自考英语(二)Test 2 Ⅰ. Vocabulary and Structure (10 points, 1 point for each item) 从下列各句四个选项中选出一个最佳答案,将相应的字母填在答题纸相应的位置上。
  1. Make sure the label is firmly to the parcel before you mail it. A. attributed B. accustomed C. adjusted D. attached
  2. leisure was generally considered a waste of time. A. Not until recently B. Not recently C. Until recently D. Recently until
  3. Man's greatest energy comes not from his physical strength his dreams. A. except from B. yet from C. however from D. but from
  4. It is to avoid rich foods if you are feeling ill. A. senseless B. sensible C. sentimental D. sensitive
  5. If you are walking away from a clock tower, you will hear the ticking of the clock fade to a point it cannot be heard. A. which B. what C. where D. how
  6. The moon turns round the earth, just the earth circles round the sun. A. therefore B. as C. thus D. so
  7. He said he was the origin of the universe. A. speculating upon B. coinciding with C. putting into operation D. distinguishing between
  8. A good manager identifies the interest of his employees his own. A. to B. with C. for D. between
  9. We have a experience of continued living than any society that has preceded us anywhere. A. very more greater B. very many greater C. much more greater D. very much greater
  10. While your imagination, you should be alone and completely undisturbed . A. exercising B. exercises C. to exercise D. exercised Ⅱ. Cloze Test(10 points, 1 point for each item) 在下列短文中有十个空白,每个空白有四个选项。根据上下文要求选出最佳答案,将相 应的字母填在答题纸相应的位置上。 Business card exchanges are an important part of any international business meeting. To show how people exchange a business card, we will examine it as __11__ by an American in Japan. First, the cards should be in English on one side and Japanese on the other. It is important that the company and title __12__ noticeably positioned. The cards should be kept in a card holder in the jacket pocket. Never keep the cards in a wallet or a pocketbook. The presentation of the card is done at the beginning of the meeting. Cards are presented __13__ the giver's name(Japanese side) __14__ the receiver. The card can be __15__ by one or preferably two hands accompanied by a slight bow. __16__ receiving a card, the receiver should study it carefully to determine the status of the person he is meeting. Since meetings usually __17__ more than one person, each card __18__ should be placed on the table in front of the receiver __19__ he can tell who he is speaking with. The receiver should avoid shuffling(摆弄) the cards, placing them in his wallet, or writing on them __20__ the giver. The business card is the symbol of the organization; therefore it should be treated with the greatest respect.

  11. A. checked out B. worn out C. turned out D. carried out
  12. A. be B. is C. will be D. might be
  13. A. with B. for C. to D. on
  14. A. faced B. facing C. faces D. face
  15. A. declared B. delivered C. delayed D. despised
  16. A. In B. For C. On D. With
  17. A. intend B. involve C. incline D. inflict
  18. A. receiving B. receive C. receives D. received
  19. A. in case B. for fear C. so that D. such that
  20. A. in the presence of B. in the absence of C. in place of D. in honor of Ⅲ. Reading Comprehension(30 points, 2 points for each item) 从下列每篇短文的问题后所给的四个选项中选出一个最佳答案,将相应的字母填在答题 纸上的相应位置上。 Passage One Questions 21 to 25 are based on the following passage. Pigs, fishponds and crops?all housed in tall buildings. This is a vision of industrial farming in the Netherlands(荷兰). In a world concerned about the environment and transport, would it not make sense to concentrate food production next to a harbor and an airport? And since humans can live in tall buildings, why not pigs and fish? The creative minds behind a government report suggest just this for a site at Rotterdam(鹿特丹) very close to mainland Europe's largest port. The scale is vast: imagine 10 football fields, six floors of equal area, at total of 500 acres(英亩) stretching skywards. The building, known as Deltapark, visualizes 300,000 pigs,
  1. 2 million chickens, tens of thousands of fish and a giant vegetable growing area all under one roof. The pigs could enjoy more space than on an average pig farm, and end their days in the slaughterhouse downstairs. Space without daylight in the giant building could be used for cultivating mushrooms(蘑菇) which grow well in the dark. Higher up, greenhouses full of tomatoes and flowers, grown in nutrient solutions collected from elsewhere in the building, would profit from the light. The system is theoretically a complete farming cycle, with one activity feeding another and everything being recycled. Deltapark is to be run by managers, not farmers. It has nothing to do with agriculture as we now know it, and so far, only exists on paper. But the idea has created a heated debate in the Netherlands and attracted attention abroad.
  21. According to the passage, a multi-story farm in the Netherlands. A. is under construction B. is about to be put to use C. has been proposed
D. might cause severe criticism
  22. According to the report, which of the following is NOT true? A. Deltapark occupies an area of 10 football fields. B. Deltapark has a floor space of 500 acres. C. Deltapark has six floors. D. Deltapark is on a steep slope.
  23. What is the meaning of “slaughterhouse” in Line 5, Paragraph 3? A. A house where animals are fed. B. A house where animals are kept in the daytime. C. A place where animals stay for the night. D. A place where animals are killed for food.
  24. It is supposed in Paragraph 4 that . A. the flowers would be nourished by liquids gathered outside the building B. the tomatoes and flowers would benefit from daylight C. the vegetable growing area would be lit by electric lights D. the system would be far from self-sufficient in production
  25. Which of the following might be the best title of the passage? A. Farm of the Future? B. Animal Farm? C. Field of Your Dreams? D. Animal Farm or Vegetable Farm? Passage Two Questions 26 to 30 are based on the following passage. A few years ago I was shopping with a friend and his 12-year-old daughter in downtown San Francisco. A street musician, whom my friend happened to know from his own musician days, was playing the saxophone(萨克斯管) on a street corner. His name was Clifford, and he had attracted a large crowd with his performance. After he finished, my friend introduced him to me and his daughter. Clifford asked her if she played any instrument. When she replied that she was taking trumpet(小号) lessons and played in her junior high school band, he said, “That's fine, little lady. Learn your instrument well and you can play anything. ” Somehow these simple yet wise words struck me as appropriate not only for a trumpet player but also for a reader. If you learn to read well, you can read anything you want?not just newspapers and magazines, but more difficult material like philosophy, file criticism, military history?whatever interests you as your confidence grows. You would not be limited in any way. If you have the vocabulary?or at least a good dictionary near at hand?you can pick up a book, concentrate on it, and make sense of the author's words. In the United States, reading instruction often ends at elementary school, so students sometimes have difficulty as they progress through school. They must take their assignments armed only with their elementary school reading skills. The result, too often, is frustration and loss of
confidence. And the assigned reading in your college courses will be even greater than they were in high school. Developing Reading Skills is designed to accomplish several tasks : to show you the skills that will enable you to read with greater comprehension, to help you cope with reading assignments with confidence, and to teach you to become an active reader.
  26. The author develops his point by starting with . A. an example B. an incident C. a statement D. a contrast
  27. Which of the following statements is implied in Paragraph 1? A. Clifford was good at playing the saxophone. B. The author's friend was once a street musician. C. The 12-year-old girl played the trumpet very poorly. D. Clifford was a good music teacher.
  28. “Struck … as appropriate” in Line 1, Paragraph 2 most probably means . A. seemed to be appropriate B. proved to be appropriate C. happened to be appropriate D. found to be appropriate
  29. With good reading skills, you can . A. understand anything you read without difficulty B. work out the author's meaning if only you concentrate on the book C. understand what you read with the help of a good dictionary D. concentrate on whatever you read
  30. It can be inferred from the last paragraph that Developing Reading skills . A. is directed to elementary school students B. centers around vocabulary building skills C. offers elementary reading skills D. aims at helping students read better Passage Three Questions 31 to 35 are based on the following passage. If you asked people today why they used the telephone to communicate with their friends or why they turned to the television for entertainment, they would look at you as if you were crazy. We don't think about a telephone or a television or a car as being rare. These things have become such an essential part of life that they are no longer noticed, let alone remarked upon. In the same way, within a decade no one will notice the Worldwide Web(互联网). It will just be there, an essential part of life. It will be a reflex to turn to the Web for shopping, education, entertainment and communication, just as it is natural today to pick up the telephone to talk to someone. There is an enormous interest in the Web. Yet it is still in its infancy(婴儿期). The technology
and the speed of response are leaping forward. This will move more and more people to the Web as part of their everyday lives. Eventually ,everyone's business card will have an electronic mail address. Every lawyer, every doctor and every business?from large to small ?will be connected. To predict that it will take over ten years for these changes to happen is probably pessimistic(悲观 的). We usually overestimate what we can do in two years and underestimate what we can do in ten. The Web will be as much a way of life as the car by 20
  08. probably before.
  31. What is implied in Paragraph 1? A. Only mad people would ask questions about telephones, TV sets and cars. B. We don't usually ask people why they use the telephone, television and car. C. Today televisions and cars are no longer as important as they used to be. D. In some places, the telephone, television and car are still rare things.
  32. According to the text, in ten years' time the Web will . A. have become part of people’s everyday life B. be as cheap as the telephone of today C. have lost its interest to people D. no longer be an infant
  33. The word “reflex” in Line 2, Paragraph 2 probably means . A. automatic, unthinking act B. something one is thinking over C. reflection of other people's opinion D. turning from the source
  34. Technology for the Web . A. has passed its infancy B. is developing at a very rapid rate C. has naturally moved more people together D. is responding to the challenge of the world
  35. Which of the following statements is NOT true? A. The development of the Web has just started. B. It will probably take less than ten years for the Web to become common. C. Eventually the Web will be able to link all businesses together. D. We are usually too optimistic when we talk about what we can do in ten years. PART TWO Ⅳ. Word Spelling (10 points, 1 point for two items) 将下列汉语单词译成英语。作为提示,每个单词的词类、首字母及字母数目均已给出。 请将完整的单词写在答题纸上。
  36. 酬劳;报答 v. r_ _ _ _ _
  37. 损失;遗失 n. l_ _ _
  38. 优点,长处 n. m_ _ _ __
  39. 欠(债等) v. o_ _
  40. 球形的;全球的 a. g_ _ _ _ _
  41. 郊区 n. s_ _ _ _ _

  42. 激情 n. p_ _ _ _ _ _
  43. 使恢复 v. r_ _ _ _ _ _
  44. 缩短 v. s_ _ _ _ _ _
  45. 每年地 ad. a_ _ _ _ _ _ _
  46. 紧身的;紧的 a. t_ _ _ _
  47. 评论 n. c_ _ _ _ _ _
  48. 科学 n. s_ _ _ _ _ _
  49. 可爱的 a. l_ _ _ _ _
  50. 祖先 n. a_ _ _ _ _ _ _
  51. 两倍的 a. d_ _ _ _ _
  52. 内部的;内在的 a. i_ _ _ _ _ _ _
  53. 媒介物 n. m_ _ _ _ _
  54. 淹没 v. f_ _ _ _
  55. 聚焦 v. f_ _ _ _ Ⅴ. Word Form (10 points, 1 point for each item) 将括号中的各词变为适当的形式填入空白。答案写在答题纸上。
  56. The student failed (distinguish) between the two nouns in the examination.
  57. The boy stayed there reading his textbook, (total) unaware of his mother's presence.
  58. The novel is said (translate) into twelve languages in the past ten year.
  59. People all over the world (try)their best to make the world safer than it is now.
  60. In 1991, after the Gulf War, Bush's approval rating reached 91 percent, the highest level (record)since polling began in the 1930s.
  61. If we hadn't
 

相关内容

03年4月自考英语翻译试题及答案

   2003 年 4 月全国高等教育自学考试英语翻译试题 将答案写在答题纸相应位置上,否则不计分。 Part One Ⅰ。Multiple Choice Questions (30 points, 2 points for each) A. Directions: This part consists of ten sentences, each followed by four different versions marked [A], [B], [C], and [D]. Choose t ...

2010年重庆中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 重庆市 2010 年初中毕业暨高中招生考试 英 语 试 卷 (全卷共八个大题 满分:150 分 考试时间:120 分钟) 全卷共八个大题 满分: 考试时间: 分钟) 注意: 卷的答案做在答题卡上, 注意:全卷分为第 ...

2010年绍兴中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2010年北京市宣武区中考英语一模试题及答案

   北京市宣武区 2009-2010 学年度英语第二学期第一次质量检测 九年级英语参考答案及评分标准 一、听对话,选择与对话内容相符的图片。 4 分,每小题 1 分) (共 1.A 2.C 3. C 4. B 2010. 5 二、听对话和独白,根据对话和独白的内容,选择正确答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5.C 6.C 7.A 8.B 9.A 10.B 11.A 12.C 13.A 14.B 15.A 16.C 三、听对话,记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. Tom ...

2010年北京市东城区中考英语二模试题及答案

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生 ...

开放英语2试题及答案

   英语试题(50 题) 一、单选题(共 50 道试题,共 100 分。 ) 1. Jack (A ) a walk after supper when the weather was fine. A. used to take B. is used to take C. used to taking 2. I think you need to speed ( C) a bit - we're going to be late. A. fast B. in C. up 3. Peggy is ...

2008年福建高考英语试题及答案

   ★ 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷) 2008 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷) 英语试题 第 I 卷(选择题共 115 分) 听力(共两节, 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。 第段对话后有一个小题, 从题中所给的 A、 C 三个选项中选出最佳选项, B、 并标在试卷的相应位置。听完每段对 ...

2009年广东高考英语试题及答案[2]

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 绝密★启用前 试卷类型:A 2009 年普通高等学校招生全国统一考试 广东卷 年普通高等学校招生全国统一考试(广东卷 广东卷) 英 语 语言知识及应用(共两节 共两节。 Ⅱ 语言知识及应用 共两节。满分 35 分) 第一节 完形填空(共 10 小题;每小题 2 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 21~30 各题所给的 A、B、C 和 D 项中,选出最佳选项,并在答 ...

2010年6月英语四级考试试题及答案

   月英语四级考试真题 2010 年 6 月英语四级考试真题 版权所有 机密★启用前 版权所有机密 版权所有 机密★ 试卷代号: 试卷代号:A 大学英语四级考试 COLLEGE ENGLISH TEST -Band Four(4XSH 1) 试题册 注意事项 一、将自己的校名、姓名、准考证号写在答题卡 1 和答题卡 2 上,将本试卷代号划在 将自己的校名、姓名、 答题卡 2 上。 均不得带出考场,考试结束, 二、试题册、答题卡 1 和答题卡 2 均不得带出考场,考试结束,监考员收卷后考生才 试题 ...

热门内容

英语2011新课标高考大纲

   2011 年高考课程标准实验版考试大纲(英语) 高考课程标准实验版考试大纲 英语) 课程标准实验版考试大纲( Ⅰ 考试性质 普通高等学校招生全国统一考试是合格的高中毕业生和具有同等学力的考生参加的 选拔性考试。高等学校根据考生成绩,按已确定的招生计划,德、智、体全面衡量,择优 录取。因此,高考应具有较高的信度、效度,适当的难度和必要的区分度。 Ⅱ 考试内容和要求 根据普通高等学校对新生文化素质的要求,依据中华人民共和国教育部 2003 年颁 布的《普通高中课程方案(实验) 》和《普通高中英语 ...

河北省藁城一中10-11学年高一上学期第一次月考(英语)

   河北学习网 www.0311edu.com 免费提供 Word 版教学资源 学年度第一学期 第一学期第一次月 藁城市一中 2010?2011 学年度第一学期第一次月 考 高一英语试题 第Ⅰ卷(满 39 分) 第一部分 英语知识运用(共三节, 满分 36 分) 第一节 语音知识(共 5 小题,每小题 1 分,满分 5 分) 从每小题的 A、B、C、D 四个选项中,找出所给单词的正确读音。 1. rely A. 2. B. C. D. loss A. B. C. D. 3. settle A. ...

高一英语必修一Unt 3 的相关词组整理

   必修一,【Unit3】Looking good, be dying to do/for work out lose weight be ashamed of stay slim three times a week be popular among take exercise at the moment an exact match for recover from liver failure save one's life donate sth to sb. hear from sb. f ...

英语单词的重音位置

   第六章 英语单词的重音位置 重读音节 单词中读音特别响亮的音节。重读符号为“ ”,标注在重读音节前左上方,如:[t m r u],也可以直接在单词里标注,如:to morrow。次重读符号“ ”,标注在重读音节前左 下方。 在双音节词和多音节词中,必有一个音节读得较其他音节重而强,这个音节称为重读音节。 其余的音节读得轻而弱,称为非重读音节。有的多音节词可能有两个重音,其中一个是主要 重音,另一个是次重音,或两个都是主要重音。主要重音用 “ ”表示,加在重读音节前的 左上方;次重音也用“ ” ...

(最给力版)2011年中考英语?【最提分】?七年级-九年级短语总结

   1 (see 、hear 、notice 、find 、feel 、listen to 、 look at (感官动词)+ do eg :I like watching monkeys jump 2 (比较级 and 比较级) 表示越来越怎么样 3 a piece of cake =easy 小菜一碟(容易) 补:a place of interest 名胜 4 agree with sb 赞成某人 5 all kinds of 各种各样 a kind of 一样 6 all over th ...