找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
I.词汇与结构 (Vocabulary and Structure) 20% 词汇与结构
  1)I don't think the first of the play will be televised live. A. view B. sight C. performance D. action
  2)He left early he should miss the last subway train. A. in case B. in case of 【外语教育网编辑整理 www.for
  68.com】
C. in order that D. for fear of
  3)
  3. There is no doubt the earth goes round the sun. A. whether B. that C. if D. why
  4)Is Fanny the cleverest of in this class? A. any students B. any other student C. any of the students D. all the students
  5)We started get there before noon. A. as early as to B. early enough so C. so early as to D. enough early to
  6) not for your help, I would be in trouble. A. It was B. Was it C. It were D. Were it
  7)Generally speaking, a well-behaved child has been properly by his parents. A. born up B. brought up C. got up D. raised up
  8)Peter will fail the exam he works hard.
外语教育网 www.for
  68.com 免费热线: 4008100888 报名咨询电话:010-82332888 传真:010-82330766
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
A. if B. provided C. until D. unless
  9)He will be in a wheelchair for of his life. A. the remaining B. the rest C. the remain D. rest
  10)It was not until she took off her dark glasses I realized she was a famous film star. A. that B. so that C. before D. when
  11)I have seen the picture dozens of times, and it's always as new to me I had never seen it before. A. as B. as if C. though D. like
  12)The man standing by the window is my friend, Phil. He is expert operating a computer. A. for B. to C. at D. with
  13)I didn't to take a taxi but I had to as I was afraid that I would be late for class. A. assume B. suppose C. mean D. consider
  14)Few animals were found in the forest, as most of them seemed killed. A. to have been B. to be C. they were D. that they had been
  15)The personnel manager asked Mary whether she would to start work the next day. A. admit B. agree
外语教育网 www.for
  68.com 免费热线: 4008100888 报名咨询电话:010-82332888 传真:010-82330766
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
C. approve D. accept
  16)Unfortunately, my aunt died of a heart attack her last novel still unpublished. A. while B. with C. but D. before
  17)The country has, as expected, got itself into social unrest the government has lost control. A. over that B. that C. over which D. which
  18)I would rather you go swimming as it's raining hard. A. did not B. do not C. not D. will not
  19)The girl is Ruth's niece. A. Canadian little pretty B. pretty little Canadian C. Canadian pretty little D. little pretty Canadian
  20)His father often said to him, "You are old enough to make your own living instead of living your parents. A. off B. for C. by D. with
  21)The weather here is fairly in spring, which makes it difficult to know what to wear. A. variable B. varied C. variety D. various
  22)I should like earlier of the goings-on there. A. having informed B. to have informed
外语教育网 www.for
  68.com 免费热线: 4008100888 报名咨询电话:010-82332888 传真:010-82330766
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
C. to inform D. to have been informed
  23)Does the newspaper report suggest that an economic crisis soon? A. occur B. there is C. there will be D. will occur
  24)The perspective in which you view the problem is mine. A. contrary to B. contrast from C. opposite from D. disagreeable to
  25)The tools the furniture is assembled are packed in the package. A. with that B. in which C. with which D. by which
  26)I have some difficulty in improving my composition. Could you lend me ? A. a help B. an aid C. a hand D. an arm
  27)"Would you care for a cup of coffee?" "No, thank you. I'd have coffee" A. something besides B. nothing but C. everything besides D. anything but
  28)It so happened that Jim knocked over the candle and the tablecloth fire. A. made B. got C. set D. caught
  29)She went to the ticket office, only that the tickets for the performance had all been sold out. A. told B. to be told C. being told D. was she told
外语教育网 www.for
  68.com 免费热线: 4008100888 报名咨询电话:010-82332888 传真:010-82330766
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网

  30) when the traffic accident took place. A. He happened to be passing by B. It so happened to him to be passing by C. It so happened for him to be passing by D. He happened that he was passing by
  31)He me by two games to one. A. beat B. conquered C. gained D. won
  32) any instructions from their government, they could not give an answer. A. Having not received B. Not having received C. Receiving not D. Not receiving
  33)Nowadays, the news media keep us informed of what in the world. A. is happening on B. is getting on C. is taking on D. is going on
  34)Metals as they grow cool. A. reduce B. condense C. contract D. compress
  35)She is not as as her classmates. A. an active student B. active the student C. active a student D. the active student
  36)Since he didn't feel like to the movies, I suggested cards at home. A. going, playing B. to go, to play C. to go, playing D. going, to play
外语教育网 www.for
  68.com 免费热线: 4008100888 报名咨询电话:010-82332888 传真:010-82330766
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网

  37)It has come to my notice that people are not taking full of the facilities of the library. A. profit B. benefit C. advantage D. opportunity
  38)For all those years, she was none the beautiful. A. far B. less C. very D. least
  39) do they go shopping together. A. Sometimes B. Often C. Occasionally D. Seldom
  40)Not everyone likes his idea; however, it might be worth a try. A. no one thinks B. anyone thinks C. everyone thinks D. some think Key
  1) C. performance
  2) A. in case
  3) B. that
  4) D. all the students
  5) C. so early as to
  6) D. Were it
  7) B. brought up
  8) D. unless
  9) B. the rest
  10) A. that
  11) B. as if
  12) C. at
  13) C. mean
  14) A. to have been
  15) B. agree
  16) B. with
  17) C. over which
  18) A. did not
外语教育网 www.for
  68.com 免费热线: 4008100888 报名咨询电话:010-82332888 传真:010-82330766
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网

  19) B. pretty little Canadian
  20) A. off
  21) A. variable
  22) D. to have been informed
  23) D. will occur
  24) A. contrary to
  25) C. with which
  26) C. a hand
  27) D. anything but
  28) D. caught
  29) B. to be told
  30) A. He happened to be passing by
  31) A. beat
  32) B. Not having received
  33) D. is going on
  34) C. contract
  35) C. active a student
  36) A. going, playing
  37) C. advantage
  38) B. less
  39) D. Seldom
  40) D. some think II.辨别错误 (Error Identification) 10% 辨别错误
  41)Rabbits and hares look much like and are often mistaken for each other. A B C D

  42)Buying clothes are often a very time-consuming practice A B
because those clothes that a person likes are rarely the ones that fit him or her. C D

  43)Though he had won several prizes in the competition, many of us A hated the way which he treated other people. D
  44)He admires her so much that he is always ready to do that she asks him to do.
外语教育网 www.for
  68.com 免费热线: 4008100888 报名咨询电话:010-82332888 传真:010-82330766
B
C
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
A
B
C
D

  45)The athlete, together with his coach and several relatives, are A B C D
traveling to the Olympic Games 【外语教育网编辑整理 www.for
  68.com】
  46)Tom shows a strong interest in insects, and he spends A most of his spare time collect butterfly specimens. C D B

  47)George has got a well-paid job as an assistant manager in a big company A B
and his new apartment is in a twelve-stories building near the Fifth Avenue. C D

  48)Smith sold most of his belongings. He has hardly nothing left in the house. A B C D

  49)Pioneer woman in the West had more opportunities to work than A they had had in the East. D
  50)All the blood in the body passes through the heart at least twice the minute. A Key: 41 (B) 42 (A) 43 (D) 44 (D) 45 (D) 46 (D) 47 (D) 48 (C) 49 (A) 50 (D)
外语教育网 www.for
  68.com 免费热线: 4008100888 报名咨询电话:010-82332888 传真:010-82330766
B
C
B
C
D
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
III.完形填空 (Cloze) 15% 完形填空 Every human being, no matter what he is doing, gives off body heat. The usual problem is how to dispose of it. But the designers of the Johnstown campus of the University of Pittsburgh set themselves about the 51 problem how to collect body heat. They have designed a collection system which utilizes not only body heat, but the heat given off by such objects as light bulbs and refrigerators as well. The system works so well 52 no conventional fuel is needed to make the campus' six buildings comfortable. Some parts of the buildings theatres and offices 53 classrooms are more than amply heated by people and lights and sometimes must be air-conditioned 54 in winter. The technique of 55 heat and redistributing it is 56 "Heat recovery". A few modern buildings recover __57__, but the university's system is the first to recover heat 58 some buildings and reuse it in 59 . Along the way, Pitt has learned a great deal about some of its heat producers. The 60 a student studies, the more heat his body 61 . Male students emit more heat than 62 students. And the larger a student, the more heat he 63 . It is tempting to 64 that the hottest prospect for the Johnstown campus would be a 65 , overweight male genius.
  51) A. similar B. wrong C. opposing D. opposite
  52) A. which B. then C. that D. therefore
  53) A. including B. as well C. with D. as well as
  54) A. even B. so C. ever D. much
  55) A. saving B. being saved C. disposing D. being disposed
  56) A. talked B. thought C. suggested D. called
  57) A. loss B. cold C. temperature D. heat
  58) A. to B. from C. with D. for
  59) A. the other B. other C. others D. the others
  60) A. hard B. hardest C. harder D. more hard
  61) A. takes in B. gives off C. gives in D. takes out
  62) A. woman B. female C. girl D. boy
  63) A. produces B. manufactures C. designs D. assembles
  64) A. start B. conclude C. end D. begin
外语教育网 www.for
  68.com 免费热线: 4008100888 报名咨询电话:010-82332888 传真:010-82330766
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网

  65) A. easy-going B. fun-making C. hard-working D. good-for-nothing Key
  51. D. opposite
  52. C. that
  53.D. as well as
  54. A. even
  55. A. saving
  56. D. called
  57.D. heat
  58. B. from
  59. C. others
  60. C. harder
  61.B. gives off
  62. B. female
  63. A. produces
  64. B. conclude
  65.C. hard-working IV. 阅读理解 (Reading Comprehension) 30% Passage 1 After a busy day of work and play, the body needs to rest. Sleep is necessary for good health. During this time, the body recovers from the activities of the day before. The rest that you get while sleeping enables your body to prepare itself for the next day. There are four levels of sleep, each being a little deeper than the one before. As you sleep, your muscles (肌肉) relax little by little. Your heart beats more slowly, and your brain slows down. After you reach the fourth level, your body shifts back and forth from one level of sleep to the other. Although your mind slows down, from time to time you will dream. Scientists who study sleep state that when dreaming occurs, your eyeballs begin to move more quickly (although your eyes are closed). This stage of sleep is called REM, which stands for rapid eye movement. If you have trouble falling asleep, some people recommend breathing very slowly and very deeply. Other people believe that drinking warm milk will help make you drowsy. There is also an old suggestion that counting sheep will put you to sleep!
  66) A good title for this passage is . A. Sleep B. Good Health C. Dreams D. Work and Rest
  67) The underlined word "drowsy" in the last paragraph means . A. sick B. stand up C. asleep D. sleepy
外语教育网 www.for
  68.com 免费热线: 4008100888 报名咨询电话:010-82332888 传真:010-82330766
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网

  68) This passage suggests that not getting enough sleep might make you . A. dream more often B. have poor health C. prepared for the next day D. breathe quickly
  69) During REM, . A. your eyes move quickly B. you dream C. you are restless D. both A and B
  70) The average number of hours of sleep that an adult needs is . A. about six yours B. around ten hours C. not stated in the passage D. about eight hours Key
  66) A. S1eep
  67) D. s1eepy
  68) B. have poor health
  69) D. both A and B
  70) C. not stated in the passage Passage 2 Ask three people to look out the same window at a busy street corner and tell you what they see. Chances are you will receive three different answers. Each person sees the same scene, but each perceives something different about it. Perceiving goes on in our minds. Of the three people who look out the window, one may say that he sees a policeman giving a motorist a ticket. Another may say that he
 

相关内容

中央电大成人本科英语专业(商务)学士学位英语考试样题

   找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网 I.词汇与结构 (Vocabulary and Structure) 20% 词汇与结构 1)I don't think the first of the play will be televised live. A. view B. sight C. performance D. action 2)He left early he should miss the last subway train. A. in case B. in case ...

中央电大成人本科英语专业(商务)学士学位英语考试样题

   找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网 I.词汇与结构 (Vocabulary and Structure) 20% 词汇与结构 1)I don’t think the first of the play will be televised live. A. view B. sight C. performance D. action 2)He left early he should miss the last subway train. A. in case B. in case ...

中央电大成人本科英语专业(商务)学士学位英语考试样题

   中央电大成人本科英语专业(商务)学士学位英语考试样题 I.词汇与结构 (Vocabulary and Structure) 20% 词汇与结构 1)I don’t think the first of the play will be televised live. A. view B. sight C. performance D. action 2)He left early he should miss the last subway train. A. in case B. in c ...

北京地区成人本科学士学位英语

   北京地区成人本科学士学位英语 统一考试系统使用说明 (3.0 版) 中央广播电视大学考试中心编 2006-6-30 总体说明 总体说明 一、数据采集及流程: 数据采集及流程: 1.由各考点采集数据(不得采集非电大系统考生) 2. 考点将数据报省校,省校汇总各点数据后,上报中央电大 3.中央电大汇总各省数据后,上报北京教委 4.教委汇总各校数据后,统一编排考场,下发考场编排数据给各学校 5.学校接收考场编排数据,生成各考点下发数据,下发各考点(不通过省校软件系统) 6.各考点接收数据,加注考点 ...

成人本科学士学位英语考试词汇重点

   成人本科学士学位英语考试词汇重点 1. abide by(=be faithful to ; obey)忠于;遵守. 2. be absent from…. 缺席,不在 3. absence or mind(=being absent-minded) 心不 在焉 4. absorb(=take up the attention of)吸引…的注意 力(被动语态)be absorbed i n 全神贯注于…近 be engrossed in ; be lost in ; be rapt in ...

成人本科学士学位英语考试词汇重点

   成人本科学士学位英语考试词汇重点 1. abide by (=be faithful to ; obey) 忠于;遵守. 2. be absent from…. 缺席,不在 3. absence or mind ( =being absent-minded) 心不在焉 4. absorb(=take up the attention of) 吸 引 … 的 注 意 力 ( 被 动 语 态 ) be absorbed i n 全 神 贯 注 于 … 近 be engrossed in ; be ...

成人本科学士学位英语统一考试辅导

   成人本科学士学位英语统一考试辅导 阅读理解 第一章 阅读理解 Passage 1 After a busy day of work and play, the body needs to rest. Sleep is necessary for good health. During this time, the body recovers from the activities of the previous day. The rest that you get while sleepin ...

北京地区成人本科学士学位英语模拟题

   北京地区成人本科学生英语统一考试模拟试题 (3) ) Reading Comprehension Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide ...

北京地区成人本科学士学位英语统一考试

   北京地区成人本科学士学位英语统一考试 2005 年 04 月真题(A 卷) Part 1 Reading Comprehension (30%) Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C ...

2009年北京地区成人本科学士学位英语统一考试(A)

   www.TopSage.com 大家网 1/8 2009 年北京地区成人本科学士学位英语统一考试 年北京地区成人本科学士学位英语统一考试(A) Part I Reading Comprehension (30%) Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them ther ...

热门内容

幼儿英语教学游戏

   幼儿英语教学游戏 (2010-05-07 09:26:34) 转载 标签: happy kids candy 教育 (一)游戏:分为竞赛性游戏和非竞赛性游戏. 1,竞赛性游戏:中班后期和大班最受欢迎的游戏形式.他们有了集体荣誉感和 一定的竞争意识,争强好胜,此种游戏进行起来相当激烈,气氛火爆.最常见的 是分队竞赛,当然也有其它的形式,现一一列举.(每个游戏进行演示,请教师 参与,给奖品) (1)分队竞赛: A,最经典的要数《hit the cards 》.教师出示图片,将幼儿分为二队,每个 ...

小学英语课堂中常用教学用语

   小学英语课堂中常用教学用语 1. Class begins. 上课。 2. Let’s begin our class. 我们开始上课吧。 3. Good morning / Good afternoon, boys and girls. 4. Nice to meet you . 很开心见到你。 5. How are you ? 你们好吗? 6. Is everyone here? 大家都在吗? 7. Open your books to Page 1, please. 请打开书本第 1 ...

初中生英语口语 表达中的存在问题学习必备

   没事就用这些词练练你的嘴皮子~~ 没事就用这些词练练你的嘴皮子~~ ●说吧,你是想死呢还是不想活了? 说吧,你是想死呢还是不想活了? 说吧 ●好久没有人把牛皮吹的这么清新脱俗了! 好久没有人把牛皮吹的这么清新脱俗了! 好久没有人把牛皮吹的这么清新脱俗了 ●你给我滚,马不停蹄的滚…… 你给我滚,马不停蹄的滚 你给我滚 ●人人都说我丑,其实我只是美得不明显。 人人都说我丑,其实我只是美得不明显。 人人都说我丑 ●无理取闹 必有所图! 无理取闹,必有所图 无理取闹 必有所图! ●天被熬亮了。 天被 ...

英语短篇小说集(小王子英文版)

   To Leon Werth 小王子英语版 I ask the indulgence of the children who may read this book for dedicating it to a grown-up. I have a serious reason: he is the best friend I have in the world. I have another reason: this grown-up understands everything even bo ...

牛津高中英语语法复习大全(转载)

   牛津高中英语语法复习( 牛津高中英语语法复习(模块 1-模块 4) 语法复习一:定语从句 (一)定义 1)在复合句中(一个句子的某一成分由句子承当),修饰某一名词或代词从句叫定语从句或 形容词从句;在句中起定语的作用. 2)被定语从句修饰的词叫做先行词 antecedent 1) The man who lives next to us is a policeman. 先行词 关系代词 定语从句 2) You must do everything that I do. 先行词 关系代词 定语 ...