初中 ) ( 一) 语法和词汇
练习 1

  1. ? Would you like to go to the _A with me tonight? ? I'd like to, but I'm afraid I am not free. A. plan B. play C. photo D. price

  2. ?Welcome to __D school! ? Thank you. Your school is very modern. A. your B. their C. his D. our

  3. ?Whose magazine is it? Is it _d? ?Yes. It's hers. A. Mike B. Mike's C. Lucy D. Lucy's

  4. ? c__ does your father do? ? He's a doctor. He works at the Beijing Hospital. A. Who B. How C. What D. Which

  5. ?How long have you studied here? ? two years. I'm used to the life here. A. For B. Since C. In D. By

  6. ?Which lesson are you looking at? ?Lesson . A. ten B. Ten C. tenth D. Tenth

  7. Betty bought three T-shits and of them are red. Red is her favorite color. A. either B. both C. none D. all

  8. He ran as fast as he could he failed to get here on time. A. and B. but C. or D. so

  9. To my surprise, she's than before. I can't recognize her. A. very tall B. the taller C. much taller D. the tallest

  10. It was very dark. So he the lights as soon as he entered the room. A. turned on B. turned off C. turns on D. turns off
1
右脑王英语学习机 30 天学不会英语 全额退款 官方网站 www.28k.cn

  11. We have worked too hard. Let's stop A. having B. to having
a break. C. have D. to have

  12. ?When did you become a volunteer? ?Two years ago. I this group since then. A. have joined in B. have joined to C. have been in D. have been to

  13. ?You don't look well. What's the matter? ?I sleep well. A. don't B. didn't C. won't D. haven't

  14. His great progress in English made his parents really. A. happy B. happily C. sad D. sadly

  15. Many people will come to Shanghai when the EXPO here next year. A. will hold B. will be held C. is held D. hold

  16. ?I hear you like basketball very much. you on your school team? ?Yes, I am. A. Am B. Was C. Were D. Are

  17. ?Do you know ? ?Tomorrow morning. A. when the visitors will come here B. when will the visitor come here C. how the visitor will come here
  18. ? ? ? I've got a headache. A. Have you got a headache C. Can I help you 练习 1 答案
  1. B
  3. D
  11. D
  2. D
  4. C
  12. C
  5. A
  13. B
  6.B
  14. A
  7. D
  15. C
  8. B
  16. D
  9. C
  17.A
  10. A
  18. D B. What do you want to do D. What's wrong with you D. how will the visitor come here
右脑王英语学习机 30 天学不会英语 全额退款 官方网站 www.28k.cn
2
练习 2

  1.Chinese climbers carried the Olympic Flame( 奥运 圣 火 ) to the top of the world's highest mountain 8th May 20
  08. A. on B. at C. in D. from

  2.?Have you heard the good news? ?No, what ? A. is it B. is there C. are they D. are those

  3. Don't forget to put the book back on the shelf,? A. do you B. don't you C. will you D. won't you

  4. I looked under table and found pen I lost yesterday. A. the; a B. the; the C. /; the D. the;/

  5. She has written a lot of books, but good ones. A. any B. some C. few D. many

  6. It is difficult for us to learn a lesson in life we've actually had that lesson. A. when B. after C. since D. until

  7.?Did you wash your clothes? ?No, I was going to wash my clothes but I visitors. A. have had B. have C. had D. will have

  8. The young man came riding full speed down the road on his bicycle. it was! A. How dangerous the scene B. What dangerous a scene C. How a dangerous scene D. What a dangerous scene
  9. ? I'm going to take my driving test tomorrow. ? ! A. Good luck B. Cheers C. Come on D. Congratulations

  10.?Look ! She's skiing so fast! ?Hard to her legs were once broken. A. know B. realize C. imagine D. find

  11. ?Did you see a girl in red pass by just now? ?No ,sir. I a newspaper A. read B. am reading C. would read D. was reading

  12. We hope that as many people as possible join us for the charity show tomorrow. A. need
  13. I wonder. A. how much cost these shoes B. how much these shoes cost
3
B. can
C. must
D. should
右脑王英语学习机 30 天学不会英语 全额退款 官方网站 www.28k.cn
C. how much do these shoes cost
D. how much are these shoes cost

  14. I bought a pet yesterday, but I do not know how to it. A. look after B. look up C. look for D. look out

  15. Daniel is a careful driver, but he drives of my friends. A. more carefully 练习 2 答案 B. the most carefully C. less carefully D. the least carefully
1-5 6-10 11-15
AACBC DCDAC DBBAD
练习 3

  1. ?When __ your mother __ you that blue dress, Mary? ?Sorry, I really can't remember. A. does; buy B. has; bought C. had; bought D. did; buy
  2. ?Can your father drive? ?Yes, and he usually to school. A. drove B. is driving C. drives D. has driven
  3. ?Hasn't Betty come yet? ?No, and I for her for nearly 2 hours. A. wait B. waited C. have waited D. had waited
  4. ?May I use your ruler? ?. A. Yes, please B. You are nice C. It doesn't matter D. It was a pleasure
  5. ?Do you know ? ?Sorry, I don't know. A. where does Jimmy work B. where Jimmy works C. how does Jimmy go to work D. what does Jimmy do
  6. ?Have you seen my glasses? I find them. ?Sorry, I haven't seen them. A. can't B. shouldn't C. won't D. mustn't
  7. ?Nancy, it's too hot. Put the fish in the fridge, or it will bad. ?Ok, Mom! A. go B. change C. feel D. keep
  8. ?May I have another cake? ?You'd better not. You shouldn't go swimming on a stomach. A. hot B. hungry C. fat D. full
  9. ?Hey, Turn it off! We don't music in the reading-room. ?Oh, I'm sorry, madam.
右脑王英语学习机 30 天学不会英语 全额退款 官方网站 www.28k.cn
4

  10.

  11.

  12.

  13.

  14.

  15.
A. like B. hear C. play ?Are you from America? ?No, none of us. A. both B. all C. any ?Peter, I think we need to buy a new car. ?Oh, no! We are out of money, you know? A. trying B. going C. getting ?Bill is ill. Do you know what's wrong with him? ?Poor boy. His illness is the of eating unhealthy food. A. result B. cause C. reason ?Why did you come back so early? ?The English party has been till next Friday. A. put on B. put off C. put away ?Hurry up, Jack! ?Just give me five minutes to put my desk in . A. time B. line C. order ?You mean I have to go there by myself, for you are not free. ?Yeah, . A. you mean it B. you think it C. you got it D. you did it
D. allow
D. either
D. running
D. end
D. put out
D. shape
练习 3 答案
  1.D
  2.C
  3.C
  4.A
  5.B
  6.A
  7.A
  8.D
  9.D
  10.B
  11.D
  12.A
  13.B
  14.C
  15.C
练习 4

  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
  6.
  7. Some girls get sick after they try so hard to lose weight. A) a B) the C) / D) an The plane will take off an hour. Please check in right now. A) at B) in C) on D) to Did Mary visit that old town by last week? A) her B) she C) hers D) herself After moving to their new house, the Lees bought some in the mall nearby. A) furniture B) chair C) table D) shelf her great joy, her daughter was finally saved by the doctors. A) In B) To C) At D) For "Have try, you are so close to the answer," the teacher said to Eric. A) the other B) one another C) other D) another Everyone likes Kevin because he talks to others . A) friendly B) lovely C) politely D) luckily
右脑王英语学习机 30 天学不会英语 全额退款 官方网站 www.28k.cn
5

  8.
  9.
  10.
  11.
  12.
  13.
  14.
  15.

  16.
  17.
  18.
  19.
  20.
Jenny goes to school than any other student in her class. A) early B) earlier C) earliest D) the earliest Which one is heavier, the wooden ball the iron ball? A) or B) and C) but D) so T im didn't have dinner he finished watching the cartoon. A) while B) unless C) until D) since Landing on the moon sounds . I hope I can go there one day. A) wonderful B) wonderfully C) terrible D) terribly Soon you a senior high school student. Isn't it exciting! A) become B) will become C) became D) have become I a copy of Yi Zhongtian 's book yet. I might buy one tomorrow. A) hadn't bought B) don't buy C) won't buy D) haven't bought You write the poem down. Our teacher will give us a copy. A) can't B) shouldn't C) needn't D) mustn't ? Would you like to play table tennis with me? ? I don't feel like it. I would rather at home and watch T V. A) stay B) to stay C) staying D) stayed After Donghai Bridge , it became a new tourist attraction. A) completed B) complete C) is completed D) was completed How long can I this magazine? A) borrow B) return C) buy D) keep As soon as he the bus, the poor man realized he had left his wallet on it. A) got on B) got off C) got to D) got in The Oriental Pearl TV Tower is all Shanghai citizens. A) famous for B) familiar to C) pleased with D) interested in ? I won the 100-meter race on our sports day. ? We are proud of you! A) That's all right. B) Sorry to hear that. C) Congratulations. D) I'd love to.
练习 4 答案

  1. C
  11. A

  2. B
  12. B

  3. D
  13. D

  4. A
  14. C

  5. B
  15. A

  6. D
  16. D

  7. C
  17. D

  8. B
  18. B

  9. A
  19. B

  10. C
  20. C
右脑王英语学习机 30 天学不会英语 全额退款 官方网站 www.28k.cn
6
) (二) 完形填空
第一篇
Each morning, I walked past a security guard(保安). He 36 everyone that walked by him. I 37 how he knew so many people by their first names. The first few times I saw him, I didn't say hello back to him 38 he greeted me. I was lost in my own world. On Monday he asked, "How was your 39 ?" I told him about my visit to my sick, elderly mother. He told me how 40 he was for my mother's sickness. As I walked away, I realized I did not even know his
  41. The following day, I asked, "What's your name?" He answered , "Gary." I said, "I'm Deborah." After that, we talked a couple of times a week. We 42 stories about our weekends, our dreams, and our families. Gary got offered a new job and moved 43 . It has been years since I last spoke to him, yet the memory feels like yesterday. I look back at what became a friendship of sharing stories from the heart. When you say 44 to a stranger(陌生人) you become a pebble(鹅卵石)thrown into a lake. With each ripple (涟漪)you create, you spread 45 that continues to give.
  36.A. watched
  37.A.complained
  38.A. when
  39.A. visit
  40.A.afraid
  41.A.age
  42.A. wrote
  43.A. away
  44.A.yes
  45.A.news B. believed B. admired B. until B. weekend B. glad B. job B. heard B. over B. hello B. virus C. thanked C. expected C. before C. mother C. sorry C. name C. read C. on C. no C. love D. greeted D. forgot D. and D. sickness D. surprised D. family D. shared D. in D. goodbye D. sadness
第一篇答案 36-45 DBABC CDABC
右脑王英语学习机 30 天学不会英语 全额退款 官方网站 www.28k.cn
7
第二篇 Dear grandma, How is it going? I hope that grandpa is (
  41) now. I was sorry to hear that he had a (
  42) last week. I hope you are in good health. Things are fine now. I finished my end-of-year exams last week and got my (
  43) card today. I always get(
  44) when I see the envelope from school in the mail, but(
  45) I did OK this time. I had a really hard (
  46) with science this semester, and I wasn't surprised to find that my worst report was from my science teacher. She said I was la zy, which isn't (47 ). It's just that I find science really difficult. (
  48) disappointing result was in history. My history teacher said I could do better. The good (49 ) is that my math teacher said I was hard-working. And my Spanish teacher said my listening was good. Well, that's about all the news I have for now. Dad and Mom (
  50) their love. Love Alan
  41. A.
  42. A.
  43. A.
  44. A.
  45. A.
  46. A.
  47. A.
  48. A.
  49. A.
  50. A. well B. rich C. busy D. kind rest B. dream C. game D. cold report B. ID C. phone D. library excited B. sad C. nervous D. tired carefully B. luckily C. suddenly D. quickly business B. question C. problem D. time important B. true C. boring D. enough Each B. Some C. Another D. Other meaning B. notice C. news D. letter have B. send C. provide D. show
第二篇答案:
  41.A
  42.D
  43.A
  44.C
  45.B
  46.D
  47.B
  48.C
  49.C
  50.B 第三篇 This story happened in a small mountain village. One day there was an earthquake (地震). Nothing was destroyed and (
  51) was hurt. But a huge rock fell from a nearby mountain and stopped in the middle of the road. When the earthquake (
  52), many people came to the road and saw the huge rock. Some of the strongest men tried to lift the rock(
  53) the road. But they couldn't move it. They tried to push it but failed. They tried to (
  54) it with ropes but nothing worked. "Well," they all agreed, "There's nothing we can do about it. We'll have to change the (
  55)." At this time a boy of 12 years old said, "I think I can help you to move the rock." "You?" they shouted, "What are you talking about?" The men all (
  56) at the boy. The next morning some people came into the street. One of them shouted, "The rock is
右脑王英语学习机 30 天学不会英语 全额退款 官方网站 www.28k.cn
8
(
  57)!" More people ran out to see. It was true. The rock wasn't in the road any more. It wasn't (
  58) near the road. "This is (
  59)," they said, "Where did it go?" The boy stood in the street, (
  60), "I told you I could move it last night."
 

相关内容

BEC商务英语考试必备单词

   A abroad absence absent adv. 在国外,出国,广泛流传 n. 缺席,离开 adj. 不在,不参与 n. (经常性)旷工,旷职 after-sales service agenda agent allocate n. n. v. n. 售后服务 议事日程 代理人,经纪人 分配,配给 amalgamation n. 合并,重组 ambition n. 强烈的欲望,野心 *amortize v. 摊还 分析,研究 n. n. adj. 分析,分析结果的报告 分析家,化验员 ...

英语六级作文范文及考试必备

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 英语六级作文范文及应试必备 英语六级作文范文及应试必备 六级作文 日版) (2009 年 9 月 5 日版) 第一部分:范文十二篇 第一部分:范文十二篇 十二 坊间作文书芸芸,惜范文质量低下,误人子弟。这十二篇范文乃愚师呕心撰写,请同学 们务必将这十二篇范文背得滚瓜烂熟。这样,六级作文的结构布局才能了然于心。凡标为粉 红色的段落是根据章法的要求增加出来的段落,提醒同学们在设计文章框架结构时借鉴。 2007 年 6 月 23 日六 ...

英语专业八级(TEM8)考试必备资料

   英语专业八级(TEM8) 英语专业八级(TEM8)考试必备资料下 载 专八考试必备下载汇总(听力,人文,改错,词汇,阅读,真题) 专八考试必备下载汇总(听力,人文,改错,词汇,阅读,真题)更新 中 人文知识 英语专业八级人文知识精讲(共 180 多页 PDF 书)下载 英语专业《英国文学》复习要点 新编英国文学教程 PDF 共约 490 页下载 英国文学与美国文学的重点共 20 多页 WORD 下载 英国文学复习提纲(中文版)WORD 下载 英语专业八级人文知识精讲 35 篇电子书下载 英语 ...

英语四级作文范文及考试必备090905版

   英语四 作文范文及应试必备 英语四级作文范文及应试必备 日版) (2009 年 9 月 5 日版) 第一部分:范文十二篇 第一部分:范文十二篇 十二 坊间作文书芸芸,惜范文质量低下,误人子弟。这十五篇范文乃愚师呕心撰写,请同学 们务必将这十五篇范文背得滚瓜烂熟。这样,四级作文的结构布局才能了然于心。凡标为粉 红色的段落乃根据章法的要求所增加出来的,提醒同学们在设计文章框架时注意借鉴。 每篇文章的字数也已经为同学们在篇末的括号内注明, 目的是想说明: 如果四级作文想 拿高分的话,一般至少要写到 ...

新东方四六级 - [四级词汇] 2011英语四级考试必备:核心词汇(6) 2.8

   新东方在线四六级 - [四级词汇] 2011 英语四级考试必备:核心词汇(6) 2.8 [四级词汇] 2011 英语四级考试必备:核心词汇(6) 阅读原文 来自:新东方在线 valid a. 有效的,有根据的;正当的 valley n. 山谷,峡谷 remote a. 遥远的,偏僻的 removal n. 除去,消除 render 解释比较长,可要仔细体会啊! precaution n. 预防,防备,警惕 idle a. 懒散的,无所事事的 identify n. 身份;个性,特性 resi ...

新东方四六级 - [四级词汇] 2011英语四级考试必备:核心词汇(7) 2.9

   新东方在线四六级 - [四级词汇] 2011 英语四级考试必备:核心词汇(7) 2.9 [四级词汇] 2011 英语四级考试必备:核心词汇(7) 阅读原文 来自:新东方在线 distribute vt. 分发 disturb vt. 打搅,妨碍 integrate v. (into, with) (使)成为一体,(使)合并 moist a. 潮湿的 moisture n. 潮湿 register v./n.登记,注册 stable a. 稳定的 sophisticated a. 老于世故的, ...

英语口语考试

   山 东 省 英 语 口 语 等 级 证 书 考 试 大 纲 山东省英语口语等级证书考试领导小组 山 东 省 教 育 厅 山东省高等教育自学考试委员会 2004 年 8 月 前 言 加入世贸组织,是中国对外开放的新起点,也使山东的对外开放进入了新阶段,更给我们的 对外交流与合作提出了更高的要求.随着山东国际贸易和对外交往不断扩大,急需大量懂外语, 能够进行英语交流的专业人才.山东青岛作为 2008 年奥运会分会场更需要大量能够与外国人直 接用英语交流的专业人士和服务人员,来保障奥运会的顺利举行 ...

英语口语考试

   The importantance of environment protection Some people think that the urgent task is to develop economy on a large scale. First, they hold that many people are living in poverty and can’t afford the basic schooling for their children, who often ha ...

英语口语考试

   职场英语口语考试 ??吴兴超整理 ??吴兴超整理 吴兴超 一. Job interview I: Please come in and sit down. Make yourself comfortable. Y: Thank you. I: May I ask why you are interested in this job? Y: When I saw the position your company advertised in China Daily, I decided to ...

商务英语考试

   商务英语考试 百科名片 证书样式 商务英语考试(BUSINESS ENGLISH CERTIFICATE) ,简称 BEC,指的是剑桥商务英语 资格考试。它是由教育部考试中心和英国剑桥大学考试委员会合作,于1993年起举办的商 务英语证书考试。考试分两个阶段进行。第一阶段为笔试,包括阅读、写作和听力,第二阶 段为口试。多年来,通过考试培养了大批商务英语人才。 目录 背景 学习基础 BEC 考试的报名条件与考试费用 考试内容 考试机构 关于证书 1 评分标准及考试通过标准考试评分标准 1 通过 ...

热门内容

五年级小学英语期末试卷

   五年级小学英语期末试卷 五年级小学英语期末试卷 Class Name 同学们,寒假又来临啦!现在就让我们在几十分钟内进行一次奇异之旅吧! 听 1、 、 Listen and choose. 力 部 分 (旅行即将拉开序幕,想赢取免费机票吗?只要把听到的正确图片选出来,就有机会哦!) 2. Listen and circle. . (登机啦!戴上“伸缩耳” ,听听广播,把有用的信息圈出来!) 1)A. young and active 2)A.over the bed ) . 3)A.cabb ...

2011江苏省高考英语考纲词汇表

   2011 江苏省英语高考词汇表(英汉对照表) 2011 江苏省英语高考词汇表 江苏省英语高考词汇表 说明: 本词汇表以教育部颁发的普通高中英语课程标准(实验)词汇表和话题项目表为依据,对 2009 年江苏省英语 考试说明词汇表进行了适当的调整,旨在使其更好地适应我省考生英语学习的实际需要。本词汇表删去了原 表中非常用词 169 个,均为朗文当代高级英语辞典及其他常用词典词频表中 3000 常用词以外的词汇。新增单 词 169 个,均为以上词频表中 3000 以内常用词,新增词汇均以“*”标出 ...

新目标八年级英语上重点句子复习

   八年级英语上重点句子复习 八年级英语上重点句子复习 英语 新目标八年级英语上册第一 新目标八年级英语上册第一单元复习 应掌握的句子: 1. How often do you exercise? 你(你们)多久锻炼一次身体? How often + 助动词 do(does 或 did) + 主语 + do sth.? 疑问词 how often 是问频率(多久一 次),(在这里助动词 do(does 或 did) 是起帮助构成疑问的作用)与一般现在时或一般过 去时连用, 回答一般是用表示频率的 ...

假期不能就这么荒废了 利用这段时间好好练习英语口语

   1、 练习听力 美国国家公共广播电台 NPR ( 请大家在百度搜索 "npr" ,搜索结果的首条就是 N PR ) 。 特点:标准美式英语。 建议:每天花三十分钟左右,反复听英语广播,这是听力过关的必经之路。点击网 页中左边“ BROWSE TOPICS ”下面的“ News ”选项。选择自己有兴趣的新闻链接, 点开“ Listen Now ”左边的红色小喇叭图标,然后反复听该新闻的广播。 英国广播公司新闻频道 BBC ( 请大家在百度搜索 "news.bbc& ...

订机票英语口语情景对话

   订机票英语口语情景对话(1) 订机票英语口语情景对话(1) A:Good morning .what can I do for you. 早上好.我能为您做些什嘛? B:Yes, I'd like to make a reservation to Boston next week. 是的,我想订一张下周飞往波斯顿的机票. A:When do you want to fly? 您想何时去? B:Monday ,september 12. 周一九月 12 日. A:We have Fliight ...