找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
I.词汇与结构 (Vocabulary and Structure) 20% 词汇与结构
  1)I don’t think the first of the play will be televised live. A. view B. sight C. performance D. action
  2)He left early he should miss the last subway train. A. in case B. in case of 【外语教育网编辑整理 www.for
  68.com】 C. in order that D. for fear of
  3)
  3. There is no doubt the earth goes round the sun. A. whether B. that C. if D. why
  4)Is Fanny the cleverest of in this class? A. any students B. any other student C. any of the students D. all the students
  5)We started get there before noon. A. as early as to B. early enough so C. so early as to D. enough early to
  6) not for your help, I would be in trouble. A. It was B. Was it C. It were D. Were it
  7)Generally speaking, a well-behaved child has been properly by his parents. A. born up B. brought up C. got up D. raised up
  8)Peter will fail the exam he works hard. A. if B. provided C. until D. unless
  9)He will be in a wheelchair for of his life. A. the remaining B. the rest C. the remain D. rest
  10)It was not until she took off her dark glasses I realized she was a famous film star. A. that B. so that C. before D. when
  11)I have seen the picture dozens of times, and it’s always as new to me I had never seen it before. A. as B. as if C. though D. like
  12)The man standing by the window is my friend, Phil. He is expert operating a computer. A. for B. to C. at D. with
  13)I didn’t to take a taxi but I had to as I was afraid that I would be late for class. A. assume B. suppose C. mean D. consider
  14)Few animals were found in the forest, as most of them seemed killed.
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
A. to have been B. to be C. they were D. that they had been
  15)The personnel manager asked Mary whether she would to start work the next day. A. admit B. agree C. approve D. accept
  16)Unfortunately, my aunt died of a heart attack her last novel still unpublished. A. while B. with C. but D. before
  17)The country has, as expected, got itself into social unrest the government has lost control. A. over that B. that C. over which D. which
  18)I would rather you go swimming as it’s raining hard. A. did not B. do not C. not D. will not
  19)The girl is Ruth’s niece. A. Canadian little pretty B. pretty little Canadian C. Canadian pretty little D. little pretty Canadian
  20)His father often said to him, “You are old enough to make your own living instead of living your parents. A. off B. for C. by D. with
  21)The weather here is fairly in spring, which makes it difficult to know what to wear. A. variable B. varied C. variety D. various
  22)I should like earlier of the goings-on there. A. having informed B. to have informed C. to inform D. to have been informed
  23)Does the newspaper report suggest that an economic crisis soon? A. occur B. there is C. there will be D. will occur
  24)The perspective in which you view the problem is mine. A. contrary to B. contrast from C. opposite from D. disagreeable to
  25)The tools the furniture is assembled are packed in the package. A. with that B. in which C. with which D. by which
  26)I have some difficulty in improving my composition. Could you lend me ? A. a help B. an aid C. a hand D. an arm
  27)“Would you care for a cup of coffee?” “No, thank you. I’d have coffee” A. something besides B. nothing but
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
C. everything besides D. anything but
  28)It so happened that Jim knocked over the candle and the tablecloth fire. A. made B. got C. set D. caught
  29)She went to the ticket office, only that the tickets for the performance had all been sold out. A. told B. to be told C. being told D. was she told
  30) when the traffic accident took place. A. He happened to be passing by B. It so happened to him to be passing by C. It so happened for him to be passing by D. He happened that he was passing by
  31)He me by two games to one. A. beat B. conquered C. gained D. won
  32) any instructions from their government, they could not give an answer. A. Having not received B. Not having received C. Receiving not D. Not receiving
  33)Nowadays, the news media keep us informed of what in the world. A. is happening on B. is getting on C. is taking on D. is going on
  34)Metals as they grow cool。 A. reduce B. condense C. contract D. compress
  35)She is not as as her classmates. A. an active student B. active the student C. active a student D. the active student
  36)Since he didn’t feel like to the movies, I suggested cards at home. A. going, playing B. to go, to play C. to go, playing D. going, to play
  37)It has come to my notice that people are not taking full of the facilities of the library. A. profit B. benefit C. advantage D. opportunity
  38)For all those years, she was none the beautiful. A. far B. less C. very D. least
  39) do they go shopping together. A. Sometimes B. Often C. Occasionally D. Seldom
  40)Not everyone likes his idea; however, it might be worth a try. A. no one thinks B. anyone thinks
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
C. everyone thinks D. some think Key
  1) C. performance
  2) A. in case
  3) B. that
  4) D. all the students
  5) C. so early as to
  6) D. Were it
  7) B. brought up
  8) D. unless
  9) B. the rest
  10) A. that
  11) B. as if
  12) C. at
  13) C. mean
  14) A. to have been
  15) B. agree
  16) B. with
  17) C. over which
  18) A. did not
  19) B. pretty little Canadian
  20) A. off
  21) A. variable
  22) D. to have been informed
  23) D. will occur
  24) A. contrary to
  25) C. with which
  26) C. a hand
  27) D. anything but
  28) D. caught
  29) B. to be told
  30) A. He happened to be passing by
  31) A. beat
  32) B. Not having received
  33) D. is going on
  34) C. contract
  35) C. active a student
  36) A. going, playing
  37) C. advantage
  38) B. less
  39) D. Seldom
  40) D. some think II.辨别错误 (Error Identification) 10% 辨别错误
  41)Rabbits and hares look much like and are often mistaken for each other. A B C D
  42)Buying clothes are often a very time-consuming practice A B because those clothes that a person likes are rarely the ones that fit him or her. C D
  43)Though he had won several prizes in the competition, many of us A B C hated the way which he treated other people. D
  44)He admires her so much that he is always ready to do that she asks him to do. A B C D
  45)The athlete, together with his coach and several relatives, are A B C D traveling to the Olympic Games 【外语教育网编辑整理 www.for
  68.com】
  46)Tom shows a strong interest in insects, and he spends A B most of his spare time collect butterfly specimens. C D
  47)George has got a well-paid job as an assistant manager in a big company
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
A B and his new apartment is in a twelve-stories building near the Fifth Avenue. C D
  48)Smith sold most of his belongings. He has hardly nothing left in the house. A B C D
  49)Pioneer woman in the West had more opportunities to work than A B C they had had in the East. D
  50)All the blood in the body passes through the heart at least twice the minute. A B C D Key: 41 (B) 42 (A) 43 (D) 44 (D) 45 (D) 46 (D) 47 (D) 48 (C) 49 (A) 50 (D) III.完形填空 (Cloze) 15% 完形填空 Every human being, no matter what he is doing, gives off body heat. The usual problem is how to dispose of it. But the designers of the Johnstown campus of the University of Pittsburgh set themselves about the 51 problem how to collect body heat. They have designed a collection system which utilizes not only body heat, but the heat given off by such objects as light bulbs and refrigerators as well. The system works so well 52 no conventional fuel is needed to make the campus’ six buildings comfortable. Some parts of the buildings theatres and offices 53 classrooms are more than amply heated by people and lights and sometimes must be air-conditioned 54 in winter. The technique of 55 heat and redistributing it is 56 “Heat recovery”. A few modern buildings recover __57__, but the university’s system is the first to recover heat 58 some buildings and reuse it in 59 . Along the way, Pitt has learned a great deal about some of its heat producers. The 60 a student studies, the more heat his body 61 . Male students emit more heat than 62 students. And the larger a student, the more heat he 63 . It is tempting to 64 that the hottest prospect for the Johnstown campus would be a 65 , overweight male genius.
  51) A. similar B. wrong C. opposing D. opposite
  52) A. which B. then C. that D. therefore
  53) A. including B. as well C. with D. as well as
  54) A. even B. so C. ever D. much
  55) A. saving B. being saved C. disposing D. being disposed
  56) A. talked B. thought C. suggested D. called
  57) A. loss B. cold C. temperature D. heat
  58) A. to B. from C. with D. for
  59) A. the other B. other C. others D. the others
  60) A. hard B. hardest C. harder D. more hard
  61) A. takes in B. gives off C. gives in D. takes out
  62) A. woman B. female C. girl D. boy
  63) A. produces B. manufactures C. designs D. assembles
  64) A. start B. conclude C. end D. begin
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网

  65) A. easy-going B. fun-making C. hard-working D. good-for-nothing Key
  51. D. opposite
  52. C. that
  53.D. as well as
  54. A. even
  55. A. saving
  56. D. called
  57.D. heat
  58. B. from
  59. C. others
  60. C. harder
  61.B. gives off
  62. B. female
  63. A. produces
  64. B. conclude
  65.C. hard-working IV. 阅读理解 (Reading Comprehension) 30% Passage 1 After a busy day of work and play, the body needs to rest. Sleep is necessary for good health. During this time, the body recovers from the activities of the day before. The rest that you get while sleeping enables your body to prepare itself for the next day. There are four levels of sleep, each being a little deeper than the one before. As you sleep, your muscles (肌肉) relax little by little. Your heart beats more slowly, and your brain slows down. After you reach the fourth level, your body shifts back and forth from one level of sleep to the other. Although your mind slows down, from time to time you will dream. Scientists who study sleep state that when dreaming occurs, your eyeballs begin to move more quickly (although your eyes are closed). This stage of sleep is called REM, which stands for rapid eye movement. If you have trouble falling asleep, some people recommend breathing very slowly and very deeply. Other people believe that drinking warm milk will help make you drowsy. There is also an old suggestion that counting sheep will put you to sleep!
  66) A good title for this passage is . A. Sleep B. Good Health C. Dreams D. Work and Rest
  67) The underlined word “drowsy” in the last paragraph means . A. sick B. stand up C. asleep D. sleepy
  68) This passage suggests that not getting enough sleep might make you . A. dream more often B. have poor health C. prepared for the next day D. breathe quickly
  69) During REM, . A. your eyes move quickly B. you dream C. you are restless D. both A and B
  70) The average number of hours of sleep that an adult needs is . A. about six yours B. around ten hours C. not stated in the passage D. about eight hours Key
  66) A. S1eep
  67) D. s1eepy
  68) B. have poor health
  69) D. both A and B
  70) C. not stated in the passage Passage 2
找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网
Ask three people to look out the same window at a busy street corner and tell you what they see. Chances are you will receive three different answers. Each person sees the same scene, but each perceives something different about it. Perceiving goes on in our minds. Of the three people who look out the window, one may say that he sees a policeman giving a motorist a ticket. Another may say that he sees a rush hour traffic jam at the intersection. The third may tell you that he sees a woman trying to cross the street with four children in a row. For perception is the mind’s interpretation of what his senses ? in this case our eyes ? tell us. Many psychologists today are working to try to determine just how a person experiences or perceives the world around him. Using a scientific approach, these psychologists set up experiments in which they can control all of the factors. By measuring and charting the results of many experiments, they are trying to find out what makes different people perceive totally different things about the same scene.
  71) Seeing and perceiving are . A. the same action B. two separate actions C. two actions carried on entirely by eyes D. several actions that take place at different times
  72) People perceive different things about the same scene because . A. they see different things B. they cannot agree about things C. some have better eyesight D. None of these
  73) Psychologists study perception by . A. setting up many experiments B. asking each other what they see C. looking out of windows D. studying people’s eyes
  74) Which of the following statements is implied but not stated? A. Psychologists do not yet know how people se
 

相关内容

中央电大成人本科英语专业(商务)学士学位英语考试样题

   找外语学习资料,学视频网络课程,就来外语教育网 I.词汇与结构 (Vocabulary and Structure) 20% 词汇与结构 1)I don’t think the first of the play will be televised live. A. view B. sight C. performance D. action 2)He left early he should miss the last subway train. A. in case B. in case ...

中央电大成人本科英语专业(商务)学士学位英语考试样题

   中央电大成人本科英语专业(商务)学士学位英语考试样题 I.词汇与结构 (Vocabulary and Structure) 20% 词汇与结构 1)I don’t think the first of the play will be televised live. A. view B. sight C. performance D. action 2)He left early he should miss the last subway train. A. in case B. in c ...

成人本科学士学位英语考试词汇重点

   成人本科学士学位英语考试词汇重点 1. abide by(=be faithful to ; obey)忠于;遵守. 2. be absent from…. 缺席,不在 3. absence or mind(=being absent-minded) 心不 在焉 4. absorb(=take up the attention of)吸引…的注意 力(被动语态)be absorbed i n 全神贯注于…近 be engrossed in ; be lost in ; be rapt in ...

成人本科学士学位英语统一考试词汇

   北京地区成人本科学士学位英语统一考试:www.ruccet.com 010-62510513 北京地区成人本科学士 学位英语统一考试词汇必备 刘本政 总主编 学位英语统考命题研究委员会 审 中国人民大学出版社 1 北京地区成人本科学士学位英语统一考试:www.ruccet.com 010-62510513 中国人民大学成人英语三级 红宝书编委会 总主编 刘本政 主 编 编 者 龙 啸 孙绍艳 黄箭宇 李 娜 2 北京地区成人本科学士学位英语统一考试:www.ruccet.com 010-62 ...

成人本科学士学位英语统一考试辅导

   成人本科学士学位英语统一考试辅导 阅读理解 第一章 阅读理解 Passage 1 After a busy day of work and play, the body needs to rest. Sleep is necessary for good health. During this time, the body recovers from the activities of the previous day. The rest that you get while sleepin ...

成人本科学士学位英语统一考试词汇[1]

   北京地区成人本科学士学位英语统一考试:www.ruccet.com 010-62510513 北京地区成人本科学士 学位英语统一考试词汇必备 刘本政 总主编 学位英语统考命题研究委员会 审 中国人民大学出版社 1 北京地区成人本科学士学位英语统一考试:www.ruccet.com 010-62510513 中国人民大学成人英语三级 红宝书编委会 总主编 刘本政 主 编 编 者 龙 啸 孙绍艳 黄箭宇 李 娜 2 北京地区成人本科学士学位英语统一考试:www.ruccet.com 010-62 ...

北京地区成人本科学士学位英语统一考试

   北京地区成人本科学士学位英语统一考试 2005 年 04 月真题(A 卷) Part 1 Reading Comprehension (30%) Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C ...

北京地区成人本科学士学位英语统一考试(A)

   北京地区成人本科学士学位英语统一考试( ) 北京地区成人本科学士学位英语统一考试(A) Part I Reading Comprehension Directions: There are three passages in this part. Each passage is followe d by some questions or unfinished statements. For each of them there are four c hoices marked A, B, ...

1998北京地区成人本科学士学位英语真题与答案

   北京地区成人本科学士学位英语统一考试 1998.6.13 注意事项 将答题卡( 上的姓名及学生代号用中文和阿拉伯数字填好。 一、将答题卡(纸)上的姓名及学生代号用中文和阿拉伯数字填好。 仔细阅读题目的说明。 二、仔细阅读题目的说明。 分钟内答完全部试题。 三、在 120 分钟内答完全部试题。 答案一定写在答题卡上,凡是写在试题册上的答案一律作废。 四、答案一定写在答题卡上,凡是写在试题册上的答案一律作废。 用铅笔这样划答案: [D],用其他符号答题者不记分。 五、用铅笔这样划答案:[A] [ ...

北京2009年4月成人本科学士学位英语B卷答案

   北京2009年4月成人本科学士学位英语 B 及卷答案 Part I Reading Comprehension (30 %) ) Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. Y ...

热门内容

新标准英语4翻译

   新标准英语第四册翻译 第一课 7. 依我看,现实生活并没有人们想象的那么美好。我们上了 12 年的中、小学,又上了 3 年 大学, 这期间老师们一直在没完没了地谈论在备受呵护的学生生活之外的那个广阔天地里 的各种机会,可我遇到的又是什么呢? 无论我怎么想保持心情愉快,可麻烦事总是接踵而来:有时是跟人发生矛盾(尤其是跟男孩 子,天哪!他们什么时候才能长大?),但通常是为钱发愁。这个地方什么东西都很贵!人 人都想从我身上赚点钱:税务局要收个人所得税,银行经理要我偿清学生贷款, 房东催我交房租、燃 ...

英语学习_托福阅读经典加试(1)_必备

   弃我去者, 弃我去者,昨日之日不可留 乱我心者, 乱我心者,今日之日多烦忧 托福阅读经典加试:北美加试 来源: 时间: 2008 年 07 月 04 日 1. 关于一个叫 smith 的人,小的时候就喜欢收集石头,长大后开始研究岩石层,在采石 场的工作,他有大量的机会去研究 rock and fossil,后来还提出了一套理论, 现 fossil 更能提供时间的准确信息,后来,他和另一个科学家发现动物的区系可以帮助确认化石的 年代,说这些理论至今都还有用后来,有人认为植物的分科也可以用于化石 ...

初二英语 形容词、副词、介词单项训练

   形容词,副词, 形容词,副词,介词单项训练 一,用所给词的适当形式填空: 用所给词的适当形式填空: 1,Li Lei is the student in our class. (tall) 2,Lucy is than Kate. (fat) 3,Who runs the in the class? (fast) 4,Kate draws in our class. (well) 5,My brother is much than you. (young) 6,I think my car ...

2005年11月份辽宁省成人本科学士学位英语

   2005 年 11 月份辽宁省成人本科学士学位英语(艺、体、二外类)试题 Part I Phonetics (10 points) Directions: In this part, there are 10 groups of words. Form the A, B, C and D choices, choose the word with the underlined part which has the same pronunciation as the word given. T ...

2011年研究生入学考试英语真题

   1234 2011考研英语(一)试题   Section I Use of English   Directions:   Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark [A], [B], [C] or [D] on ANSWER SHEET 1. (10 points)   Ancient Greek philosopher Aristotle viewed laughter ...