中考英语模拟试卷【名词专练】
一. 单项填空
  1. Where have you been, Tim? I’ve been to . A. the Henry house B. the Henry family C. The Henry’s home D. Henry’s
  2.In England, if is in the middle of the day, the evening meal is called supper. A. food B. lunch C. breakfast D. dinner
  3.You looked for it twice, but you haven’t found it. Why not try . A. three times B. a third time C. the third time D. once
  4. They are thirsty. Will you please give them ? Certainly. A. some bottles of waters B. some bottles of water C. some bottle of water D. some bottle of waters
  5.Mike hurt one of his in the accident yesterday. A. tooth B. feet C. hand D. ear
  6.There is some on the plate. A. cakes B. meat C. potato D. pears
  7.In England, the last name is the . A. family name B. middle C. given name D. full name
  8.The are going to fly to Beijing. A. Germen B. Germany C. Germanys D. Germans
  9.The has two . A. boys; watches B. boy; watch C. boy; watches D. boys; watch
  10.The little baby has two already. A. tooth B. tooths C. teeth D. teeths
  11.What’s your for being late again? A. idea B. key C. excuse D. news
  12. It’s dangerous here. We’d better go out quickly. But I think we should let go out first. A. woman and children B. women and child C. woman and child D. women and children
  13. You can see Mr. Smith if there is a sign “ ”on the door of his shop. Thanks. A.ENTRANCE B.BUSINESS HOURS C.THIS SIDE UP D.NO SMOKING
  14.Are they going to have a picnic on ? A. Children’s Day B. Childrens’s Day C. Childrens Day D. Children Day
  15.Where are the students? Are they in ? A. the Room 406 B. Room 406 C. the 406 Room D. 406 Room 二. 根据下列句子的情景及所给汉语注释,写出所缺单词。
  1. We’ve got a lot of new (杂志) in our school library.

  2. Please turn to another (频道), I don’t like this show.
  3. Yesterday the (航班) to London was put off because of the bad weather. .
  4. Autumn is my favourite (季节)
  5. How many (小刀) do you have? Three.
  6. are widely used in the modern world.
  7. June 1st is (儿童) Day.
  8. Mary, would you please tell me your new (地址) so that I can write to you.
  9. Does this piece of (音乐) sound nice? Yes. It’s wonderful!
  10. May 12th is the International (护士) Day. Let’s say “ Thanks” to them for their work. 三. 根据句意和所给首字母写出所缺的单词。
  1. “What’s your n?” “Li Lei.”
  2. How many d does your uncle have?
  3. Please close the w. It’s cold outside.
  4. If you want study English well, you must pay attention to your p.
  5. A computer is one of the greatest i in the world.
  6. Zhang Hui is very excited. He will go to Japan with his p during the Spring Festival.
  7. At the a of seven, the lonely girl had to work to make living.
  8. It’s only about an h flight from Qingdao to Beijing by air.
  9. Health is more important to me than m.
  10. Be careful! It’s d to run across the street now. 【练习答案】 】 一.
  1.D
  2.B
  3.B
  4.B
  5.B
  6.B
  7.A
  8.D
  9.C
  10.C
  11.C
  12.D
  13.B
  14.A
  15.B 二.
  1.magazines
  2.Channel
  3. flight
  4.season
  5. knives
  6. Computers
  7. Children’s
  8. address
  9. music
  10. Nurses’ 三.
  1.name
  2.daughters
  3. window
  4. pronunciation
  5. inventions
  6.parents
  7. age
  8. hour’s
  9. money
  10. dangerous
 

相关内容

2008-2009年扬州市中考英语模拟试卷

   2008 2009 扬州市中考英语 英语模拟试卷 2008-2009 年扬州市中考英语模拟试卷 第一卷 (共 60 分) (将答案按序号填在答卷纸上) 将答案按序号填在答卷纸上) 一,听力(共两节,计 20 分) A, 根据每小题所听到的对话, 从所给的 A, C 三个选项中选择符合题意的图画 B, (每 小题听一遍)(每小题 1 分,计 5 分) . 1. A. B. C. 2. A. B. C. 3. A. B. C. 4. A. B. C. 5. A. B. C. 1 B. 听对话回答 ...

扬州市中考英语模拟试卷

   扬州市中考英语模拟试卷 扬州市中考英语模拟试卷 英语 第一卷 (共 60 分) (将答案按序号填在答卷纸上) 将答案按序号填在答卷纸上) 一、听力(共两节,计 20 分) A、 根据每小题所听到的对话, 从所给的 A、 C 三个选项中选择符合题意的图画 B、 (每 小题听一遍)(每小题 1 分,计 5 分) 。 1. A. B. C. 2. A. B. C. 3. A. B. C. 4. A. B. C. 5. A. B. C. B. 听对话回答问题(每小题听2遍)(每小题 1 分,计 5 ...

2006-2007年扬州市中考英语模拟试卷

   最有效的减肥药|减肥药排行榜|淘宝减肥药排行榜|什么减肥药最好|有效的减肥方法| |淘宝最有效的减肥药 |最有效减肥药排行榜|最有效的减肥方法| 减肥药排行榜 http://www.ty138.com 友情提供资料 20062006-2007 年扬州市中考英语模拟试卷 第一卷 (共 60 分) (将答案按序号填在答卷纸上) 将答案按序号填在答卷纸上) 一、听力(共两节,计 20 分) A、根据每小题所听到的对话,从所给的 A、B、C 三个选项中选择符合题意的图画(每小 题听一遍)(每小题 1 ...

2011年广东省中考英语模拟试卷(一)(付答案)

   2011 年广东省初中毕业生学业考试 试 室 号 一 1-25 得 分 座 位 号 说明:1.全卷共 8 页,考试时间为 90 分钟(其中听力考试时间约为 15 分钟) ,满分 120 分(其 中听力部分 25 分) 。 2.全卷包括第一卷和第二卷,第一至第四大题为第一卷,第五、第六大题为第二卷。 3.答卷前,考生必须将自己的姓名、准考证号、学校按要求填写在密封线左边的空格内。 4.答题可以用黑色或蓝色钢笔、圆珠笔按要求写在试卷上,但不能用铅笔或红笔。 ( )5.What were they ...

2011年广东省中考英语模拟试卷(一)(含答案)

   2011 年广东省初中毕业生学业考试 试 室 号 一 题 号 1-25 座 位 号 得 分 26-45 46-55 56-70 71-80 81-86 二 三 英语模拟试卷(一) 英语模拟试卷( 模拟试卷 四 五 六 合 计 说明: 1.全卷共 8 页,考试时间为 90 分钟(其中听力考试时间约为 15 分钟) ,满分 120 分(其中听力部分 25 分) 。 2.全卷包括第一卷和第二卷,第一至第四大题为第一卷,第五、第六大题为第二卷。 3.答卷前,考生必须将自己的姓名、准考证号、学校按要求 ...

高考英语模拟试卷

   2002/6/21 高考英语模拟试卷 I、听力: 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分) 、听力: 1. What does the man mean? A. He prefers shorter plays to that one B. He won’t see that play as often as the woman has. C. He hasn’t seen that play as many times as the woman has. 2. What’s the mo ...

高考英语模拟试卷(二)

   高考英语模拟试卷(二) 第 I 卷(三部分,共 115 分) 第一部分:听力理解 共两节 共两节, 第一部分:听力理解(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 得分 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你将有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对 话你将听一遍。 1.Why can’t the woman keep up with her classmat ...

2011小升初英语模拟试卷

   2011 小升初英语模拟试卷(含答案) 一、单项选择(20 分) ( ) 1. I in Class 5. Ben in Class 5, too. We B. am, is, are classmates. C. are, is, am there now. A. is, am, are ( ) 2. My shoes A. are, weren’t ( birds. A. an, the, a ( ) 4. --) 3. There’ s under the bed just now. ...

北师大附加小学升初中英语模拟试卷

   北师大附中小学小升初英语能力评估真题 北师大附中小学小升初英语能力评估真题 小学小升初英语 考试时间:90 分钟 满分:100 分 (6 一、根据提示,回答问题。 分) 根据提示,回答问题。 ( 1. A:How do you feel today? ( hot ) B: 2. What time is it? (4:50) B: 3. What does your mother do? ( doctor ) B: 对画线部分提问。 (6 二、对画线部分提问。 分) ( 1. My moth ...

2008年黑龙江省哈尔滨市156中中考英语模拟试卷

   本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 哈尔滨 156 中英语中考模拟试题 2008.5 听力( 一、 听力(略) 二、 单项选择 ( )1.We can get much from our books. A. news B. ideas C. paper piano. ( )2.Xiao Ming likes playing A. a B. the C. an ( )3.- Mum, Mary is coming to dinner this evening. ...

热门内容

高二英语选修七Unit 5 Travelling abroad

   Unit 5 Travelling abroad 核心单词 1. board 飞机等);付费;木板; );付费 n.&vt. 上(船,车,飞机等);付费;木板;布告牌 常用结构: 常用结构: above board 光明正大地 across the board 全面的; 全面的;全盘的 sweep the board 全胜, 全胜,大获全胜 被丢弃;(计划 安排)全部失败 计划、 go by the board 被丢弃 计划、安排 全部失败 boarding card 登船证/登机 ...

试讲-英语

   英语写作 学生在各种英语考试中作文质量差概括地说主要表现在以下几个方面: (1)写作中习惯用中文方式进行思维。中文式的句子充斥在大学生的各种英语作文中,如:We can not leave air and water to live 显然,这里想表达的是“我们无法离开空气和水而 生存” ,事实上,正确的说法应该是:We Can not live without air and water. (2)英语作文结构混乱。经常表现为主题不明,条理不清;段落间衔接不够自然流畅。逻辑性 差,句子排列不当 ...

英语口语

   大学英语四人长对话大学英语四人长对话-退货 English Conversation This is Lance,Grace,Anne,and David’s conversation 大体情景就是 A 买了个东西(mp3),第二天就坏了,A 的朋友 B 陪 A 一起去退货,结果售货 员支支吾吾一直不肯退,最后叫出来经理依然支支吾吾,然后 B 佯装打 315 求助,经理才 给退了货。 情景:A bought sth yesterday in the Buynow Mall(百脑汇),but ...

新标准小学英语五年级第五册单词句子练习

   新标准小学英语五年级第五册单词、句子、语法、练习汇总(2009) 要掌握的单词: Module1 when 什么时候 back(回来, 回到)home(回家, 到家)those 那些 ice cream(冰激凌 with(和…一起 finish(吃完 hurry(赶紧, 匆忙 hurry up(快 点 wait(等待 drop(落下,掉下 dear(亲爱的 met(meet 过去式)遇见 ran(run 的过去式) 跑 Module2 need(需要 food(食物 shopping lis ...

文都2007年考研英语考前写作黄金预测范文背诵

   文都 2007 年考研英语考前写作黄金预测范文背诵 最专业的学习资料下载网站 http://www.newdown.com.cn 第一节: 第一节:2007 年考研英语应用文黄金预测范文 一. 私人信函 范文 1 Directions: One of your best friends, Mary, moved to another city a few days ago. Write a keep in touch letter to her, telling her you missed ...