中考英语复习测试??冠词 中考英语复习测试??冠词 英语复习测试??
一、选择填空:
  1. She is girl. She is English girl. A. a, a B. an, a C. a, an D. a, /
  2. Tom is English. He is English boy. A. an, an B. / , an C. / , / D. a, a
  3. live in Room 2
  08. A. The Green B. Green C. The Greens D. Greens
  4. January is first month of the year. A. a B. / C. an D. the
  5. We should think of old and sick. A. a, a B. an, a C. the, the D. /, /
  6. number of the students in our class is
  52. A. A B. An C. The D. /
  7. She can play piano, but she can’t play football. A. the, the B. the, / C. /, the D. a, a 8, There is “s” in the word “six” and “s” is the first letter of the word. A. a, the B. a, an C. an, the D. a, a
  9. A horse is useful animal. A. an B. a C. the D. this
  10. He has already worked for hour. A. an B. a C. the D. three
  11. Lucy wants to become . A. some teacher B. a teacher C. teacher D. teachers
  12. Hainan is island, isn’t it? A. the B. one C. a D. an
  13. What do you usually do after ? A. the class B. class C. the classes D. a class
  14. I’ll have to buy trousers. A. a B. two C. a pair of D. pair
  15. I’ve thrown my old shoes away. I’ll have to buy . A. a new pair B. a new one C. some new D. some new pair
  16. My uncle told me he was going to visit . A. the United State B. The United States C. United States D. United State
  17. They failed six times, but they have decided to try. A. seven times B. the seven time C. the seventh time D. seventh time
  18. Who are those boys? One is my brother and . A. the big boy is Mike B. a big is Mike C. the big boy is a Peter D. a big boy is a Peter
  19. You will find girl in black. She is teacher. A. a, the B. the, a C. a, a D. the, the
  20. birds can fly very high in sky. A. The, the B. The, a C. An, the D. A, the

  21. I’m not looking at A. sun B. sky C. the sun D. some sky
  22. The little boy wishes to be A. Lei Feng B. the Lei Feng C. this Lei Feng D. a Lei Feng
  23. have studied English in our school. A. Most of students B. The most students C. Most of the students D. Most students
  24. Tom’s brother hit Bob on nose. A. his B. the C. its D. a
  25. We are going to have an exam . A. in the class B. in a class C. at the class D. in class
  26. We have had . A. good dinner B. a good dinner C. the good dinner D. good dinners
  27. fine weather we have today! Let’s go swimming. A. What a B. How C. What D. How a
  28. There’s apple tree behind house. A. an, the B. a, a C. an, a D. the, the
  29. We can see the sun in daytime, but we can’t see it at night. A. a, the B. the, / C. a, / D. an, /
  30. I saw old man walking across the street and old man looked worried. A. an, an B. the, the C. an, the D. the, an
  31. What it is! A. a heavy rain B. heavy rain C. a heavy rains D. heavy rains
  32. time we had at the party! A. What wonderful B. What a wonderful C. How wonderful D. How a wonderful
  33. tallest building in the town is Bank of China. A. The, the B. A, a C. The, a D. A, the
  34. Little Tom looked at the big shark . A. in the surprise B. in surprised C. in surprise D. at a surprise
  35. more carefully you ride, fewer falls you’ll get. A. The, the B. A, the C. The, a D. A, a
  36. He has made decision that he will be inventor some time. A. a, the B. a, an C. the, an D. the, the
  37. ? We haven’t seen for long time. Where have you been? - I have been for holiday with my parents. - Have nice time! - Thank you. A. a, the, a B. the, a, a C. a, a, a D. a, the, the
  38. ? Excuse me, can you tell me way to Xinhua Bookstore? - Go along this road, and then turn to right at first crossing, at end of the street, you can find it. A. the, a, the, the, the B. a, the, the, a, the C. the, the, the, a, the D. the, the, the, the, the

  39. Why nor take friend with you? That’s good idea. A. a, the B. the, the C. a, a D. the, a
  40. Take the medicine three times day. A. a B. the C. an D. /
  41. English is language. It is important tool. A. a, a B. a, an C. the, an D. a, /
  42. Meimei has high fever and his mother is looking after her. A. a B. the C. an D. /
  43. Lucy takes walk after supper every day. A. the B. a C. / D. an
  44.Paper is made of wood. A. a B. the C. / D. that
  45. February is the second month of the year. A. The B. A C. / D. an
  46. We have no classes on Sundays. A. the B. a C. an D. /
  47. I studied English in England. A. /, / B. an, the C. an, an D. /, the
  48. We go to school by bus. A. / B. a C. the D. an
  49. These boys play football after class. A. a B. the C. an D. /
  50. There is bridge over the river, bridge is made of stone. A. a, a B. a, the C. the, the D. the, a
  51. Sunday is first day of the week. A. the B. / C. a D. an
  52. Greens were having breakfast at seven this morning. A. A B. An C. / D. The
  53. She is one of most popular teachers in this school. Every student loves her. A. a B. the C. an D. /
  54. There is 800-metre-ong bridge over the river. A. a B. an C. the D. /
  55. number of the students are playing basketball on the playground. A. A, a B. The, the C. The, a D. A, /
  56. They often take a walk in Bei Hai Park. A. the B. a C. / D. this
  57. The old man was ill in hospital. A. the B. / C. a D. an
  58. There is no book on the desk. A. the B. a C. an D. /
  59. Beijing is capita of People’s Republic of China. A. a, the, the B. the, the, / C. the, the, the D. the, a, the
  60. He started school when he was seven.
A. the B. a C. an
  61. He has great deal of interest in English. A. a, an B. the, the C. a, /
  62. He is cleverest boy in our school. A. a B. an C. the
  63. She often spends much time reading. A. a B. an C. the
  64. Boys likes to go boating. A. a B. an C. /
D./ D. a, the D. / D. / D. the

  65.-Where’s nearest bookstore?-There’s one at end of the street. A.the…an B.a…the C.the…the D.a…an film “National Treasure”?
  66. -What do you think of wonderful film, I think. -It’s A.a…a B.a…the C.the…the D.The…a
  67. S.H.E is going to sing at CCTV annual Spring Festival Evening Party A.a B.an C.the D./ “h” in the word “photo”.
  68. There is A.a B.an C.the D./
  69.Please pay attention to your spelling. You’ve dropped “m” here. A.the B.an C.a D./
二、用适当的冠词填空
  1. Thomas Edison was one of greatest inventors on world.
  2. Man is only animal that can talk.
  3. Is this house older of the two?
  4. earth moves around sun.
  5. I live in northeast of China.
  6. There are sixty minutes in hour.
  7. honest boy is Jim, friend of mine.
  8. Children usually go to school at age of seven.
  9. Here is useful book to read.
  10. Would you like rice or bread for your breakfast?
  11. poor are always happier than rich.
  12. He took me by hand.
  13. They have son and daughter. son is a doctor and daughter is a teacher.
  14. orange is orange.
  15. He watched the student from head to foot.
  16. What interesting book it is!
  17. clouds over sea were lovely yesterday.
  18. There is little milk in the fridge, I’ll go and buy some.
参考答案: 一、1C 2B 3C 4D 5C 6C 7B 8C 9B 10A 11B 12D 13B14C15A 16B 17C 18A 19B 20A 21C 22D
23C 24B 25D 26B 27C 28A 29B 30C 31A 32 B 33A 34C 35A 36B 37C 38D 39C 40A 41B 42A 43B 44C 45C 46D 47A 48A 49D 50B 51A 52D 53B 54B 55D 56C 57B 58D 59B 60D 61C 62C 63D 64C
  65.C
  66.D
  67.D
  68.B
  69.B 二、
  1.the,the
  2.the
  3.the
  4.The, the
  5.the
  6. an
  7. The, a
  8. /, the
  9. a
  10. /, /
  11. The, the
  12. the
  13. a, a, The, the
  14. An
  15. /, /
  16. an
  17. The, the
  18. /
 

相关内容

中考英语总复习复习测试------时态

   中考英语 时态复习测试 复习测试100题 中考英语 时态复习测试 题 1.I will tell him as soon as he back A. come B. comes C. will come D. came 2. Mary on shoes when she them. A. tries…buys B. tries… buies C. trys… buys D. trys… buies 3. The girl often cold when she . A. cathcs…dan ...

2011级中考英语总复习---作文

   2011 级中考英语总复习 英语写作复习 英语写作复习 中考英语作文满分 20 分,而作文的题材新颖、形式多样,主要侧重考查考生掌握英语知识的灵活性、实 用性和多样性以及自由运用英语知识的能力。如果你能运用适当固定的模式和典型的高级词汇和句型,将 为你中考的作文增色添分!英语写作水平的提高是一个渐进的过程,只要同学们在平时多加训练,多读文 章,做一个有心人,就能在中考作文中取得理想的成绩。 中考英语写作供题方式 纵观近年各地中考英语写作题,题材一般是写人、写事、写物、写景、日记、书信、通知、 ...

中考英语总复习复习测试------宾语从句

   中考复习测试 宾语从句 1. My friend wanted to know with his new car. A what wrong is B what is wrong C what wrong was D what was wrong 2. I don’t know they could pass the exam or not. A why B when C that D whether 3. Have you decided the children in the poor ...

中考英语总复习复习测试------状语从句

   中考复习测试 状语从句 选择专练 (一) 一 根据句意,从所给的选项中选出最佳选项。 ( )1. Alan ran fast I couldn’t follow him. A. too; to B. so; that C. as; to D. very; so ( )2. ?Why didn’t you go surfing last Sunday? ? I had a bad headache. A. Because B. Since C. As D. For ( )3. ?It’s ti ...

中考英语总复习复习测试------主谓一致

   中考 主谓一致复习测试 50 题 1. Whom this pair of glasses belong to and whose the glasses on the tabl e? A. does; is B. do; are C. does; are D. do; is 2. There a pen, two pencils and three books on the desk. A. are B. is C. has D. have 3. The United States of ...

初三英语总复习纲要

   初三英语总复习纲要 (一) 坚持听说能力的训练 如上所谈,为了提高素质,初三英语总复习阶段听说能力势在必行,不能忽视,笔者往往 采取以下做法: 1、坚持值日生报告制。充分利用 5 分钟,为学生提供听说机会,在这段时间,教师也经常 口述或朗读一些短篇故事、对话,提供听说机会,同时补充一些有关英语口语中表达习惯的 差异知识。 如英语中用 "Hi" 、 "Hi" 、 "Dood morning!"等称呼; 而汉语则用 "Have ...

初中英语总复习知识点

   初中英语总复习第一轮教案7 初中英语总复习第一轮教案7 新目标九年级英语期末复习手册 Unit1-15重点知识梳理 Unit 1 一:知识点 1.Check in : 在旅馆的登记入住。 Check out: 在旅馆结账离开。 2.By: ①通过…..方式(途径)。例:I learn English by listening to tapes. ②在…..旁边。例:by the window/the door ③乘坐交通工具 例:by bus/car ④在……之前,到……为止。例:by Oc ...

小学英语总复习-常用句子

   小学英语总复习-常用句子 小学英语常用句子 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Hello, … Hi, … How do you do? Good morning/ afternoon/evening. Goodbye. Good night. 你好. 喂,你好. 你好. 早上/下午/晚上好. 再见 晚安. How are you(this morning/afternoon/evening)? 你今天早晨/下午/晚上好吗? Fine, thank you/ thanks ...

小学英语总复习-常用句子

   小学英语常用句子 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, Hello, … Hi, … How do you do? Good morning/ afternoon/evening. Goodbye. 你好. 喂,你好. 你好. 早上/下午/晚上好. 再见 Good night. 晚安. How are you(this morning/afternoon/evening)? 你今天早晨/下午/晚上好吗? Fine, thank you/ thanks. 我很好,谢谢. Not ...

初中英语总复习第一轮教案

   初中英语总复习第一轮教案 7 新目标九年级英语期末复习手册 Unit1-15 重点知识梳理 Unit 1 一:知识点 1.Check in : 在旅馆的登记入住. Check out: 在旅馆结账离开. 2.By: ①通过…..方式(途径).例:I learn English by listening to tapes. ②在…..旁边.例:by the window/the door ③乘坐交通工具 例:by bus/car ④在……之前,到……为止.例:by October 在 10 月 ...

热门内容

88个英语课堂游戏d 文档

   1.鸵鸟游戏 准备用具:闪卡,长尾夹 游戏玩法:全班围成一圈坐下,选出两个学生来做游戏,这两个学生彼此面对面,在两个学 生背后用长尾夹随意各夹一张闪卡, 他们必须一直把手背在背后假装自己是鸵鸟, 听老师说 “ready,go!”之后,两个学生开始伸长脖子偷看对方背后的闪卡究竟是什么,先看到的举 手回答答案,答案正确就得分。 注意事项:其他的学生必须安静,不能提示答案,并确定比赛学生两只手一直在背后。 2.数字游戏 准备用具:无 游戏玩法:老师说:“Group of”和一个数字,“5”或“8” ...

大学英语四级优秀作文常用句型举例

   * 一 , …the + -est + 名 词 + (tha t) + 主 词 + have ever + seen( kn ow n/heard/ha d/read, etc ) …the most + 形 容 词 + 名 词 + (that) + 主 词 + have ev er + seen ( know n/heard/had /re ad, etc ) 例 句 : Helen is the mo st beau tifu l g irl tha t I have ever seen ...

2009年6月大学英语四级听力原文

   Short Conversations 11. W: There were more than a hundred people at Kate's birthday party. How come she's got so many friends? M: It's really no surprise. You know she was popular even when she was a child Q: What does the man imply about Kate? 12. ...

[七省名师名校系列]高中英语完形填空解题技巧

   高考英语完形填空趋势 " 从近几年全国高考的完形填空来看,已 经不再考核学生语法方面的知识了,而 是从语义搭配、结构搭配、惯用搭配及 逻辑知识等方面来测试学生词汇的掌握 及运用。而且有些词的选择,必须在理 解整篇文章的基础上,才能作出正确的 判断。 高考英语完形填空命题特点 1. 短文长度200词左右,生词少,难度适中。 2. 首句无空格,提供语境。5-10词设一人名、 地名、日期、数字不在之列。隔词数越少, 题目越难;反之亦然。 3. 选项多为一词,偶会为词组。四选项为同一类 词或属同一 ...

英语范文

   初中英语作文范文1. How to make friends It’s hard to make friends if you stay alone all the time. It’s easier to make friends when you have similar interests. Don’r be afraid to show people what you are really good at. Talk about the things you like and do ...