0 Jim Green, Doctor Home: 12 East 23rd Street, New York, NY 10010 (2
  12) 555-1819
More & 250 Mercer Street Irvine, New York, NY 10012 (2
  12)555-2617 Jim Green, Doctor Home: 12 West 23rd Street, New York, NY 10010 (2
  12) 555-1819
Sandy West Assistant(助理) Sales Manager 111 Commercial Street, San Francisco, Ca 94109 (4
  15)772-3622 Home: 350 Arbor Lane San Francisco, Ca 94103 (4
  15) 474-6188
Sandy West Sales Manager 111 Commercial Street, San Francisco, Ca 94109 (4
  15) 772-3622 Home: 350 Arbor Lane San Francisco, Ca 94103 (4
  15) 474-6188
Northern University English Language Institute Boston, MA 02115 (6
  17) 264-3132 Emma Bell, Assistant Professor
Northern University English Language Institute Boston, MA 02115 (6
  17) 264-3132 Emma Bell, Assistant Professor
Home: 189 Washington Street, Apt. 7A Home: 189 Washington Street, Apt. 7A Brookline, MA 02115 (6
  17) 347--6661 Brookline, MA 02115 (6
  17) 347--6661

  56. Who has got a new position(职位), but still lives at the same place? A. Jim Green. B. Sandy West. C. Emma Bell. D. Nobody.

  57. If you want to get some advice on health, which number can you call? A. (4
  15) 772-3622 C. (2
  12)555-2617 B. (6
  17) 264-3132 D. (4
  15) 474-6188

  58. If you want to visit Professor Bell, you can go to .
7
A. Washington
B. San Francisco
C. New York
D. Brookline

  59. Who haven’t changed their work places? A. Sandy West and Emma Bell. C. Jim Green and Sandy West.
  60. Which of the following is True? A. Jim Green lives in San Francisco. B. Sandy West is a sales manager. C. Emma Bell lives at 350 Arbor Lane San Francisco. D. (6
  17) 347-6661 is Sandy West’s telephone number. (D) Here are some tips on how to talk with your parents. Try to start your talk with something fun. This will make talking easier. For example, ask your parents questions about their day. How’s work? They love this! Make it clear what you want to tell your parents. If they have an opinion, let them finish and don’t disturb. Ask them to do the same for you. Show them respect by listening to them carefully. Look at their eyes sincerely. Be honest. Honesty builds trust (信任). Life is good when your parents trust you. If your parents don’t understand, that’s OK. It doesn’t mean they don’t love you or they’re not trying. Sometimes you have to explain things to them again or in a different way. When you finish the talk, thank them for listening. Say something like, “thanks! That helped.” It will let them know this is important to you, and make them want to do it more often. If you feel there are still things to talk about, set up a time with them to talk about it another day.
  61. What’s the main idea of this passage? A. We should show respect to our parents. B. It’s important to trust our parents. C. We should be thankful to our parents. D. There are some ways to talk with our parents.
  62. What should we do when our parents have some opinions? A. Ask them to stop. C. Let them keep talking. B. Argue with them and then say sorry. D. Explain your idea to them. B. Jim Green and Emma Bell. D. All of them.

  63. Why should we look at their eyes while listening?
8
A. Because they make us do that. B. Because this shows we agree with what they say. C. Because this makes them feel respected. D. Because this shows we understand them.
  64. When we finish the talk, we should tell our parents that we what they have done for us. This will let them know talking is important to us. A. are careful of B. are satisfied with C. are interested in D. are thankful for

  65. Which is the best title of this passage? A. Some Tips on How to Talk to Parents C. Try to Talk with Parents 共三节, 五、写作 (共三节,满分 30 分) 共三节 根据句子意思和所给的首字母写出所缺单词,要求写出完整单词 要求写出完整单词。 第一节 单词拼写 根据句子意思和所给的首字母写出所缺单词 要求写出完整单词。 小题, (共 5 小题,每小题 1 分,满分 5 分)
  66. Han Mei was on her way home. She saw an old woman at the bus s.
  67. The little girl looks very w because she can’t find her mom.
  68. My watch doesn’t w. Can you tell the time?
  69. Tomorrow will be r. You should remember to bring an umbrella to school.
  70. I see movies with my friends o a week. 完成句子根据所给的汉语内容,用英语完成下列句子.( 小题, 第二节 完成句子根据所给的汉语内容,用英语完成下列句子 (共 5 小题,每小题 2 分,满分 10 分)
  71. 树木可以阻止风把沙子吹走。 Trees can the wind away the sand.
  72. 消防员们只用了 20 分钟就扑灭了那场大火。 It only the firefighters twenty minutes the fire.
  73. 这里是图书馆,你最好不要大声说话。 Here is the library. You’d loudly.
  74. 出门前一定要记得关灯,否则很浪费钱的。 The lights before leaving, or it is a waste of money.
  75. 我还不能决定是否参加这个派对。 I can’t decide go to the party . 第三节 书面表达 (共 l 小题,满分 15 分) 共 小题, 请根据下图中的 mind-map (心智图) ,向外国朋友介绍一下你校开展“体育活动一小 时”的实际情况,以及体育运动给你们带来的好处。提示:
  1、每天一小时的体育活动丰富,形式多样,如:跑步,做操,打篮球……
  2、同学们最喜欢的活动……
  3、体育活动的好处…… B. Parents Are Very Important D. Respect Parents
9
sports
要求: (
  1)短文须包括所有内容要点,但不要逐句翻译,可适当发挥; (
  2)词数 80?100 个左右; (
  2)短文的开头已为你写好,不计入总数。 After the program of “One-hour Sunshine Sports” has been carried out nationwide, all of us go to the playground every day.
听力材料
第一节 听力理解 每段播放两遍。 各段后有几个小题, 从题中所给的三个选项中选出最佳选项。 听每段对话前,你将有时间阅读各小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒种的作答时间。每段对话读两遍。 听下面一段对话, 小题。 秒钟的时间阅读题目。 听下面一段对话,回答第 1 ~2 小题。现在你有 10 秒钟的时间阅读题目。 (Text
  1) ) M: Joan, what’s your favorite subject? W: Well, I used to like English, but now I am more interested in Chinese. M: Oh, why? W: Because I am interested in the Beijing Opera. I want to be a coach in China. Which subject do you like best, Peter? I like Chinese, too. At first, I found it really hard, but now I can speak it very well. I hope to be an English teacher in China in the future. 听第二段对话, 秒钟的时间阅读题目。 听第二段对话,回答第
  3~5 小题。现在你有 15 秒钟的时间阅读题目。 ~ 小题。 (Text
  2) M: Hi, Joy, if you are going shopping, don’t forget to take a bag.
10
M:
W:
I know. To save the environment, the salesmen in the supermarket won’t offer us
any more plastic bags from June 1st. M: You are right. Now our environment is getting worse and worse. Please ride a bike to work and don’t take a bus or a taxi if you don’t have to. W: Yes, and you should turn off the lights and computers when you go out. 听下面三段对话, 秒钟的时间阅读题目。 听下面三段对话,回答第
  6~8 小题。现在你有 15 秒钟的时间阅读题目。 ~ 小题。 (Text
  3) W: Mr. Chen, can I go out with Mary tonight? M: Oh, Linda, what are you going to do? W: I want to buy an earring. M: Earring? I don’t think teenagers should be allowed to wear earrings. W: I want to get a new coat, too. My old one is worn out. M: OK, but not tonight. You can go out tomorrow afternoon. W: Well, then I have to do my homework this evening. M: Don’t stay up late. You should go to bed early. Young people need enough sleep. 听下面一段对话, 秒钟的时间阅读题目。 听下面一段对话,回答第
  9~11 小题。现在你有 15 秒钟的时间阅读题目。 ~ 小题。 (Text
  4) M: Hi, Emily. How are you? You look tired. W: Hi, Bob. I’ve had a bad day. M: What happened? W: M: This morning I overslept. When I got to the bus stop, the bus had left. So I had to wait for another bus. You had to wait for about 20 minutes, right?
W: Yes, on the way I found I had left my keys at home. M: So you couldn’t go home at noon. W: Right. And when I got to school, my classmates had gone to help clean up the city parks. But I have forgotten all about this. M: So you missed the chance to be a volunteer. W: Absolutely. So I had to stay at school. But when I had a math class in the afternoon, I found I had forgotten to bring my math textbook, too. M: Oh, come on, Emily! How clumsy you are! So remember, don’t get up late again tomorrow. 听第五段独白, 秒钟的时间阅读题目。 听第五段独白,回答第
  12~15 小题。现在你有 20 秒钟的时间阅读题目。 ~ 小题。 (Text
  5) My name is Sammy. I like making friends by writing letters. I thought it would be interesting to have a pen pal in America. So I wrote a letter to a school in New York. I received a nice letter from a teacher. Her name is Kate. She said that she had found a boy who would like to be my pen pal. She gave me the boy’s name and wrote something about him. I expected a letter from the boy for nearly a month, but he never
11
replied. I wrote to Kate again. She told me that the boy had moved to another town with his parents, so she would try to find another pen pal for me. She told me that she had shown my letter to the class and they wanted to know about China. Now many students write to me. I have lots of friends in America. 第二节 听取信息 听下面一段短文,从所给的内容中获取必要的信息,填入答题卷的题号为 a e ○~○的空格中。听对话前,你将有 15 秒钟的时间阅读题目。录音读两遍。你 有 100 秒钟的做答时间。 (Text
  6) I am an inventor. My job is to invent new things, and I work when I’ve got an idea. My workroom is in my house, so I can work when I want to. Sometimes I work seven days a week. Sometimes I don’t work for days. I do all my work here, but I have to leave the house for meetings. I usually get up at about five o’clock. I make some tea, and start work at six. I drink tea all day?I can’t work without it?but I don’t eat anything until the evening. First I tidy the workroom. I turn on the answer-phone because I can’t speak to people when I’ve got an idea. Then I start work. I usually have a rest after two or three hours, but I don’t leave the workroom. I do something different for a rest. Sometimes I play the piano. I can play quite well. I usually stop work at about nine o’clock in the evening. I think about my work most of the time, even when I’m out. I’m interested in what’s around me and I like looking for new ideas. Besides, I’m good at solving any kind of new problems. My work is very interesting, but I’m very busy.
参考答案
一、第一节
  1.C
  2.B
  3.A
  4.B
  15.C d. 9:00 p.m.
  22.C
  32.B e. piano
  21.B
  23.A
  24.D
  25.D
  33.A
  34.D
  35.B
  43.D
  44.C
  45.A
  5.C
  6.A
  7.C
  8.B
  9.A
  10.B

  11.A
  12.A
  13.B
  14.C 二、
  16.B
  17.C
  26.A
  27.C 四、
  46.D
  47.C
  56.B
  57.C
  18.D
第二节 a. inventor b. house c.6:00 a.m.
  19.A
  20.C
  39.B
  40.C
  49.B
  50.D
  59.A
  60.B
  67.worried
  28.D
  29.B
  30.A
  31.C
  48.B
  58.D
  51.C
  61.D
三、
  36.A
  37.B
  38.C

  41.A
  42.C

  52.A
  53.A
  54.D
  55.A
  62.D
  63.C
  64.D
  65.A
  70.once
  73. better not speak
  69. rainy
五、第一节
  66.station

  68.work
第二节
  71. stop; from blowing
  74. should be turned off

  72. took; to put out
  75. whether to; or not
12
第三节 One possible version: After the program of “One-hour Sunshine Sports” has been carried out nationwide, all of us go to the playground every day. We have different kinds of sports that we liked for an hour. Some take part in running, some played basketball and football, and some do other exercise. The boys like playing basketball most and the girls like rope skipping. But playing Table Tennis is my favourite. We always enjoyed sports so much that we all forgot the time. We really have a good time while we are having sports. Besides, doing sports can make us healthy and look strong. We are happy when we are playing sports. Again, our brains can have a good rest after doing sports. So we can learn better with our study. I will keep on doing it. I hope more and more people will join us in sports activities. Doing sports an hour every day, you can have a happier and better life.
13
 

相关内容

中考英语模拟试卷

   中考英语模拟试卷【名词专练】 一. 单项填空 1. Where have you been, Tim? I’ve been to . A. the Henry house B. the Henry family C. The Henry’s home D. Henry’s 2.In England, if is in the middle of the day, the evening meal is called supper. A. food B. lunch C. breakfast ...

2010年扬州市中考英语模拟试卷

   2009 年中考英语模拟试卷 (满分:110 分;考试时间:120 分钟) 第Ⅰ卷 听力测试 听对话选图或能回答问题的最佳答案.( 共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分 ) 第一部分 听对话选图或能回答问题的最佳答案 在本部分,你将听到使个对话,每个对话为一问一答,对话听两遍.听完对话后,请选 择与对话内容相符的图画或选出能回答问题的最佳答案. ( ) 1.What is the time now? A. B. C. ( ) 2. What sign are they talkin ...

2008-2009年扬州市中考英语模拟试卷

   2008 2009 扬州市中考英语 英语模拟试卷 2008-2009 年扬州市中考英语模拟试卷 第一卷 (共 60 分) (将答案按序号填在答卷纸上) 将答案按序号填在答卷纸上) 一,听力(共两节,计 20 分) A, 根据每小题所听到的对话, 从所给的 A, C 三个选项中选择符合题意的图画 B, (每 小题听一遍)(每小题 1 分,计 5 分) . 1. A. B. C. 2. A. B. C. 3. A. B. C. 4. A. B. C. 5. A. B. C. 1 B. 听对话回答 ...

网考英语模拟题阅读翻译

   Passage 1 There are stories about two U. S. presidents, Andrew Jackson and Martin Van Buren, which attempt to explain the American English term OK. We don't know if either story is true, but they are both interesting. 这是关于两个美国总统:安德鲁. 杰费逊和马丁. 范布郎的故事 ...

2011年广东省中考英语模拟试卷(一)(付答案)

   2011 年广东省初中毕业生学业考试 试 室 号 一 1-25 得 分 座 位 号 说明:1.全卷共 8 页,考试时间为 90 分钟(其中听力考试时间约为 15 分钟) ,满分 120 分(其 中听力部分 25 分) 。 2.全卷包括第一卷和第二卷,第一至第四大题为第一卷,第五、第六大题为第二卷。 3.答卷前,考生必须将自己的姓名、准考证号、学校按要求填写在密封线左边的空格内。 4.答题可以用黑色或蓝色钢笔、圆珠笔按要求写在试卷上,但不能用铅笔或红笔。 ( )5.What were they ...

2011年广东省中考英语模拟试卷(二)(付答案)

   2011 年广东省初中毕业生学业考试 试 室 号 一 1-25 得 分 座 位 号 说明:1.全卷共 8 页,考试时间为 90 分钟(其中听力考试时间约为 15 分钟) ,满分 120 分(其 中听力部分 25 分) 。 2.全卷包括第一卷和第二卷,第一至第四大题为第一卷,第五、第六大题为第二卷。 3.答卷前,考生必须将自己的姓名、准考证号、学校按要求填写在密封线左边的空格内。 4.答题可以用黑色或蓝色钢笔、圆珠笔按要求写在试卷上,但不能用铅笔或红笔。 ( )5.What him worri ...

2011年广东省中考英语模拟试卷(一)(含答案)

   2011 年广东省初中毕业生学业考试 试 室 号 一 题 号 1-25 座 位 号 得 分 26-45 46-55 56-70 71-80 81-86 二 三 英语模拟试卷(一) 英语模拟试卷( 模拟试卷 四 五 六 合 计 说明: 1.全卷共 8 页,考试时间为 90 分钟(其中听力考试时间约为 15 分钟) ,满分 120 分(其中听力部分 25 分) 。 2.全卷包括第一卷和第二卷,第一至第四大题为第一卷,第五、第六大题为第二卷。 3.答卷前,考生必须将自己的姓名、准考证号、学校按要求 ...

高考英语听力

   高中英语听力教学 的探究与实践 Jiashan Senior High School Cao Yonghua 发言提纲 高中英语听力教学存在的误区 高中英语听力学习的主要障碍 高中英语听力理解的本质特征 高考英语听力要求和命题规律 高中英语听力学习的策略指导 高中英语听力培养的普遍做法 教师用英语授课 相互倾听“ 生 生 生 相互倾听“师-生,生-生”英语交流 播放阅读材料的朗读带 利用教材中的Listening 和练习册中的 利用教材中的 听力训练 举行定期的经常性的听力测试, 举行定期的 ...

英语模拟题二

   模拟题 二 第一部分: 第一部分:交际用语 此部分共有 5 个未完成的对话,针对每个对话是未完成的部分有 4 个选项, 请从 A、B、 C、D 四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项,并用铅笔将答题卡上的相应字母涂黑。 1. Would you like to have dinner with us this evening? C. A. Ok, but I have to go to a meeting now. B. No, I can’t C. Sorry, this evening ...

中考英语模拟题

   中考英语测试题 考试时间:150 分钟 试卷说明: 本试卷旨在测试考生的英语综合能力(即听,读,写) ,并为升学考试的选拔 作用服务。 试卷共分为听力, 词汇, 阅读, 写作四大部分。 命题内容严格遵照 《新 课标考试大纲》的要求,力求达到准确,可靠,公正的目标。同时试卷的编制过 程中还得到了不少有关方面专家的建议和意见,采用了历年中考中出现的新题 型,使考试真正适应时代的变化和需求。 满分:150 分 听力部分 提示: 听力考试前应提前十五分钟到达考场,在监考教师发卷后请仔细检查试卷的 装 ...

热门内容

2010年6月大学英语六级考试真题与答案

   2010 年 6 月全国大学英语六级考试 Part I Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given to the Study of Chinese. You should write at least 120 words following the o ...

仁爱英语八年级(上)中期检测题

   仁爱英语八年级( 仁爱英语八年级(上)中期检测题 I. ( ( 单词释义。(6 分) ) 1. I am fond of playing volleyball. A. hate B. enjoy C. am afraid of ( ) 7. I got. I had the wrong direction. A. lost B. lose C. losing ( ) 8. --What’s? --There are great changes everywhere in China. A. ...

四川省自主命题 高考英语试题

   四川省自主命题 高考英语试题 2006 年至 2008 年考点分布分析(单项选择部分) 分析人:陶安光 分析时间:2009-2-3 作者简介: 陶安光,男,英语专业硕士,英语专业八级,省外语学会会员 高考英语命题研究组成员, 省普通高校招生英语阅卷组阅卷教师, 目前省内青年资深中考、 高考英语命题研究人员之一, 2001 年大学本科毕业后一直从事英语教学与研究,研究领域为:语用学、中高考英语测试。长期在大 型英语培训机构担任兼职高考及中考英语骨干主讲教师, 具有丰富的英语教学及培训经验, 尤 ...

学习英语的11个好习惯

   教育家叶圣陶曾经说过:“积千累万,不如养个好习惯。” 俄国著名的教育家乌申斯基也 说过:“好习惯是在人神经系统中所存放的酱,这个酱会不断地增长,一生都可以享用它带 来的利息。”研究分析那些英语学得好的同学,我们可以轻易发现他们都有一些学习英语的 好习惯。那么,他们到底有哪些学习英语的好习惯呢? 大声朗读的好习惯; 一、大声朗读的好习惯 早自习的时候,他们总是大声朗读单词和课文,有时还见他们摇头晃脑地在那儿背诵, 似乎陶醉其中,旁若无人。 大声朗读还可以锻炼发声器官,活跃思维,培养自己的开朗、 ...

沪江英语 Microsoft Word 文档

   暂缓脚步,在声音的光彩中游走,与叶子一起聆听 地平线上的音籁。 光棍节咯!各位光荣的毒男毒女,嘿,同祝, 节目快乐!Happy Single's Day!! 碧海年年,试问取、冰轮为谁圆缺? 吹到一片秋香,清辉了如雪。 愁中看、好天良夜,知道尽成悲咽。 只影而今,那堪重对,旧时明月。 花径里、戏捉迷藏,曾惹下萧萧井梧叶。 记否轻纨小扇,又几番凉热。 只落得、填膺百感,总茫茫、不关离别。 一任紫玉无情,夜寒吹裂。 Singles,according to a study,perceive a ...