母填入下面的四线三格。(大小写) 二. 听字母, 判断给出的一组字母与听到的一组字母是否相同, “√” “×” 用 或 表示。 1. BTV( ) 2. MOQ( ) 3. SXZ( ) 4. DGI( ) 5. FJL( ) 6. YCH( ) 7. ank( ) 8. crw( ) 9. etu( ) 三. 听字母,判断听到的一组字母是否含有 ...

五年级英语第一学期期末考试卷

   五年级英语第一学期期末考试卷 一、 听力测试。 A. 把你听到的那组字母或单词的序号写在题前括号内。(如把字母或单词写在括号内不扣 分)(听两遍)(10%) ( )1. A. BD B. DB C. BP ( )2. A. HA B. HK C. KA ( )3. A. Il B. lI C. AI ( )4. A. CA B. SC C. AC ( )5. A. air B. iar C. alr ( )6. A. dad B. bed C. and ( )7. A. look B. go ...

高二英语选修6第一学期期末考试

   高二英语选修 6 第一学期期末考试 英语( 英语(选修 6)试题 第一部分: 共二节; 第一部分:英语知识运用 ( 共二节; 满分 40 分 ) 小题; 第一节 单项填空 ( 共 20 小题; 每小题 1 分, 满分 20 分 ) 1. It is so cold in the room. Would you mind me the door? A. close B. to close C. closing D. closed 2. I am still suffering from a f ...

热门内容

新概念英语4-47

   Lesson 47 The great escape 大逃亡 First listen and then answer the following quesion. 听录音,然后回答以下问题。 What is one of the features of modern camping where nationality is concerned? Economy is one powerful motive for camping, since after the initial outla ...

考研英语动词讲义最新版

   新东方在线 [www.koolearn.com ] 2012 年考研全科全程辅导 新东方名师刘一男: 新东方名师刘一男:考研动词讲义最新版 4. abide [ abide 坚持,忍受 bite 咬 ] vi. (by)遵守,坚持;持续, 住,逗留 vt. 容忍,忍受;等候 abide by abbreviate 缩短 brief president 总统,总裁,主 持人 sit 单音节词汇 a-加强语气 阿姨 老师 bite-咬 summer winder president-总统、 (p ...

启东市2011年高考英语模拟试题四月卷

   启东市 2007 年高考英语模拟试题四月卷 2007.4.1 . . 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第二部分:英语知识运用(共两节, 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空( 小题; 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 21. Mrs Smith had 8-year-old son who has gift for paintin ...

四川大学英语专业考研真题基础英语2007

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

2009年秋季学期五年级英语期末测试

   ……………………密……………封……………线……………内……………不……………要……………答……………题…………………… 2009 年秋季学期五年级英语期末测试 (范围:Lessons 1?12) 题 号 得 分 听 力 部 分 I II III I 笔 试 部 分 II III IV V VI 总分 累分人 ( ( 得分 评卷人 听一遍短文,然后根据短文内容完成下列各题 短文听三遍. 完成下列各题. Ⅲ. 听一遍短文,然后根据短文内容完成下列各题.短文听三遍. (10 分) B.an Ame ...