三、单项填空(共 15 小题,计 15 分) 单项填空 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。
  11. -- is that man over there? --That’s my brother. A. Who B. What C. Where D. How
  12. ?Do you enjoy your stay in Hangzhou? --Yes. I’ve had wonderful time. A. / B. a C. the D. an
  13. Shark is getting old and cannot jump as as he did. A. high B. higher C. highest D. much higher
  14. ?Will you watch the World Cup match this year? --No, but I several World Cup matches since I was a small child. A. had seen B. see C. was seeing D. have seen
  15. English in Canada, Australia and New Zealand as well as America and Britain. A. speaks B. is speaking C. is spoken D. spoke
  16. ?Where is mom now? --I’m not sure. She be in the kitchen. A. shall B. may C. need D. must
  17. Ted’s mother kept telling Ted not to tell lies, but didn’t help. A. which B. it C. she D. he
  18. I usually go to school bike, but sometimes I go to school foot. A. with; on B. on; by C. on; with D. by; on
  19. There are about two students in the newly built school. A. thousand B. thousands C. thousand of D. thousands of
  20. ?Why didn’t Alice come to the party last night? --I don’t know . A. why didn’t she B. why she didn’t C. why did she D. why she did
  21. Please the lights when you leave the classroom. A. turn in B. turn up C. turn off D. turn out
  22. Beth has a beautiful . Listen! She is singing very well. A. voice B. look C. sound D. smell
  23. There are some dangerous fishes in this river, and I’ve warned Jack here. A. not to swim B. to not swim C. swim not to D. to swim not
  24. She worked so quietly no one knew she was there. A. which B. after C. as D. that
  25. ?What a nice day! Let’s go for a picnic on the beach together. --. A. Goodbye B. Good idea C. Good job D. Good day
  11. A
  12. B
  13. A
  14. D
  15. C
  16. B
  17. B
  18. D
  19. A
  20. B
  21. C A
  24. D
  25. B
  22. A
  23.
2006 年中考模拟考试
英语试卷( 英语试卷(一)
二、选择填空 从 A、B、C 三个选项中,选出一个最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 、 、 三个选项中,选出一个最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 (本题共 15 题,每题 1 分,满分 15 分) 本题共 满分
  26.
  27.
  28.
  29.
  30. May I borrow your books? A. some A. this Monday is my day. A. busy A. must A. woman workers B. busier B. can B. women workers C. busiest C. needn’t C. women worker It's nearly seven o'clock. Jack be back at home. She works in a paper factory which has many . B. some of B. that C. any of C. it The weather in summer here is like in Wuhan.

  31. I hear your father to France once. Yes. He there last year. A. went; has been A. reaches Guangzhou A. don't be late A. How a A. with; in A. the room costs B. has been; went B. will reach Guangzhou B. not to be late B. What a B. in; with B. does the room cost C. has been; has been C. arrives Guangzhou C. not be late C. How C. to; in C. the room takes
  32. I think he will ring you up as soon as he.
  33. Jack's mother told him for school again.
  34. surprising the news is!
  35. Our teacher is very strict us everything.
  36. Do you know how much ?
  37. This bike is a friend of .
A. his friends
B. his
C. him

  38. A number of people in Beijing SARS and the number of the people who died of SARS more than one hundred so far. A. have caught; has reached A. two more hours A. if
  26.B B. has caught; have reached C. have caught; have reached B. two another hours B. so
  27.B
  28.C
  29.A
  30.B C. more two hours C. though
  31.B
  32.A
  33.B
  34.C
  35.A
  39. The doctor worked for after twelve o'clock.
  40. Tom failed the exam again he wanted to pass it very much.

  36.A
  37.B
  38.A
  39.A
  40. C
2006 年广东省汕头市初中毕业生学业考试英语试卷 广东省汕头市初中毕业生学业考试英语试卷
小题, 五、单项填空(本大题有 15 小题,每小题 1 分,共 15 分) 单项填空( 在每小题的三个选项中, 选出可以填入空白处的最佳答案, 将答题卡上对应题目所选的选项 涂黑。
  26.People like to see films on A. the; the
  27.How many A. Chinese TV instead of going to B. 不填; the C. the; 不填 cinema.
are there in the international village? B. Russian C. American . C. some of his the kite the toy car,” said

  28. Don’t worry. He’s got much food. You can share A. Some of mine B. some of yours

  29.“You can’t have them both, You can choose Mother. A. either; or B. both; and
C. not only; but also stay in our classroom. C. had to

  30. Yesterday it rained heavily when school was over. We A. should B. must

  31. ―Why didn’t you go to the party last night? ―Because I A. wasn’t invited
  32.Would you please send A. away
  33. B. for have finished the work can leave. B. Anyone C . The one who . B. didn’t invite C. haven’t invited
a doctor? My grandfather is ill. C. off
A. Those who
  34. We’re looking forward to A. visiting
  35. You’d better A. look into
  36. There is going to it. A. be; will rain
  37. We haven’t decided if A. will we take a field trip
the World Cup 2006 in Germany. B. watching C. looking
her number in the phone book. B. look for C. look up , we’ll have to cancel
a sports meeting next week. If it
B. have; will rain . B. we take a field trip
C. be;rains
C. we’ll take a field trip

  38.―Do you like the two skirts?
―The yellow one is good but the green one looks A. nicer B. nice
. C. best

  39.―I called you this morning, but nobody answered. ―I A. watered the flowers in my garden at that time. B. was watering C. water

  40. Which of the following signs means“You mustn’t stop your car here.”?
  26.B
  31.A
  36.C
  27.A
  32.B
  37.C
  28.C
  33.A
  38.A
  29.A
  34.B
  39.A
  30.C
  35.C
  40.C
武汉中考题
  21. Miss Green goes to the doctor' s Monday mornings. A. on B. in C. at
  22. ? Excuse me, where can I take a bus to the supermarket? ? Sorry, there are buses here. A. some B. any C. no
  23. Kate is nice. I like to work with. A. she B. her C. hers
  24. There is some water in that bottle, isn't ? A. there B. it C. that
  25. Kate, there is a picture of a panda on. A. the 55 page B. page 55 C. page 55th
  26. Which one is yours, A B? A, but B. and C. or
  27. Can I read here minutes longer? A. a few B. few C. very few
  28. Mary is often at home at weekends and time to her garden. A. gives B. gave C. had given
  29. Someoneat the door when she was cooking in the kitchen. A. had knocked B. has knocked C. knocked
  30. TheyMiss Brown at the airport when she arrives this afternoon. A. will meet B. have met C. meet
  31. ?Who's in the office? ? Mr. Smith is. Hea report. A. is writinB. wroteC. would write
  32. ? Tom, can you tell me where Jack is? ? He to the library. A. has gone B. had gone C. has been
  33.I was surprised that she could run I could. A. as faster as B. so fast than C. as fast as

  34. 1 hear that Mike is student in his class. A. more careful B. the most careful C. careful
  35. You children play near the street. It' s not safe. A. mustn't B. needn't C. won't
  36. A new bridge willacross the river. A. be building B. be built C. build
  37. The girls were asked go out at night. A. to not to B. not C. not to
  38. Bob didn' t tell the othershe found it. A. what B. that if C.how
  39. What Jane said made them. A. be happy B. to be happy C. happy
  40. Tom is ill at home, he can't come here. A. so B. if C. because
  21. A
  22. C
  23. B
  24. A
  25. B
  26. C
  27. A
  28. A
  29. C
  30. A
  31. A
  32. A
  33. C
  34. B
  35. A
  36. B
  38. C
  39. C
  40. A

  37. C
 

相关内容

中考英语难点答疑

   中考英语难点答疑 而陈述部分为 let’s (缩写时)时,反意问句就一定要用 shall we。其实这种说法是不准确的。 为了弄清这个问题,首先要区别 let us / let’s: 如何理解这个 aren’t I 有时可以见到 aren’t I 这样的用法,比如下面这 个反意疑问句: I’m your friend, ? A. amn’t I B. amn’t you C. aren’t I 此题应选 C。容易误选 A。这是一种比较特殊的 反意问句,即陈述部分是 I’m... 结构时,反意 ...

中考英语听力技巧

   中考英语听力技巧 当前,中学英语教学除注重学生基础知识、基本技能的培养,更 要求侧重培养学生运用英语语言的能力。 因此, 听力测试作为了 解学生获取信息能力的有效办法, 仍然会在今年及以后的中考中 占有重要的位置(120 分试题,听力为 30 分)。初三年级的学 生,要想在中考英语测试中取得理想的成绩,在复习阶段,无论 在心理上, 还是时间利用上, 都不能忽视对这一部分能力的提高。 听力试题类型 中考听力试题在形式上最近两年没有太大改变。主要涵盖了 下列题型:单词、短语、数字、句子听辨题;句 ...

2011年桂林市中考英语听力试题 二

   2011 年桂林市中考英语听力模拟试题 二 年桂林市中考英语听力模拟 模拟试题 听力理解( 一、 听力理解(共 30 分) 第一节 听音辨图 听句子,选择与你所听到的句子内容相符合的图片。将其标号在答题卷 上涂黑。每个句子读一遍。 (每小题 1 分,共 5 分) 1. A B C 2 A B C 3. A B C 4. A B C A 1. 第二节情景反应 B 2. 3. 4. C 5. 请听句子,选出正确的答语,将其标号在答题卷上涂黑。每个句子读一遍。 (每小题 1 分,共 10 分) ( ...

中考英语作文

   1.Personal information 个人情况 I am a girl/boy.My name is Jiajia.I am a pupil in Shenyang.I like English very much,and I like singing,too.I go to school five days every week. My school is not far from my home,and it is a nice school.There are 100 teac ...

中考英语作文

   中考最后的冲刺 中考英语书面表达范文 中考英语书面表达范 文 一、Great changes in my hometown More than twenty years ago, my hometown was just a small , old and poor town. Most of people were farmers. There were few factories. The people didn’t have enough food to eat and wore ol ...

中考英语听力

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

冲刺中考(英语)

   冲刺中考! 冲刺中考! 四月调和中考题型规律 巨人初中英语教研室主任 潘启文 得英语者得天下: 得英语者得天下: 所以说: 所以说: 英语”者得“天下” 得“英语”者得“天下” 抓住规律,轻松得分! 抓住规律,轻松得分! Part One 听力测试 抓住6个 听力考试不慌张 抓住 个W,听力考试不慌张 5个W: what, when, where, who, which 1个H: how(其中有可能会考到how much) 如何猜测疑问词: 2. A. Kind and friendly. ...

高考英语作文

   Practice makes perfect! 高考英语作文 Grace Wang 目录 话题作文模板 2 应用文模板 写作句式句型 话题作文??个人见解型作文模板 个人见解型作文模板 话题作文 个人见解型 结构框架 结构 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 简述问题,引出自己观点、看法 陈述自己观点、看法 过渡句 理由一 举例说明理由一 理由二 理由三 引出自己的建议,并表达建议一 建议二 建议三 结束语 第二段 第一段 段落划分 3 个人见解型作文经典范例 陕西卷】 个人见解 ...

中考英语复习计划

   中考英语复习资料 中考英语复习计划 行成于思而毁于随 中考是一门艺术,取得好成绩,既要靠考生自身的努力,也要讲究方法和策略, 中考是一门艺术,取得好成绩,既要靠考生自身的努力,也要讲究方法和策略, 中考冲刺到了关键期要注意以下三个方面。首先,巩固夯实基础知识,查漏补缺。要根据教材的章节目录 中考冲刺到了关键期要注意以下三个方面。 对知识点进行梳理,对重点知识进行归纳、分类,更加系统地掌握中考的常考点和必考点。其次,考前冲 刺避免做大量试卷,中考 80%?90%的分数分布在基础题和中等难度题上 ...

中考英语语法大全

   中考英语语法讲解资料 中考英语语法讲解资料及练习目录 中考英语语法讲解资料及练习目录 第 1 讲:名词 第 2 讲:代词 第 3 讲:形容词 第 4 讲:副词 第 5 讲:动词 第 6 讲:不定式 第 7 讲 介词 第 8 讲:连词 第 9 讲:时态一 第 10 讲:时态 (二) 二 第 11 讲:动词语态 句子种类( 第 12 讲:句子种类(一) 句子的种类(二 第 13 讲:句子的种类 二) 第 14 讲:宾语从句 第 15 讲:状语从句 第 16 讲:考前指导 第 17 讲:There ...

热门内容

牛津小学英语三年级教材分析

   牛津小学英语三年级教材分析 ??各单元各板块结构和功能讲解 各单元各板块结构和功能讲解 三“有” 心中有纲 脑中有本 眼中有人 基础教育阶段英语课程的任务 1、激发和培养学生学习英语的兴趣,使学生树立自信心,养 成良好的学习习惯和形成有效的学习策略,发展自主学习的能 力和合作精神。 2、使学生掌握一定的英语基础知识和听、说、读、写技能, 形成一定的综合语言运用能力。 3、培养学生的观察、记忆、思维、想象能力和创新精神。 4、帮助学生了解世界和中西方文化的差异,拓展视野,培养 爱国主义精神,形 ...

高二英语课件:(牛津译林版)M7-U3 language points(孙逸豪推荐)

   高 二 英 语 Module 7 Unit 3 Reading Language points 1. a variety of 各种各样的, 多种多样的 各种各样的, This shop has a variety of toys. He offered a variety of excuses. The report includes a great variety of subjects. 学校生活丰富多彩 Life at school has plenty of variety. Th ...

新目标英语七年级期中测试卷

   . 听力试题 (15 分) 一、 回答问题(5 分) 听下面 5 个问题,从每小题所给的 ABC 三个选项中选出最佳选项。每个问题读 两遍。 ( ) 1. A. At 7:15. B. By bike. C. In half an hour. ( ) 2. A. He is a bus driver. B. He likes watching TV. C. He smokes a lot. ( ) 3. A. They’re theirs. B. They’re nice. C. They’ ...

2010届高考英语非谓语动词用法比较详析

   非谓语动词用法比较详析 主动语态 make 一般式 进行式 不定 式 现在 分词 动名 词 过去 分词 to write to be making 完成 式 to have made 被动语态 一般 式 句法功能 完成式 主 宾 表 定 状 补 to have to be been √ √ √ √ √ √ made made √ √ √ √ having been made √ √ √ √ √ √ √ √ making havin being g made made made 由上表可以看出 ...

444句英语从现在开始

   1. I see. 我明白了。 2. I quit! 我不干了! 3. Let go! 放手! 4. Me too. 我也是。 5. My god! 天哪! 6. No way! 不行! 7. Come on. 来吧(赶快) 8. Hold on. 等一等。 9. I agree。 我同意。 10. Not bad. 还不错。 11. Not yet. 还没。 12. See you. 再见。 13. Shut up! 闭嘴! 14. So long. 再见。 15. Why not? 好呀! ...